Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Χωρίς να θέλω να κατηγόρησω τον sv2, καλό θα ήταν να μιλούσε με ντοκούμεντα. Όχι μόνο για να μην τον κατηγορήσει κανείς ότι λέει ψέματα, αλλά και για να δούμε ακόμη ένα όμορφο αμάξι.

Τώρα το "μπες στο exoticspotters να την δεις", εμένα δεν μου λέει κάτι.

Συμφωνώ. Χωρίς να θέλω να προσβάλω το φιλο πάντα...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες???

Δε σου το λέμε γιατί δε σε πιστεύουμε, αλλά για να μιλάμε με αποδείξεις. Μη παρεξηγείς κανέναν μας. Χρησιμοποίησε imageshack.

Μπλε SL 55 Amg στον Κολονό σε παράλληλη της Λενορμαν.Χτες το είδα παρκαρισμένο και σήμερα που ξαναπέρασα πάλι εκεί ήταν.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Μπορείς να μου δώσεις πιο αναλυτικές οδηγίες?

http://imageshack.us/

Eδώ τις ανεβάζεις.

Μήπως εσύ ήσουν η κοκκινή ή η γκρί 430 χθές στο coral;:D

http://imageshack.us/

Eδώ τις ανεβάζεις.

Μήπως εσύ ήσουν η κοκκινή ή η γκρί 430 χθές στο coral;:D

Δεν ήμουν εγώ.Δεν το ξέρω το coral.

Πάντως είναι κόκκινη

Δεν ήμουν εγώ.Δεν το ξέρω το coral.

Πάντως είναι κόκκινη

Yeap, το κατάλαβα. Αυτες που λεω ήταν cabrio.

Πρόσεξα και τις πινακίδες της μιας. ***-1111.:innocent:

Coral είναι ένα bar στο λιμάνι btw.

Yeap, το κατάλαβα. Αυτες που λεω ήταν cabrio.

Πρόσεξα και τις πινακίδες της μιας. ***-1111.:innocent:

Coral είναι ένα bar στο λιμάνι btw.

Κατάλαβα.Το 1111 είναι φίλου μου.Το ποντικί με το κόκκινο εσωτερικό γνωστού μου.

sv2 poso thn agorases thn f430?

eixes kapoio allo montelo sto nou sou?

xronos paradoshs?

kapoia extra uphresia apo merous ths antiproswpias?

kai genikws otidhpote aksiomnhmoneuto......

auta ta rwtaw gia na mathoume oloi emeis ti paizei se mia agora enos toso akrivou autokinhtou...

sv2 poso thn agorases thn f430?

eixes kapoio allo montelo sto nou sou?

xronos paradoshs?

kapoia extra uphresia apo merous ths antiproswpias?

kai genikws otidhpote aksiomnhmoneuto......

auta ta rwtaw gia na mathoume oloi emeis ti paizei se mia agora enos toso akrivou autokinhtou...

Παράδοση 2 χρόνια.

1 Koκκινη f430 Κρήνη-Χορταρεας

1 Koκκινη 360 Modena Κρήνη

1 Koκκινη 360 Spyder Παραλία

1 Gallardo ασημι Παραλία

Ελεος...Πολλα λεφτα μαζευτηκαν..Ολα αυτα σε 20λεπτα οδηγησης που εκανα απο τη μια ακρη της πολης στην Κρηνη...Τα τελευταια 2 ήταν τα γνωστα ξενα του seven..

Μη σου πω και τρίπλα.Εκτός αυτού η enzo ήταν και πολύ περιορισμένης παραγωγής πράγμα που τη κάνει σπάνια αλλά και πιο ακριβή με τη πάροδο των ετών σαν συλλεκτικό μόντελλο. Από την άλλη η SLR μπορεί ακόμη κατά παραγγελία να γίνει δίκη σου.

Εγω παντως ξερω οτι οταν τα 2 αυτοκινητα ηταν καινουρια και εβγαιναν απο το εργοστασιο η μια (Enzo!) εκανε 660.000€ ενω η McLaren Mercedes Slr εκανε 600.000!! Σαν μεταχειρησμενα πλεον δεν με ενδιαφερει η τιμη τους...

Ισως το οτι η Enzo πλεον απεκτησε αξια μπορει να λεει πολλα, μπορει να μην λεει και τιποτα!! ;)

φιλε Vince ο Χορταρεας εχει 360 spider κοκκινη...τον ειχε δειξει και η Τατιανα..:P

Λαθος φιλε μου..Στουκαρισμενη οσο δεν παει...Το νεο του στην συλλογη ειναι η f430 Spyder...

Εγω παντως ξερω οτι οταν τα 2 αυτοκινητα ηταν καινουρια και εβγαιναν απο το εργοστασιο η μια (Enzo!) εκανε 660.000€ ενω η McLaren Mercedes Slr εκανε 600.000!! Σαν μεταχειρησμενα πλεον δεν με ενδιαφερει η τιμη τους...

Ισως το οτι η Enzo πλεον απεκτησε αξια μπορει να λεει πολλα, μπορει να μην λεει και τιποτα!! ;)

ναι αλλα δεν εχει να λεει διοτι το ενα ειναι λογικη συνεχεια μια σειρας απο αμαξια τα οποια δεν ειναι για πολλους οποτε λογικο ειναι να στοιχιζει τοσο....

παραδειγμα η μοναδικη 285 gto (νομιζω) εχει πουληθει για 25εκκ ευρω (αν αυτο δεν ειναι αξια μεταπωλησης τοτε τι ειναι? :p )

Μη σου πω και τρίπλα.Εκτός αυτού η enzo ήταν και πολύ περιορισμένης παραγωγής πράγμα που τη κάνει σπάνια αλλά και πιο ακριβή με τη πάροδο των ετών σαν συλλεκτικό μόντελλο. Από την άλλη η SLR μπορεί ακόμη κατά παραγγελία να γίνει δίκη σου.

Δεν έκανε 660000 ευρώ η enzo όταν ήταν στη παραγωγή.

τοσο εκανε 660.000 ευρω και μαλιστα οταν βγηκε ο slr ολοι το ελεγαν οτι τα 600.000 για αυτα που δινει ειναι πολλα

τοσο εκανε 660.000 ευρω και μαλιστα οταν βγηκε ο slr ολοι το ελεγαν οτι τα 600.000 για αυτα που δινει ειναι πολλα

Παιδιά η enzo περνούσε τα 800000ευρώ και εκτός αυτού είχε πολύ συγκεκριμένο αγοραστικό κύκλο.Δεν την αγόρασε οποίος ήθελε.Έπρεπε να είχες άλλη FΕRRΑRΙ στη κατοχή σου και κάτι τέτοια αλλά τρελά.

Παιδιά η enzo περνούσε τα 800000ευρώ και εκτός αυτού είχε πολύ συγκεκριμένο αγοραστικό κύκλο.Δεν την αγόρασε οποίος ήθελε.Έπρεπε να είχες άλλη FΕRRΑRΙ στη κατοχή σου και κάτι τέτοια αλλά τρελά.

660.000 ευρω και επρεπε να ειχες τουλαχιστον αλλη μια απο τις προηγουμενες f50 f40 288 285 για πανω απο δυο χρονια επρεπε να δουν τον τραπεζικο λογαριασμο σου να δουν αμα μπορεις να την κρατησεις περναγες απο συνεντευξεις και αλλα κουλα(τα οποια δεν τα πολυπιστευω)

660.000 ευρω και επρεπε να ειχες τουλαχιστον αλλη μια απο τις προηγουμενες f50 f40 288 285 για πανω απο δυο χρονια επρεπε να δουν τον τραπεζικο λογαριασμο σου να δουν αμα μπορεις να την κρατησεις περναγες απο συνεντευξεις και αλλα κουλα(τα οποια δεν τα πολυπιστευω)

Οκ. Για να επιμένεις τόσο μάλλον θα είσαι σίγουρος. Απλά θυμάμαι ότι τόσο είχα διαβάσει όσο το αυτοκίνητο υπήρχε ακόμη στη παραγωγή. Επίσης θυμάμαι ότι τόσο είχε πει και ο στεφανής στο traction.

Οκ. Για να επιμένεις τόσο μάλλον θα είσαι σίγουρος. Απλά θυμάμαι ότι τόσο είχα διαβάσει όσο το αυτοκίνητο υπήρχε ακόμη στη παραγωγή. Επίσης θυμάμαι ότι τόσο είχε πει και ο στεφανής στο traction.

μπορει αν το λεει με την τιμη για να ερθει ελλαδα ισως να κανει τοσο κανονικα εχει 660 ασε που τα extra καθισματα με γωμοση αποσπομενες πορτες για ατυχημα (και καλα) κανουν οσο το μισο αμαξι....