NTG Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ρε παιδιά και εγώ έχω δει E320 AMG:!: Και καθώς η MB δεν βγάζει E320 AMG αυτός που την είχε προφανώς κόλλησε το σήμα AMG. Δεν μπορεί να έγινε και εδώ το ίδιο? Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Γιατι τι εχουν τα Χανια; απλα ρωτησα!:) τιποτε περισσοτερο!!! γιατι αρπαζεσαι???:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ρε παιδιά και εγώ έχω δει E320 AMG:!: Και καθώς η MB δεν βγάζει E320 AMG αυτός που την είχε προφανώς κόλλησε το σήμα AMG. Δεν μπορεί να έγινε και εδώ το ίδιο? Υπαρχει σιγουρα C32 AMG... Μηπως το μπερδευεις με αυτο!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpktm Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Πως μπορω να ανεβασω βιντεακι να δειτε τι εχω δει εγω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Aνέβασέ το εδώ: http://www.rapidshare.de/ Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpktm Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 http://rapidshare.de/files/30527944/Supra.3gp.html Λοιπον, αυτο που βλεπετε μπροστα μου ειναι μια Supra. Και.... αυτο που τραβαει με την καμερα ειναι ενα...... 3... 2.... 1........ ANF Honda Innova 125!!! Aλλα.. δεν ειναι ενα απλο Innova διοτι φοραει πανω........ Ενα κουτι με πιτσες!!! :D Φυσικα την συνεχεια την ξερετε, τον συνανταω τον τυπο στο επομενο στενο και τον "παταω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ρε παιδιά και εγώ έχω δει E320 AMG :!: Και καθώς η MB δεν βγάζει E320 AMG αυτός που την είχε προφανώς κόλλησε το σήμα AMG.Δεν μπορεί να έγινε και εδώ το ίδιο? Υπαρχει σιγουρα C32 AMG... Μηπως το μπερδευεις με αυτο!?!? Δεν συνεννοούμεθα νομίζω... Πάμε ξανά. (α) Mercedes Benz E - Class E320 υπάρχει. Άρα μπορεί άνετα να έβαλε το σήμα AMG. (β) Δεν υπάρχει E - Class E32 AMG. Υπάρχει (υπήρχε) E55 AMG και πλέον E63 AMG (πληροφοριακά amelidis, no offence). (γ) Δεν μπορεί να έβαλε το σήμα στην SLK, γιατί δεν υπάρχει SLK - Class SLK500, ούτε AMG, ούτε σκέτη. Τώρα αν αυτός πήρε μία SLK - Class SLK200/280/350/55 AMG, έβγαλε τα σήματα, έβαλε 500 και έβαλε και AMG, ε τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 parepiptontos, opoiadipote mercendes poulaei opoiodipote simataki zitisete... poli apla... mporeite na zitisete ena simataki SLK... ena simataki 500 kai ena simataki AMG kai aftomatos tha exete to pio spanio pagosmios amaksi... eno to pio pithano na einai i slk200 kanenos pinala... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 oute kan na pas stin mercedes...mpaineis sto ebay.com kai paragelneis poli ftina simatakia brabus, amg, 55, lorinser, carlsson kai oti allo theleis....eftixws den to kanoun para polloi kai den kseftilizontai....antithetws tha elega oti an den iksere kaneis, tha pisteve oti stin Ellada kykloforoun ena ekatommyrio M Bmw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 parepiptontos, opoiadipote mercendes poulaei opoiodipote simataki zitisete... poli apla... mporeite na zitisete ena simataki SLK... ena simataki 500 kai ena simataki AMG kai aftomatos tha exete to pio spanio pagosmios amaksi... eno to pio pithano na einai i slk200 kanenos pinala... Δεν είναι πεινάλας.'Εχει 1 cayman s, 1 cayene, 2 booxter s και αυτή την slk:) Νομίζω πως έχει και κάτι άλλα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μήπως έχει και καμία Carrera GT; Μόνο αυτή του λείπει για να συμπληρώσει τη συλλογή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 σχεδον..απ οτι ειδα εχουν διαφορετικες εξατμισεις και ζαντες(του vince μου αρεσε περισσοτερο)..παραπανω δεν ξερω..εμφανησιακα παντως αυτα προσεξα..τον εχω πετυχει πολλες φορες και πριν το φτιαξει και τωρα που το ολοκληρωσε.. κατι ακουσα οτι ειναι απο τα πιο καλοφτιαγμενα στα βαλκανια..:X Xexe επαιξα και εγω εδω?? Ακομα δεν τελειωσα φιλε μου..Το αμαξι κλεινετε μεσα για να γινει κανονικοτατο project car γιατι αλλο να κανεις κατι για να σε βλεπουν και να μην εχεις καν μοτερ οπως εκανε ενας γνωστος και αλλο να κανεις κατι σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sportec Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 parepiptontos, opoiadipote mercendes poulaei opoiodipote simataki zitisete... poli apla... mporeite na zitisete ena simataki SLK... ena simataki 500 kai ena simataki AMG kai aftomatos tha exete to pio spanio pagosmios amaksi... eno to pio pithano na einai i slk200 kanenos pinala... Kai parepiptontos pali h mercedes-benz poulaei slk55 kai mazi se osous theloun poulaei ama laxei kai ena moter apo SLR pou to petas epano sto duthesio kai ginete SLKSLR (vazeis kai ta autokolitakia gia na mhn ksexniomaste)... opos ekane to palikari apo to Dubai! (@#$@# thn mana tou thn vizita)!!! http://www.jalopnik.com/cars/custom-carshot-rods/more-on-the-slrpowered-mercedes-slk-out-of-the-mouths-of-mechanics-122019.php Παράθεση BMW M5 507ps, 520nm tq Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Δεν ειναι ακριβως παλικαρι ο τυπος που το εκανε αυτο... Μιλαμε για ενας απο τους 10 πλουσιοτερους ανθρωπους της Μεσης Ανατολης και για ενα καταξιωμενο οδηγο αγωνων!! Στην κατοχη του εκτος απο το συγκεκριμενο SLK εχει και μια Enzo Ferrari, μια F50 Ferrari, μια Mercedes CLK GTR, μια Porsche Carrera GT και πολλα αλλα διαφορα τα οποια ειναι μεσα στο σπιτι ως διακοσμητικα!! Φυσικα διαθετει και δικο του ιδιωτικο συνεργειο μιας και βελτιωνει τα αυτοκινητα ο ιδιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 alfa romeo brerra μπλε περνουσε απο μεταμορφωση κοντα(συγκεκριμενα απο το ξενοδοχειο Μακεδνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sportec Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Δεν ειναι ακριβως παλικαρι ο τυπος που το εκανε αυτο... Μιλαμε για ενας απο τους 10 πλουσιοτερους ανθρωπους της Μεσης Ανατολης και για ενα καταξιωμενο οδηγο αγωνων!! Στην κατοχη του εκτος απο το συγκεκριμενο SLK εχει και μια Enzo Ferrari, μια F50 Ferrari, μια Mercedes CLK GTR, μια Porsche Carrera GT και πολλα αλλα διαφορα τα οποια ειναι μεσα στο σπιτι ως διακοσμητικα!! Φυσικα διαθετει και δικο του ιδιωτικο συνεργειο μιας και βελτιωνει τα αυτοκινητα ο ιδιος! Ara kala to eipa ... "palikari apta liga!!!" Παράθεση BMW M5 507ps, 520nm tq Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sportec Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Exw dei polla kai kala. F360, F430, F50, carrera turbo 993 kai 996, 997carrera S, Cayenne Turbo S (pou me kseftilise kiolas giati spiniara mexri ta 140 kai ekeino den ekane gkix oute sthn proth, thessalonikiotikoi kolodromoi). O kolitos mou exei ena Corvette C6 400hp portokali to opio einai paaaara polu grigoro kai mou kanei tromeri entiposh giati ta modena pou exoun kai ekina 400 den pane etsi(sta 200km/h eimai 1.5 amaksi piso kai olo kai anoigei thn diafora.) Παράθεση BMW M5 507ps, 520nm tq Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 δεν ανεβαζεις κ καμια φωτο ρε φιλε??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Φίλε Sportec το έχω δεί πάρα πολλές φορές το Corvette του φίλου σου. Ένα σαν κεραμιδί δεν είναι?? Στην Κρίνη το έχω δει 3-4 φορές. Ωραίο! Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 ειδα μια alfa romeo gt, ποσο εχει αυτο το αμαξι??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sportec Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 To keramidi metaliko einai kai sinithos sto RAKA pigenoume sthn krini. Ekei tha to eides sigoura. Re guys pws anevazw pics? (super-noob:O ) Παράθεση BMW M5 507ps, 520nm tq Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 exei dei kaneis Αθηνα κυριως νοτια προαστεια dodge viper new? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) ειδα μια alfa romeo gt, ποσο εχει αυτο το αμαξι??? Περίπου 30000 ευρώ. Πολύ όμορφο πραγματικά αυτοκίνητο αλλά δε νομίζω ότι θεωρείται υπέρ-αυτοκίνητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 παιδιά το Σάββατο είδα στην Έδεσα μια Porsche Cayenne,λευκή με γερμανικές πινακίδες η οποία δε ξέρω ούτε καν ποιά ήταν ακριβώς είχε αλλάξει τα πάντα μιλάμε ο τύπος.Το είχε δώσει σε βελτιωτικό οίκο καθώς το μπορστά και το πίσω σήμα έλεγαν gemballa και το πίσω μάλιστα έλεγε biturbo με κόκκινα γράμματα,Είχε κάτι μαύρες ζάντες γύρω στις 21"-22" ίντσες τις κόβω που χτυπούσαν μάτι:rolleyes: .Έχω βγάλει φώτο κάμοια δεκαριά θα τις ανεβάσω σύντομα.:D wait plz:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Παιδια πληροφοριακα το λεω οτι ο οικος gemballa πουλαει τα Cayenne 650.000 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts