Fidel Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 :up: ευχαριστώ , τρέχω να κάνω την αγορά . . .πρόσεξα οτι εκεί που λέει της γλώσσες δεν εχει τα ελληνικά:O Ask seller a question kai 8a soy apanthsei oti exei 2 mobile kai to 1 apo ayta exei kai Ellhnika ;) apla na toy peis oti esi pshnesai gia to mobile me ta Ellhnika boy ;) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Ask seller a question kai 8a soy apanthsei oti exei 2 mobile kai to 1 apo ayta exei kai Ellhnika ;) apla na toy peis oti esi pshnesai gia to mobile me ta Ellhnika boy ;) ++ το έκανα ήδη :rolleyes: χίλια ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freecom Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 σημερα παρελαβα και εγω για τα λεφτα του ειναι αψογο ο τηλεοπτικος του δεκτης εχει τρομερη ληψη μπαταρια καλη ηχος καλος lcd-αποικονηση αψογη ποιοτητα ληψης κακη 640χ480 το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το κουτι του ενα κουτι απο ενα mp3....πιθανον ο κινεζος δεν το εστειλε στο δικο του κουτι και χωρις βιβλιαρακι εσας ετσι ηρθε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 εγώ χτες το αγόρασα απο το μαγαζί που μου είπε ο υπέρτατος Fidel :D για να δουμε πότε με το καλό θα έρθει \η τιμή μαζί με τα μεταφορικά βγήκε 118 ευρώ , και είναι κρίμα γιατί τα πουλάνε παιδιά εδώ μέσα 250 και βάλε :blink: απο εμάς θέλουν να βγάλουν λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 από δείκτη sar ξέρουμε τίποτα; κανένα πρόβλημα με το τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freecom Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 εμενα τελωνειο οχι (με ems) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 molis ebgala thn nea anabathmisi ton ellinikon gia to sigkekrimeno tilefono. an itan prin 70% ellinika tora einai sto 90% peripoy. http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/DSC01155.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/DSC01158.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 όσοι το έχουν παραγγείλει κ το παραλάβουν ας πουν εντυπώσεις..ψήνομαι και γω αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι ο δείκτης sar..μηπως είναι κανένα ψηστήρι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 den ksero eseis alla ego panta paizo me bluetooth akoustiko petou gia na exo.... to kefali mou iremo. kai fisika oxi mono me ta kinezika alla me ola ta kinita den einai na empisteuesai kanenan se auto to thema. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 φίλε droulis δεν αναφέρθηκα σε εσένα και δεν ήθελα να σε προσβάλω , δεν ήξερα οτι μπορείς να παρέχεις και υποστήριξη γενικά , δεν ξέρω αν συνεργάζεσαι με την εταιρεία η ότι ...απλά είχα δει κάποιος να πουλάει κινέζικο αντίγραφο του n95 8 γιγα και να μην λέει στην αγγελία οτι προειται για μαϊμού και να το παρουσιάζει σαν Νοκια , κάποιος που δεν ξέρει προφανώς θα την πατήσει ...και γενικά εδω μέσα εχω συνηθίσει να δέχομαι την όποια βοήθεια δωρεάν , ο καθένας λογικό είναι να κάνει οτι θέλει μιας και όπως είπες ελεύθερη αγορά έχουμε , απλα πιστεύω οτι άλλη ειναι η φιλοσοφία του myphone . φιλικά πάντα και συγνώμη που ειμαι λιγο off topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 κανενα προβλημα stigmes παμε παρακατω. εγω το κανω για παρτη μου πανω απ'ολα (οχι για τα χρηματα γιατι αυτα που εχω ξοδεψει ειναι πολλα περισσοτερα) αλλα και για φιλους και γνωστους που θελουν να αντισταθουν στα brand names. οτι θελησεις pm.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 κανενα προβλημα stigmes παμε παρακατω. εγω το κανω για παρτη μου πανω απ'ολα (οχι για τα χρηματα γιατι αυτα που εχω ξοδεψει ειναι πολλα περισσοτερα) αλλα και για φιλους και γνωστους που θελουν να αντισταθουν στα brand names. οτι θελησεις pm.:) το ότι το κάνεις για σένα και οτι θες να βοηθάς για φίλους κλπ το κατάλαβα απο το οτι ανοίγεις και θέματα και γνωρίζεις τέτοια κινητά στον κόσμο ( και εγώ μέσα απο εσένα το έμαθα :cool:) σωστό σε βρίσκω ....και φυσικά μόλις μου έρθει με το καλό θα σου χτυπήσω την πόρτα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 απο παχνιδακια πως παει παιδια? Εννοω java οχι τιποτα δικα του... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickstou Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 ΚΑΙ εγω παρηγγειλα απο το ebay ena. Λεγεται Awang A900. το περιμενω την επομενη βδομαδα να ερθει. Μονο 200 dollars μαζι με μεταφορικα. Αλλα δεν εχει ελληνικα. Ξερετε αν μπορω να βαλω ελληνικες γραμματοσειρες για να στελνω μηνυματα στα ελληνικα? Δηλαδη κανενα μερος που μπορω να κατεβασω τζαμπε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 ΚΑΙ εγω παρηγγειλα απο το ebay ena. Λεγεται Awang A900. το περιμενω την επομενη βδομαδα να ερθει. Μονο 200 dollars μαζι με μεταφορικα. Αλλα δεν εχει ελληνικα. Ξερετε αν μπορω να βαλω ελληνικες γραμματοσειρες για να στελνω μηνυματα στα ελληνικα? Δηλαδη κανενα μερος που μπορω να κατεβασω τζαμπε.... δυστυχως φιλε ουτε και με πληρωμη δεν γινεται ακομα....:( απο παχνιδακια πως παει παιδια? Εννοω java οχι τιποτα δικα του... δυο εχει μεσα αλλα οχι τπτ σπουδαιο, απο java ...γιοκ αλλα βασικα αυτυο δεν το περνεις ουτε για παιχνιδια ουτε για την καμερα του που ειναι μια τυπικη καμερουλα...για αλλα πραγματα το περνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickstou Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 aaa. katalava... tha dinopathiso mexri na vgei kati.... ok . thanks a lot my friend... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freecom Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 απο αυτονομια πως σας παει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 απο αυτονομια πως σας παει ? παρα παρα πολυ καλα. δεν θα μιλησω με αριθμους απλα πηγε ενας φιλος αθηνα-θεσσαλονικη με τρενο και εβλεπε τηλεοραση και οταν εφτασε ειχε μεσα ακομα.....:):):) μην ξεχναμε οτι δινουν 2 μπαταριες(υ.γ θελει ομως πολλη ωρα να φορτιστει,αλλα αξιζει τον κοπο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickstou Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 omos na rotiso kati? tha mporeso sto kinito na energopoiiso ta mms kai to internet? anaferomai se ayto to kineziko kinito pou pira... apo oti ksero i vodafone rota kai marka.. ti na tin po? ksereis einai apo china kai thelo rithmiseis pou na einai symvates esto kai apo alli marka?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 omos na rotiso kati? tha mporeso sto kinito na energopoiiso ta mms kai to internet? anaferomai se ayto to kineziko kinito pou pira... apo oti ksero i vodafone rota kai marka.. ti na tin po? ksereis einai apo china kai thelo rithmiseis pou na einai symvates esto kai apo alli marka?:cry: mono xeirokinita file mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 file stigmes pos to pareigeiles apo ebay.den vgazo akri pos na to parageilo kai eidika me elliniko menu.eimai asxetos apo paragelia apo ebay.ginetai me masterkard etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 file stigmes pos to pareigeiles apo ebay.den vgazo akri pos na to parageilo kai eidika me elliniko menu.eimai asxetos apo paragelia apo ebay.ginetai me masterkard etsi? mpes edo http://cgi.ebay.com/3-0-TFT-Dual-SIM-Camera-MP3-MP4-PDA-TV-Phone-V98-By-EMS_W0QQitemZ110240535060QQihZ001QQcategoryZ3312QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247 kai kane tin agora katefthian , masterkard dexete arki na exis logariasmo sto paypal :) eliniko menou kai pio xroma thes emena mou ixe pi na tou grapso otan ekana tin pliromi meso paypal stis simiosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 thanks tha prospathiso.to radio ti leei axei kali lipsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 thanks tha prospathiso.to radio ti leei axei kali lipsi? se afto tha sou apantisi o droulis mias kai egop akoma den to exo paralavi , molis to paro sta xeria mou tha grapso ki ego entiposis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 se afto tha sou apantisi o droulis mias kai egop akoma den to exo paralavi , molis to paro sta xeria mou tha grapso ki ego entiposis :) ok thanks pali το παρηγγειλα αλλα δεν βρηκα τις επιλογες που μου ειπες για χρωμα κτλ αλλα ελληνικα νομιζω θα εχει ετσι και αλλιως.stigmes ποσο κανει να ερθει περιπου?ερχεται κανονικα σπιτι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts