Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Δυστηχως ειδα το diamont απο κοντα στο γερμανο,επαιζα μαζι του κανα 20λεπτο ξεκινησα με soft reset για να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καθαρο,δυστηχως με απογητευσε :( σχετικα αργο

Τα έχουμε πει αυτά... τέτοιου είδους προβλήματα τα έχουμε ξεπεράσει ήδη! Αυτό που είδες στο Γερμανό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα "φτιάξεις" με μια καλή cooked ROM. Και πίστεψέ με... αξίζει να το κάνεις αυτό πριν το εξάμηνο. ;)

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε σεις παρτε καιζερ :rolleyes:

αντε που φαγωθηκατε με το προ....:worry::cry:

καθηστε να το δοκιμασει κανεις αλλος πρωτα :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημήτρη, στις λίγες ώρες που έπαιξες με το diamond μπας και το δοκίμασες με το A2DP itech σου?

Σκέφτηκα πως μπορεί να ακούγεται πιο χαμηλό με αρκετά χαμηλωμένα τα μπάσα σε σχέση με το κάιζερ αλλά αν το καλοσκεφτείς ο ήχος στο ΒΤ στέλνεται στριμαριστά και ενισχύεται μετά από το ενισχυτάκι του εκάστοτε ΒΤ ακουστικού..

Άρα ίσως και το πηδήξουμε το μειονέκτημα και με A2DP ο ήχος βγαίνει μια χαρά..

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Προς αγοραστές και γενικά όποιους ψάχνονται:

Έκανα ένα μεγάλο edit στο προσωπικό συγκριτικό μου που περιλαμβάνει το Touch Pro, ίσως είναι ενδιαφέρον να το διαβάσετε και να το σχολιάσετε εκεί (στο blog μου):

http://www.ilogic.gr/blog

---

NLS

ilogic.gr

Προς αγοραστές και γενικά όποιους ψάχνονται:

Έκανα ένα μεγάλο edit στο προσωπικό συγκριτικό μου που περιλαμβάνει το Touch Pro, ίσως είναι ενδιαφέρον να το διαβάσετε και να το σχολιάσετε εκεί (στο blog μου):

http://www.ilogic.gr/blog

χαρας στο κουραγιο σου :D

το μοναδικο συγκριτικο που θα εμπιστευτω (χωρις φυσικα ουτε μια στο εκατομμυριο να θελω να σε αμφισβητησω :!:)

θα ειναι η προσωπικη μου εμπειρια στην κατ ιδιαν χρηση στο καθε κινητο,οταν και εαν αποφασισω να το παρω ;)

δεν στηριζομαι απλα σε λεγομενα,εδω και πολυ καιρο παρα μονο στην δικη μου απευθειας εμπειρια με οποιο κινητο θελω να δοκιμασω ;)

στοιχιζει παντα κατι παραπανω,αλλα κανεις δεν μπορει να με πεισει καλυτερα για κατι που με ενδιαφερει.

εγω θα ξερω αν με βολευει η οχι,αν ειναι καλο (για μενα παντα) η οχι και εγω θα κρινω αν αξιζει η οχι τα λεφτα του :)

χρονια τωρα καθε συσκευη που βγαινει και με ενδιαφερει να την παρω,στα χαρτια ειναι παντα τελεια....αυτο ομως μεχρι να την παρω στα χερια μου και να δω τι ισχυει απο αυτα που μας ελεγαν η οχι...αν μου κανει καλως,την κραταω ...αν οχι απλα την πουλαω...

εγω να μαι καλα :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

το δουλεμα συνεχιζεται απο expancys :wacko:

καθε δυο μερες παει και 3 μερες πιο μετα η release date τους :happy:

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=169420

Αναμένεται Παρασκευή 15 Αυγούστου :lol::lol::lol:

στην expansys ειναι φανταστικοι(αν και νομιζω οτι δεν φταινε οτι τους λεει ο προμηθευτης κανουν).

το kaiser το γλυκοκοιταω αλλα 288 ram!!! Μου τρεχουν τα σαλια!!

Ζαχαράκη πάσο. Εξάλλου δεν υποχρεώνω κανένα να αποφασίσει με τα δικά μου γραπτά.

Τώρα το Expansys λέει "Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 10 Ημέρες" ...φράση που ποτέ δεν κατάλαβα btw... τι άμεσα αφού μετά λες 10 μέρες

Και οι 10 τι είναι; Κανονικές οι εργάσιμες;

Τέσπα εμένα με βολεύει αφού 7-24 είμαι εκτός Αθήνας και θα έπρεπε (θα πρέπει;...) να κάνω διαδικασίες για να παραλάβει άλλος ή να το στείλουν εκεί που θα είμαι (!)...

Η αλήθεια είναι ότι τα περίμενα αυτά από το Expansys. Αν το φτάσουν βέβαια... αρχές Σεπτέμβρη (μην τολμήσουν) απορώ αν αξίζει η διαδικασία έναντι του να το περιμένουμε κανονικά Ελλάδα.

Μην ξεχνάμε ότι εδώ μιλάμε και για keyboard, οπότε είναι και το trade του να παλεύεις με το AEKMap (που κανείς δεν λέει ότι σίγουρα θα παίξει) αντί να παίζει κανονικά Ελληνικά...

---

NLS

ilogic.gr

Ζαχαράκη πάσο. Εξάλλου δεν υποχρεώνω κανένα να αποφασίσει με τα δικά μου γραπτά.

οπως σου ειπα στην αρχη μονο αυτο δεν θα ηθελα να ενοηθει :)

Τώρα το Expansys λέει "Άμεσα διαθέσιμο στον προμηθευτή μας – 10 Ημέρες" ...φράση που ποτέ δεν κατάλαβα btw... τι άμεσα αφού μετά λες 10 μέρες

παιζουν με τα νευρα του κοσμου και με τις λεξεις για να μπερδευουν τον καταναλωτη :mad:

Και οι 10 τι είναι; Κανονικές οι εργάσιμες;

αναλογα τι τους συμφερει :O

Μην ξεχνάμε ότι εδώ μιλάμε και για keyboard, οπότε είναι και το trade του να παλεύεις με το AEKMap (που κανείς δεν λέει ότι σίγουρα θα παίξει) αντί να παίζει κανονικά Ελληνικά...

υπαρχουν διαφορετικα πληκτρα στο πληκτρολογιο του touch pro και αυτο ειναι κατι που το εχω σκεφτει απο τις πρωτες μερες που ειχα δει το τηλεφωνο σε φωτος...

ειναι πολυ λογικο να ΜΗΝ δουλευει καλα το Αεκmap

μιας και το προ εχει 5 σειρες πληκτρων,αντιθετα με τις 4 που εχουμε συνηθισει στα κινητα μας τον τελευταιο καιρο...και αυτο κι αν ειναι προβλημα :(

το όλο κόλπο του AEKmap είναι να φτιάξεις custom πληκτρολόγιο

αν τα πλήκτρα παράγουν κανονικά keycodes (και δεν βλέπω και γιατί όχι), λογικά θα προσαρμόζεται (θα θέλει λίγο δουλίτσα, αλλά μια φορά θα την κάνει, ένας)

---

NLS

ilogic.gr

...και για να σας χαλάσω λίγο την ψυχολογία... Σήμερα θα ερχόταν το θυμάστε; Μέχρι μεθαύριο θα το είχαμε στα χέρια μας.

---

NLS

ilogic.gr

...και για να σας χαλάσω λίγο την ψυχολογία...

σε σας που το θελετε :rolleyes:

οχι σε ολους μας :D

ρε μαστοράκο, δεν το έδωσα το Kaiser. προσπαθώ να το δώσω αλλά όλοι μου σπάνε τα νεύρα και τελικά δεν το παίρνουν.

Δημητρη, και απο εμενα χρονια πολλα!!!

Kαι μια ερωτηση προς ολους.

Για micro sd που εριξα μια ματια, σε 4gb class 6 υπαρχει μονο σε Transcend. Tην εχει καποιος? Eιναι αξιοπιστη και γρηγορη?

Για δερμάτινη θηκη, εχετε να προτείνετε καποιες ποιοτικές μαρκες.

Mου εχει γυαλίσει η Piel Frama, φαίνεται να εχει πολυ καλη ποιοτητα και καλο δεσιμο.

Aυτα για τωρα...

Δεν έχω δει Piel Frama για Touch Pro (link!?), αλλά μπορώ να σου πω ότι έχω εδώ και 4+ χρόνια Piel Frama στο LOOX720, το οποίο (μαζί με τη θήκη) πάντα έχει τραβήξει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και αντέχουν και τα δυο ακόμα.

Η θήκη είναι φυσικά χειροποίητη.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αν θες να παχύνεις το μηχάνημα ακόμα περισσότερο με μια πέτσινη θήκη.

---

NLS

ilogic.gr

δεν μπορεσα,βρηκα μεταχ απο φιλο ενα 9000 και το παιρνω αυριο...για το Pro θα δουμε :):):)

θα σας διαβαζω ανεληπως και απο εδω ;) μεχρι τοτε ομως πισω στον Λαγουδακη μου και τα 9000 μας!!!

Δεν έχω δει Piel Frama για Touch Pro (link!?)

Δεν εχει βγαλει ακομα, αλλα θα περιμενω.

Πιστευω πως οταν κυκλοφορήσει το pro, αμεσως θα βγει και η θήκη.

Guest lagoudakis
δεν μπορεσα,βρηκα μεταχ απο φιλο ενα 9000 και το παιρνω αυριο...για το Pro θα δουμε :):):)

θα σας διαβαζω ανεληπως και απο εδω ;) μεχρι τοτε ομως πισω στον Λαγουδακη μου και τα 9000 μας!!!

τα ειπαμε βασιλη,το pro θα μας το φερει ο αγ.βασιλης να κανει παρεα στα τουβλα μας:p

...

Kαι μια ερωτηση προς ολους.

Για micro sd που εριξα μια ματια, σε 4gb class 6 υπαρχει μονο σε Transcend. Tην εχει καποιος? Eιναι αξιοπιστη και γρηγορη?

...

Το expansys δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες τιμές στις μνήμες.

Aυτή εδώ η 8άρα Sandisk είναι Class 6 και κάνει 39 ευρώ στο eshop.gr: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

http://www.sandisk.com/Assets/Products/Big/Z__woattach_207860_UltraReaderw8GBcard.jpg

Μπορείς να την βρεις και φθηνότερα ακόμα, εδώ την έχει με 37 ευρώ: http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=5971

Η αντίστοιχη 4άρα κάνει 22 ευρώ, αλλά μάλλον καλύτερα η 8άρα.

απο 16αρα υπάρχει κάτι ή μπααα???

Όχι ακόμα, αλλά φαίνεται η SanDisk να έχει ανακοινώσει ότι θα βγάλει και 16άρα.

Αν το Touch Pro αργήσει λίγο ακόμα, ίσως να τις προλάβουμε :)

Το XPERIA μπορεί να προλάβει και τις 32άρες :)