Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σήμερα λέει 9 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

άρα κατά τις 20 του μήνα...

Εδώ Βέλγιο στις 22

http://www.smartphoneshop.be/product/54046/htc-touch-pro-uk.html

Για ημερομηνία κυκλοφορίας μπορείτε να δείτε εδώ:

Vendor Release Dates

Expansys UK - £524.95 - €662.15 - 13th August 08

Expansys BE - €664.99 - 14th August 08

Στο expansys.com.gr είδατε το βάρος που δίνει στα χαρακτηριστικά?

Βάρος: 1.14kg Βαρύ θα είναι εεεεε????? :lol::lol::lol:

Κωνσταντίνος

καλα καθηστε να φυγει ο αυγουστος με το καλο και βλεπουμε!

καθε μερα που περναει το πανε και 2 μερες πιο μετα !:lol::p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Για ημερομηνία κυκλοφορίας μπορείτε να δείτε εδώ:

Vendor Release Dates

Expansys UK - £524.95 - €662.15 - 13th August 08

Expansys BE - €664.99 - 14th August 08

Στο expansys.com.gr είδατε το βάρος που δίνει στα χαρακτηριστικά?

Βάρος: 1.14kg Βαρύ θα είναι εεεεε????? :lol::lol::lol:

1) Τα release dates τα παίρνει το XDA-devs από τα εκάστοτε sites (duh!), άρα γιατί να κάνουμε "κύκλο";

2) Το βάρος είναι του πακέτου (κουτί κλπ.) και φυσικά αμφιβάλλω ότι είναι και σωστό (αφού δεν το έχουν για να το ζυγίσουν).

---

NLS

ilogic.gr

Γεια σας και απο μενα παιδια ,πηρα τηλ σημερα expansys και μου ειπανε σε 10 μερες ! τους λεω ειναι σιγουρο και μου ειπανε :ninja: (ορκο δεν παιρνω !)

γιαυτο και εγω μην αντεχωντας παραγγειλα αυτο ! http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=165357;)

παλι σε κουμουτσα πεφτω ! αλλα μαρεσουνε τα μεγαλα ....

το Tynt ΙΙΙ παντως το θελω ελληνικο !

!!!

θα αντέξω μεν, αλλά μεγάλη βλακεία τους να το κάνουν αυτό

είμαι ικανός να ακυρώσω την παραγγελία 1η Σεπτέμβρη αν μάθω ότι 10 Σεπτέμβρη θα το έχουν εδώ μαγαζιά

κοροϊδία;

δικιά τους;

του προμηθευτή;

---

NLS

ilogic.gr

σόρρυ αλλά τι σχέση έχουν τα δυο τους;

τη μάρκα;

NLS επειδη δεν προλαβα πολυ να σου απαντησω στην καπως απαντηση σου ,στο οτι δεν εχουνε καμια σχεση τα 2 τους , εννοω για το advange x7510 με το Tynt III εκτος απο τον ογκο τι αλλο κανει δηλαδη παραπανω το pro ? ψηνει καφε ?

για πες μου γιατι προσφατος περασε και απο τα χερια μου και το diamond !

και απ οτι βλεπω δεν διαφερει και πολυ !

εγώ μιλούσα για το 7510 με το Pro

το ένα είναι ένα τεράστιο PDA, σχεδόν "concept", που φυσικά ξεφεύγει από την έννοια του PDA και πάει στα χωράφια των UMPC (αλλά και των νέων πολύ μικρών laptops) και φυσικά... χάνει

το άλλο είναι ένα από τα καλύτερα (ίσως το καλύτερο ανάλογα τις προτεραιότητες σου) πραγματικά PDA με πραγματικό keyboard της αγοράς

τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

και οκ πες ότι εμένα δεν μου αρέσει το 7510 (πράγματι) αλλά ΔΕΧΟΜΑΙ ότι έχει χώρο στην αγορά για συγκεκριμένες δουλειές... όμως αυτός που θέλει 7510 θέλει 7510 (πχ. θέλει την 5" οθόνη για να την έχει στο αυτοκίνητο), δεν θέλει "ένα PDA και οκ μωρέ έτυχε να είναι το 7510" - δεν μοιάζει με κανένα δεν θέλει να μοιάζει και με κανένα αλλά δεν είναι και στην κατηγορία των PDA, είναι κάτι άλλο μόνο του

κάποιος που πάει για ένα pro ή ένα tytn2 πχ. ή και ένα diamond και μετά σαν... εναλλακτικό (!) παίρνει το 7510, μάλλον δεν ξέρει τι θέλει (δεν το λέω για να παρεξηγηθείς) και απλά παίρνει ότι κάτσει που να έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά (με τον τεράστιο όγκο του τρομάρα του να μην είχε και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά!!!)

όμως μια και θέτεις και θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών (αν και θεωρώ τελείως άτοπη τη σύγκριση, είναι σαν να συγκρίνουμε laptop με desktop), να σου πω ότι είναι σχεδόν ίδια (υπάρχουν διαφορές αλλά όχι κάτι "τρομακτικό", ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες εκτός αν θες)... αυτό και μόνο δεν αρκεί για απάντηση; έχουμε κάτι με διπλό όγκο, ΠΑΝΩ από διπλό βάρος και παρόμοια χαρακτηριστικά; αυτό μόνο του δεν είναι "ήττα" για το 7510;

ξαναλέω, να έρθει κάποιος να πει, θέλω 7510 γιατί αυτό καλύπτει τις ανάγκες μου είναι απόλυτα κατανοητό - να έρθει κάποιος και να πει, ε δεν βρήκα το pro και αντί για αυτό παίρνω το 7510, είναι λίγο (έως πολύ) κουφό

θυμίζει (αν και το παράδειγμα που αναφέρω είναι μακράν χειρότερο) όλη αυτή την μάζα από nokia-people που ξαφνικά είδαν το diamond και τους άρεσε και το πήραν και δεν ξέρουν καν τι πήραν και αναρωτιούνται πως... περνάς επαφές, ενώ δεν είχαν ξαναδεί Outlook γιατί είχαν webmail πάντα (ξανά, συγνώμη για την υπερβολή)

ίσως απλά η αγορά έχει αλλάξει και εγώ έχω μείνει στο όταν έπαιρνε κάποιος κάτι, επειδή αυτό που έπαιρνε αυτό χρειαζόταν

δεν λέω μπορεί να είμαι ο λάθος, δεν το αρνούμαι καθόλου

---

NLS

ilogic.gr

το οτι διαλεξα το 7510 απο το προ ειναι καθαρα θεμα τη θελω εγω απο αυτο το pda ,και φυσικα δεν το πηρα επειδη το ειπα και χαρητωμενα δεν υπαρχει το προ ! και πηρα το advange

το προ ουτος η αλλος θα περασει απο τα χερια μου, εχουνε περασει ολα σχεδον ,εγω ειχα και παλια το 7500 και ξερω ακριβως γιατι το περνω ισως και για την 5 αρα την οθονη του! μετα γιατι δεν το θελω μονο και μονο για τηλ .για gps ισως και για αλλα 1000 πραγματα , που κανει νομιζω και το προ !

και στο λεω και παλι αμα τα κανει οπως και το diamond που ειχα δεν ειναι και οτι καλυτερο ,ισως να σου πω αρχιζω και αναπολο το καιζερ που το πηρα 3 φορες !! καλα κανει ο ζαχαρακης και ειναι ακομα δυστακτικος ! (νομιζω κιολας δεν ξερω αν τον αδικο σαν να διαβασα οτι δεν ειναι και πολυ ενθουσιασμενος ! ) εγω δεν σου ειπα οτι τα συγκρινω μαζι και φυσικα δεν ειναι ιδια , και δεν νομιζω οτι μοιαζει απολυτα τα UMPC εχω και το shift και ξερω της διαφορες τους ...

τεσπα ειναι η αποψη μου και εχεις τη δικια σου

ας μην βγουμε αλλο oftopic δεν εχω κατι μαζι σου ..

αλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα:p μεγια μας και τα καινουργια Ηtc οποτε τα παρουμε:)

...

το Tynt ΙΙΙ παντως το θελω ελληνικο !

Ποιες είναι οι διαφορές του ελληνικού από το αγγλικό?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παντως για να μην αδικησω το diamond εχει και τα καλα του ! πρωτα απο ολλα την οθονη και γενικα εχουνε αλλαξει πολλα , το μονο αρνητικο για μενα ητανε η μπαταρια αλλα αν δεν μιλας πολυ μια χαρα θα ειναι ....

ε οκ το pro ΔΕΝ έχει την μπαταρία του diamond (δεν έχει ούτε του 7510 βέβαια, αλλά ούτε και τις ενεργειακές ανάγκες του)

οπότε αν το πρόβλημα ήταν η μπαταρία... με το pro, άκυρο, δεν το έχεις

---

NLS

ilogic.gr

παντως για να μην αδικησω το diamond εχει και τα καλα του ! πρωτα απο ολλα την οθονη και γενικα εχουνε αλλαξει πολλα , το μονο αρνητικο για μενα ητανε η μπαταρια αλλα αν δεν μιλας πολυ μια χαρα θα ειναι ....

Όλα αυτά για την μπαταρία είναι σχετικά, μιας και μπορείς να προμηθευτείς την μπαταρία για το Diamond με 1800mAh αλλά θα χάσεις λίγο από την ομορφιά.. (έρχεται με δικό της καπάκι - με ένα εξόγκωμα -)

λέει "έναρξη" και "προγράμματα" στο menu

Ok thanks, αυτό φανταζόμουνα, αλλά για να θέλει κάποιος ντε και καλά το ελληνικό είπα μήπως είχε κάνα πρόβλημα σαν του iphone (στο www.vodafone.gr γράφει ότι δεν μπορείς να γράψεις sms και email στα ελληνικά)