antonis_wrx Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 - Άντι να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα λέγοντας μόνο ΟΚ κάνω μια αναπάντητη να μην χρεώνομαι - Για σινιάλο... - Από βαρέμαρα στην τάξη - Για να σπάσω τα @@ φίλων άμα δεν κοίμαμαι αργά το βράδυ!! :p - Η για να με πάρουν τηλ, άμα δεν έχω μονάδες.. Αν και για ασυτό παι χρησιμοποιώ το call me back Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 καμία να μας κάνει τα νεύρα σμπαράλια :P Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fatsoni (15 Ιαν. 2004 , 16:54) Sorry, αλλά το μυαλό είναι πηγμένο από τη δουλειά της ημέρας :) :confused: ΄ ή δώσμου κανένα σκαμπίλι να συνέλθω :) Η κάρτα χρόνου..??? εννοω οταν δεν εχεις κανονικη καρτα με συνδεση αλλα πως την λετε στην Ελλαδα, με μοναδες? κατι τετοιο τελος παντον ;) :whistle: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Eπιπλέον. 1- Σε πήρα 3 φορες αλλά δεν είχα σήμα εκεί που ήμουν και δεν κατάφερα να σου μιλήσω. Δεν είναι ότι δεν ήθελα, ήμουν με άλλη, έξω κτλ. το κωλοδίκτυο φταίει 2-που στο διάολο έβαλα το ασύρματο πάλι? 3-που σου έπεσε το κινητό χθες το βράδυ και δεν το βρίσκεις τώρα που πρέπει να φύγεις από το σπίτι μου. 4- Σου λέει η καλή σου ότι δεν μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο από σταθερό γιατί μιλάει η αδελφή της. Κάνεις - ενώ μιλάτε - αναπ με αποκρυψη στο σταθερο και βλέπεις α) αν όντως η γραμμή είναι κατειλ. β) αν είναι σπίτι όπως σου είπε ( θσ σκούσεις το ντρουν από το κινητό της εαν σου λέει αλήθεια) 5. κτλ κτλ κτλ J Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος j77 (16 Ιαν. 2004 , 17:05) αν είναι σπίτι όπως σου είπε ( θσ σκούσεις το ντρουν από το κινητό της εαν σου λέει αλήθεια) Πως θα το ακούσεις το ντρουν; Εκτός κι αν το σηκώσει οπότε δε θα είναι πλέον αναπάντητη. :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (16 Ιαν. 2004 , 19:30) Πως θα το ακούσεις το ντρουν; Εκτός κι αν το σηκώσει οπότε δε θα είναι πλέον αναπάντητη. :wacko: θα ακουσεις το σταθερο να χτυπαει μεσα στο σπιτι της. αυτη θα ειναι στο κινητο και θα σου μιλαει. Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Ωραια γκομενα βρηκες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoTBsIs Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Katarxhn uparxoun oi freak ths anapanthths pou allh douleia den exoun na kanoun kai pianoun th lista...Auto ginetai apla gia spasimo neurwn kai oxi oti kai kala,"na se 8umh8hka!"! Meta oi anapanthtes xrhsimeuoun kuriws se atoma pou einai ligo tsiphdes kai tsigouneuontai na steiloun ena sms!Opote stelneis esu to ekshs:"An einai na kanoume auto kane 1 anapanthth.An einai na kanoume to allo kane 2 anapanthtes.An einai na kanoume to 3o kane 3."kok. To teleutaio mou exei xrhsimeusei apeires fores...Dustuxws egw stelnw sunh8ws to sms... :( :| Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/reply.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 επιπλεον , για όσους κάθονται με τις ώρες στο Ιντερνετ, σε παίρνει ο γνωστός στο σπίτι, είναι κατειλ η γραμμη, σου κανει αναπάντητη που σημαίνει "κατάλαβα, πάλι ιντερνετ είσαι, άμα τελειώσεις, πάρε με " Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoonyToon Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Όταν είχα καρτοκινητό ή πρόγραμμα χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας η αναπάντητη ήταν για κάθε είδους σινιάλο, ανάλογα με την περίσταση (έφτασα-κατέβα, οκ-μήνυμα ε(γ)λήφθη, κλπ) και για να βρω το κινητό μου μέσα στο σπίτι, όταν το έχανα...Τώρα που έχω 2 ώρες free, αναπάντητες κάνω μόνο στον εαυτό μου για να βρω το κινητό όταν το χάνω στο σπίτι (συνεχίζω να το χάνω, ακόμα και μετά από 5 χρόνια...) Παράθεση I am the real one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Κάνω αναπάντητη για να κατέβει η γυναίκα.... Αφού περάσει μισή ώρα και έχοντας κάνει ήδη 30 αναπάντητες, σηκώνει και το τηλέφωνο, μου κάνει τα νεύρα λάστιχο και με χρεώνει... :mad: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Για μένα η αναπάντητη κλήση είναι για να μου θυμίσει κάποιος πόσο μπουρτζόβλαχος και γιδοβοσκός είναι. Φταίει η κοινωνία μας που μας έχει περάσει στο DNA μας οτι το καρτοκινητό είναι φτηνό και το "ελένχουμε". Και δεν είναι λίγοι αυτοί που χαλάνε 50 και 100 Ευρώ το μήνα σε κάρτες χωρίς να το συνιδοτοποιούνε γιατί τις βάζουν μία μία. Ενώ με 20 Ευρώ με μια συνδεσούλα θα έκαναν την δουλειάς τους, ποιο φτηνά και χωρίς ζαλιστικά μηνύματα και σπαστικές αναπάντητες. Δυστυχώς το 75-58% στην Ελλάδα χρησιμοποιεί καρτοκινητό!!! Ημαρτον... :whistle: Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LoonyToon (18 Ιαν. 2004 , 18:41) Όταν είχα καρτοκινητό ή πρόγραμμα χωρίς δωρεάν χρόνο ομιλίας η αναπάντητη ήταν για κάθε είδους σινιάλο, ανάλογα με την περίσταση (έφτασα-κατέβα, οκ-μήνυμα ε(γ)λήφθη, κλπ) και για να βρω το κινητό μου μέσα στο σπίτι, όταν το έχανα...Τώρα που έχω 2 ώρες free, αναπάντητες κάνω μόνο στον εαυτό μου για να βρω το κινητό όταν το χάνω στο σπίτι (συνεχίζω να το χάνω, ακόμα και μετά από 5 χρόνια...) :lol: :lol: :lol: :lol: Μια απ' τα (γ)ίδια φίλε μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Για μενα: ->"Γεια χαρα" ->"Το ελαβες το μηνυμα!Γιατι δεν απαντας?" ->"Σοφια (η κοπελια μου) κατεβα!Ηρθα." Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalenik Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 καληνυχτα καλημερα ηρθα σπιτι παλι δεν ξερω που το εβαλα. Μια φορα το ειχα στο καλαθι με τα απλυτα καλα που δε το επλυνα στο πλυντηριο ακομα στο δρομο εισαι γιατι αργησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts