stroggoff Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δύο ακόμα για φέτος. Και σε μένα φάνηκε πάρα πολύ καλό το 4x10. Εκτός των άλλων αποκαλύψεων, η Christine ήταν πολύ καλή στο δραματικό ρόλο της. Γενικά πάντως έχουν πολλά πράγματα να πουν οι σεναριογράφοι σε σημείο να γίνεται πανικός στο επεισόδιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό βέβαια. Το trailer για τα δύο επεισόδια που μένουν είναι επίσης πολύ δυνατό. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πανικόοοοοοοοοοοοοος στο 4x11!!! Δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να δωθεί κλείσιμο μέσα σε ένα επεισόδιο μόνο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Πάμε για gran finale. Το promo υπόσχεται κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.. Μακάρι! Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Τι να πω για το τελος.... Δε το περίμενα με τίποτα... R.I.P. Rita... :cry: :cry: Συνεντευξη με τον Clyde Phillips για το τέλος της σαιζον (huge spoiler για όποιον δεν ειδε το τελευταίο επεισόδιο): http://ausiellofiles.ew.com/2009/12/13/dexter-season-5-finale-postmortem/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 όχι ρε γμτ!!!!! τί κρίμα ρε 'σεις. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. φτου! :( Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unpaid_Poster Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 καλά μετα το χθεσινό επεισόδιο η σειρά μπορεί να τρέχει για άλλα 20 χρόνια - εκπαιδεύοντας τον Harrison Jr. :shifty: λέτε η Rita να παρεμβαίνει στις απίστευτες συζητήσεις Dexter-Harrison?:D Παράθεση 011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001 00110000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παραδέχτηκαν ένα μικρό λαθάκι που κάνανε πάντως ο trinity είχε φύγει πριν πέσει ο ήλιος από το miami ενώ η Ρίτα είχε πει στον dexter ότι το φεγγάρι είναι ωραίο πράγμα αδύνατον αφού δεν είχε νυχτώσει Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παραδέχτηκαν ένα μικρό λαθάκι που κάνανε πάντως ο trinity είχε φύγει πριν πέσει ο ήλιος από το miami ενώ η Ρίτα είχε πει στον dexter ότι το φεγγάρι είναι ωραίο πράγμα αδύνατον αφού δεν είχε νυχτώσει Το ότι θα είναι μια ωραία βραδιά με φεγγάρι μπορούμε να το ξέρουμε από πιο πριν, τα ακριβή λόγια της Rita ήταν "the moon tonight is GONNA be amazing", δεν βλέπω κάποιο λάθος προσωπικά. Απίστευτο το φινάλε και φυσικά δεν το περίμενα με τίποτα, αλλάζουν τα πάντα πάλι στη σειρά, οι σεναριογράφοι δώσανε ρέστα για άλλη μια φορά. Ακόμα δεν το πιστεύω πως αποφασίσανε υπέρ μιας τόσο δραστικής εξέλιξης. Για μένα η καλύτερη ίσως σειρά στην TV αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Πραγματικά από τα καλύτερα season finale των τελευταίων ετών. Αν και δε μπορώ να πω πως με χαροποίησε ιδιαίτερα η τροπή που πήρε η ιστορία. Θα ήθελα να έβλεπα την εξέλιξη του Dexter ως συζύγου και όχι ως χήρου, αλλά φαντάζομαι πως έτσι είναι καλύτερα από το να γίνει ένας "βαρετός" οικογενειάρχης και να γυρίσουν τη σειρά σε...7th Heaven :p. Καλά υπερβάλω, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Προσωπικά, θεωρώ πάντως πως θα έπρεπε κάποια στιγμή η Debra να μάθει για τον Dexter ή έστω να αρχίσει να υποψιάζεται πράγματα. Αυτό για εμένα θα ήταν ακόμα καλύτερο cliffhanger για την επόμενη σεζόν. Anyway, next new episode: September 2010. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Σιγα μην ειχε happy end η σαιζον.. Φοβερο τελος! Σε κραταει για την επομενη ;) Μετα απο μια πολυ μετρια σαιζον, νομιζω οτι η τελευταια ηταν αξια των 2 πρωτων :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εξαιρετικό φινάλε σε μια δυνατή season. Για μένα έχουμε δει πως ο Dexter θα τα έβγαζε πέρα σαν σχεδόν-full-time οικογενειάρχης, και ενώ υπάρχουν δρόμοι να παει η ιστορία πέρα από αυτό που είδαμε νομίζω ότι το σενάριο πήρε την καλύτερη δυνατή τροπή. Κρίμα για την Rita βέβαια. Με πείραξε πολύ η τελευταία σκηνή. Καλύτερες σκηνές με διαλόγους στο φινάλε: Η σκηνή με τον Arthur στο τραπέζι του Dex, ειδικά στο σημείο "You're like a child..." και η σκηνή με την Deb να αποκαλύπτει τι ξέρει στον Dex: "Don't say the rest. Don't know it" (...) "you've been the one constant... the one constantly good thing in my life." Πολύ καλές και οι σκηνές του Dexter να λέει σχεδόν την αλήθεια στην Rita και αυτή να τον καθησυχάζει με τον καλύτερο τρόπο: "I know you, better than you know yourself. You can conquer whatever darkness there is in you." "I want to be that man" Τι να λέμε τώρα. Ένα επεισόδιο από τα καλύτερα του Dexter, και ίσως το καλύτερο από τα φινάλε των season της σειράς. Περιμένω μια 5η season σε αυτά τα επίπεδα! Έχουν πάντως να μας πουν πολλά οι σεναριογράφοι :) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εγω πάντως έμεινα με το στόμα ανοιχτό στην τελευταία σκηνή και δεν το περίμενα καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εγώ πάλι φανταζόμουν ότι θα ξυπνούσε και θα είχε αγκαλιά την Ρίτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Καρμα, kismet.. τελικα η ζωη ειναι κυκλοι ακομα και για τους σεναριογραφους του Dexter ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εγω πάντως έμεινα με το στόμα ανοιχτό στην τελευταία σκηνή και δεν το περίμενα καθόλου Ούτε κι εγώ το περίμενα αυτό το τέλος ... από την άλλη ωστόσο μήπως τελικά καταφέρνει αυτό που του έλεγε κι ο πατέρας του .. Να μείνει μόνος ... ; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εγω πάντως έμεινα με το στόμα ανοιχτό στην τελευταία σκηνή και δεν το περίμενα καθόλου Ούτε κι εγώ το περίμενα αυτό το τέλος ... από την άλλη ωστόσο μήπως τελικά καταφέρνει αυτό που του έλεγε κι ο πατέρας του .. Να μείνει μόνος ... ; Σαφώς δεν μένει μόνος, αλλά με 3 παιδιά να φροντίζει και τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα.. πφφ.. Πολύ στενοχωρήθηκα για τη Rita.. Μπορεί να του έσπαγε τα νεύρα μερικές φορές, αλλά δεν τον άξιζε αυτόν τον θάνατο! Λέτε ρε παιδιά όμως στα νέα επεισόδια, αυτό απλά να είναι κάτι που ονειρεύτηκε;; Επηρεασμένος από όλες τις προηγούμενες συζητήσεις με την αδερφή του, κτλ; Για να δούμε τον 5ο κύκλο! Τι θα μας ετοιμάσουν;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Λέτε ρε παιδιά όμως στα νέα επεισόδια, αυτό απλά να είναι κάτι που ονειρεύτηκε;; Επηρεασμένος από όλες τις προηγούμενες συζητήσεις με την αδερφή του, κτλ; Μπα, οι παραγωγοί δήλωσαν ότι o θάνατος της Ρίτα ήταν γεγονός και την σκότωσε ο trinity. Όσο για του χρόνου, ούτε οι ίδιοι ξέρουν ακόμα σε τι μοτίβο θα κινηθούν γενικότερα στη σειρά (αν θα υπάρξει ένας μεγάλος "κακός" ή μόνο τα occasional killings) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 ελα τωρα ... αν ειναι δυνατον !!!! τι χαλια τελος ηταν αυτο ;;; γιατι να συμβει στην ριτα ;;; μπορουσαν απλα να χωρισουν !!!!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 μπορουσαν απλα να χωρισουν :worry: Ε, μα ναι. Γυρνάει σπίτι ο Dexter όλο χαρά και ωραία και καλά, βρίσκει το σημειωματάκι στον καθρέφτη "Σ'αφήνω. Παίρνω και τα παιδιά και την Kerosun!" Και μαύρη οθόνη. "Συνεχίζεται..." Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Παντως το φιναλε της σεζον αυτης θα δωσει στην σειρα την ανανεωση που χρειαζοταν. Η επομενη αναμενετε με πολυ ενδιαφερον, ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα το συνεχισουν. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ελα τωρα ... αν ειναι δυνατον !!!! τι χαλια τελος ηταν αυτο ;;; γιατι να συμβει στην ριτα ;;; μπορουσαν απλα να χωρισουν !!!!! Ηταν η εκδικηση του Τρινιτυ.Αφου του καταστρεψε την ζωη ο Ντεξ τον εκδικήθηκε σκοτωνοντας την Ριτα ,ξεφυγε λιγο απο το μοτιβο του για το δευτερο θυμα βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ηταν η εκδικηση του Τρινιτυ.Αφου του καταστρεψε την ζωη ο Ντεξ τον εκδικήθηκε σκοτωνοντας την Ριτα ,ξεφυγε λιγο απο το μοτιβο του για το δευτερο θυμα βεβαια. Δεν νομίζω να ξέφυγε από το μοτίβο....πολύ..Σκότωσε το 10 χρονο που βρήκαν στους 4 τοίχους όπου ο Τριάδας μετά τα 10χρονα σκότωνε μια στην μπανιέρα...Εντάξει συνδύασε 2ο&3ο θύμα :lol: Πάντως αν και δεν είμαι τόσο του happy end θεωρώ πολύ άδικο το τέλος στην Ρίτα, άτομο βασανισμένο όσο δεν πάει στην ζωή βρίσκει έναν προβληματικό τύπο που του βγάζει τα καλύτερα στοιχεία του και βασικά τον ηρεμούσε...Έτσι είχε και την ανάλογη ηρεμία για να διαλέγει-διαμελίζει τα θύματά του..Τώρα για φανταστείτε πως θα βγει ύστερα από αυτό;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourounh Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρά..... αλλά έχω μείνει στον τέταρτο κύκλο στο δεύτερο επεισόδιο... πρέπει κάποια στιγμη να κατεβάσω τα υπόλοιπα αλλά γενικά υπάρχει πρόβλημα με τους υπότιτλους... Αν και ξέρω πως΄ίσως αυτό που κάνω τώρα ίσως δεν επιτρέπεται αν μπορεί κάποιος να μου στειλει σε μήνυμα κάποιο λινκ που να μπορώ να κατεβάσω όλον τον τελευταίο κύκλο με υπότιτλους που να κολάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 ...και όπως ήταν αναμενόμενο, τώρα που τελείωσα με το 6 ft under ψαχνόμουνα και είπα ν αρχίσω το Dexter :p OK, αυτό θα το πάρω σιγά σιγά (όχι σαν το 6ft under που το τελειωσα σε 2 βδομαδες!) ... στο 3ο επεισόδιο ειμαι, πολύ καλό μου φαίνεται - και φυσικά έχω λατρέψει το Michael C Hall... ειναι απιστευτη η μεταμόρφωση από τον προηγούμενο ρόλο και πειθει για ψυχακιας 100% Θα το βλέπω σιγά σιγά μέχρι να αρχίσει η επόμενη σεζόν (ποτε ειναι αυτό?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 26 Σεπτεμβρίου 2010. Κανονικά ήταν να καθυστερήσει λόγω προβλημάτων υγείας του Hall (πριν λίγο καιρό έμαθε ότι έχει καρκίνο), αλλά το ξεπέρασε και έτσι η 5η σεζόν ξεκινάει κανονικά. Μάλιστα έχει ανακοινωθεί πως η Julia Stiles (10 Things I Hate About You, Save The Last Dance, The Bourne Trilogy) θα συμμετάσχει σε 10 επεισόδια παίζοντας μια νέα "γυναίκεια παρουσία στη ζωή του Dexter" :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts