Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Να κάνω και άλλη μία ερώτηση? Όταν το πήρα το κινητό είχε windows στα ελληνικά και επειδή δεν τα έχω συνηθίσει λέω πριν αρχίσω να κάνω setup προγράμματα να βάλω αγγλικά windows ... Ξέρετε αν μπορώ να το κάνω και να είναι original? Δηλαδή εννοώ μπορώ μόνη μου ή πρέπει να το πάω στην εταιρία? Ελπίζω να μην έγινα κουραστική ... ευχαριστώ !!!!

Μέσα στο μενού δεν υπάρχει το σχετικό εικονίδιο της ACE Hellas που σου δίνει την επιλογή για ελληνικό ή αγγλικό μενού στη συσκευή σου;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να εγκαταστήσω το compact framework 2.0 στο κινητό?

Έβαλα μία custom rom και υποψιάζομαι οτι λόγω του CF 3.5 που έχει δε μου δουλεύει ένα προγραμμα που το χρειάζομαι και που πριν την αλλαγή έπαιζε μια χαρά.

Κατ' αρχήν είναι σωστός ο συνειρμός μου ή το CF 3.5 υποστηρίζει σωστά και όλες τις προηγούμενες εκδόσεις?

1) Note 8

2) Note III

• Administrators

Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στο netCF2.0.

Όλοι χρησιμοποιούμε το 3.5 απροβλημάτιστα μιας και είναι backward compatible. Για ποιο πρόγραμμα μιλάς;

Modpic.gif

Είναι ένα ιατρικό πρόγραμμα, το uptodate 17.1. Όταν από official rom έβαλα του NRG, μου εμφανίζει σφάλμα το οποίο επισυνάπτω. Αν μπορείς ρίξε μια ματιά στα αρχεία, μπας και βγάλεις εσύ άκρη.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

1) Note 8

2) Note III

Μέσα στο μενού δεν υπάρχει το σχετικό εικονίδιο της ACE Hellas που σου δίνει την επιλογή για ελληνικό ή αγγλικό μενού στη συσκευή σου;

Μα ναι !!! Δεν το είχα δει ... Ευχαριστώ πολύ ... νομιζα θα είναι πιο δύσκολο :)

• Administrators
Είναι ένα ιατρικό πρόγραμμα, το uptodate 17.1. Όταν από official rom έβαλα του NRG, μου εμφανίζει σφάλμα το οποίο επισυνάπτω. Αν μπορείς ρίξε μια ματιά στα αρχεία, μπας και βγάλεις εσύ άκρη.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το netCF 2.0 για να δούμε εάν θα δουλεύει μετά.

http://www.filecrop.com/NETCFv2.wm.armv4i.html

Modpic.gif

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το netCF 2.0 για να δούμε εάν θα δουλεύει μετά.

http://www.filecrop.com/NETCFv2.wm.armv4i.html

Τελικά το δοκίμασα και δε φταίει αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Όποιος έχει κάποια άλλη ιδέα ας την πει. :confused:

1) Note 8

2) Note III

• Administrators
Πιστεύω ότι είναι ασυμβατότητα με τα WM6.5.5 που έχεις περάσει στη συσκευή σου από ότι βλέπω από τα screenshots.

Modpic.gif

Καλησπέρα ... να ρωτήσω κάτι μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Το κινητό μου (HTC-Touch Pro) συνδέεται μόνο του στο internet

Μόνο που εγώ δεν θέλω να συνδέομαι μέσω cosmote που έχω μια και στο γραφείο και στο σπίτι έχω internet και θέλω να συνδέομαι μέσω wi-fi.

Προς το παρόν πηγαίνω στο comm manager και βάζω data connection - off ...

Κάποια στιγμή συνδέται όμως και παλι :( ... προφανώς κάποιο πρόγραμμα του λέει να συνδεθεί? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πως μπορώ να ελέγχω την σύνδεση μου?

Προς το παρόν έχω βάλει ένα ηχητικό σήμα για να το καταλαβαίνω.

Ευχαριστώ και πάλι ...

Καλησπέρα ... να ρωτήσω κάτι μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Το κινητό μου (HTC-Touch Pro) συνδέεται μόνο του στο internet

Μόνο που εγώ δεν θέλω να συνδέομαι μέσω cosmote που έχω μια και στο γραφείο και στο σπίτι έχω internet και θέλω να συνδέομαι μέσω wi-fi.

Προς το παρόν πηγαίνω στο comm manager και βάζω data connection - off ...

Κάποια στιγμή συνδέται όμως και παλι :( ... προφανώς κάποιο πρόγραμμα του λέει να συνδεθεί? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πως μπορώ να ελέγχω την σύνδεση μου?

Προς το παρόν έχω βάλει ένα ηχητικό σήμα για να το καταλαβαίνω.

Ευχαριστώ και πάλι ...

Εναλλακτικά, start>settings>connections>connections>advanced>select networks> και εκεί που λέει προγράμματα που αυτόματα συνδέονται στο ιντερνετ βάλε mywork network

1) Note 8

2) Note III

• Administrators
Με το NoData όμως κάνοντας το απλά Enable/Disable έχεις ή δεν έχεις internet στη συσκευή σου κατά βούληση. Είναι must have πρόγραμμα που το έχουμε όλοι μας.

Modpic.gif

• 1 month later...

Παιδία καλημέρα.

Έχει κρατήσει κανείς την τελευταία μανίσια ROM του Touch Pro στον δίσκο του?

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλησπέρα παιδιά, είμαι ένας καινούργιος κάτοχος του pro και θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με τα windows mobile κινητά. Επίσης σαν καινούργιο στον χώρο των pda's και επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες του post αν γίνετε και μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω, να εγκαταστήσω, να αναβαθμίσω και γενικά να προσέξω στο κινητό. ευχαριστώ πολύ.

• Administrators
Μιας και οι ερωτήσεις σου είναι πολύ γενικές, δεν το γλυτώνεις το διάβασμα τόσο εδώ όσο και γενικότερα. Μην περιμένεις σε ένα post να πάρεις απάντηση σε όλες τις απορίες σου. Στο συγκεκριμένο thread θα βρεις λύση σε πολλές απορίες, απλά θα χρειαστεί να διαβάσεις και λίγο, έτσι δουλεύουν όλα τα forum.

Modpic.gif

@athanaso77

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Μια ερώτηση για σένα που απο ότι βλέπω απο τα posts σου κατέχεις το σπόρ :)

Μπορείς να μου προτείνεις μια ROM για winmo 6.1 αξιόπιστη, γρήγορη (σε σχέση με την official) και όσο το δυνατόν πιο lite (θα προτιμούσα αν δεν περιέχει tf3d).

Είμαι νέος στο flashing, και προχθές έβαλα την καινούργια ROM του TAEL ή οποία μου πίνει την RAM σαν να είναι πορτοκαλάδα!!! :)

Δεν βλέπω να υπάρχουν άλλες αξιόλογες 6.5 με sense και έτσι μάλλον θα επιστρέψω στα 6.1... :O

• Administrators
Πλέον δεν είμαι κάτοχος της συσκευής και κατά συνέπεια δεν μπορώ να προτείνω κάτι χωρίς να το έχω δοκιμάσει ο ίδιος πρώτα. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι απαιτήσεις σου αλλά έχε υπόψιν ότι όσο βρίσκεσαι με unofficial rom στη συσκευή σου είσαι εκτός εγγύησης. Εάν πάλι έχεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου με τη συσκευή δοκιμάζοντας διάφορες cooked rom, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις στο xda-devs όπου κυκλοφορούν όλες οι rom και να επιλέξεις ποια ταιριάζει περισσότερο στα δεδομένα των απαιτήσεων σου.

Modpic.gif

εγκατέστησα το destinator 7 στο htc touch pro το άνοιξα πάτησα τα γνωστά "ναι" που μου έβγαλε στην αρχή και μετά δεν βρίσκει με τίποτα δορυφόρους έβαλα τις ρυθμίσεις που προτείνεται μου βγάζει στην com4 και στον αριθμό 115...(δεν θυμάμαι τον αριθμό ακριβώς) οτι βρέθηκε σήμα GPS αλλά δορυφόρους 0 και επιπλέον δεν κάνει τπτ οταν μπαίνω στον χάρτη. Τι φταίει τι να κάνω?

• Administrators
Βάλε το GPS Test πρώτα, βγες σε ανοιχτό ουρανό και άστο να βρει μόνο του τη θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους και μετά άνοιξε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου.

Modpic.gif

έβαλα το GPS Test στην memory του κινητού αλλά μου λέει ότι το πρόγραμμα δεν είναι για Pocket pc. Τι κάνουμε τώρα?

Παίδες καλημέρα.

Αφού έπαιξα με τα wm 6.5.5 ξαναγύρισα στην stock ROM (απο τα link που μου έδωσε ο φίλος athanaso77 πιο πάνω...

Κατά το flashing κόλλησε για λίγο στο 11% αλλά προχωρησε και τελείωσε με επιτυχία

Στην συνέχεια επανέφερα το SPL

Κατά την εργασία μου με το TP μου πετάει κάτι λαθάκια σε προγράμματα που δεν το έκανε πιο παλιά - οταν είχα πάλι τα μανίσια 6.1

- Μπορώ να ξαναφλασάρω την 6.1 απο πάνω (αυτή που έχει ήδη) μήπως κάτι πήγε στραβά;

- Δεν χρειάζεται μια που είναι απο την μανίσια να φλασάρω hardspl ε;

- Εκτός και αν ενα απλό hard reset έδινε λύση...

Help? :confused:

• Administrators
- Μπορώ να ξαναφλασάρω την 6.1 απο πάνω (αυτή που έχει ήδη) μήπως κάτι πήγε στραβά;

Μπορείς αλλά αυτή θα ήταν η τελευταία λύση που θα πρότεινα.

- Δεν χρειάζεται μια που είναι απο την μανίσια να φλασάρω hardspl ε;

Όχι φυσικά.

- Εκτός και αν ενα απλό hard reset έδινε λύση...

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανα.

Modpic.gif