Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Κακώς που για άλλη μια φορά βλέπουμε σύγκριση με το iphone. Είναι έχουμε πει εντελώς διαφορετικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 το άνοιξα πριν λίγο, το φόρτησα και τώρα έκανα και ένα hard-reset just in case τι version έχουν οι κάτοχοι; (γιατί σαν παλιό το δικό μου...) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 για πες μας λίγα λόγια και εσύ να έχουμε μια ολοκληρωμένη έκδοση ... athanaso77 κάποια στιγμή με ρώτησες γιατί ποιος είπε ότι είναι αργο ???? έκεινος που έγραψε λίγα λογάκια εκεί δεν είπε ότι είναι λίγο αργο ??? τέσπα εμένα το άλλο που με κέει είναι αν έχει τρίξιμο όταν είναι κλιστό και το λειτουργάς Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 το άνοιξα πριν λίγο, το φόρτησα και τώρα έκανα και ένα hard-reset just in case τι version έχουν οι κάτοχοι; (γιατί σαν παλιό το δικό μου...) Όλες οι συσκευές που κυκλοφορούν το ίδιο έχουν μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 τέσπα εμένα το άλλο που με κέει είναι αν έχει τρίξιμο όταν είναι κλιστό και το λειτουργάς Ε... όλο και κάτι έχει αφού πρόκειται για συσκευή με κινούμενα μέρη. Σε φυσιολογικά επίπεδα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 καλη αρχη :lol: ετσι κανει ο Θοδωρης :rolleyes: σιγα μην κατσει να σκασει:D ενα HR και ολα παλι απο την αρχη....:rolleyes: Meta apo tin prwti ekinisi... endeiknytai ena hard reset. Afto isxyei fysika kai meta apo kathe flasharisma me nea ROM. ε καλά δεν είναι και πρόβλημα να κάνεις hardreset ένα ήδη άδειο κινητό δεν το ξερα ρε παιδια.... Αν γινεται για το καλο της συσκευης χαλαλι!!!:lol:lol::p 1) πηγαίνει ελάχιστα γρηγορότερα 2) δεν έχεις πρόβλημα με το shell32 που πετάει error. Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Ε... όλο και κάτι έχει αφού πρόκειται για συσκευή με κινούμενα μέρη. Σε φυσιολογικά επίπεδα πάντως. α οκ τότε ... πάντως μάλλον σε κανα 2 μήνες θα το πάρω και εγώ αλλα σκέφτομαι και το xperia ... θα ανοίξω θέμα στους διαξιφισμούς Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toreador09 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Σήμερα το πήρα και εγώ από VNP. Είναι το πρώτο PDA που έχω πάρει αλλά φαίνεται μικρό και ελαφρύ. Hard reset πώς κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 pedes sxedon teliono me tis rithmisis. ine pragmatika ena poli oreo pda. apo to pro grafo tora. sintoma photos ke sxolia.. :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Ξέρετε κάτι βρε παιδιά, οκ άλλο το Iphone άλλο το Diamond (ή το Touch Pro), αλλά να πώ και κάτι άλλο. Πως γίνεται μία συσκευή του 2007 να είναι πιο γρήγορη από μία του 2008 ? Και μάλιστα το Iphone έχει 128 ΜΒ ram και αν δεν κάνω λάθος 16 ΜΒ για γραφικά. Τα 2 αυτά τηλέφωνα έχουν τελείως διαφορετικό κοινό. Τα PDA είναι περισσότερο για επαγγελματική χρήση ας πούμε, ενώ το Iphone είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Αλλά το καινούριο gadget να πηγαίνει χειρότερα από ένα παλιό ?:blink::blink: Εμένα μου φαίνεται σκέτο marketing. Αν θέλανε θα το κάνανε να πετάει το TouchPro, εγώ αυτό πιστεύω. Υπόψιν όλα αυτά δεν τα λέω για να "ρίξω" το τηλέφωνο , αφού μπορεί και να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Σήμερα το πήρα και εγώ από VNP. Είναι το πρώτο PDA που έχω πάρει αλλά φαίνεται μικρό και ελαφρύ. Hard reset πώς κάνουμε? To perform a hard reset 1. Pull out the stylus. 2. With the device turned on, press and hold the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the RESET button with the stylus tip. 3. Release the RESET button, but continue pressing the VOLUME DOWN and ENTER buttons until you see this message on the screen: This operation will delete all your personal data, and reset all settings to manufacturer default. Press VolUp to restore manufacturer default, or press other keys to cancel. 4. Release the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the VOLUME UP button to perform the hard reset, or press any other button to cancel the reset. Clear Storage You can also use Clear Storage to reset your device back to factory default settings. 1. On the Home screen, slide to the Settings tab and then tap All Settings. 2. On the System tab, tap Clear Storage. 3. Enter “1234” and then tap Yes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 και κάτι ελληνικό : Αν δεν μπορείτε να μπείτε στο λειτουργικό για να κάνετε hard reset (Start / Settings / Clear Storage) ----->>> Με την συσκευή σε λειτουργία κρατήστε πατημένα τα κουπιά VOLUME DOWN + ENTER και κάνετε επανεκκίνηση με την γραφίδα χωρίς να ελευθερώσετε τα κουμπιά, μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα: "this operation all your personal data, and reset ....." Απελευθερώστε τα προηγούμενα κουμπιά και πατήστε το κουμπί VOLUME UP. Η παραπάνω διαδικασία δεν διαγράφει την εσωτερική μνήμη 4GB. Υπάρχει σχετική επιλογή για format της internal storage, μέσα από το λειτουργικό στο Clear Storage. πηγή : http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 το μηχάνημα είναι σούπερ - more later ακόμα δεν έχω κάνει την παραμικρή καστομιά (ούτε ελληνικά keyboard καν) ακομα παίζω με τα απλά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ε είναι κινητό αυτό να το πάρεις και να μην το πιράζεις ???? εγώ σε όλα τα κινητά την δεύτερη μέρα βάζω εφαρμογές και τέτοια εκτός και αν έχω μεγάλη καψούρα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Πως γίνεται μία συσκευή του 2007 να είναι πιο γρήγορη από μία του 2008 ? Και μάλιστα το Iphone έχει 128 ΜΒ ram και αν δεν κάνω λάθος 16 ΜΒ για γραφικά. Έχει μαλλιάσει πραγματικά η γλώσσα μου να λέω ότι δεν έχει καμία σχέση η πλατφόρμα της Apple με αυτή της Microsoft. Εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 μικρέ μου δεν είναι κινητό είναι υπολογιστής τσέπης που (μεταξύ άλλων) είναι και κινητό δεν είπα ότι δεν θα το πειράξω - "πείραζα" πράγματα σχεδόν δυο φορές όσο είναι η ηλικία σου (μια και είμαι 35 και έπαιζα με τα μηχανήματα του διαβόλου από τα 9 μου), τότε μάλιστα δεν υπήρχαν PDA, κινητά, touch screens, ποντίκια, GUI κλπ. είμαι ακόμα στην πρώτη μέρα με το νέο μηχάνημα δεύτερο στάδιο είναι να δω τι είναι "must" κατά τους "διαμαντάδες" να γίνει επάνω του, πχ. Ελληνικά (αυτό θα γίνει αύριο το απόγευμα) και τρίτο στάδιο είναι δίπλα δίπλα με το προηγούμενο να δω τι αξίζει να έχω στο νέο (2ο και 3ο στάδιο μπορεί να είναι και ανακατεμένα μια και πχ. το resco explorer το θέλω ΗΔΗ από τώρα) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 pedes sxedon teliono me tis rithmisis. ine pragmatika ena poli oreo pda. apo to pro grafo tora. sintoma photos ke sxolia.. :D πως έχει η μαλλιάσει η γλώσσα σου μέσω του keyboard; :) 1) είπα keyboard και με την ευκαιρία (on topic) να πω ότι μου άρεσε ΠΟΛΥ του pro τελικά - τα λάθη είναι σπανιότατα και πολύ άνετο 2) τελικά πότε είσαι σε υπολογιστή ΜΕ Ελληνικά; (περιέργεια χεχεχε) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 πως έχει η μαλλιάσει η γλώσσα σου μέσω του keyboard; Φαντάσου πόσες φορές έχω πει τα ίδια και τα ίδια!!! :p 2) τελικά πότε είσαι σε υπολογιστή ΜΕ Ελληνικά; (περιέργεια χεχεχε) Όταν δεν είμαι στο γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Παιδιά να ρωτίσω, όσοι το πήρατε από VNP είναι αξιόπιστο μαγαζί ? Και μήπως ξέρετε αν δέχεται την επιστροφή σε περίπτωση μη ικανοποιημένου πελάτη ? ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 μικρέ μου δεν είναι κινητό είναι υπολογιστής τσέπης που (μεταξύ άλλων) είναι και κινητό δεν είπα ότι δεν θα το πειράξω - "πείραζα" πράγματα σχεδόν δυο φορές όσο είναι η ηλικία σου (μια και είμαι 35 και έπαιζα με τα μηχανήματα του διαβόλου από τα 9 μου), τότε μάλιστα δεν υπήρχαν PDA, κινητά, touch screens, ποντίκια, GUI κλπ. είμαι ακόμα στην πρώτη μέρα με το νέο μηχάνημα δεύτερο στάδιο είναι να δω τι είναι "must" κατά τους "διαμαντάδες" να γίνει επάνω του, πχ. Ελληνικά (αυτό θα γίνει αύριο το απόγευμα) και τρίτο στάδιο είναι δίπλα δίπλα με το προηγούμενο να δω τι αξίζει να έχω στο νέο (2ο και 3ο στάδιο μπορεί να είναι και ανακατεμένα μια και πχ. το resco explorer το θέλω ΗΔΗ από τώρα) ε καλά ... βαριόμουνα να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά για να γράψω ppc Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Παιδιά να ρωτίσω, όσοι το πήρατε από VNP είναι αξιόπιστο μαγαζί ? Και μήπως ξέρετε αν δέχεται την επιστροφή σε περίπτωση μη ικανοποιημένου πελάτη ? ευχαριστώ :) δεν ξερω για επιστροφες παντως σε εξυπηρετηση οι ανθρωποι ηταν αψογοι.... Σε μια μερα το ειχα το τηλεφωνο.... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 δεν ξερω για επιστροφες παντως σε εξηπηρετηση οι ανθρωποι ηταν αψογοι.... Σε μια μερα το ειχα το τηλεφωνο.... Μπράβο , τόσο γρήγορα ! Μια χαρά ! Άντε με γεια !:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 λίγα ακόμα νέα για σας. 1) η θήκη του Pro ΔΕΝ καθαρίζει τις δαχτυλιές. πρεπει οπωσδήποτε να έχετε ένα πανάκι μαζί να το καθαρίζετε. 2) η κάμερα του και το flash είναι πολυ ωραία. 3) η μπαταρία του αν και ακόμα δεν έχει στρώσει είναι ικανοποιητική μέχρι στιγμής 4) να σας πω ότι έχω διαλύσει το TouchFlo το λιγότερο 6-7 φορές και αναγκάστηκα να κάνω reset για να στρώσει. 5) μια cooked-rom είναι must (ακούτε με κάτι ξέρω) 6) 700mb βίντεο παίζει μια χαρά. 7) το ακουστικό για τα τηλεφωνήματα θα μπορούσε να είναι και πιο δυνατό (πιθανότατα θα φτιαχτεί σε κάποιο update) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ορίστε και 2 φωτογραφίες που υποσχέθηκα. η σκοτεινή είναι σε ένα μέρος αρκετά σκοτεινό και είχα βάλει και flash. η ποιότητα είναι Fine και όχι Super Fine! Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Μπραβο φιλε! Να ρωτησω εγω κατι αλλο; Αυτα δουλευουν στο pro; Εννοω μονο για τα vga πληκτρολογια της htc και οχι για το hardware... h++p://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234&highlight=htc+diamond Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts