Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Δεν ξέρω για σένα αλλά του Ζαχαράκη το Κάιζερ θα του μείνει αξέχαστο!!!!!!!!!!:p:rotfl:

Afto to pistevw kai egw! :p

Άσε που μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το Pro με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε!!!:lol:

Sigoura... alla na mi xalame kai tis kardies mas! ;)

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω για σένα αλλά του Ζαχαράκη το Κάιζερ θα του μείνει αξέχαστο!!!!!!!!!!:p:rotfl:

Άσε που μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το Pro με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε!!!:lol:

εσενα θα σε φτιαξω απο κοντα :!:

που θα μου πας :D:lol::p

Sigoura... alla na mi xalame kai tis kardies mas! ;)

ποιοι χαλανε τις καρδιες τους Γιαννη?

άντε να έρθει οεο :)

θα ρθει που θα παει ? και θα χουμε ξανα μανα τα ιδια απο την αρχη :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

όχι μόνο για άσχετο δεν σε έχω

δεν κλείνει;

σε κάποιο video το είδα (να ψάξω να το βρω αν είναι), δεν έχω δει από κοντά να γίνεται ακόμα (ούτε έπιασα - το παραδέχομαι - diamond για τόσο χρόνο ώστε να το κάνω αυτό)

φυσικα και απενεργοποιειται οπως ειπαν και τα παιδια. :)

απλα εμενα μου φαινεται πολυ βαρυ και περιττο,για αυτο και το κατακρινω :)

φυσικα ειχε απενεργοποιηθει απο την 1η ωρα που το πηρα στα χερια μου :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Genikotera milaw Dimitri gia tin entasi pou exei dimiourgithei gia tis eperxomenes syskeves.

μας κρατανε σε εκρηγορση :D:D

HTC releases mother of all windows mobile

The Touch pro

http://www.engadget.com/2008/06/04/the-htc-touch-pro/

πολλα κερασια εχουν ανακοινωθει και δεν μου αρεσει...

ειναι πολυ καλο...θα ειναι τελικα και αληθινο?:O

ας κραταμε μικρο καλαθι για καλο και για κακο :p

ο αισθητηρας θεσης που εχει

τι είναι ο αισθητήρας θέσης;

btw με τις ερωτήσεις σου, φαίνεται δεν διάβασες το συγκριτικό μου:

http://nulusios.blogspot.com/2008/06/e-ten-glofiish-v900-vs-gigabyte-gsmart.html

---

NLS

ilogic.gr

Guest lagoudakis
HTC releases mother of all windows mobile

The Touch pro

http://www.engadget.com/2008/06/04/the-htc-touch-pro/

πολλα κερασια εχουν ανακοινωθει και δεν μου αρεσει...

ειναι πολυ καλο...θα ειναι τελικα και αληθινο?:O

ας κραταμε μικρο καλαθι για καλο και για κακο :p

τελικα δημητρη μας βλεπω να μενουμε με το καλαθι:p:p

Guest lagoudakis
κανεις δεν μπορει να πει κατι με σιγουρια,δεν θα το ακουσεις μονο αλλα και θα το δεις:lol:ενα πραγμα σου λεω,πουλα την μπουρουχα που εχεις και παρε 620:lol:

αυτό είναι το vario IV και οι photo δεν είναι και τόσο φρέσκες (θέλω να πω, το google μου τις είχε βρει μέρες πριν το ανακαλύψει το coolsmartphone) - είναι ίδιο, απλά έχει άλλη πλάτη και άλλο χρώμα theme - το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι το 3.1 vs. 3.2 camera (υποψιάζομαι είναι η ίδια, γιατί να μην είναι)

αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί αυτό το thread είναι τόσο active, ενώ του xperia έχει χαθεί στο βάθος... τα πράγματα είναι ΤΡΟΜΕΡΑ παρόμοια με 1-2 πράγματα καλύτερα στο pro και 1-2 πράγματα καλύτερα στο xperia

μήπως υπάρχει κόλλημα με την HTC; και αν ναι, γιατί;

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
μήπως υπάρχει κόλλημα με την HTC; και αν ναι, γιατί;

Den tha elega oti einai aporias aksio... i HTC afti ti stigmi kanei monopwleio kai odigei tin agora (dystyxws) moni tis.

Modpic.gif

• Administrators
ωραία ακριβώς, άρα γιατί δεν "βοηθάμε" αυτούς που πάνε να κάνουν το κάτι διαφορετικό;

Emeis pws tha boithisoume tin ETEN gia paradeigma pou bgazei akoma syskeves me VGA othoni kai 64MB RAM?

Kalo einai na mi synexisoume afti ti syzitisi giati den einai to katallilo meros gia tetoies syzitiseis.

Modpic.gif

ο NLS θα αγοράσει 5000 συσκευές της ΕΤΕΝ ώστε να κάνει τζίρο και σε 2 χρόνια θα μπορεί η ΕΤΕΝ να δώσει κάτι τόσο καλό και αντίστοιχο της HTC.

εεε δεν αντέχω. θα με τρελάνεις μα τι παναγία. η HTC είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σε θέμα pda, έχει το xda-developers (την υποστήριξή τους), έχει συνεργάτες παντού, οι προγραμματιστές της είναι πρωην υπάλληλοι της Microsoft στο τομέα Mobile Development, έχει άριστη πολιτική στο θέμα του να λανσάρει προοϊόντα.

ποιος άλλος προσφέρει σήμερα στους καταναλωτές τόσα πολλά? κανείς. γιατί πολύ απλά δεν μπορούν.

μην ακούσω γκρίνιες για το θέμα "άριστη πολιτική στο θέμα του να λανσάρει προοϊόντα". αν η HTC έβγαζε drivers για το καιζερ (που στο κάτω κάτω 90% απο τους καταναλωτές δεν τους χρειάζονται), τότε οι λόγοι για να αγοράσει κάποιος νέο pda σε ένα χρόνο και να δώσει άλλα 800 ευρώ για να πάρει το touch pro θα ήταν πολύ λιγότεροι. δεν βγάζει νέες εκδόσεις όπως Touch 2 για να μην πέσει η τιμή πώλησης που έχουν αγοράσει οι καταναλωτές τόσο πολύ.

είναι μάγκες γιατί πουλάνε ένα pda σαν το Diamond σε τιμή χαμηλή ώστε να είναι ανταγωνιστικοί, και μετά σου λένε θες θήκη? θες μπαταρία? τράβα αγόρασε. η μαγκιά είναι ότι θα πας να την αγοράσεις στο τέλος.

είναι μάγκες γιατί πουλάνε ένα pda σαν το Diamond σε τιμή χαμηλή ώστε να είναι ανταγωνιστικοί, και μετά σου λένε θες θήκη? θες μπαταρία? τράβα αγόρασε. η μαγκιά είναι ότι θα πας να την αγοράσεις στο τέλος.

να σε δω τι θα πεις αν κανουν τα ιδια και στο touch pro :lol::lol:

καλα τωρα σοβαρα μιλατε οτι θελετε να παρετε το diamond :blink::blink:

και αυτο χωρις hardware buttons γ@μωτο........................

http://www.imageshack.gr/files/xok3owqyhrc1wng740sz.jpg

blah blah blah

1) o NLS δεν μίλησε για E-TEN μίλησε για Sony Ericsson

2) γιατί τόοοοοοση υπεράσπιση, μετοχές τους έχεις;

3) εμένα τα μονοπώλια μου τη σπάνε έτσι επειδή υπάρχουν, τι θα κάνουμε τώρα, συγνώμη που δεν υποκύπτω στην απύθμενη γοητεία της HTC (γενικώς... αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρω touch pro αν τελικά είναι όπως πρέπει)

4) γενικά δεν κατάλαβα το reply σου (και ρωτάω όπως είχες ρωτήσει εσύ για δικά μου) ... το post μου έλεγε γιατί να μη δώσει ο κόσμος μια ευκαιρία και σε άλλους... εσένα ΤΙ σε χαλάει αυτό, σε υποχρέωσα να το κάνεις και συ;

5) off topic: αυτό που κολλάει με το forum;

Όνομα: Θοδωρής Ύψος: 1.75 Μάτια: Καστανά
(περιέργεια όχι τίποτα άλλο)

---

NLS

ilogic.gr

To xda-devs το συμπεριλαμβάνουμε στα θετικά της HTC;

ps. Αρκετά χοντρό φαίνεται το pro.

κατ' εμέ ναι

αλλά τελικά ποιός κάνει το XDA devs; οι "χακεράδες" (χαριτολογώντας) που είναι μέσα... ποιός υποχρεώνει ότι ο τάδε σούπερ-ντούπερ "customαδόρος" (πως σου φαίνεται η γλωσσοπλασία;...) αύριο δεν θα έχει ένα Xperia ή ένα V900; συμβόλαιο έχει με την HTC; (αντίθετα, παλιότερα θυμάμαι τα είχαν πάρει μαζί της γιατί τους έκλεισε το FTP και τώρα παίζουν με rapidshare και τέτοιες αηδίες)

---

NLS

ilogic.gr

• Administrators
To xda-devs το συμπεριλαμβάνουμε στα θετικά της HTC;

Egw proswpika nai.

Einai polloi eksallou pou protimoun ta mixanakia tis HTC epeidi ta palikaria tou XDA kseroun na tis metamorfwnoun.

Modpic.gif

Καλά όπως το βλέπει κανείς, αλλά να αγοράζεις ένα κινητό 800 ευρώ και να περιμένεις να βγάλουν οι "χακεράδες" καλή ROM γιατι η original δεν δουλεύει όπως πρέπει είναι τουλάχιστον αστείο.