Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
έχεις να προτείνεις κάτι γιατί και εγώ διάβασα ότι το συγκεκριμένο protector που δίνει δεν είναι ότι καλύτερο. :O

Tis Brando, ti allo! :rolleyes:

Tha einai syntoma diathesima bebaia mias kai prokeitai gia kainourgia syskevi.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά,

και εμένα που παράγγειλα από το expansys, μου ζητήθηκαν με email φωτογραφία της πιστωτικής, της ταυτότητας και ενός λογαριασμού ΟΤΕ ή ΔΕΗ. Εγώ έστειλα ένα λογαριασμό του ΟΤΕ που ήταν στο όνομά μου, αλλά επειδή δεν ήταν στη διεύθυνση της εργασίας που είχα δηλώσει, με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης.

Να πω την αλήθεια επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω συναλλαγή από το ίντερνετ με πιστωτική (όχι prepaid) ανησύχησα λίγο με όλα αυτά που ζητούσαν, αλλά με καθησύχασαν κάποιοι γνωστοί μου, οι οποίοι έχουν κάνει πολλές συναλλαγές με το expansys και μου ανέφεραν ότι είναι από τα πιο αξιόπιστα sites.

Αφού όπως αναφέρθηκε και εδώ μέσα ζητήθηκαν τα ίδια χαρτιά από όλους τους αγοραστές, δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, λόγος ανησυχίας (εκτός αν εξαπατηθούμε όλοι μαζί παρέα...:lol::lol::lol:)

Παιδιά,

και εμένα που παράγγειλα από το expansys, μου ζητήθηκαν με email φωτογραφία της πιστωτικής, της ταυτότητας και ενός λογαριασμού ΟΤΕ ή ΔΕΗ. Εγώ έστειλα ένα λογαριασμό του ΟΤΕ που ήταν στο όνομά μου, αλλά επειδή δεν ήταν στη διεύθυνση της εργασίας που είχα δηλώσει, με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης.

Να πω την αλήθεια επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω συναλλαγή από το ίντερνετ με πιστωτική (όχι prepaid) ανησύχησα λίγο με όλα αυτά που ζητούσαν, αλλά με καθησύχασαν κάποιοι γνωστοί μου, οι οποίοι έχουν κάνει πολλές συναλλαγές με το expansys και μου ανέφεραν ότι είναι από τα πιο αξιόπιστα sites.

Αφού όπως αναφέρθηκε και εδώ μέσα ζητήθηκαν τα ίδια χαρτιά από όλους τους αγοραστές, δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, λόγος ανησυχίας (εκτός αν εξαπατηθούμε όλοι μαζί παρέα...:lol::lol::lol:)

αφού δεν μας ζητάνε και τον παπά της ενορείας που μας βάφτησε καλά είναι. ;)

Δεν προσπαθώ προς θεού και για κανένα λόγο να θίξω κανέναν ούτως ή άλλος τις διαδικασίες μιας εταιρείας δεν τις δημιουργεί ένας υπάλληλος, απεναντίας πληρώνετε για να τις εκτελεί σωστά. το θέμα είναι με τις διαδικασίες τις ίδιες εάν βγαίνουν για να ταλαιπωρούν ή να εξυπηρετούν πραγματικά;

όπως και να έχει θα έχετε ενημέρωση του τι τελικώς έγινε με την παραγγελία μου

Αν όλα αυτά γίνονται για την καλύτερη ασφάλιση της συναλλαγής, πάω πάσο...

Πάντως από τη Δευτέρα που το έχω παραγγείλει, δεν έχω λάβει (όπως μου είπαν ότι θα λάβω) το email από την DHL, ώστε να βλέπω που βρίσκεται η παραγγελία μου. Πάντως από το expansys είδα ότι έχει αποσταλεί. Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι τη Παρασκευή να το έχω στα χέρια μου, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο να το "παίξω" λίγο...:rolleyes:

• Administrators
Πάντως από τη Δευτέρα που το έχω παραγγείλει, δεν έχω λάβει (όπως μου είπαν ότι θα λάβω) το email από την DHL, ώστε να βλέπω που βρίσκεται η παραγγελία μου. Πάντως από το expansys είδα ότι έχει αποσταλεί. Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι τη Παρασκευή να το έχω στα χέρια μου, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο να το "παίξω" λίγο...:rolleyes:

Ean mpeis sti selida tis paraggelias sou sto expansys den exei emfanistei to link tis DHL me ton kwdiko apostolis? Synithws afto emfanizetai tin epomeni tis imeras tis paraggelias, otan diladi febgei apo tin HTC kai to paralambanei i DHL.

Modpic.gif

τώρα που βγήκε το touch pro, σειρά έχουμε και εμείς οι Titaniumαδες. μόλις ακούσετε τίποτα να μου το πείτε ε! :D

Ean mpeis sti selida tis paraggelias sou sto expansys den exei emfanistei to link tis DHL me ton kwdiko apostolis? Synithws afto emfanizetai tin epomeni tis imeras tis paraggelias, otan diladi febgei apo tin HTC kai to paralambanei i DHL.

Οχι δεν έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο. Απλά λέει ότι στις 19/8 έχει αποσταλεί από το expansys...και μου είπαν ότι κάνει μια εργάσιμη μέρα για την Αθήνα και δύο για την επαρχία...κωδικό DHL δεν έχω λάβει ακόμα (;)

Απλά στο τελευταίο αυτό email, γράφει ότι "η πορεία του πακέτου σας καθώς επίσης και ο αριθμός φορτωτικής σας θα είναι διαθέσιμα από αύριο το πρωί." δηλαδή σήμερα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάτι.

Αριθμός φορτωτικής δεν ξέρω αν λες τον αριθμό της παραγγελίας που γράφει επάνω. Με αυτό άραγε να μπορώ να πάρω τηλέφωνο την DHL και να μου πουν που βρίσκεται το δέμα?

• Administrators
γράφει ότι "η πορεία του πακέτου σας καθώς επίσης και ο αριθμός φορτωτικής σας θα είναι διαθέσιμα από αύριο το πρωί." δηλαδή σήμερα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάτι.

Oxi ok, perimene afto.

Den tha labeis kati... Alla sti selida me ton kwdiko tis paraggelias sou sto expansys, katw katw tha emfanistei kai to link gia na mporeis na kaneis trace tin paraggelia sou.

Modpic.gif

Oxi ok, perimene afto.

Den tha labeis kati... Alla sti selida me ton kwdiko tis paraggelias sou sto expansys, katw katw tha emfanistei kai to link gia na mporeis na kaneis trace tin paraggelia sou.

Προς το παρόν πάντως τέτοιο link, δεν έχει εμφανιστεί...:(

Ψάχνω ένα καλό VNC viewer το οποίο να είναι συμβατό και με το ultraVNC. Έχω εγκαταστήσει πολλά αλλά τζίφος. Ξέρετε κάποιο?
Rock Simplicity

Παιδια μια τελευταια ερωτηση πριν κανω την παραγγελια... Πρεπει να δημιουργησω ενα λογαριασμο στο paypal πρωτα σωστα; Εκει θα δωσω τα στοιχεια μου και σ αυτα τα στοιχεια-διευθυνση που θα δωσω θα αποστελλεται και το δεμα ή διευθηνση μπορω να διαλεγω εγω καθε φορα που κανω νεα αγορα μεσω ιντερνετ και paypal;

Παιδια μια τελευταια ερωτηση πριν κανω την παραγγελια... Πρεπει να δημιουργησω ενα λογαριασμο στο paypal πρωτα σωστα; Εκει θα δωσω τα στοιχεια μου και σ αυτα τα στοιχεια-διευθυνση που θα δωσω θα αποστελλεται και το δεμα ή διευθηνση μπορω να διαλεγω εγω καθε φορα που κανω νεα αγορα μεσω ιντερνετ και paypal;

Μπορείς και τηλεφωνικά. Εγώ έτσι έκανα. Απλά θα δώσεις τα στοιχεία από το τηλέφωνο και μετά για επιβεβαίωση θα σου ζητήσουν να στείλεις και κάποια στοιχεία είτε με email, είτε με FAX...

Και από ότι διάβασα είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος για να στα αποστείλουν άμεσα. Εμένα πάντως από τη Δευτέρα που τα παράγγειλα δεν έχει έρθει τίποτε ακόμη. Μου είπαν βέβαια ότι για επαρχία είναι τουλάχιστον δυο εργάσιμες ημέρες...

Α!Μολις διαβασα καπου οτι εχει χαμηλη αποδοση και το ηχειο του,διορθωνεται αυτο???θα το εκτιμουσα πολυ αν απαντουσε καποιος

θα το εκτιμουσα πολυ αν απαντουσε καποιος

παιδια γεια σας,ειμαι αλλος ενας υποψηφιος για αγορα του "HTC TOUCH PRO".Βασικα μου αρεσει και το "samsung i900 omnia" αλλα η ζυγαρια γυριζει περισσοτερο στο HTC PRO.Θα ηθελα να ρωτησω απο τους ηδη κατοχους(τυχερους)καποια πραγματα.

1)μπαταρια,αυτονομια με λογικη χρηση γιατι ειμαι καμενος απο το Α701 μου κραταει μονο καποιες ωρες 12π.χ. 2)η ανταποκριση του GPS αν ειναι καλη,3)απο φωτογραφιες ποιοτητα?οχι οτι θα το παρω για να τραβαω φωτο σε γαμους:lol: αλλα για την ιστορια ετσι να ξερω.4)γενικοτερα με τις συνδεσιμοτητες wifi k bt κανενα προβλημα?ταχυτητες?Και το wifi μεχρι ποση αποσταση πιανει?δεν ειχα ποτε.5)με το 528cpu proccesor αν δεν κανω λαθος πως ανταποκρινεται το μηχανημα?6)και τελευταιο,ξερω ρωταω πολλα:O εαν εχει παρατηρησει κανεις οποιαδηποτε μορφη κωλυματος,π.χ. καθυστερηση στην απαντηση οπως Α701 απο κληση.η οθονη να κολαει....κτλ

ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ρωταω πολλα:X

θα το εκτιμουσα πολυ αν απαντουσε καποιος

Κάνε υπομονή και αν το λάβω πριν το Σαββατοκύριακο, θα απαντήσω σε όλες σου τις απορίες...:rolleyes:

Μπορείς και τηλεφωνικά. Εγώ έτσι έκανα. Απλά θα δώσεις τα στοιχεία από το τηλέφωνο και μετά για επιβεβαίωση θα σου ζητήσουν να στείλεις και κάποια στοιχεία είτε με email, είτε με FAX...

Και από ότι διάβασα είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος για να στα αποστείλουν άμεσα. Εμένα πάντως από τη Δευτέρα που τα παράγγειλα δεν έχει έρθει τίποτε ακόμη. Μου είπαν βέβαια ότι για επαρχία είναι τουλάχιστον δυο εργάσιμες ημέρες...

τηλεφωνικα δηλαδη με αντικαταβολη ε;ή μπορεις και με paypal μεσω τηλεφωνου; Να τον κανω το λογαριασμο στο paypal ή οχι; Αυτο δεν καταλαβα...

τηλεφωνικα δηλαδη με αντικαταβολη ε;ή μπορεις και με paypal μεσω τηλεφωνου; Να τον κανω το λογαριασμο στο paypal ή οχι; Αυτο δεν καταλαβα...

Εγώ έκανα τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα. Μπορείς να κάνεις και με αντικαταβολή, αλλά δε ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Αν κάνεις τηλεφωνικά τη παραγγελία δε νομίζω ότι σου χρειάζεται ο λογαριασμός στο paypal...:worry:

Κάνε υπομονή και αν το λάβω πριν το Σαββατοκύριακο, θα απαντήσω σε όλες σου τις απορίες...:rolleyes:

thanks φιλε μου να εισαι καλα και θα περιμενω εεε!!!!:D