teris Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 :lol: :lol: :lol: Πάντως το ''καλό'' με σενα φιλε SV2 είναι οτι το κυκλοφορείς και το χαίρεσαι το αμάξι :up: .Άλοστε αυτός πιστεύω πως είναι και ο σκοπός του. Δεν το έχεις κλεισμένο στο γκαράζ και το βγάζεις μια φορα στα 2 χρόνια σαν μερικούς...;) To καλό δεν είναι μόνο ότι το κυκλοφορεί και το χαίρεται...Το καλό είναι ότι το γουστάρει να το οδηγάει σε καλές διαδρομές και όχι στις γνωστές διαδρομές σπίτι-παρκάρισμα μπροστά απά το καφέ στην Κρήνη-παρκάρισμα μπροστά από τα μπουζούκια....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros511 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 παιδια σημερα πριν λιγο στο σχιστο κορυδαλλου προς ελευσινα ασημι MERCEDES SLR με ελληνικες πινακιδες. Φωτο δεν υπαρχει γιατι ημουν στο αμαξι και δεν προλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Κυκλοφορούν περισσότερες από 2 SLR με ελληνικές πινακίδες; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Υπαρχει αυτούσια η SL55 Brabus, και είναι η πιο γρήγορη SL που υπάρχει στην παραγωγή! Η ροπή της νομίζω πως έιναι γύρω στα 800-900Nm, και αυτή περιορισμένη διότι όπως είχα δει στο top gear που την είχε παρουσίαση, όταν άφησαν τον κινητήρα να δώσει όση ροπή μπορούσε να δώσει, αυτό που έκανε είναι να καίει σκέτο λάστιχο, χωρίς να κινείται το αμάξι! Και όταν έβαλαν το traction control, με το που ξεκίνησε, έβγαζε σήματα λάθους διότι δεν άντεχε τόση ροπή! Βγάζει κάπου γύρω στα 500 άλογα, και είναι ένας πραγματικός πύραυλος!! Είναι πανάκριβη, και τρώει λάστιχο για την πλάκα της! Το μόνο ελάτωμμα (και ίσως και το πιο σημαντικό) είναι πως λόγω αυτής της τεράστιας ροπής, δεν μαζεύεται με τίποτα στις στροφές και υπερστρέφει με το παραμικρό... Έτσι, δεν μπορεί να βγάλει όλη την δύναμη που κρύβει μέσα της στον δρόμο... Aν είναι τόσο καλή θα βγάλω κι' άλλες φωτογραφίες. Και έλεγα κοίτα τον γύφτο κόλλησε αυτοκόλλητα sl 55 και brabus ενώ θα είναι καμιά απλή sl 350. Πάντως προχθές τον είδα σε μια πλατεία και την πήγε για λίγο με το πλάι πολύ εύκολα, οπότε παίζει να είναι γνήσια sl 55 brabus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros511 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Η πιο γρηγορη SL παραγωγης που υπάρχει είναι η SL65 AMG που είναι V12 biturbo με 604 αλογα και 1000 nm με 0-100 σε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Πλάκα-πλάκα σε ένα χρόνο έγραψα 14.000 χλμ άν και για την δουλειά μου κυκλοφορώ με άλλο αυτοκίνητο 14.000 me ti ferrari??? W O W:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 14.000 me ti ferrari??? W O W:blink: Αν τη χρησιμοποιείς για καθημερινή χρήση είναι απολύτως φυσιολογικά χιλιόμετρα. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastmanstand Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 14.000 me ti ferrari??? W O W:blink: και λιγα ειναι σε κανα χρονο πιστευω πως αμα την εβγαζα καθε μερα εκτως του οτι θα ειχα αλλαξει λαστιχα καθε δυο εβδομαδες το αμαξι θα το εβλεπαν παντου στην ελλαδα:lol: :p (οχι οτι το παλιο μου δεν το ειδε η ελλαδα αλλα τεσπα τι εχει περασει το καημενο...) *ερχεται βιντεο^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Αν τη χρησιμοποιείς για καθημερινή χρήση είναι απολύτως φυσιολογικά χιλιόμετρα. ξερεις κανεναν κατοχο φερραρι που να το χρησιμοποιει σε καθημερινη βαση??το λυπουνται και καλα κανουν...;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 ένας συμπολίτης μου που έχει μια f430 spyder κάθε μέρα πηγαίνει με αυτή στη δουλειά του. Στη χίο που σπουδάζω βλέπω μια κίτρινη gallardo πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Αν τη χρησιμοποιείς για καθημερινή χρήση είναι απολύτως φυσιολογικά χιλιόμετρα. Αν κάνεις τη διαίρεση θα δείς οτι αντιστοιχει σε 38,2 χιλιόμετρα ΚΑΘΕ μέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Ο πατέρας μου όταν δούλευε εκτός πόλης έκανε 200km/μέρα μόνο για να πάει και να έρθει από τη δουλειά..38,2km είναι πολλά δηλαδή; Εγώ τόσα κάνω σε μια βόλτα με την παρέα μου.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 ένας συμπολίτης μου που έχει μια f430 spyder κάθε μέρα πηγαίνει με αυτή στη δουλειά του. Στη χίο που σπουδάζω βλέπω μια κίτρινη gallardo πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα.. αυτοι ειναι οι εξαιρεσεις....δε συμφερει να κινησε στη καθημερινη ζουγκλα με τετοια αυτοκινητα.. τωρα νταξει αν η δουλεια μου ηταν στη χαλκιδα η στο σουνιο πχ τοτε ισως να το επαιρνα που και που;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Κ πάλι, παρόλο που τα άτομα αυτά είναι οικονομικά ανετότατα νομίζω έχουν την υποτυπώδη νοημοσύνη να πάρουν ένα supercar και να μην το έχουν στο σαλόνι τους.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Ο πατέρας μου όταν δούλευε εκτός πόλης έκανε 200km/μέρα μόνο για να πάει και να έρθει από τη δουλειά..38,2km είναι πολλά δηλαδή; Εγώ τόσα κάνω σε μια βόλτα με την παρέα μου.. ρε σύ. ο μπαμπάς σου φερράρι είχε ή καμια lamborghini?Το ίδιο είναι? Έχεις ρωτήσει για πλάκα το κόστος χρήσης αυτών των αυτοκινήτων?;) Υ.Γ. Για να έχεις μια φερραρι για τη δουλειά, για ''καλό'' τι θα έχεις?? καμια bugatti?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Αυτή που παίρνουν φερράρι πιστεύεις ότι έχουν ακριβώς το αντίτιμο του αυτοκινήτου όταν το αγοράζουν;Παίζουν με πολλά ευρώ παρα πάνω όλοι τους + έχουν 3-4 άλλα αυτοκινήτα σίγουρα.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 :dizzy: :dizzy: :dizzy: http://img179.imageshack.us/img179/2558/38d4fd75c6900x675fo2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 η παραπανω εικονα ειναι οαση μπροστα σε αυτη.....! http://img524.imageshack.us/img524/2372/bt000147515023zd2.th.jpg και ενα ασχετο που ηθελα να ρωτησω..... ολες οι φερραρι που βρισκονται στην ελλαδα πλην αθηνας(ισως και θεσ/νικης) που κανουν τα σερβις τους???πρεπει να κατεβαινουν αθηνα?τα αναλαμβανει καποιος τοπικος μαστορας φερνοντας τα απαραιτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Από πίσω την είδες? http://img511.imageshack.us/img511/2286/sbarro2520gt82520ferrarde2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Και μια Mercedes ML350 (Νομίζω :O) δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί οδηγούσα. Εντωμεταξύ είχα ξεχάσει να ρυθμίσω το κινητό πριν φύγω... και έτσι αντί να τραβάει στο Αυτόματο (κανονική φωτο "ημέρα"), τράβαγε στο Πορτρέτο Νύχτα + Λάμπα Πυρακτώσεως :O :O. http://www.imageshack.gr/thumbs/zamhmzzdwtzzjoe32lj2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 http://imageshack.gr/thumbs/z5nmygzyzozi0m5ijggm.jpg Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Από πίσω την είδες? http://img511.imageshack.us/img511/2286/sbarro2520gt82520ferrarde2.jpg e oxi... :wacko: :dizzy: :down: :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 η παραπανω εικονα ειναι οαση μπροστα σε αυτη.....! http://img524.imageshack.us/img524/2372/bt000147515023zd2.th.jpg και ενα ασχετο που ηθελα να ρωτησω..... ολες οι φερραρι που βρισκονται στην ελλαδα πλην αθηνας(ισως και θεσ/νικης) που κανουν τα σερβις τους???πρεπει να κατεβαινουν αθηνα?τα αναλαμβανει καποιος τοπικος μαστορας φερνοντας τα απαραιτητα? Aθήνα κάνουν στην Genesis, Θεσσαλονίκη στον AutoKaltsios και οι υπόλοιποι....τρεχάτε ποδαράκια μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Aθήνα κάνουν στην Genesis, Θεσσαλονίκη στον AutoKaltsios και οι υπόλοιποι....τρεχάτε ποδαράκια μου:lol: Απο περιέργεια, ποιο είναι το κόστος συντήρησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου; Τι άλλα πράγματα "παντρεύεσαι" με την αγορά του; Κόστος ασφάλειας; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Σχετικά λίγο το κόστος συντήρησης, δεν ξεπερνάει τα 2k τον χρόνο. Οι ασφάλειες όμως...... τρελά ποσά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts