WebViRuS Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 πες τα ρε Δημήτρη.. αχάριστα μέλοι!! :D (πότε θα πάρεις το Omnia για να ξέρω αν είναι καλή αγορά? :D :D) φίλε είναι πολύ χοντρό, ήδη μου την σπάει το kaiser που είναι λες και κουβαλάω ένα laptop μαζί μου κάθε φορά, φαντάσου με αυτό. κάθε φορά που βλέπω το Htc Touch της αδερφής μου το ζηλεύω πολύ για το μέγεθός του. (αφού το δουλέψω βέβαια αλλάζω γνώμη) αλλά το πάχος του raphael με σπρώχνει προς το Omnia. θα είναι μάχη στήθος με στήθος :D το θέμα είναι πως αν σκεφτεί να αντικαταστήσει κάποιος το Kaiser Με το Omnia, δεν θα πετύχει 100% τα χρήματά του. τα πλεονεκτήματά του δεν είναι δα και ΤΟΣΟ σημαντικά για μια τέτοια αλλαγή. ενώ αν σκεφτείς αλλαγή του Καιζερ με το Raphael τότε αξίζει λόγω χαρακτηριστικών και vga οθόνης Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 αυτους περιμενετε ομως να μαθετε τι γινεται και να αποφασισετε οι υπολοιποι....;) αυτό το συμπέρασμα βγάζεις από τη φράση μου; κοίτα δεν έχω πρόβλημα, όποιος θέλει να το παίξει πρωτοπόρος (τώρα τι εστί πρωτοπόρος για κάτι που κάποιος έχει με 15 ή 20 μέρες διαφορά από τους άλλους, beats me) με τα λεφτά του (και όχι μου), δικό του θέμα - σίγουρα θα διαβάσω τη γνώμη κάποιου που έχει κάτι πριν από μένα, αλλά ξέρω και έναν τύπο που εμπιστεύομαι τη γνώμη του πάνω από όλους (εμένα - και σόρυ δηλαδίς) το σίγουρο είναι ότι έχω υπομονή - αν δεν είχα, θα είχαν καταλήξει στα χέρια μου πολλές φόλες (δεν τις ονομάζω γιατί κάποιοι εδώ τις έχετε ή τις είχατε), όμως αρκούσε να παίξω μαζί τους και να δω αν κάτι μου κάνει ή όχι... δεν ήταν ανάγκη να δώσω 600+ ευρώ σε κάποιο eshop 2000χλμ. από το σπίτι, για να πάρω κάτι με firmware 0.8 και μετά να ανακαλύψω τι βλακεία έκανα και μετά να προσπαθώ να το φορτώσω σε κάποιον ανυποψίαστο (αν δεν σας αφορά αυτό που γράφω, ξέρετε... προσπεράστε, δεν είναι ανάγκη να παρεξηγηθείτε) - όχι ότι δεν το έχω κάνει με PDA πριν 5-6 χρόνια, αλλά ε μεγάλωσα πια, είπα να επιλέγω όχι να μου επιλέγουν, ούτε να μου επιβάλλουν (εταιρίες, marketing, ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο - άσχετο αν το τάδε δεν είναι ΑΡΚΕΤΑ καλό - κλπ.) και πάλι χωρίς παρεξήγηση (εξάλλου δεν μιλάω συγκεκριμένα για κάποιον) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 αυτό το συμπέρασμα βγάζεις από τη φράση μου; κοίτα δεν έχω πρόβλημα, όποιος θέλει να το παίξει πρωτοπόρος (τώρα τι εστί πρωτοπόρος για κάτι που κάποιος έχει με 15 ή 20 μέρες διαφορά από τους άλλους, beats me) με τα λεφτά του (και όχι μου), δικό του θέμα - σίγουρα θα διαβάσω τη γνώμη κάποιου που έχει κάτι πριν από μένα, αλλά ξέρω και έναν τύπο που εμπιστεύομαι τη γνώμη του πάνω από όλους (εμένα - και σόρυ δηλαδίς) και πάλι χωρίς παρεξήγηση (εξάλλου δεν μιλάω συγκεκριμένα για κάποιον) δεν ειναι προσωπικο και φυσικα δεν υπαρχει λογος να γινει :) οπως επισης δεν τιθεται θεμα πρωτοπορων κλπ. οποιος εχει υπομονη...περιμενει ;) εγω απλα δεν εχω....αν θελω κατι το θελω τωρα..αν δεν το βρω τωρα ....μου περασε ...πολυ απλο :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Σε καταλαβαίνω. Μάλλον μάλιστα, μοιάζουμε σε αυτό (με μια διαφορά όμως: ότι ακριβώς αυτό με έχει "προστατεύσει" από αγορά βλακειών). Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Διαθέσιμο από 1η Σεπτέμβρη σύμφωνα με το devicewire - Τιμή περίπου 690 ευρώ Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Διαθέσιμο από 1η Σεπτέμβρη σύμφωνα με το devicewire - Τιμή περίπου 690 ευρώ Gia ekdwteriko einai psili timi... toso peripou anamenetai na exei to elliniko (699 Euro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Gia ekdwteriko einai psili timi... toso peripou anamenetai na exei to elliniko (699 Euro). Αμα έχει στο εξωτερικό 690 ευρώ, εδώ θα το πουλάνε στα .....1000 !!!!!! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 εδώ θα το πουλάνε στα .....1000 !!!!!! Dyskolo... :rolleyes: Apo tin anakoinwsi mexri tin pwlisi... tha allaksoun arketa... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Και το επισημo site: http://www.htc.com/www/product.aspx?id=49518 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Και το επισημo site: Gia na doume kati sygkekrimeno? (Giati afto yparxei kairo!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 το επίσημο site υπάρχει εδώ και κάνα μήνα και αμφιβάλλω ότι δεν έχει ξανα-αναφερθεί Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 πάντως I give them this... είχα ΠΟΛΥ καιρό (χρόνια) να περιμένω έτσι για μηχάνημα επιτέλους είδα το μηχάνημα που τα πόσα χάνω με το πόσα κερδίζω, σε σχέση με αυτό που έχω τώρα, είναι τόσο συντριπτικά υπέρ του δεύτερου αριθμού ...θα λέω αυτήν την περίοδο "Η Μεγάλη Γούβα του 2005-2007"... :) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 βασικά ο φίλος μασ το είπε γιατί τώρα έχουν βάλει το device tour και το touchflo3D Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 @NLS: Min ksexnas omws oti kapou anamesa se afti ti gouba bgike to iphone kai anagkase oles tis etairies pou asxolountai me WM na baloun ta kefalia katw kai na doulepsoun gia kati kainourgio kai prwtoporiako! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 έχεις μεγάλο δίκιο και αναμορφώνω τη φράση σε: "Η Μεγάλη Γούβα του 2005-2007 για το MS WM" Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 βασικά ο φίλος μασ το είπε γιατί τώρα έχουν βάλει το device tour και το touchflo3D δεν ξέρω αν το είπε για αυτό (δεν το διευκρινίζει) αλλά οκ αυτές οι αλλαγές δεν είναι ένα μήνα, είναι 15 μέρες :) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 ...θα λέω αυτήν την περίοδο "Η Μεγάλη Γούβα του 2005-2007"... :) Γιατί η περίοδος 2003-2005 ήταν τεχνολογική απογείωση? Τα highlights ήταν το SX1 και το QTEK S100.. wow..:yawn: Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Γιατί η περίοδος 2003-2005 ήταν τεχνολογική απογείωση? Τα highlights ήταν το SX1 και το QTEK S100.. wow..:yawn: Δημητρη εδω θα διαφωνησω :) μια απο τις καλυτερες επιλογες εκεινο το διαστημα ηταν το se p910i:) απλα πολυ δυνατο (ακομα και τωρα) σε πολλα πραγματα :( ενα απο τα τηλεφωνα σταθμος για μενα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 ενα απο τα τηλεφωνα σταθμος για μενα :) Το ίδιο πιστεύω και εγώ για το S100!!! Όσοι τρέξουν να διαφωνήσουν... αρκεί να σκεφτούν τι συσκευές κυκλοφορούσαν τότε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 ΟΚ εγώ μιλάω για τα WM που ήταν ακόμα ΣΚΕΤΟ WM. Γιατί πράγματι τα (πρώτα/δεύτερα) WM "κινητά" ήταν ΓΤΠ. ΟΜΩΣ τα WM-σκέτο, ήταν εκπληκτικά. Μιλάμε για την εποχή του HP 4700 (που δεν μου άρεσε), του Dell x50v (3D acceleration) και του LOOX720 (ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ εκτός 3D acceleration), το μηχάνημα που έχω ακόμα. Απλά σκεφτείτε ότι αυτά τα τρία μηχανήματα βγήκαν τότε και ΠΟΣΑ χρόνια κάναμε να δούμε WM κινητά που να πλησιάζουν αυτά τα μηχανήματα. Ή να το πω αλλιώς: ΠΟΣΟ ΣΟΥΠΕΡ θα ήταν εδώ και χρόνια ένα x50v "τηλέφωνο" ή ένα LOOX720 "τηλέφωνο", σχεδόν ακόμα και σήμερα. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Ορίστε τιμή για Ευρώπη - 690 ευρώ. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει τιμές που ανταποκρίνονται στο μέσο όρο της αγοράς. Αν δείτε και του diamond θα καταλάβετε. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Nai alla to Diamond kykloforei idi enw afto oxi... Ean pantws sto ekswteriko tha exei gyrw sta 690 Euro, to Elliniko poso tha exei? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 athanaso υπάρχουν κάποια νούμερα που είναι "υποχρεωμένοι" να μην τα περάσουν υποχρεωμένοι από την αγορά... πχ. αν εδώ έρθει 950 ευρώ - που το αποκλείω βέβαια - πολύ απλά δεν θα το πάρει κανείς (από Ελλάδα) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Symfwnw, alla rikse mia matia na deis poso exei to Sedna... :blink: http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=P6500 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Nai alla to Diamond kykloforei idi enw afto oxi... Ean pantws sto ekswteriko tha exei gyrw sta 690 Euro, to Elliniko poso tha exei? :X Γι' αυτό και ανέφερα ότι συνήθως αυτό το κατάστημα που το παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο πέφτει σχεδόν πάντα μέσα. Και το diamond όταν το ανακοίνωσε το είχε 538 και το έριξε μόνο 10 ευρώ μετά τις 10 πρώτες μέρες κυκλοφορίας του. Συνήθως οι τιμές που βάζει στα pre-order είναι πετυχημένες. Επίσης, το Kaiser ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του και κυμαίνεται (εκτός από κανα δυο εξαιρέσεις) στα 700-750 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/41901/HTC-P4550-TyTN-II.html Γιατί δηλαδή το Pro να μην ξεκινήσει από τα 800? Με 600 και 650 ευρώ δεν θα πωλείται πουθενά πάντως. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts