Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Prwton, den eisai stous "pollous" giati esy opws les... ontws piges parakatw.

Defteron, i prosfora afti einai me dietes symbolaio tis AT&T stin Ameriki. Edw ti tha ginei... den me epasxolei.

Triton, kalytera na to riksw stin kartokiniti para na kanw dietes symbolaio me etairia kinitis tilefwnias gia na agorasw mia syskevi. Afta ta themata epetrepse mou na ta xeirizomai diaforetika. ;)

Εντάξει, σου επιτρέπω..:)

(και σορυ για την επίθεση)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Εντάξει, σου επιτρέπω..:)

(και σορυ για την επίθεση)

No problem! :happy:

Den einai kako na syzitame kai na exoume diaforetikes apopseis! :)

An kai stin prokeimeni periptwsi... eimaste arketa off-topic! :X

;)

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Και η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίναι επικίνδυνα :lol:

Θοδωρή τρέχα!!

Φωτογραφίες

Κρατήσαν τον πισινό του diamond αλλά χωρίς να το κάνουν glossy για να αποφεύγονται οι δαχτυλιές.

πολύ χοντρό φαίνεται ρε παιδί μου. και οπτικά μ'αρέσει πολύ περισσότερο το Omnia, αλλά αυτό κάνει ότι θέλω δυστυχώς. (vga και keyboard) οπότε πάμε για raphael :)

Ε τι περίμενες δηλαδή; Το κάιζερ είχες και πας πάλι σε συσκευή all-in-one με πληκτρολόγιο.

• Administrators
Κρατήσαν τον πισινό του diamond

Poios o logos arage? :confused:

Gia to Diamond to katalabainw... diamanti sou leei... alla afto? :confused:

Den mou fainetai logiko gia to pisw meros mias "Professional" syskevis!

Modpic.gif

Poios o logos arage? :confused:

Gia to Diamond to katalabainw... diamanti sou leei... alla afto? :confused:

Den mou fainetai logiko gia to pisw meros mias "Professional" syskevis!

Power Meets Beauty (sic) :p

• Administrators

Apla den katalabainw gia poio logo na moiasei i mia syskevi toso stin alli afou estw kai thewritika... apefthynetai se diaforetiko koino!

Kala bebaia oxi oti paizoun kai toso rolo afta... alla koubenta na ginetai! :rolleyes:

Modpic.gif

εγώ τα φοβάμαι και τα 2 πάντως. δεν θα αγοράσω τίποτα πριν βγουν και τα 2 :) αν το omnia είχε wvga, δεν θα το συζητούσα θα το έπερνα αμέσως. θα το πάρει ο δημήτρης και θα πάω χαλκίδα να το δω :D

εγώ τα φοβάμαι και τα 2 πάντως. δεν θα αγοράσω τίποτα πριν βγουν και τα 2 :) αν το omnia είχε wvga, δεν θα το συζητούσα θα το έπερνα αμέσως. θα το πάρει ο δημήτρης και θα πάω χαλκίδα να το δω :D

Θοδωρη το σκεφτομαι σοβαρα για 1η φορα....να μην αγορασω τπτ απο τα δυο..

απλα να περιμενω την εισοδο τους στην ελλαδα και μετα ...βλεπω :)

δεν ειναι και τοοοσο απαραιτητο να αλλαξω το καιζερ μου :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Πολύ εγκρατής έχετε γίνει γιατρέ μου και μου φαίνεται χρειάζεσται κι εσείς γιατρό!!!!!!!:lol:

Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι με κρατάει με το Omnia και δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη... Μακάρι να είναι όπως στα χαρτιά αν και με χαλάει κι εμένα η wqvga..

Ας έρθουν με το καλό και βλέπουμε!!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Θοδωρη το σκεφτομαι σοβαρα για 1η φορα....να μην αγορασω τπτ απο τα δυο..

απλα να περιμενω την εισοδο τους στην ελλαδα και μετα ...βλεπω :)

δεν ειναι και τοοοσο απαραιτητο να αλλαξω το καιζερ μου :!:

Αν δεν το βιάζεσαι τότε πολύ καλά θα κάνεις να περιμένεις να έρθουν επίσημα.

Πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι με κρατάει με το Omnia και δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη... Μακάρι να είναι όπως στα χαρτιά αν και με χαλάει κι εμένα η wqvga..

Ας έρθουν με το καλό και βλέπουμε!!

Για να είμαι ειλικρινής με απασχολεί και μένα. Και τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολύ σκέψη. Η οθόνη με προβληματίζει αρκετά συν επίσης το γεγονός ότι οπως και να το κάνουμε το diamond που έχω ως εναλλακτική έχει και ένα xda από πίσω, άσχετα με τις υπόλοιπες ελλείψεις του.

Πολύ εγκρατής έχετε γίνει γιατρέ μου και μου φαίνεται χρειάζεσται κι εσείς γιατρό!!!!!!!:lol:

εσυ μαζεψου γιατι θα μου βγαλεις κανα ονομα :lol::lol::D:p

Για να είμαι ειλικρινής με απασχολεί και μένα. Και τις τελευταίες μέρες έχω ρίξει πολύ σκέψη. Η οθόνη με προβληματίζει αρκετά συν επίσης το γεγονός ότι οπως και να το κάνουμε το diamond που έχω ως εναλλακτική έχει και ένα xda από πίσω, άσχετα με τις υπόλοιπες ελλείψεις του.

να σταματησεις να σκεφτεσαι :lol:

ειδικα για το diamond :ninja::worry: :p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

να σταματησεις να σκεφτεσαι :lol:

ειδικα για το diamond :ninja::worry: :p

Νομίζω πάντως ότι θα μου είναι αρκετό. Δεν είμαι τόσο power user όσο εσύ ούτε έχω τρελή εμπειρία σε wm ακόμα αλλά ευελπιστώ με το χρόνο να αποκτήσω :ninja:

Γι' αυτό ίσως και το Omnia να μη μου είναι τόσο απαραίτητο, αλλά μια συσκευή με πολύ καλή υποστήριξη να είναι καλύτερη.

(Τα έχουμε κάνει κουλουβάχατα τα threads με τα diamond/omnia/touch pro :p)

(Τα έχουμε κάνει κουλουβάχατα τα threads με τα diamond/omnia/touch pro :p)

αυτο ξαναπες το :lol:

ειναι φορες που αν δεν διαβασω τον τιτλο του thread :worry:

δεν ξερω σε ποιας συσκευης θεμα βρισκομαι :rolleyes::lol::p

αυτο ξαναπες το :lol:

ειναι φορες που αν δεν διαβασω τον τιτλο του thread :worry:

δεν ξερω σε ποιας συσκευης θεμα βρισκομαι :rolleyes::lol::p

Να σου πω εγώ.. Λοιπόν τώρα βρίσκεσαι στο thread του omnia.. εε.. όχι του diam.. ωχ, ωχ του raphael, δηλαδή του tytnIII, δηλαδή εννοώ του touch pro.. (σωστά ή να το ξαναπάρω απ'την αρχή..?!:blink:)

:lol::lol:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Να σου πω εγώ.. Λοιπόν τώρα βρίσκεσαι στο thread του omnia.. εε.. όχι του diam.. ωχ, ωχ του raphael, δηλαδή του tytnIII, δηλαδή εννοώ του touch pro.. (σωστά ή να το ξαναπάρω απ'την αρχή..?!:blink:)

:lol::lol:

να ...:O αυτα παθαινω και εγω :lol::lol::D:p

απο τωρα δημητρη;:p:p

:O:worry: λες να ....αρχισω να ανυσηχω??:worry::confused::lol::lol:

Εδώ δεν ανησυχεί ο Λαγουδάκης που είναι και γέρος άνθρωπος, εσύ θα ανησυχήσεις???!!!!!!!!!:lol::lol:

@CarpeNoctum: Μην τον ακούς το Μήτσο!!!:p Είναι εγκάθετος των συσκευών με πληκτρολόγιο και έχει συναισθηματικό δέσιμο με το Κάιζερ!! Κατά τα άλλα είναι εξαίρετο παιδί!!!!!!:D

Πέρα από την πλάκα, το Touch Pro δεν ξέρω αν στην πράξη θα είναι και πολλά παραπάνω σε σχέση με το Dimaond από πλευράς απόδοσης αλλά έχει δεδομένα hardware χαρακτηριστικά παραπάνω, που αν τα χρειάζεσαι το παίρνεις και δεν πας στο Diamond. Αλλά είναι χαρακτηριστικά ξεκάθαρα που που το αγοραστικό κοινό μπορεί εύκολα να διαχωρίσει αν γνωρίζει ελάχιστα τις ανάγκες του.

Τώρα για το Όμνια, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το τι επί της ουσίας παραπάνω προσφέρει....:worry::confused::rolleyes:

Αλλά έχει σίγουρα ενδιαφέρον ως συσκευή!:)

Πάντως τα θρεντ τα έχουμε κάνει όντως μπάχαλο!!!

Γιατρέ, όταν αποφασίσεις τι συσκευή θα πάρεις να με ενημερώσεις να κινηθώ αναλόγως!!!!!!!!!!!!!!!!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλησπέρα στην παρέα. Για να πω την αμαρτία μου, με προβληματίζει όχι που κάνατε μπάχαλο τα thread με omnia , διαμάντια και touch pro...

Με προβληματίζει που δεν συμπεριλαμβάνετε στο μπάχαλο και το xperia ..

Προσωπικά το είχα ως πρώτη επιλογή, έχει ολα τα πλεονεκτήματα ενός πληκτρολογίου που εχω ανάγκη και ταυτόχρονα οθόνη 3' και οχι 2,8.

έχω χάσει κάτι από ενημέρωση και πρέπει να ανησυχώ;; :)

Όχι δεν έχεις χάσει κάτι - είναι το side-effect του diamond συν ότι η HTC είναι πιο "όνομα" (όσο και αν ακούγεται κουφό) στα PocketPC από την SE... το Xperia είναι πράγματι κάτι πολύ κοντινό με το Touch Pro (άλλα θετικά, άλλα αρνητικά, με "σύνολα" ουσιαστικά ίσα... κάπως σαν την εποχή LOOX 720 vs X50v). Εγώ θα περιμένω να βγουν, πειραματόζωο no thanks (υπάρχουν αρκετοί άλλοι όπως βλέπω με όρεξη να το κάνουν).

Δες το "συγκριτικό" μου:

http://www.ilogic.gr/blog

Και δείτε (οι υπόλοιποι) και νέο φωτογραφικό (KAI VIDEO!) του Touch Pro (δεν είδα να το έγραψε άλλος)... πράγματι παχύ, αλλά μόνο όσο για να συμφωνήσεις ότι είναι "pro":

http://www.slashgear.com/htc-touch-pro-aka-raphael-hands-on-video-and-images-2712290.php

---

NLS

ilogic.gr

σαν τούβλο δείχνει και να σκεφτείς ότι έχει το ίδιο πάχος με το Kaiser.

Εγώ θα περιμένω να βγουν, πειραματόζωο no thanks (υπάρχουν αρκετοί άλλοι όπως βλέπω με όρεξη να το κάνουν).

αυτους περιμενετε ομως να μαθετε τι γινεται και να αποφασισετε οι υπολοιποι....;)