pilotakos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 τι?????? :wacko: απλα αρχεια χυμα μεσα στο φορουμ δεν πρεπει να δινουμε. όχι ρε..(:wacko::wacko::wacko:!!!) εννούσα ότι μου πας κόντρα, 1 έδωσα; 10 έδωσες! φυσικά και κάνω πλάκα, τεσπα.. ξεφύγαμε πολύ και μιας που ο τύπος βρήκε αυτό που ήθελε πιστεύω πως πρέπει να κλειδωθεί το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Ευχαριστω παρα πολυ!!Ναστε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotakos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Ευχαριστω παρα πολυ!!Ναστε καλα! δεν κάνει τίποτα.. (Απο 'μενα και από τον Raver :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtparas Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Paidia to exw ki egw ws defterh syskevh. Einai voliko kai mini alla oute sygxronismo kanei (me usb h' kalwdio), oute myphone explorer yposthrizei. Par'ola afta... I like it!!! Ούτε με usb δεν γίνεται συγχρονισμός; Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η μεταφορά και αποθήκευση των μηνυμάτων. Πολύ κρίμα που δεν έχουν βρει μια λύση. Νομίζω ότι είναι μεγάλο μείον για την συσκευή. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω τα sms στην sim ώστε να τα τραβήξω από άλλο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 εμενα παντως μου θυμιζει λιγο τ610 οι δυνατοτητες του...χα χα.. το προγραμματιστικο προσωπικο της sonyericsson διεπρεψε παλι...φανταζομαι ατελειωτες ωρες δουλειας Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδια παιζει να περασω επαφες απο ms outlook?το πηρα για 2ο..επισης εχει μενου wind..βγαινει αυτο?(καμια αναβαθμισουλα παιζει στο νετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδια παιζει να περασω επαφες απο ms outlook? :rolleyes: Μακαρι να γινετε αυτο που λες! αλλα το :blink: πολυ χλωμο..σε αλλο κινητο της ιδιας πλατφορμας δεν μπορεσα με τιποτα να το συγχρονισω :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 ευτυχως το χω για whats up μονο..δε πειραζει,θα τα μαζεψω σιγα σιγα,γτ τωρα που να αντιγραφω :p btw ειναι της wind και κατω δεξια εχει το κουμπακι wind+ και για να μη χρεωθω καταλαθος εβγαλα τις ρυθμισεις που ειχε..μπορω να τα βγαλω γενικα?να βαλω αλλο firmware?εχω καλωδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 ευτυχως το χω για whats up μονο..δε πειραζει,θα τα μαζεψω σιγα σιγα,γτ τωρα που να αντιγραφω :p btw ειναι της wind και κατω δεξια εχει το κουμπακι wind+ και για να μη χρεωθω καταλαθος εβγαλα τις ρυθμισεις που ειχε..μπορω να τα βγαλω γενικα?να βαλω αλλο firmware?εχω καλωδιο.. δεν γινετε να κανεις τιποτα σε αυτο το κινητο.αστο οπως ειναι..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 lol ωραιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Παιδια , επειδη θελω να αγορασω ενα τηλεφωνο σαν δευτερη συσκευη και σκεφτομαι το t303 μπορειτε να μου πειτε αν εχει καθαρο σημα (στο σπιτι μου το σημα της cosmote ειναι πολυ αδυναμο) και αν εχει καλη ακροαση ; Οπως καταλαβαινετε με ενδιαφερει μονο η "τηλεφωνικη" ιδιοτητα του κινητου και οχι τα υπολοιπα. Επισης μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κανενα αλλο κινητο για την ιδια χρηση στην ιδια κατηγορια τιμης ; Με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εχει καλο σημα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Παιδια , επειδη θελω να αγορασω ενα τηλεφωνο σαν δευτερη συσκευη και σκεφτομαι το t303 μπορειτε να μου πειτε αν εχει καθαρο σημα (στο σπιτι μου το σημα της cosmote ειναι πολυ αδυναμο) και αν εχει καλη ακροαση ; Οπως καταλαβαινετε με ενδιαφερει μονο η "τηλεφωνικη" ιδιοτητα του κινητου και οχι τα υπολοιπα. Επισης μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κανενα αλλο κινητο για την ιδια χρηση στην ιδια κατηγορια τιμης ; Με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εχει καλο σημα. Ευχαριστω. καλυτερα παρε αλλο κινητο. ουτε αυτονομια εχει..ουτε καλη αποδοση. το εχει φιλος μου...και ειναι μουφα το κινητο :down: ασε που με 5mb μνημης ουτε mp3 ringtone δεν βαζεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arbaden Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπερα... Εχω ενα se t303 και θελω να βαλω καρτα cosmote και δεν την δεχετε Ειναι απο εξωτερικο Μηπως ξερει κανεις πως θα το κανω να δουλεψει η sim της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπερα... Εχω ενα se t303 και θελω να βαλω καρτα cosmote και δεν την δεχετε Ειναι απο εξωτερικο Μηπως ξερει κανεις πως θα το κανω να δουλεψει η sim της cosmote? αμα ειναι "κλειδωμενο" σε δικτυο αλλο,δεν μπορεις να κανεις τιποτα.(εκτος και αν το ξεκλειδωσεις με το αναλογο κοστος) αλλα μου κανει εντυπωση :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπέρα. έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο κ το χρησιμοποιώ που κ που αλλά μου έφαγε φλασιά κ μου γράφει κωδικός κλειδωμένου τηλεφώνου :O:O:O δοκίμασα 4 μηδενικά αλλά τίποτα. Μπορείτε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δοκίμασε 00000, 12345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τζίφος τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts