Finn Δημοσιεύτηκε April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2008 Μου ζητήθηκε να βρώ μερικές εικόνες για να μπούν σε πασχαλινή κάρτα αλλά το google δε προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.Έχει κανείς καμιά εικόνα με το Χριστό? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CElacto Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 με την ευκαιρία να κάνω μια ερώτηση? το Πάσχα στέλνουμε κάρτες όπως τα χριστούγεννα? σκεφτόμουν να στείλω κάρτες σε κάποιους συνεργάτες και υποψήφιους συνεργάτες γιατί οι άγιες μέρες γενικά προσφέρονται για επαγγελματικές επαφές και κινήσεις marketing (βοήθειά μας) αλλά δεν ξέρω αν συνηθίζεται, μη γίνω και ρόμπα. Και αν στείλω, τι ευχές γράφω? (εκτός από Χριστός Ανέστη φυσικά!) Και βέβαια, το αρχικό ερώτημα του κου Finn, τι έχει πάνω η κάρτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 ναι στελνουμε καρτες κ το πασχα.στελνουν πολλοι απλα τα χριστουγεννα το κανουν περισσοτεροι. συνηθως οι καρτες που κυκλοφορουν λενε χριστος ανεστη.δεν θυμαμαι καμμια αλλη ευχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Και αν στείλω, τι ευχές γράφω? (εκτός από Χριστός Ανέστη φυσικά!) Χριστός Ανέστη λέμε μετά την Ανάσταση. Η ευχή για πριν είναι Καλή Ανάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Εντάξει.. μεγάλη βδομάδα δεν είναι για να στέλνεις κάρτες και ευχές! Απο την ανάσταση και μετά... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CElacto Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Εντάξει.. μεγάλη βδομάδα δεν είναι για να στέλνεις κάρτες και ευχές! Απο την ανάσταση και μετά... :O ναι ρε...εννοείται μετά την ανάσταση. αλλά και πάλι έχω αμφιβολίες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ναι ρε...εννοείται μετά την ανάσταση. My bad, nomiza tha tis steileis nwritera :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Μου ζητήθηκε να βρώ μερικές εικόνες για να μπούν σε πασχαλινή κάρτα αλλά το google δε προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.Έχει κανείς καμιά εικόνα με το Χριστό? κανενα βιβλιο θρησκευτικων αν μπορεις να βρεις να κανεις σκανερ καποιες απο εκει εχει μπολικες Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts