alanturing Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 παιδιά βοήθεια!!!!!!!!!!!! πως βάζεις τον τόνο. ένας φίλος μου μου είπε με το SYM πρίν το γράμμα αλλά όταν το πατάω μου βγάζει ένα πινακάκι με σύμβολα. έχω το ΑΕΚmap αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση πέστε μου , επίγει!!!! ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) έχω το ΑΕΚmap αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση πέστε μου , επίγει!!!! Επειδή έχεις το AEKMap, ο τρόπος εξαρτάται από αυτόν που έφτιαξε το layout για να έχεις ελληνικά. Ποιο layout χρησιμοποιείς; Εν τέλει κάνε κάποιες δοκιμές και θα το βρεις. Edited July 13, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Επειδή έχεις το AEKMap, ο τρόπος εξαρτάται από αυτόν που έφτιαξε το layout για να έχεις ελληνικά. Ποιο layout χρησιμοποιείς; Εν τέλει κάνε κάποιες δοκιμές και θα το βρεις. στη λίστα με τα layout το πρώτο είναι default layout, το δεύτερο greek, htc universal και το τρίτο greek SMS 160, htc universal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Κακώς χρησιμοποιείς αυτό του Universal. Βάλε το κατάλληλο για το δικό σου... raphael. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Κακώς χρησιμοποιείς αυτό του Universal. Βάλε το κατάλληλο για το δικό σου... raphael.[/QU ναι αλλά; πώς θα βρώ ποιό είναι το κατάλληλο??? δηλαδή ποιό να βάλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 AEK Map Touch Pro Greek Layouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 AEK Map Touch Pro Greek Layouts Ορθόν...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ορθόν...! ;) παιδιά ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, έχω που το ψάχνω τόσο καιρό!!!!!!! όλα οκ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) Καλησπέρα παίδες Πρόσφατα απέκτησα μια καρτούλα whatsup την οποία θα χρησιμοποιώ στο χωριό. Παρατήρησα όμως το εξής πρόβλημα (εκτός από το λογότυπο της cosmote που αντικατέστησε την boot screen, το οποίο όμως φτιάχνεται εύκολα): Κάθε φορά που αλλάζω sim μεταξύ cu και cosmote χάνονται οι ρυθμίσεις που έχω για GPRS και MMS της προηγούμενης, αν και έχω επιλέξει να μην τις σβήσει στο prompt που εμφανίζει στην αρχή... Συγκεκριμένα, απ'ότι έχω καταλάβει δεν σβήνονται, απλά εξαφανίζονται από τα network connections... και αυτό το κατάλαβα όταν πήγα να ξαναπεράσω ρυθμίσεις cu με το ίδιο όνομα με τις παλιες και μου έβγαλε μύνημα "connection already exists with this name". Χρειάστηκε να τις ψάξω στο registry και να τις σβήσω από εκεί προκειμένου να τις ξαναπεράσω με το ίδιο (παλιό) όνομα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως φτιάχνει αυτό; Υπάρχει τρόπος να έχω "έτοιμες" τις ρυθμίσεις και των δυο παρόχων και να τις αλλάζω κατευθείαν μέσα από τα connection settings; Ναι, θα μπορούσα να τις αφήσω έτσι, το πρόβλημα είναι πως π.χ. οι ρυθμίσεις mms που έχει η whatsup είναι λάθος (π.χ. μου βάζει αυτόματα user/pass ενώ δεν χρειάζεται). Θενξ ιν αντβάνς! Edited July 23, 2010 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 παιδιά βοήθεια!!!!!!!!!! έβαλα για πρώτη φορά καινούργια rom και θέλω να ενεργοποιήσω το κουμπί για να αλλάζω τη γλώσσα στο aekmap. θέλω να πατάω fn και space. έλα όμως που όταν πατάω το fn ενεργοποιήται το calendar!!!!!!!! αυτό πώς το απενεργοποιώ??? να σημειώσω πως όταν πατάω το fn δεν ανάβει το αντίστοιχο λαμπάκι. περιμένω με αγωνία την απάντησή σας!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Στις ρυθμίσεις του AEKMap όταν βάζεις τον συνδυασμό των πλήκτρων που θέλεις δεν δουλεύει; Γιατί δεν βάζεις κάποιον άλλο συνδυασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Στις ρυθμίσεις του AEKMap όταν βάζεις τον συνδυασμό των πλήκτρων που θέλεις δεν δουλεύει; Γιατί δεν βάζεις κάποιον άλλο συνδυασμό; θα δοκιμάσω να βάλω άλλον συνδιασμό, αλλά το πρόβλημα είναι οτι όταν πατάω το fn, το οποίο μου χρειάζεται για να βάλω σύμβολα αυτό μου ανοίγει το calendar! προφανώς παίζει κάποιο είδος συντόμευσης και δεν ξέρω πώς να την απενεργοποιήσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Έχεις βάλει custom rom; Απευθύνσου στο thread της συγκεκριμένης rom για το θέμα σου και ο μάγειρας εκεί θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Έχεις βάλει custom rom; Απευθύνσου στο thread της συγκεκριμένης rom για το θέμα σου και ο μάγειρας εκεί θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς.[/quote σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Αυτό σημαίνει ότι πήρες απάντηση στην ερώτηση σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Αυτό σημαίνει ότι πήρες απάντηση στην ερώτηση σου; ναι, επειδή έχω για πρώτη φορά WM κινητό και δεν είχα ασχοληθεί μέχρι σήμερα δεν με ''έκοψε'' να ρωτήσω στο forum του κατασκευαστή. ειλικρινά έψαξα- έψαξα μόνο εκεί που έπρεπε δεν έψαξα! και πάλι ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση,αλλά περισσότερο για την άμεση ανταπόκρισή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Να 'σαι καλά και για ότι άλλο χρειαστείς... εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larofio Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Τα φώτα σας παιδιά!!!!! Μου έφεραν από Σιγκαπούρη τη συσκευή και δεν διαθέτει καθόλου ελληνικά!!!! Το έδωσα για αναβάθμιση και με ενημέρωσαν ότι 2 στα 10 δεν "ξε-κλειδώνουν" και το δικό μου είναι 1 από αυτά τα 2 δυστυχώς!!! Γίνεται τίποτα ή να πάρω απόφαση πως θα το δουλεύω με την αγγλική γλώσσα και τους αγγλικούς χαρακτήρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δεν μπορείς να βάλεις ελληνική rom σε αυτή τη συσκευή γιατί απλά δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι το αρχείο που κάνει ελληνικό το μενού αλλά δεν μπαίνει σε μη ελληνικές συσκευές. Όσον αφορά το ξεκλείδωμα, όλα ξεκλειδώνουν για να βάλεις όποια rom θέλεις, επίσημη ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό, μόνο 299,25€. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Και πάλι πολλά είναι για τη συγκεκριμένη συσκευή σήμερα. Αδικαιολόγητα υπερτιμημένη συσκευή, κάτι που την έθαψε φυσικά. Ακόμα και εκεί... την έχει 100 ευρώ παραπάνω από το Pro 2. :wacko: Edited September 24, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 καλησπερα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθειά σας! έχω περασμένη μια energy rom η οποία πιστεύω πως είναι καταπληκτική! η rom έχει το παιχνίδι bubble breaker, το οποίο είναι απο τα αγαπημένα μου. έλα όμως που δεν παίζει! αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια διεύθυνση απο την οποία θα μπορούσα να κατεβάσω το cab αρχειάκι θα του ήμουν υπόχρεος!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια διεύθυνση απο την οποία θα μπορούσα να κατεβάσω το cab αρχειάκι θα του ήμουν υπόχρεος!!!!!!!!!!!! http://www.megaupload.com/?d=O43WXTBG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 http://www.megaupload.com/?d=O43WXTBG σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σου, αλλά μου τα βγάζει κάπως περίεργα στην οθόνη. ΄μηπως δεν είναι για vga? έχω το touch pro. αν είναι καμια ρύθμιση και μπορώ να την αλλάξω ή αν υπάρχει άλλο αρχείο παρακαλώ πές μου! και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Χμ... ίσως έχεις δίκιο, νομίζω ότι είναι για WVGA ανάλυση. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts