NickTG Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Τι θα την κάνεις την μούρη όταν σε περάσει από πάνω το VW; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Αν εινα να παρεις τετοιο αμαξι και να το στηνεις με αλλα τετοια αμαξια το εχουμε χασει το παιχνιδι.... Αν ειχα μια Cayenne το μονο πραγμα που δεν θα με ενδιεφερε ειναι το αν θα με περασει απο πανω ενα Touareg! Αν με ενδιεφερε θα οδηγουσα μια Carrera Turbo! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Πίστεψέ με και εγώ το ίδιο θα έκανα. Αλλά μάλλον τους ενδιαφέρει και αυτό. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Συγνώμη τι συζητάμε τώρα; Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα... Ο καθένας θα πάρει ότι του αρέσει. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 exeis dikio mallon vghkame ligo off topic !!alla parolo pou exo varethei na vlepo tis cayenne !!ki ego cayenne tha eperna!!xexxe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 exeis dikio mallon vghkame ligo off topic !!alla parolo pou exo varethei na vlepo tis cayenne !!ki ego cayenne tha eperna!!xexxe!! Δεν το λέω για το off topic. Το λέω γενικά. Δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του. Δεν μπορούμε να λέμε γιατί δεν πήρε Cayenne. Touareg ήθελε, Touareg πήρε! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ήταν κανείς ψυρρή το σάββατο βράδυ?? ακριβώς έξω απο το ¨αλέκος¨ 1 κόκκινη ferrari,ενδιάμεσα masserati,μετά 1 μπλέ ferrari,μετά porsche carrera,sl 55,και ανεβασμένα στο πεζοδρόμιο 2 cayenne και 1 evo. δεν είναι η πρώτη φορά.κάθε φορά που περνάω απο εκεί παρασκευή-σάββατο ,είναι γεμάτο απο φτηνιάρικα αμαξάκια. δεν είχα και κινητό να τραβήξω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Μπλε ferrari; Τι γούστο είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Δεν το λέω για το off topic. Το λέω γενικά. Δικαίωμα του καθενός να κάνει τις επιλογές του. Δεν μπορούμε να λέμε γιατί δεν πήρε Cayenne. Touareg ήθελε, Touareg πήρε! :) dn diafono mazi sou !! me tosa lefta o kathenas pernei oti vriskei o idios pio oraio h pio konta sta dika tou dedomena !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Μπλε ferrari; Τι γούστο είναι αυτό; η 360 στο μπλε και με μαυρες ζαντες ειναι κουκλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ήταν κανείς ψυρρή το σάββατο βράδυ?? ακριβώς έξω απο το ¨αλέκος¨ 1 κόκκινη ferrari,ενδιάμεσα masserati,μετά 1 μπλέ ferrari,μετά porsche carrera,sl 55,και ανεβασμένα στο πεζοδρόμιο 2 cayenne και 1 evo. δεν είναι η πρώτη φορά.κάθε φορά που περνάω απο εκεί παρασκευή-σάββατο ,είναι γεμάτο απο φτηνιάρικα αμαξάκια. δεν είχα και κινητό να τραβήξω τίποτα. Έχω πετύχει κι εγώ μια Chevrolet Corvette Z05 κάτι τέτοιο την τελευταία τέλος πάντων, σε μαύρο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Έχει καταντήσει πολύ γραφικό αυτό...νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να αναφέρουμε ότι είδαμε Cayenne ή Hummer ή Tuareg ή 911 ή boxster ή carrera...ειδικά σε βόρεια και νότια προάστεια της Αθήνας καθώς και Κολωνάκι και Ψυρρή κυκλοφορούν δεκάδες τέτοια...ας αναφέρουμε masserati κτλ που είναι πιο σπάνιο φαινόμενο βρε παιδί μου... Πήγα τος προάλλες να πλύνω το αμάξι στο πλυντήριο και ήταν παρκαρισμένες για πλύσιμο στον ίδιο χώρο 4 cayenne σε διαφορετικά χρώματα, 2 carrera kai 2 boxster μαύρες...με τι ψυχολογία ο πλυντηριάς θα πλύνει το c2 μου;! :xtypawtoheadmoustontoixoemoticon: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Έχει καταντήσει πολύ γραφικό αυτό...νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να αναφέρουμε ότι είδαμε Cayenne ή Hummer ή Tuareg ή 911 ή boxster ή carrera...ειδικά σε βόρεια και νότια προάστεια της Αθήνας καθώς και Κολωνάκι και Ψυρρή κυκλοφορούν δεκάδες τέτοια...ας αναφέρουμε masserati κτλ που είναι πιο σπάνιο φαινόμενο βρε παιδί μου... Πήγα τος προάλλες να πλύνω το αμάξι στο πλυντήριο και ήταν παρκαρισμένες για πλύσιμο στον ίδιο χώρο 4 cayenne σε διαφορετικά χρώματα, 2 carrera kai 2 boxster μαύρες...με τι ψυχολογία ο πλυντηριάς θα πλύνει το c2 μου;! :xtypawtoheadmoustontoixoemoticon: xaxaxaaxxa!!:) loipon se ena gkaraz sthn asklipiou vlepo polu suxna mia masserati kainouria anoixto galano !! einai panemorfo autokinito !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 η 360 στο μπλε και με μαυρες ζαντες ειναι κουκλα Εντάξει hydro. Απόψεις είναι αυτές και πάντα καλοδεχούμενες. Απλά το είπα επειδή για μένα ferrari σε άλλο χρώμα από κόκκινο δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Ετσι ελεγα και εγω μεχρι που πετυχα μια 360 Modena Cabrio! To χρωμα του αμαξωματος ηταν σκουρο γκρι (μολυβι!) και η κουκουλα ηταν μπορντω... Επαθα πλακα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Μπλε 360 Spyder έχω πετύχει κι εγώ και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε. Αλλό πράγμα όμως η Ferrari στο κόκκινο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 ΧΧΧ-2222 η γνωστη μαυρη Μ6 σημερα πρωι πρωι στην Γλυφαδα...... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 ΧΧΧ-2222 η γνωστη μαυρη Μ6 σημερα πρωι πρωι στην Γλυφαδα...... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: διασημος εχει γινει ο ανθρωπος αυτος :lol: σε λιγο θα λεει οτι τον παρακολουθουμε :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 nai authn thn m6 prepei na thn exoume dei sxedon oloi osoi summetexoume sto forum !! :) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 nai authn thn m6 prepei na thn exoume dei sxedon oloi osoi summetexoume sto forum !! :) xexe!! εγω εχω δει μπατσικο m6 πιο σπανιο νομιζω απο πολιτικο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Είδα χτες πηγαίνοντας προς αεροδρόμιο μια maserati χρώματος μπλε σκούρο με κουκούλα ίδιου χρώματος...μοντέλο δεν έχω ιδέα...αλλά πραγματικά δε μου άρεσε καθόλου...αδιάφορη την βρήκα Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 βρε παιδια....εγω ειδα 3 φορες μια λιμουζιναρα και αντι για πινακιδα γραφει "ararat" "arafat" κατι τετοιο.... τι ειναι αυτο? γνωριζετε? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 εγω εχω δει μπατσικο m6 πιο σπανιο νομιζω απο πολιτικο:p tor me koufanes!! ego ektos apo kati octavia kai kati xaraa dn exo dei kati allo se mpatsiko !! fantasou na trexeis kai na se kunhgaei h m6 !! na do pos tha xefugeis !!xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 fantasou na trexeis kai na se kunhgaei h m6 !! na do pos tha xefugeis !!xexe!! Αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχουν και τετια μπατσικα (ελαχιστα Βεβαια στην Ελλαδα), και συνιθως ειναι και σε Εθνικες οδους, αυτοκινιτοδρομους κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 tor me koufanes!! ego ektos apo kati octavia kai kati xaraa dn exo dei kati allo se mpatsiko !! fantasou na trexeis kai na se kunhgaei h m6 !! na do pos tha xefugeis !!xexe!! kapote ypirxe i omada Σ tis astynomias. egw eixa dei apo autin tin omada mia kokkini BMW M3 kai mia Alfa Romeo dynati. alla paidia eixan dei kai tin porsche kai kapoio allo amaksi pou eixan. auti i omada xathike, kapoioi eipa oti tin stamatisan, alloi oti stoukaran ta amaksia oi mpatsoi. Ps:eides mpatsiko M6 stin ellada? Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts