Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα παιδιά.

έχω μια ερώτηση πυ πιστεύω οτι είναι ζωτικής σημασίας!!!

δεν έχω αλλάξει ποτέ radio, έχω το 1.11.25.01

πιστεύετε πως πρέπει να αλλάξω?

θα έχω καλύτερο σήμα, καλύτερο gps και wifi σήμα αν αλλάξω και ενδεχομένως καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας?

είμαι στο δίκτυο της vodafone.

αν πρέπει να αλλάξω, ποιά να βάλω και πού να τη βρώ?

ευχαριστώ πολύ!!!

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καταρχήν θα πρέπει να αναρωτηθείς για το αν θέλεις να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα στη συσκευή σου. Αν ναι... δες εδώ που υπάρχουν τα πάντα.

Modpic.gif

Καταρχήν θα πρέπει να αναρωτηθείς για το αν θέλεις να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα στη συσκευή σου. Αν ναι... δες εδώ που υπάρχουν τα πάντα.

ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

πρέπει να είναι είδη ξεκλείδωτο το τηλέφωνο. το πήρα μεταχειρισμένο και έχω πάνω την NRG 2.5 sence ROM.

άρα μπορεί να μπεί νέα radio έτσι δεν είναι?

το ερώτημα είναι, ποιά θα είναι πιστεύεις τα οφέλη?

• Administrators

Αν φοράει cooked rom η συσκευή σου τότε είναι σίγουρα ξεκλείδωτο. Όσον αφορά το radio, συνήθως μια καινούργια έκδοση είναι καλύτερη από μια παλιά αλλά αυτό δεν είναι κανόνας μιας και εξαρτάται και από άλλα πράγματα όπως την περιοχή κάλυψης, τον provider κτλ. Συνήθως εκεί που βρίσκεις το εκάστοτε radio, βρίσκεις και πληροφορίες και απόψεις για αυτό από χρήστες και έτσι μπορείς να πάρεις μια εικόνα για το αν αξίζει η προσπάθεια.

Δεν έχεις να χάσεις όμως τίποτα να δοκιμάσεις, με προσοχή στη διαδικασία πάντα.

Modpic.gif

Καλησπέρα παίδες

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το προϊόν (ή κάτι παρεμφερές);

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• 3 weeks later...
καλησπέρα σε όλους.Πριν λίγες μέρες αγόρασα το HTC touch pro (T7272).Δεν είχα ποτε μου win mobile οποτε τα έχω βρει λίγο σκούρα.Καταρχήν θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις πως μπορώ στον τηλ κατάλαγο να εμφανίζονται πρώτα τα ονόματα και μετά τα επίθετα?και πως μπορώ να προσθέσω τα ελληνικά,για να γράφω sms?το τηλέφωνο είναι αγορασμένο στην ιταλία και φοράει ROM version:5.05.408.1 ITA, Rom Date:03/04/09 Radio version:1.11.25.01.Στο επίσημο site HTC μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση αλλα από μια γρηγορη ματια είδα ότι υπάρχουν και άλλες εκδόσεις μαγειρεμένες,πχ εγώ έχω windows mobile 6.1 και ήθελα να ξέρω αν υπάρχει 6.5 η ακόμα και η 7 για το κινητό μας.Ευχαριστώ πολύ!
:)

• Administrators
Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν μπορείς να κάνεις ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το πρώτο που ρωτάς είναι περιορισμός του λειτουργικού. Για το δεύτερο, δεν μπορείς να βάλεις τα ελληνικά της ACE Hellas σε μη ελληνική συσκευή. Ως εκ τούτου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις την αγγλική rom, αφού πρώτα ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου και μετά περάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο τόσο στο on-screen όσο και στο hardware πληκτρολόγιο. Ελληνική υποστήριξη θα έχεις κανονικά, απλά θα είναι το μενού στα αγγλικά (εκτός και αν σου αρέσει έτσι και θες να το αφήσεις στα Ιταλικά). Διάβασε όμως λίγο πιο πίσω, αυτά έχουν απαντηθεί.

Modpic.gif

Όταν είπα να έχω ελληνικά αυτό ακριβώς ήθελα που είπες,να γράφω μονο στα sms.to menu μπορεί να μείνει ιταλικό δεν έχω πρόβλημα.όσο για τον τηλεφωνικό κατάλογο,είναι λίγο σπαστικό πρώτα τα επίθετα,ούτε με κάποιο πρόγραμμα δεν γίνετε?Ok για τις γλώσσες θα κοιτάξω στο thread!Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση!

Για την αλλαγή της σειράς επίθετο-όνομα δες το contact changer http://shubaroo.com/index.php?module=contact

• Administrators
Όταν είπα να έχω ελληνικά αυτό ακριβώς ήθελα που είπες,να γράφω μονο στα sms.to menu μπορεί να μείνει ιταλικό δεν έχω πρόβλημα.

Κάνε μια αναζήτηση προς τα πίσω για πληκτρολόγια. Για το hardware πληκτρολόγιο πάντως θα χρειαστείς το AEKMap. Έχουν αναφερθεί όλα αυτά αναλυτικά στις προηγούμενες σελίδες.

Modpic.gif

παιδιά, ερώτηση!!!

πώς μπορώ να κάνω το σήμα GPS καλύτερο?

έχω μια coocked rom η οποία έχει τα προγράμματα HTC GPStool και Quick navigator.

το πρώτο με τα συγχωρίσεως έχει τον **** του απο λειτουργίες!!!!μήπως ξέρει κανείς πως δουλεύει?

σαν πρόγραμμα έχω το destinator.

αν μπορεί κανείς κανα δυό πραγματάκια να κάνω θα του ήμουν υπόχρεος.

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!!

Για τα contacts έκανα το εξής,από το outlook 2010 άλλαξα όλα να τα κάνει archive πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο την ίδια επιλογή την έχει και όταν κανεις edit ένα contact.Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως στο outlook αν χρησιμοποιείτε τα προθέματα χωρων όπως το +30 πχ,πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις modem (για windows XP λέω τώρα) και να βάλετε εκεί το πρόθεμα και την χωρα που βρίσκεστε,για να δουλέψουν τα διαφορετικά προΘεματα χωρων και να συγχρονιστούν καλά με το κινητό, αλλιώς το κινητό βλέπει 3069**** χωρίς το + και δεν παίρνει τήλε,λέει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει.

• Administrators
παιδιά, ερώτηση!!!

πώς μπορώ να κάνω το σήμα GPS καλύτερο?

έχω μια coocked rom η οποία έχει τα προγράμματα HTC GPStool και Quick navigator.

το πρώτο με τα συγχωρίσεως έχει τον **** του απο λειτουργίες!!!!μήπως ξέρει κανείς πως δουλεύει?

σαν πρόγραμμα έχω το destinator.

αν μπορεί κανείς κανα δυό πραγματάκια να κάνω θα του ήμουν υπόχρεος.

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!!

Δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Δυστυχώς ο δέκτης GPS της συγκεκριμένης συσκευής ήταν η αχίλλειος πτέρνα του.

Modpic.gif

σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τη γρήγορη απάντηση,

και γενικά σε ευχαριστώ γιατί με έχεις βοηθήσει πολλές φορές!

έχω το Destinator v9.0.21.13.1, μήπως αν βάλω άλλο να έχω καλύτερα αποτελέσματα?

ποίο άλλο προτείνεις?

• Administrators
σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τη γρήγορη απάντηση,

και γενικά σε ευχαριστώ γιατί με έχεις βοηθήσει πολλές φορές!

έχω το Destinator v9.0.21.13.1, μήπως αν βάλω άλλο να έχω καλύτερα αποτελέσματα?

ποίο άλλο προτείνεις?

Ευτυχώς κάτι που έχουν να περηφανεύονται (ακόμα) τα windows mobile σε σχέση με τα υπόλοιπα σύγχρονα λειτουργικά είναι η πληθώρα επιλογών σε αξιόλογα προγράμματα πλοήγησης και χάρτες. Ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μια ιδέα... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

Προτιμώ iGO8.3.4 και iGO Primo. Αν θέλεις destinator καλύτερο είναι το κλασσικό 7. Επίσης πολύ καλό είναι το Ginius Driver, Sygic Mobile Maps 2010 κτλ.

Modpic.gif

Ευτυχώς κάτι που έχουν να περηφανεύονται (ακόμα) τα windows mobile σε σχέση με τα υπόλοιπα σύγχρονα λειτουργικά είναι η πληθώρα επιλογών σε αξιόλογα προγράμματα πλοήγησης και χάρτες. Ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μια ιδέα... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

Προτιμώ iGO8.3.4 και iGO Primo. Αν θέλεις destinator καλύτερο είναι το κλασσικό 7. Επίσης πολύ καλό είναι το Ginius Driver, Sygic Mobile Maps 2010 κτλ.

και πάλι σε ευχαριστώ αλλά μήπως μπορείς να μου πείς και πού να το βρώ?

και ελληνικούς χάρτες?

(στηλε μου ένα pm αν θέλεις)

Ρίξε μια ματιά στα pm σου.

σε ευχαριστώ και πάλι.

έβαλα το destinator 7 μιας και το iGO8.3.4 το βρήκα μόνο για HD2.

ξέρω οτι γίνομαι κουραστικός,αλλά έχω 2 ερωτήσεις...

μήπως πρέπει να αλλάξω τίποτε ρυθμίσεις (com ας πούμε) γιατί δεν βρίσκω σήμα?

και πώς αλλάζεις χάρτες?

πρέπει να είναι της ίδιας εταιρίας?

ευχαριστώ και πάλι!!!!:)

• Administrators
Απευθύνσου εδώ σε ότι έχει να κάνει με τα προγράμματα πλοήγησης... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

Modpic.gif

• 2 weeks later...
  • Administrators
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553848

Παιδιά αυτή η καρτούλα είναι συμβατή το κινητό ?Ευχαριστώ!

Είναι ναι.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

παιδιά αυτό το κινητάκι θα με βολέψει αυστηρά μόνο για ομιλία και μηνύματα??

κ στην ανάγκη μόνο ίντερνετ,μειλ,gps..

εννοώ πχ από πλαίσιο στοκ 188μόνο ευρά..

τι λέτε? γιατί πήρα το ε5 το νοκια σαν βlackberry που είναι

αλλά πολύ ακτινοβολία βρε παιδιά..0.88,πονοκέφαλος με έπιανε..

και βλέπω από sar to pro 1 0,41

to pro 2 0,64κάτι(δυστυχώς είναι τεράστιο)

to desire z 1,30κάτι(απαράδεκτο sar,ελπίζω να το έχω λάθος!)

υπόψιν ψάχνω κινητό με qwerty για δουλειά κ γρήγορο σε ομιλία ,σμσ και μικρό sar..

έχω 2ο κινητό για "παιχνίδι" και επιδόσεις..

τι λέτε??και καλή χρονιά:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Administrators
Μόνο για αυτά μια χαρά θα σε βολέψει αν και κατά τη γνώμη μου αξίζει τα παραπάνω ευρώ για το Pro2. Δεν είναι τόσο τεράστιο όσο φαίνεται με την πρώτη.

Modpic.gif

α λες θα με βολέψει..

κ κάτι ακόμα.. σε σχέση με ένα κινητό φτιαγμένο εξαρχής μόνο

για απλή χρήση όπως πχ n97 nokia μήπως το tp1 θα ναι αργόκίνητο σε αυτές τις λειτουργίες κ θα καθυστερώ??

(έχω kai diamond 2 πές μου κανονικά,καταλαβαίνω από wm)

δύσκολη ερώτηση..:D

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!