vampyre Δημοσιεύτηκε April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 11, 2008 Τον Οκτώβριο του 2003 αποφάσισα να αφήσω τον πολυχρονεμένο μας ΟΤΕ και να πάω στον πρώτο εναλλακτικό πάροχο τότε , με δικό του δίκτυο, τη Vivodi Telecoms. Τότε πήρα 512Κ down / 128K up, χωρίς τηλεφωνία στο ευτελές ποσό των 100 Ευρώ το μήνα. Καθώς περνούσαν τα χρόνια και το βρέφος Vivodi μεγάλωνε και εμφανίστηκαν και άλλα μωρά στην αγορά, με αναβάθμισαν στο 1mbps down και μετά στα 2mbps down /256K up. Ομολογώ ότι μέχρι το 2005 όλα έβαιναν ομαλά, η γραμμή μου "πετούσε" και χαμογελούσα ειρωνικά διαβάζοντας σε διάφορα φόρα προβλήματα άλλων με Forthnet, OTEnet, ON και λοιπούς πάροχους. Το 2005 μετακόμισα στην περιοχή της Καλογρέζας από το πατρικό μου που ήταν στο Ψυχικό και βρέθηκα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με το Customer care της Vivodi. Παρόλο που ταλαιπωρήθηκα και αναγκάστηκα να βρω "άκρες" μέσα στη Vivodi, τελικά μετά από 40 μέρες χωρίς Internet και τηλέφωνο είχα καταφέρει να περάσω στην υπερηχητική ταχύτητα των 2mbps + DSLPhone. Αρχές του 2007 ξανα-μετακόμισα από την Καλογρέζα στο Ολυμπιακό Στάδιο (περιοχή Ν.Ηράκλειο) και προσπάθησα να ξανα-μεταφέρω τη συνδεσή μου , συνδυάζοντας και μία αναβάθμιση στα 10mbps (MaXx 10). Από τότε ζω μία περιπέτεια, νοιώθω ότι είμαι ένας ήρωας σε κάποιο κόμικ (κατά προτίμηση για παιδιά κάτω των 5 ετών) με το παρακάτω σενάριο : Πράξη πρώτη : 6 μήνες χωρίς Internet και τηλέφωνο. Η Vidodi είναι πλέον η επίσημη ερωμένη μου. 6/2/07 Αίτηση μεταφοράς Maxx2 + DslPhone (Speedtouch 530). 14/6/07 Ο ΟΤΕ πέρασε τη γραμμή 21/6/07 Επίσκεψη της Vivodi. Η γραμμή δεν ήταν ok. Πρόβλημα του ΟΤΕ είπε ο τεχνικός. 28/6/07 Νέα επίσκεψη του ΟΤΕ, διόρθωση. 29/6/07 Καταγγελία δική μου σε ΓΓΚ-ΕΕΤΤ-Inka-NewInka κοινοποίηση Vidodi. 18 -20/7/07 2 Ραντεβού από Vivodi που ο τεχνικός δεν ήρθε ποτέ. 23/7/07 Απειλή για συνέχιση του θέματος με το δικηγόρο μου. 24/7/07 2 τεχνικοί της Vivodi στο σπίτι να δουν τι γίνεται. Μετά από 2 ώρες αποφασίζουν ότι το Speedtouch 530 δεν γίνεται να συγχρονίσει στα 10mb και κατεβάζουν τη γραμμή σε 4mb και συγχρονίζει το router , όχι το voice. 27/7/07 Επισκέφτομαι τη Vidodi και παίρνω router Tilgin Vood. Το συνδέω συγχρονίζει και δουλεύει και το Voice. Guest Stars : 2 Τεχνικοί της Vivodi, 1 υπάλληλος στα γραφεία της Vidodi. Ενώ έχω ζητήσει μεταφορά γραμμής, έχω πληρώσει 119 Ευρώ, έρχονται οι τεχνικοί και μου λένε : "Νέος συνδρομητής ε?" τους απαντώ "Θα φταίει η ζέστη για να μου λέτε τέτοια, δεν εξηγήται αλλιώς". Τελικά με τα πολλά τους εξήγησα ότι είμαι 4 χρόνια συνδρομητής. Να δείτε το σοκ έπαθαν όταν είδαν ότι είχα συνδέσει μόνος μου το Speedtouch και το Cisco... Μου λέει ο ένας "Να συνδέσουμε τον εξοπλισμό". "Μα τον έχω ήδη συνδέσει" ".......... Πως το κάνατε αυτό?" - "Είμαι μάγος".... Μήπως να σας πω ότι ο τεχνικός φεύγοντας μου είπε : 'Χάρηκα πολύ που ήρθα σε εσάς. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Τώρα θα ξέρω αν ξανασυμβεί σε πελάτη". Ευτυχώς όταν πήγα στα γραφεία τους και πήρα το Vood η κοπέλα που είχα ραντεβού μου λέει "Αλλάζω τώρα το profile σας σε 10mb, έτσι ώστε μέχρι το απόγευμα που θα πάτε σπίτι να το βρείτε έτοιμο". Ευτυχώς το είπε και το έκανε. Τέλος 1ης πράξης - Αυλαία. Πράξη δεύτερη : Τηλέφωνο? Ποιό τηλέφωνο? . Με το τέλος της 1ης πράξης ανακαλύπτω μετά από 2-3 μέρες ότι και οι δύο γραμμές δεν δέχονται κλήσεις. Τηλεφωνώ κανονικά σε σταθερά και κινητά αλλά και οι δύο γραμμές αρνούνται κατηγορηματικά να δεχθούν κλήσεις είτε από σταθερά είτε από κινητά. Δοκίμασα να πάρω τηλέφωνο από τη μία γραμμή στην άλλη και λειτουργεί κανονικά. Από κινητά δίνουν και οι 2 τριτονικό σήμα. Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη, ανασβόσβησα το Vood, τζίφος. Τελικά το έδωσα βλάβη ελπίζοντας να μη μου κόψουν τη σύνδεση για να ελέγξουν τι συμβαίνει.... Προσπάθεια επικοινωνίας με το support 1η. Αποτυχία. Εχω βαρεθεί να μιλάω στο support με άσχετους. Προχθές τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε "Α μάλιστα , έχετε Speedtouch και Cisco...Αιντε , άιντε τους λέω, ενημερώστε τα αρχεία σας...Vood έχω πλέον... :sigh: Μετά από δύο ημέρες και αρκετά τηλεφωνήματα στην εταιρεία επιτέλους δούλεψε και το τηλέφωνο. Τέλος 2ης πράξης - Αυλαία. Πράξη τρίτη : ΟΤΕ γερά με τσαμπουκά. Η απορία ενός φτωχού πλην τίμιου σερφαριστή. Μετά από διάφορες περιπέτειες αρκετών μηνών βλέπε 1η πράξη μεταφέρθηκε η γραμμή μου στο νέο μου σπίτι και όλα δούλευαν μια χαρά. Ξάφνου μετά από 2 εβδομάδες....σιγή. Το Vood "ψόφησε". Η συμπεριφορά του ήταν σα να μην έφτανε πια σήμα. Επικοινωνώ με Vivodi όπου και κάνουμε κανά δύο reset στο Vood χωρίς όφελος και εκ τούτου δίνεται βλάβη. Ερχεται μετά από 2-3 μέρες τεχνικός - εγώ απουσίαζα- και αφήνει χαρτί "Βλάβη ΚΑΦΑΟ". Φεύγω για μία εβδομάδα ταξίδι στο εξωτερικό για δουλειές και το Σάββατο που γύρισα βρίσκω νέο χαρτί από Vivodi , τεχνικού που έγραφε όλα, ΟΚ. Παρόλα αυτά το Vood ....τίποτα. Ψύλοι στα αυτιά μου μπήκανε μωρό μου, και τι ανακαλύπτω. Δώστε βάση. Εν τη απουσία μου, ήρθε ο ΟΤΕ και έκανε έργα συντήρησης , αλλάζοντας όλα τα εξωτερικά καλώδια του σπιτιού με νέα και φυσικά "αμέλησε" τα καλώδια που ξήλωσε να τα ξανασυνδέσει. Ανέβηκα λοιπόν με τη σκαλίτσα μου , βρήκα το δισύρματο της Vivodi στο κουτί μου που κοίταγε τον ουρανό , βρήκα τα σωστά ζεύγη σύνδεσης και όλα δούλεψαν ξαφνικά. Και ρωτώ τον ΟΤΕ, πως αλλάζει καλώδια χωρίς καμμία ενημέρωση εν τη απουσία μου, μπαίνει μέσα στον κήπο μου, (μένω σε μονοκατοικία σημειώστε) , ξηλώνει από τον τοίχο 20μ καλώδιο καρφωμένο, το ξεκαρφώνει , καρφώνει νέο δικό του , μου ξηλώνει τη γραμμή , ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΕΙ και αποχωρεί με αποτέλεσμα να μην έχω για 15 μέρες , ούτε Internet μα ούτε και τηλέφωνα? Με την απορία έμεινα. Τέλος 3ης πράξης - Αυλαία. Πράξη τέταρτη : Ποιά είστε κυρία μου? . Την Πέμπτη 20/3 που λέτε κατέβασα ένα ωραίο αρχειάκι 4,7GB με μέση ωριαία ταχύτητα 1100Κ/sec και ήμουν πολύ χαρούμενος. Μετά το Vood "έχασε" το φως του , έκανε περίπου 20 disconnects σε 10 λεπτά και γενικά η σύνδεση ήταν χάλια. Λέω, "μπόρα είναι θα περάσει" , σβήνω το PCάκι και πάω για ύπνο. Την επόμενη μέρα δεν είχα internet , ούτε τηλέφωνο φυσικά. Παίρνω τηλέφωνο την ερωμένη μου και μου λέει. "Να κάνουμε ένα reset στο Vood?" "Και γιατί όχι?" - "Εμ ξέρετε δεν κάνει reset". "Δε μπορεί , εσείς δε ξέρετε να το κάνετε..." "Οχι αφού σου λέω , δεν κάνει reset και είναι αναμμένα όλα τα IP λαμπάκια ενώ τα έχω αποσυνδέσει όλα από πάνω". ".......μάλλον κάτι έπαθε το Vood" "Σωωωωωπα. Λες. Μήπως να του ξανάχωνα την οδοντογλυφίδα μπας και.." Να μας το φέρετε τη Δευτέρα (Τρίτη αργία) ή την Τετάρτη για έλεγχο. Πάω την Τετάρτη 26/3 το πρωί , παίρνουν το Vood και μου δίνουν Speedtouch 780WL Τι χαρά ήταν αυτή. :D Βέβαια σε αυτή την εταιρεία δεν πρέπει να χαίρεσαι γιατί...:( Το απογευματάκι κατά τις 7μμ ενώ ήμουν ακόμα στο γραφείο με παίρνει μία φίλη μου και μου λέει ότι "Σε πήρα στο σπίτι στο 211-75....." και μου το σήκωσε μία κυρία. ΠΩΣ??? Αμέσως ελέγχω το Speedtouch που το είχα μέσα σε μία σακούλα μήπως και συνδέθηκε μόνο του αλλά δεν....:confused: Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο στο σπίτι μου και βγαίνει μία ευγενεστάτη κυρία που μου εξηγεί ότι τις είχε κοπεί η σύνδεση και μόλις σήμερα ενεργοποιήθηκε και πάλι και της είπαν από τη Vivodi ότι αυτά τα νούμερα θα έχει τώρα (τα δικά μου λέμε) και της τα έδωσαν γιατί ήταν ελεύθερα... :blink: Η ευγενεστάτη κυρία μου είπε να μην ανησυχώ και δεν έχει πάρει ούτε ένα κινητό.. :lol: Τηλεφωνώ καπάκι στη Vivodi όπου γίνεται ο παρακάτω διάλογος : Vivo : "Καλησπέρα" -- "Ναι υπάρχει αυτό το πρόβλημα..." και λέω όλη την ιστορία. Vivo : "Να κάναμε ένα reset στο router?" (του έχω πει ότι το router είναι σε μία πλαστική τσάντα δίπλα μου) -- "Είστε ηλίθιος?" (Μία απορία είχα βρε παιδιά ...μη βαράτε). Vivo : "Παρακαλώ?" -- "Δεν σας εξήγησα ότι ..μπλα ...μπλα ...μπλα" Vivo : "Θα σας καλέσουμε εμείς" <-- Τώρα δέσαμε. Βράδυ 10μμ - σπίτι μου. Φτάνω σπίτι , συνδέω speedtouch , ΔΕΝ συγχρονίζει, ΔΕΝ κατεβάζει ρυθμίσεις, ΔΕΝ έχω τηλέφωνο, παίρνω τηλέφωνο στο 211-75... και βγαίνει η ίδια ευγενεστάτη κυρία. (Γίναμε και φίλοι τελικά) - (Η Vivodi μας φέρνει πιο κοντά). Παίρνω Vivodi. 1-2-3-5 όλα από την αρχή. Παίρνω την επομένη το πρωί. 1-2-3-5- όλα από την αρχή. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Τελικά δούλεψαν όλα , ΑΛΛΑ πήρα τηλέφωνο εντός της Vivodi σε γνωστό και μου το έλυσε και β) με ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ στα 8mbps γιατί ξαφνικά ΜΕΤΑ από 1 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ μπορεί η γραμμή μου να συγχρονίσει πλέον στα 10. Λέω να φύγω μετά από 6 χρόνια. Ξεκίνησα με DSL 512 και 100 ευρώ το μήνα. ΑΙΣΧΟΣ. Διάλειμμα. Πατατάκια - Λεμονάδες - επισκεφθείτε την καντίνα μας. Συνέχεια. Δεν πέρασαν 24 ώρες. Μου κόπηκε το τηλέφωνο... Πήρα από το κινητό μου στο τηλεφωνό μου και βρήκα πάλι την ευγενεστάτη κυρία. Μου λέει "Πάντως αν με θέλετε κάτι ...ξέρετε σε ποιό νούμερο θα με βρείτε..." (Εχουμε γίνει φίλοι πια....) ΕΛΕΟΣ... Vivodi customer care : - Θέση ΧΧΧ πως μπορώ να βοηθήσω? - ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΩ. - Ορίστε? - ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ Κο ΤΑΔΕ. - Περιμένετε παρακαλώ. <--- αναρωτιέμαι τι να λέει τώρα στους άλλους "Εχω ένα παλαβό στο τηλέφωνο"? "Αλλος ένα βλάκας με Full LLU"? - Μου λέτε το προβλημά σας? - Δίνω τόπο στην οργή. Ξαναλέω όλη την ιστορία από την αρχή. - Πληκτρολογείτε *55# μήπως και κάνει το τηλεφωνό σας divert στον κ. ΤΑΔΕ? - Να σου πω κάτι φίλε μου. Το ότι είναι σβηστό το λαμπάκι του Voice σου λέει κάτι? Εμένα κάτι μου λέει . Εσένα σου λέει κάτι? - Α...είναι σβηστό το Voice στο router. - (Δεν απάντησα τίποτε). - Με ακούτε? <--- Τον έπιασε άγχος μήπως έπαθα κανένα καρδιακό επεισόδιο από τα νέυρα μου. - Εδώ είμαι. (Που να μην ήμουνα με εσάς που έχω μπλέξει). - Θα το δώσω στο Support , priority 1 να σας καλέσουν. - Καλή Δευτέρα και καλά κρασιά. Σας ενημερώνω ότι τη Δευτέρα το πρωί θα έρθω με το δικηγόρο μου. - Καλό σας βράδυ. - Αντίο σας. Προς μεγάλη μου έκπληξη το επόμενο πρωί Σάββατο με πήρε τηλέφωνο επιτέλους ένας τεχνικός και σε 10 λεπτά τα έφτιαξε και μου ξαναπήγε την ταχύτητα στα 10 και μου εξήγησε 2-3 πράγματα για SNR, Attenuation και Output power. Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι να ονομάσουν το 1st line support αντί για support , απλά τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού να σας τηλεφωνήσει τεχνικός? Λέω εγώ τώρα... Δε χάρηκα πολύ γιατί το ίδιο βράδυ αυθαίρετα με ξανακατέβασαν στα 8mbps και μάλιστα με πήγαν σε 8mbps/512K up σκέτα, ενώ το dslphone κανονικά δίνει ακόμα 192Κ στο up δηλαδή έπρεπε να έχω 8mbps down / 704 up. Τέλος τέταρτης πράξης - Αυλαία. Πράξη πέμπτη : Τι είναι το ICMP? Τι είναι το Xbox Live?. Πριν 10 μέρες το Vood "κάηκε". Πήγα στη Vidodi και μου το άλλαξαν με το πολύ καλό Thomson/Alcatel Speedtouch 780WL, από τα καλύτερα adsl2 routers που κυκλοφορούν. ΟΜΩΣ, λόγω προβλήματος στο firmware του router , γιατί η Vivodi έχει customized firmware , το router δεν αφήνει το πρωτόκολλο ICMP. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι ping και traceroute δεν κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι χωρίς ICMP πρωτόκολλο δεν συνδέεται στο Xbox Live. Υπάρχουν πληροφορίες μη διασταυρωμένες ότι η Vivodi περιμένει νέο firrmware από την Thomson που θα λύσει το πρόβλημα αλλά το πότε είναι άγνωστο. Σε επικοινωνία μου με το Customer Care πήρα την εξής απάντηση : Πήρα το support να ρωτήσω τι παίζει με το ICMP και το παλληκάρι που το σήκωσε μάλλον δεν είχε ξανα-ακούσει τη λέξη. Του λέω, θέλεις να το γράψεις να με πάρει ένας τεχνικούλης που ξέρει τι είναι ICMP μπας και βγάλουμε άκρη? Με έβαλε στην αναμονή 1-2 λεπτά και μετά μου είπε : Αφού του εξήγησα ότι έχω Internet και τηλέφωνο μου απάντησε quote : "Δεν είναι δικό μας πρόβλημα αν δε δουλεύει το Xbox Live. Ευχαριστούμε που καλέσατε την τεχνική υποστήριξη της Vivodi". ΑΥΛΑΙΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Απλά περιμένω να φτάσει η 5η Μαίου να περάσει το Πάσχα για να κάνω αίτηση για 24/1 Connex Talk. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ...Και το ηθικό δίδαγμα...??? fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Ρε φίλε τι να πω πραγματικά απορώ πόσα κιλά υπομονή έχεις...αλλά δυστυχώς έτσι είναι.Χωρίς νομοθετικό πλαίσιο ρίχνει ο καθένας 2 οπτικές ίνες και ανοίγει isp...ΛΟΥΚΕΤΟ σε όλους τους.Καλό κουράγιο...Υπομονή μέχρι το Πάσχα. Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Επική υπομονή, όχι αστεία... Εγώ έβαλα Altec 24Mbps και e-voice απεριόριστα αστικά υπεραστικά και "καθάρισα" με 29,50€ + πάγιο ΟΤΕ ;) Είχα Hol 8Mbps και μου αλλάξανε τα φώτα μέχρι που τα "πήρα" τελείως, έφυγα για ΟΤΕ και ησύχασα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ...Και το ηθικό δίδαγμα...??? Το ηθικό δίδαγμα...Χμμμ.. Διάλεξε. 1. Η Vivodi έχει γρήγορες γραμμές (όταν παίζουν) αλλά έχει μηδενικό Customer care? 2. Η Vivodi είναι μία χαρά μέχρι να έχεις πρόβλημα γιατί τότε "you drunk him"? 3. Για να έχεις Vivodi πρέπει να έχεις Ιώβεια υπομονή και να μην εκνευρίζεσαι εύκολα? 4. Η Vivodi με τη συμπεριφορά της αναγκάζει ακόμα και τους φανατικούς συνδρομητές της (σαν εμένα) να θέλουν να αλλάξουν πάροχο και σκέφτονται OTE, ΝετΟne και άλλους? Επίσης φροντίzουν σε κάθε γνωστό τους που τους ρωτάει για ADSL + Τηλεφωνία να πουν "μακριά από Vivodi"? 5. Αν δεν ήμουν ήρεμος άνθρωπος με μεγάλη υπομονή θα ήμουν στη φυλακή? Εκτός αν εννοείς ότι ήταν ανούσιο το θέμα. Αν είχες περάσει όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνώ τόσους μήνες νομίζω ότι και εσύ θα ήθελες να δημοσιοποιήσεις τις περιπετειές σου προς γνώση των άλλων. Σημείωσε ότι δεν είμαι από τους "σπαστικούς" που μόλις το ρούτερ δε συγχρονίσει στα 10 και συγχρονίσει στα 9 παίρνουν τηλέφωνο και δηλώνουν βλάβη... Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι αν εισαι κwλοφαρδος και ολα πανε καλα απο την αρχη τοτε κανενα προβλημα... Αν ομως σου κατσει η στραβη τοτε δεν ξεμπλεκεις ευκολα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Κανεις δεν καταλαβε το ηθικο διδαγμα το οποιο ειναι το εξης "οταν εχετε provider την vivodi μην μετακομιζετε !!!!!!" Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Το ηθικό δίδαγμα για μένα είναι το #5 :p Χαρά στην υπομονή σου Vampyre κυριολεκτικά!!! Δεν παίζει να έχει ταλαιπωρηθεί άλλος στην Ελλάδα τόσο πολύ από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες που μας παρέχουν.Απορώ πως δεν πήγες στα γραφεία τους να τους πετάξεις καμμιά μολότοφ :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Update : Από μεγάλη Πέμπτη είμαι χωρίς Internet και τηλέφωνο βεβαίως - βεβαίως.... Μεγάλη Πέμπτη απόγευμα ..πάπαλα το SpeedTouch έχασε τη γραμμή. Που είναι η γραμμή οεο? Κάνω ένα restart ...τίποτα. Κάνω ένα reset...τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τη Vivodi. - Θέση ΧΧΧ , παρακαλώ? - (Ας μη βρίσω Αγιες μέρες) Χρόνια Πολλά ,έχω αυτό το πρόβλημα... - Να κάνουμε ένα reset στο ρούτερ? - Και δεν κάνουμε , τι έχουμε να χάσουμε? (Δεν έγινε κάτι). - Το καλώδιο που έχετε συνδέσει τον εξοπλισμό είναι μακρύ? - (Θου κύριε φυλακή τω στοματί μου). Είναι αυτό που έχει μέσα το ρούτερ. - Μάλιστα. Είναι συνδεδεμένος ο εξοπλισμός στην κεντρική πρίζα του σπιτιού? - (Θέλει να Αγιάσει η π... αλλά η χαρά δεν την αφήνει). Κοιτάξτε να δείτε. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην εγκατάσταση του σπιτιού από χθες που ήμουν ΟΚ. - Μάλιστα. Θα το δώσω για έλεγχο και θα σας τηλεφωνήσουμε εμείς. Μια και δεν μου τηλεφώνησε κανείς την Τετάρτη 30 Απριλίου παίρνω το Speedtouch παραμάσχαλα και πάω στα γραφεία τους. Αφού περίμενα κανά μισάωρο γιατί είχε πολύ κόσμο, άλλοι για πληρωμές λογαριασμών και άλλοι για διακοπές μίλησα με έναν τεχνικό. - Το Speedtouch είναι ΟΚ. Και πέρασε συνεργείο το πρωί από το σπίτι σας και η γραμμή συγχρονίζει και βλέπω ότι η γραμμή σας είναι ΟΚ. - ....Αφωνος.... - Σε πόση ώρα θα είστε στο χώρο σας? (Για μασάζ?) - Σε 20 λεπτά - Θα σας τηλεφωνήσω σε μία ώρα να δούμε πως συγχρονίζει και ανάλογα μπορούμε να σας ξαναβάλουμε στα 10mbps από τα 8. - Ευχαριστώ πολύ. (Λες να έγινε το θάυμα?). Μετά από 1ώρα. (Το είπε και το έκανε ο άνθρωπος). - Από Vivodi. - Το σύνδεσα και δεν γίνεται τίποτα. - Σίγουρα? - Λέτε να σας κάνω πλάκα? - Σε εμάς δείχνει ότι δεν υπάρχει εξοπλισμός. - Κοιτάξτε να δείτε, μαι και από μακρυά δεν υπάρχει γιατρειά δεν μου κλείνετε ένα ραντεβού με ένα τεχνικό να τα δούμε από κοντά? - Ναι, οκ , θα σας καλέσουν για ραντεβού. Οσο κάλεσαν εσάς τόσο κάλεσαν και εμένα. Αρα πάμε για Δευτέρα και βλέπουμε. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Γιατι δεν κάνεις φορητότητα να ησυχάσεις?:confused::O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Βρε Vampyre, και πολύ έκατσες. Από τα μέσα του 2006 και μετά, η Vivodi δεν έχει καμία σχέση με την παλιά καλή εταιρία που μας έδινε τις πολύ καλές (για τότε) γραμμές. Εγώ έχω αποχωρήσει από τον περασμένο Μάιο, ήδη κλείνω χρόνο στη Net One και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Για να τελειώσει το θέμα και να το κλειδώσω, σας ενημερώνω ότι έκανα διακοπή στη Vivodi και είμαι στη φάση ενεργοποίησης 24/1 Connex. End of story. Συγχαρητήρια στη Vivodi που έχασε άλλο έναν πελάτη μετά από 6 χρόνια. :down: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts