lefkaditis Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 0,10 ευρώ ανά λεπτό προς άλλα κινητά, 0,05 ευρώ ανά λεπτό προς σταθερά. Μήνυμα 0,06 περίπου.(με ενσωματωμένη την έκπτωση 40%) VPN free εννοείται... Αρκετά καλά θα έλεγα.. by the way τον τελευταίο καιρό έχει παραγίνει το κακό με το VPN.Σε πάμπολες κλήσεις βγάζει πρόβλημα(πότε ενοχλητικό θρόϊσμα, συνεχώς δεν ακούγεται ο άλλος πολύ καθαρά). Με απογοητεύει συνεχώς σε αυτόν τον τομέα.. Κάποιος που είναι στο στρατό ξηράς μπορεί να μπεί στο πρόγραμμα της cosmote αν ναι με τι τρόπο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να κανεις τετοιο προγραμμα? Πρέπει να είσαι εργαζόμενος (ή συνταξιούχος) ΓΕΑ ή ΓΕΕΘΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 αν κ πρεπει να εχει αλλαξει αρκετο καιρο, θα το αναφερω γιατι δεν ειδα να γραφεται πουθενα.. η εκπτωση στο τελικο ποσό του λογαριασμου για τα μελη αυξηθηκε στο 20% απο 15% που ηταν.. επισης,τα μελη εχουν πλεον απεριοριστη "ενδοεταιρικη" επικοινωνια σε σχεση με τα 90λεπτα που ειχαν πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doraki86 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ξέρει κανείς πόσες συνδέσεις έχει δικαίωμα μετά την κύρια σύνδεση να κάνει κάποιος??? Έχω φάει 2 μέρες στην Cosmote και ακόμα να εγγριθεί δεύτερο νούμερο... Μου είπαν πως μόνο με μεταβίβαση γίνεται η ένταξη στο πρόγραμμα και ισχύει απεριόριστη ενοεταιρική και -20 τις εκατό έκπτωση.. Τους βαρέθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Eκτός από το κύριο, δικαιούμαστε 4 νούμερα + 1 internet. Η έκπτωση είναι 20% τα επιπλέον 4 κ 40% στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Eκτός από το κύριο, δικαιούμαστε 4 νούμερα + 1 internet. Η έκπτωση είναι 20% τα επιπλέον 4 κ 40% στο internet. Internet πακετο μπορει να μπει και στα υπολοιπα 4 νουμερα? Ισχυει η ιδια εκπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Internet πακετο μπορει να μπει και στα υπολοιπα 4 νουμερα? Ισχυει η ιδια εκπτωση? Internet μόνο στο κύριο νούμερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Οταν λέτε Internet τι εννοείτε, στο κινητό ή σε usb stick; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Οταν λέτε Internet τι εννοείτε, στο κινητό ή σε usb stick; Internet On The Go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλημερα σε ολους! Χαιρομαι που βρηκα αυτο το thread γιατι ψαχνομαι για VPN αριθμο αλλα μεχρι στιγμης δεν βγαζω ακρη σε καποια ερωτηματα μου! Δικαιουμαι αριθμο σαν μελος (-20%) αλλα το σημαντικοτερο για μενα ειναι το mobile internet. Ξερει καποιος αν μπορω να προσθεσω ιντερνετ η ομιλια προς αλλους πανω σε αριθμο VPN? Το εχει κανει καποιος; Δεν μιλαω για ιντερνετ οn the go με στικακι αλλα σαν υπηρεσια στον αριθμο μου, να εχω πχ 2 ωρες προς ολους και 1gb ιντερνετ. Ειναι πολυ καλη προσφορα το VPN αλλα δυστυχως αν δεν εχει mobile internet δεν με εξυπηρετει καθολου.. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Να ρωτήσω για Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς ισχύει το πρόγραμμα αυτό? Ενδιαφέρομαι κυρίως για internet on the go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εχω βαλει εγω mobile internet στο πακετο μου...300mb με 15€αλλα κανονικα ειναι 7.5 και 1,5η 5gb με 15€ ειναι.ειχα μιλησει μαζι τους και τους ειχα στειλει φαξ.μου ειχανε πει και για δωρεαν χρονο προς τριτους αλλα δεν ηθελα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μπορεί να μου στείλει κάποιος την σύμβαση να δω αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα; ή κάποιο link να το βρω; Επίσης,μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και εργαζόμενοι και συνταξιούχοι; Πού κάνουν αίτηση για το πρόγραμμα οι εργαζόμενοι και πού οι συνταξιούχοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μπορεί να μου στείλει κάποιος την σύμβαση να δω αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα; ή κάποιο link να το βρω; Επίσης,μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και εργαζόμενοι και συνταξιούχοι; Πού κάνουν αίτηση για το πρόγραμμα οι εργαζόμενοι και πού οι συνταξιούχοι; Είσαι εν ενεργεία στη ΠΑ; (ρωτάω για να σε "οδηγήσω" στη σύμβαση...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ενδιαφέρομαι και για εν ενεργεία και για εν αποστρατεία ΠΑ τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Έχει διαφορετικές παροχές για κάθε κατηγορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αν δεν κάνω λάθος, είναι άλλο για την Αεροπορία, άλλο για το Ναυρικό και άλλο για το Στρατό Ξηράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Δυστυχώς είναι διαφορετικό για τα 3 επιτελεία... Σκεφτείτε όμως ΤΙ προσφορά θα παίρναμε εάν κάποιοι συνεργάζονταν κ είχαν ως πελατολόγιο, το σύνολο εργαζομένων κ οικογενειών τους στις Ένοπλες Δυνάμεις! Τι να πεις... Προφανώς "παίζονται" άλλα... Τα βασικά σημεία της σύμβασης μπορείς να τα βρεις διαβάζοντας μερικά post πίσω. Πάντως εάν είσαι εε ΠΑ, μπορείς στο mis να βρεις ολόκληρη τη σύμβαση ή εναλλακτικά στη ΔΥΠ/ΤΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Μπορεί να μου θυμίσει κανείς πόσο είναι η χρέωση το λεπτό για τον κύριο κάτοχο του προγράμματος και πόσο για τα μέλη; Ελάχιστη διάρκεια τα 30'' έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 40% & 20% έκπτωση αντίστοιχα, από το τιμολόγιο της cosmote. K ναι, για τα business πακέτα η ελάχιστη χρέωση είναι ακόμα τα 30"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis23 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Παιδια με ενδιαφερει κι εμενα το προγραμμα για στρατιωτικους.πως μπορω να μαθω τις παροχες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Aν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο νήμα, θα πάρεις μια καλή γεύση με τα βασικά. Περισσότερα, αλλά κ αιτήσεις για vpn cosmote στο Τμ.Τηλεπικοινωνιών (ΔΥΠ ή ΤΥΠ), της Μονάδας ΠΑ (ή ΓΕΕΘΑ) που υπηρετείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 ο πατερας μου που ειναι αεροπορια το εχει βαλει.εχει 25% εκπτωση για ολους και μεταξυ τους οι αριθμοι τσαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αλλο το προγραμμα της αεροποριας ομως νε cote Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 ο πατερας μου που ειναι αεροπορια το εχει βαλει.εχει 25% εκπτωση για ολους και μεταξυ τους οι αριθμοι τσαμπα. Έχει 40% σε όλους κ δωρεάν τα ενδο-εταιρικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Έχει 40% σε όλους κ δωρεάν τα ενδο-εταιρικά... Παιδιά μπορεί κάποιος να αναφέρει συνοπτικά τις διαφορές στο εταιρικό του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΑ με την Cosmote; Ή είναι μήπως το ίδιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts