Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 Ρorse Carrera που πρεπει να ειναι απο το 80 περιπου, και την οδηγουσε γυνεκα... Ασχημο ξενερωμα... Ειχε παντος Ελληνικες πινακιδες!

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

resurection_boy υπάρχει πολυτελές αμάξι που να μην έχεις δει στο νησί σου;

Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται υπερβολικό όλα αυτά τα μοντέλα που μας λες να βρίσκονται στη Ρόδο.. :wacko:

Εγώ ΑΝ έβλεπα τέτοια μοντέλα κάθε μέρα όπως μας λες εκτός από την κατάθλιψη θα είχα και το κινητό έτοιμο για φότο μαζί με καμιά μπαταρία για backup...

Για πιον λογο να λεω ψεματα δλδ; Και γιατι να μην υπαρχουν; Το οτι τα Δωδεκανισα ειναι μεταξυ των πλουσιεστερων νομος του κοσμου δεν παιζει κανεναν ρολο; Φοτο θα εβγαζα και εγω αμα ειχα συνεχια το κινιτο στο χερι αλλα πανω στην μηχανι, οταν μηλας με εναν φιλο, οταν σε προσπερνα και αποβλακονεσε βλεποντας το δεν ειναι και ευκολο να βγαλεις φοτο. Και δεν ειναι ολα ντοπιων, πολλα ειναι απο τουριστες. Αλλα αμα δεις και τιμες μεταχηρισμενων δεν ειναι δυσκολο να το εχει αγορασει μεταχειρισμενο καπιος. Που ξερουμε εμεις αμα το πειρε μεταχειρισμενο;

Πράγματι ο τουρισμός έχει φέρει σε αυτές τις περιοχές μεγάλο πλούτο...

Υ.Γ: resurection_boy... Για όνομα του Θεού, γράφε σε παρακαλώ στο Word και κάνε έναν έλεγχο ορθογραφίας... δεν μπορώ άλλο!

Πράγματι ο τουρισμός έχει φέρει σε αυτές τις περιοχές μεγάλο πλούτο...

Υ.Γ: resurection_boy... Για όνομα του Θεού, γράφε σε παρακαλώ στο Word και κάνε έναν έλεγχο ορθογραφίας... δεν μπορώ άλλο!

Αυτό είναι απλά μερικοί άνθρωποι επειδή δεν το έχουν ζήσει δεν μπορούν και να το καταλάβουν. Είναι απολύτως φυσικό όμως δεν ισχύει ότι κανένας δεν έχει τα λεφτά για κάτι τέτοιο. Αφού οι περισσότεροι εδώ στην Ρόδο έχουν δυο αυτοκίνητα (οικογένειες) και συχνά το ένα είναι πολυτελείας. Όπως και να το κάνουμε όταν έρχονται μέσα σε μια σεζόν περίπου τόσοι τουρίστες όσο και οι κάτοικοι έρχεται χρήμα και πόσο μάλλον όταν το παίρνουν οι μισοί και οι άλλοι μισοί την βγάζουν με λιγότερα.

Κοιτα JustMe δεν νομιζω οτι καποιος συγκρινε την SLR με ενα κοινο αυτοκινητο αλλα και παλι στις συγκρισεις του ειδικου τυπου με τα αυτοκινητα του ανταγωνισμου (Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT) ειναι ακρκετα πισω...

Οσο για της CLS μην το συζητας καν!! Προκειται ουσιαστικα για την E-class με αλλη... προσοψη! Ιδιο πατωμα, ιδια μηχανικα μερη και σε αρκετες περιπτωσεις ιδιοι κινητηρες! Καμια σχεση με σπορ καταβολες για αλλη μια φορα!

Στο τευχος 58 του περιοδικου CAR (Φεβρουαριος 2005) υπαρχει συγκριτικο αναμεσα στην BMW ///M5, την Μercedes CLS 55 AMG και την Porsche 911 Carrara! Μετα την πρωτη σελιδα του αρθρου την CLS την αφηνουν απλα εξω απο το συγκριτικο γιατι δεν μπορει να ανταπεξελθει! Εξακολουθει να ειναι ενα γρηγορο πολυτελες αυτοκινητο!! Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο....

Εεε όχι δα..Για διάβασε λίγο 4 τροχούς,τεύχος..χμμ νομίζω του Γενάρη..Το οδηγούν και μένουν αποσβολωμένοι...Δεν ξέρω τι κάνουν στο Car,αλλά εγώ περισσότερο εμπιστεύομαι περισσότεροι τους 4 τροχούς...Γούστα και προτιμήσεις είναι αυτά βέβαια....Και μόνο το ότι συγκρίνουν την Μ5 με την cls55amg δείχνει τι ξέρουν οι ανθρώποι,αφού η αντίπαλος της Μ5 είναι η Ε55 και όχι η CLS..Χωρίς να λέω ότι υπερτερεί η Ε της CLS....Αλλά και στην τελική,η Ε δεν πρέπει να ναι τόσο χάλια όσο λέγεται..Μάλλον καλή θα ναι,ειδικά λίγο χαμηλωμένη και με σπορ αναρτήσεις, call me avantgarde version...Εγώ πάντως διαβάζω καλά σχόλια..Τώρα τι βγαίνει και λέει ο κάθε Σ.Χ,Γ.Ψ,Φ,Η.,Γ.Σ κλπ κλπ δεν ξέρω..Περισσότερο εμπιστεύομαι τον μέσο οδηγό ο οποίος θα ζήσει το 99% της ζωής του αυτοκινήτου του σε νορμάλ καταστάσεις και όχι στα Μέγαρα με Ε200 και 520ι...Τι παίζει με Ε55 και Μ5,δεν ξέρω,σε 10-12 χρονάκια όταν θα χω πάρει ένα σου λέω :p

Σήμερα είδα M3 και καλά αλλά νομίζω ήταν απλή 3αρα..Για πείτε λίγο διαφορές για να δω τι ήταν γιατί με έχει φάει η περιέργεια!!

Σήμερα είδα M3 και καλά αλλά νομίζω ήταν απλή 3αρα..Για πείτε λίγο διαφορές για να δω τι ήταν γιατί με έχει φάει η περιέργεια!!

Καταρχην τα φτερα και η εξατμιση.

Μηπως ειρωνευεσαι;:X

i teleftea M3 exei 4eksatmiseis piso, deksia kai aristera apo tin pinakida... diladi oxi stis akres tou kolou alla pros ti mesi...

i proigoumeni exei optika mia normal dipli apoliksi piso (aristera an thimamai kala) kai de diaferei poli.. para mono sta ftera kai ston ixo...

iparxoun kai ta M packet pou mperdevoun ligo... alla o ixos tou moter tous martiraei...

resurection_boy δεν θέλω να πω ότι λες ψέματα απλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για μένα (γιατί εσύ το θεωρείς φυσιολογικό) τόσα υπερπολυτελη αμάξια σε ένα νησί και τα περισσότερα με ελληνικές πινακίδες όπως το slr...

Τέσπα, εγώ στο Ηράκλειο της Κρήτης έχω δει 2-3 boxter(κλασικά κι εδώ..), 911 carrera, αυτό το jeep της Porsche, μία Ferrari 612 Scaglietti σε μπλε χρώμα ακριβώς όπως στη φότο του amelidi η οποία κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο κνωσού( πάω στοίχημα ότι θα άλλαξε πορεία μόλις είδε πως είναι από τα έργα...) και μία άλλη Ferrari σε κόκκινο χρώμα, δε ξέρω τι μοντέλο αλλά φαινόταν καινούριο...

Δε θυμάμε να έχω δει τίποτα καλύτερο εδώ στη Κρήτη..

Μεγάλη κακεντρεχεια και προκατάληψη υπάρχει με την mercedes απ ότι βλέπω και δεν μ αρέσει..Αμάν πια...Νομίζω δεν είδατε ούτε την brand new cls500 / cls 55amg ούτε την SLR ...

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο αλλά με τις νέες slk/cls η μερσέντες έχει αρχίσει να μπαίνει στο σωστό δρόμο..Ασχετο με αυτό,αλλά η SLR δεν είναι ένα αυτοκίνητο πόλης σχεδιασμένο με γνώμονα άνεση και χλιδή και μπορεί άνετα να τσακίσει πολλές Ferrari..Αμάν πια,δηλαδή όλοι έχουν γίνει masters of the road και αναζητούν το καλύτερο απ το κάθε αυτοκίνητο ή μήπως και να τους το προσφέρει θα καταφέρουν να το εκμεταλλευτούν??Εγώ τι σκ**α,σε άλλη χώρα ζω και βλέπω ότι όλοι κυκλοφορούν με μικρά panda,matiz,atos και όλα τα σχετικά??Εσείς αν ζείτε εκεί που όλοι βαράνε κόφτες και γ****ε τα στροφιλίκια απ την κορφή μέχρι τα νύχια κάθε μέρα,βγάλτε μια φωτογραφία και στείλτε μου την και μένα γιατί πολύ θα ενδιαφερόμουνα να γνωρίσω τον τόπο σας!!Αμα πια....

φιλε μου δεν εχω τιποτα με τις mercedes και αν ειχα λεφτα θα τις επαιρνα ολες. και ουτε μ'αρεσει να το παιζω μαστερ γιατι δεν ειμαι, μ'αρεσουν ολα τα καλα αυτοκινητα. αλλα ειναι δυσαναλογα πολλα λεφτα για μια mercedes, οτι mercedes κι αν ειναι. τωρα αν ηταν SLR McLaren κατι γινοτανε :D. την εχετε δει αληθεια; στην τβ φυσικα. την CLS την εχω δει και μου αρεσε, οκ. το RS4 επισης εχει κατω απο 5" 0-100. και η τεραστια διαφορα στην τιμη τους καθιστα μηδαμινη την οποια και αν υπαρχει διαφορα τους στις επιδοσεις. ολα μ'αρεσουν παντως, απλα εχω μια προτιμηση στο RS4 γιατι ειναι σαν να σου λεει σκισε με :p.

@Bomber21 εννοείται δεν ειρωνεύομαι,ούτε να ρωτάμε πια??Μάλλον φόραγε MPACK και ήταν απλή 3άρα γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι το μοτέρ της ακουγόταν λιγότερο και από Citroen C4!!

@Nikoskat Αν θέλουμε το πιστεύουμε :p Πάντως και γω εάν έπαιρνα σπορ αμάξι θα δε θα έπαιρνα Μερσέντες,γιατί δε σου κάνει αυτό το κλικ που λέει σκίσε με,όπως λες και συ(εξαιρείται η νέα SLK + CLS) ... Άσχετο αυτό με το ότι δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να φέρω ακόμη και μια πιο απλή μερσέντες στο όριο..

Τώρα για τον Τάσο και τα περί ψεμάτων,δεν έχει λόγο να πει ψέματα,δεν είπε ότι τα έχει τα αμάξια το παιδί,ότι τα είδε είπε..Anyway,φτάνει offtopic γιατί το παραχέσαμε....

Σήμερα που ήμουνα στον Ομορφο κόσμο(δίπλα δίπλα με τον Αρναούτογλου :p ) είδα μια ClS350 αλλά δεν ήταν του Αρναούτογλου ούτε κάποιου από εκεί γιατί

α)Δεν φόραγε ελληνικές πινακίδες,δεν φόραγε τίποτα κατακρίβειαν

β)Ο αρνάς και η τρελοπαρέα έφυγαν με λεωφορείο και μπράβο τους που δεν το έπαιξαν κάποιοι και να φύγουν με καμμιά λιμουζινάρα ΝΑ με το συμπάθειο κιολας!!

katarxin o JustMe exei dikio se avto pou rwtaei giati mas exoun priksei me ta M-Pack, o kathenas me mia apli 3ara paei kai tin kanei M-Look, petaei kai ena avtokollito M pisw kai teleiwse...

Oso gia to paidi apo tin Rodo, exei 100% dikio, pezei poly xrima kai to 90% twn akrivwn amaksiwn ekei einai apo idioktites ksenodoxeiwn kai twn syggenwn tous....Emena avto pou mou exei kanei emtipwsi einai oti stin Kriti pou i katastasi einai ligo poly to idio, den exw dei toso kala amaksia....poios kserei, isws oi Rodites einai pio meraklides! :p

Τα αμαξια που φερουν το Μ-pack διαφερουν αισθητα απο τα ///Μ αυτοκινητα...

Μπορει στο ματι καποιου που δεν γνωριζει να μην εχουν μεγαλη διαφορα αλλα αυτος που ξερει θα αναγνωρισει σιγουρα το 316,320,330 απο την Μ3!! ;)

Εθεαθει και αλλη Ferrari στην Ροδο! Μια κοκκινι με ξενους αριθμους.

ακολοθουν φοτωγραιφιες που τραβιξα με το κινιτο

http://img108.echo.cx/img108/1480/image247jo.jpg

http://img108.echo.cx/img108/2013/image259la.jpg

http://img108.echo.cx/img108/5058/image266le.jpg

http://img186.echo.cx/img186/6539/image278el.jpg

Ferrari TESTAROSSA!!!!!! :blink::shock::w00t:

(H σειρα των emoticons δεν ειναι τυχαια!)

Τι ωραιες που ειναι αυτες οι παλιες Ferrari?!?!

Σε τιμη τη περιπου πεζει χερεις; Εγω μετο που την ιδα επαθα

Αυτα τα αυτοκινητα παντως, εχουν πλεον συλλεκτικη αξια!!

Συγουρα, πολυ ιθανω να εινια πιο ακριβες και απο μια καινουργια Enzo! Αλλωστε πρεπει να ειναι το πιο γνωστο κοματι της Ferrari, εγω απο μικρος αυτην ηξερα. Δεν ηξερα καν για αυτοκινιτα αλλα αυτην (εμφανισι μονο) την ηξερα.

avth prwtokikloforise to 1985 peripou nomizw...

an den kanw lathos amelidi kikloforei edw kai xronia mia kokkini Testarosa stin saloniki me italikes pinakides, den eimai 100% sigouros an einai avti....apo konta pantws einai mageia....ti modena kai malakies... :)

Ετσι.... οι παλιες ειναι αλλη κλασση! Οχι πως εχω τιποτα με τις 360, 430, 550,575Μ κλπ κλπ αλλα αλλη φαση εχει μια Testarossa, μια F40, μια 348 (την οποια θαυμαζω καθε μερα αυτες τις μερες... ;) )

Σας ευχαριστω κ. Βιοπουλε!

Ναι αλλα οπως και να το κανουμε, αφησαν εποχη τετοια αυτοκινητα!!

Προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε η Countach... Ακομα και η Diablo δεν μου καθοταν πολυ καλα στο ματι αλλα τελευταια μου ψιλοαρεσει! Ferrari rulezzzzz

opos kai na to kanoume... i ferrari mia zoi itan piso apo tin lamborghini... mono i enzo ekane tin diafora... giati pige se xorafia pou oudepote apasxolisan tin lamborghini... 499 kommatia, klp...

testarossa-countach

F40-diablo (VT)

F50-diablo GT

550/575-murciellago

360/430-gallardo

plin tis F50 pou isos na iperexei sta simeia(an kai aparadekti odigika logo turbo)... i lamborghini eixe kai pio aksiopista kai pio grigora (oxi panta sta noumera alla panta stin praksi) modela...