JustMe Δημοσιεύτηκε August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2003 Λοιπόν σε αυτλο το θέμα θα μάθουμε πως να φτιάχνουμε μια ιστοσελίδα δωρεάν γιατί πιστεύω πως υπάρχει και η κατηγορία των χρηστών που δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν δεκάρα για να βγάλουν τη σελίδα τους στο Ιντερνετ.Λέω μέρος Α γιατί αυτό είναι το πρώτο μέρος ενώ υπάρχουν κι άλλα! 1)Πρώτα βρίσκουμε χώρο στο Ίντερνετ για να δημοσιεύσουμε τη σελίδα μας.Καλό είναι ο χώρος που θα βρούμε να είναι 20 ή και περισσότερα ΜΒ για να μπορούμε να πειραματιστούμε χωρίς φόβο.Βέβαια αυτό είναι δική σας υπόθεση.Επίσης αν θέλουμε πιο μετά να βάλουμε και φόρουμ στη σελίδα μας καλό είναι να ψάξουμε για κάτι που να υποστηρίζει και MySql και Php! Παράδειγμα: 1)<A HREF="www.lycos.com">Lycos-Tripod</A> Λοιπόν η υπόλοιπη διαδικασία δημιουργίας ενός site στο επόμενο μέρος σε λίγες ώρες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αγαπητέ justme, επειδή εγώ είμαι κάπως προχωρημένης ηλικίας και δεν τα πιάνω εύκολα όλα αυτά τα νέα κόλπα με το internet, μήπως θα μπορούσες να γράψεις όλο το μάθημα μαζεμένο και μετά να το βάλεις σε κάποια σελίδα και μετά να γράψεις εδώ ένα μύνημα και να μας πεις τη διεύθυνση. Σε αυτό το μύνημα θα μπορούμε να γράφουμε ερωτήσεις για το μάθημα και να μας δίνεις τις απαντήσεις, ή να μας κάνεις εσύ ερωτήσεις και να απαντάμε εμείς, όπως μας έκαναν οι καθηγητές στο σχολείο κάποτε. Ααα.. ξέχασα: πριν τα κάνεις όλα αυτά μήπως να ρίξεις μια ματιά στο βιβλίο του δασκάλου? όχι τίποτα άλλο, αλλά να δεις τα κεφάλαια λιγάκι, ώστε να μοιράσεις το θέμα για να μην μας πέσει πολύ ύλη μαζεμένη. Ίσως έτσι αποφύγεις και τα παραδείγματα, όπως το πρώτο που έδωσες Παράδειγμα: 1)<HTML><HEAD><A HREF="www.lycos.com">Lycos-Tripod</A> Αν αυτό είναι παράδειγμα για HTML, εγώ είμαι συνταξιούχος κοσμοναύτης της τέως CCCP Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 χαλαρά βρε.. 11 ετών είναι το παιδί.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Δεν ξέρω γιατι δεν εμφανίζεται.Οταν γράφω κάτι τέτοιο στο notepad με το οποίο έφτιαξα ολόκληρη σελίδα την οποία πρόκειται να δημοσιεύσω σύντομα.Και για να μην λες πως δεν ξέρω HTML και να συμμαζευτείς λίγο γιατί παραπήρες φόρα σου δίνω ένα κομμάτι από HTML. <HTML> <HEAD> <TITLE>ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ</TITLE> και πάει και πάει μέχρι να τελιώσει.Και δεν ήθελα ούτε δαάσκαλος να το παίξω ούτε μαθητής ούτε τίποτα.Απλά ήθελα να βοηθήσω κάποιους που δεν ξέρουν τα βασικά από HTML . Προς 'trapped--->Η ηλικία μου δεν παίζει κανένα ρόλο γι αυτό πάψε να την σχολιάζεις γιατί δεν ειναι δικαίωμα που σου δίνει το myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 JustMe! gia na grapseis kodika balton mesa sto tag Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Justme προτείνω να κάνεις ένα ολοκληρωμένο post γιατί ανάμεσα στα δικά σου θα παρεμβάλονται άλλα, άλλων χρηστών και γενικά θα γίνει ένας χαμός όπου κανένας δεν θα βγάλει νόημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Νομίζω ότι και τα 2 προαναφερθέντα παραδείγματα... δεν οδηγούν πουθενά, οπότε ας γράψω και εγώ την άποψή μου για τα όσα έως τώρα έχετε πει :) <HTML> <HEAD> <TITLE>Η σελίδα μου!</TITLE> </HEAD> <BODY> Αυτή είναι η πρώτη μου σελίδα! <BR> Αυτό είναι ένα link προς <a href="http://www.myphone.gr">άλλη σελίδα</a> </BODY> </HTML> Όλες οι εντολές της HTML (ή tags) ξεκινούν με < και τελειώνουν σε >. Το περιεχόμενο της σελίδας περικλείεται λοιπόν ανάμεσα από τα tags που ανοίγουν και κλείνουν τον κώδικα (HTML και Body). Και πάμε τώρα σε ένα ακόμη παράδειγμα: <b>έντονο κείμενο</b> <i>πλάγιο κείμενο</i> <u>υπογραμμισμένο κείμενο</u> <a href="http://www.myphone.gr">link σε άλλο site</a> Τη συνέχεια την αφήνω στους υπόλοιπους δασκάλους :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Όποιος θέλει μπροεί να πάρει και για παράδειγμα το vbCode που είναι αρκετά επεξειγηματικό και να αρχίσει να μπαίνει στο νόημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jasonpap Όποιος θέλει μπροεί να πάρει και για παράδειγμα το vbCode που είναι αρκετά επεξειγηματικό και να αρχίσει να μπαίνει στο νόημα ;) Ναι ειναι μια καλη αρχη.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_boy Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Για σας θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δημιουργησω ενα δικο μου "site" δωρεαν!!! Ευχαριστω........!! Παράθεση http:thebest.all-up.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 εξαρτάται απο το τι θες να βάλεις μέσα. τα πράγματα αρχίζουν απο τα πιο απλά και καταλήγουν στα πιο δύσκολα! φυσικά ρόλο παίζει το τί ακριβώς θέλεις και πόσο ψαγμένος είσαι! αν θέλεις απλα και γρήγορα να ξεμπερδεύεις απο κώδικες κλπ θα σου πρότεινα να αναζητήσεις και να δημιουργήσεις κάποιο δωρεάν blog. εύκολα και απλά. αν θέλεις κάτι πιο περίπλοκο θα πρέπει να ασχοληθείς αρχικά με html αν και οι σελίδες πλεον είναι δυναμικες (php,asp) που χμμ αν δεν εχεις προγραμματιστικές ικανότητες είναι δύσκολο να ακολουθήσεις. αυτά! Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 e wraia kai ti egine? to fontpage tis microsoft den kanei? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 an theleis na kaneis kati estw kai ligo sovaro oxi aplws den kanei alla einai teleiws axristo. Gia 5 seires se HTML tha su grapsei 3 selides me arxistes dikes tu plirofories... Isws ligo kalytero einai to Dreamweaver.... (an kai den xrisimopoiw to design to katholu) I gnwmi mu einai pws an kapoios thelei na asxolithei as kathisei 2 meres na mathei ta vasika html gia na katalavainei k ti grafei kai meta an den exei orexi as kathisei na sxediasei tin istoselida me kapoio programma.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ok...dekto! alla as poume egw pernw ena programma pou den xerw kai polla apo html alla ma8ainw! mporw na to vgalw sto internet dwrean? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 yparxoun arketa dwrean hosting paketa arkei na psakeis..merika me diafhmiseis alla xwris...meta theleis kai ena domain kai eisai komple... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 prwta ftiaxe kati sto pc su kai meta anevase to.... Episis egw prosfata pira paketo tis cretaforce.gr einai poly kales oi times rixe mia matia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ok...thx!!! twra 8a i8ela na mou peite afou to frontpage kai to Dreamweaver den einai kai to kalitero progrmma gia autin tin douleia...ena kalo programmataki to opoio na einai kai kapws eukolo kai na kanei ta vasika...(timi den me endiaferei giati mallon 8a to katevasw apo to internet...)pio einai auto to programma(wste na to vrw na ftiaxw tin selida kai ustera 8a vrw na tin anevasw)????? thx pantws gia tis pliroforeies... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Des to kalytero kai auto pu prospathisa na su pw einai na matheis ta vasika tis HTML.... (den thelei programma) An den skopeueis (diladi periorizeis tus orizontes su apisteuta poly) xrisimopoiise to dreamweaver einai oti kalytero se auto ton klado... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 thx para polu file mou!!! a plz kai kati teleutaio...mipws iparxei kanenas html odigos sto internet i prepei na trxw se sxoles kai tetoia? kai pali euxaristw polu... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knorcedger Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ρίξτε μια ματιά και εδώ http://webworkerdaily.com/2008/01/02/3-easy-ways-to-create-a-professional-looking-website/ Παράθεση Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maelstrom Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Τσέκαρε και αυτές τις διευθύνσεις http://www.w3schools.com/html/default.asp http://www.ncsa.uiuc.edu/General/Internet/WWW/HTMLPrimer.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts