Jump to content

SonyEricsson T303

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι?????? :wacko:

απλα αρχεια χυμα μεσα στο φορουμ δεν πρεπει να δινουμε.

όχι ρε..(:wacko::wacko::wacko:!!!)

εννούσα ότι μου πας κόντρα, 1 έδωσα; 10 έδωσες!

φυσικά και κάνω πλάκα, τεσπα.. ξεφύγαμε πολύ και μιας που ο τύπος βρήκε αυτό που ήθελε πιστεύω πως πρέπει να κλειδωθεί το θέμα.

• Απαντήσεις 241
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Paidia to exw ki egw ws defterh syskevh. Einai voliko kai mini alla oute sygxronismo kanei (me usb h' kalwdio), oute myphone explorer yposthrizei. Par'ola afta... I like it!!!

Ούτε με usb δεν γίνεται συγχρονισμός; Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η μεταφορά και αποθήκευση των μηνυμάτων. Πολύ κρίμα που δεν έχουν βρει μια λύση. Νομίζω ότι είναι μεγάλο μείον για την συσκευή.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω τα sms στην sim ώστε να τα τραβήξω από άλλο κινητό;

εμενα παντως μου θυμιζει λιγο τ610 οι δυνατοτητες του...χα χα..

το προγραμματιστικο προσωπικο της sonyericsson διεπρεψε παλι...φανταζομαι ατελειωτες ωρες δουλειας

:)

• 3 weeks later...
παιδια παιζει να περασω επαφες απο ms outlook?το πηρα για 2ο..επισης εχει μενου wind..βγαινει αυτο?(καμια αναβαθμισουλα παιζει στο νετ)

παιδια παιζει να περασω επαφες απο ms outlook?

:rolleyes: Μακαρι να γινετε αυτο που λες! αλλα το :blink: πολυ χλωμο..σε αλλο κινητο της ιδιας πλατφορμας δεν μπορεσα με τιποτα να το συγχρονισω :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευτυχως το χω για whats up μονο..δε πειραζει,θα τα μαζεψω σιγα σιγα,γτ τωρα που να αντιγραφω :p

btw ειναι της wind και κατω δεξια εχει το κουμπακι wind+ και για να μη χρεωθω καταλαθος εβγαλα τις ρυθμισεις που ειχε..μπορω να τα βγαλω γενικα?να βαλω αλλο firmware?εχω καλωδιο..

ευτυχως το χω για whats up μονο..δε πειραζει,θα τα μαζεψω σιγα σιγα,γτ τωρα που να αντιγραφω :p

btw ειναι της wind και κατω δεξια εχει το κουμπακι wind+ και για να μη χρεωθω καταλαθος εβγαλα τις ρυθμισεις που ειχε..μπορω να τα βγαλω γενικα?να βαλω αλλο firmware?εχω καλωδιο..

δεν γινετε να κανεις τιποτα σε αυτο το κινητο.αστο οπως ειναι..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 6 months later...

Παιδια , επειδη θελω να αγορασω ενα τηλεφωνο σαν δευτερη συσκευη και σκεφτομαι το t303 μπορειτε να μου πειτε αν εχει καθαρο σημα (στο σπιτι μου το σημα της cosmote ειναι πολυ αδυναμο) και αν εχει καλη ακροαση ;

Οπως καταλαβαινετε με ενδιαφερει μονο η "τηλεφωνικη" ιδιοτητα του κινητου και οχι τα υπολοιπα. Επισης μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κανενα αλλο κινητο για την ιδια χρηση στην ιδια κατηγορια τιμης ; Με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εχει καλο σημα.

Ευχαριστω.

Παιδια , επειδη θελω να αγορασω ενα τηλεφωνο σαν δευτερη συσκευη και σκεφτομαι το t303 μπορειτε να μου πειτε αν εχει καθαρο σημα (στο σπιτι μου το σημα της cosmote ειναι πολυ αδυναμο) και αν εχει καλη ακροαση ;

Οπως καταλαβαινετε με ενδιαφερει μονο η "τηλεφωνικη" ιδιοτητα του κινητου και οχι τα υπολοιπα. Επισης μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κανενα αλλο κινητο για την ιδια χρηση στην ιδια κατηγορια τιμης ; Με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εχει καλο σημα.

Ευχαριστω.

καλυτερα παρε αλλο κινητο.

ουτε αυτονομια εχει..ουτε καλη αποδοση.

το εχει φιλος μου...και ειναι μουφα το κινητο :down: ασε που με 5mb μνημης ουτε mp3 ringtone δεν βαζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Καλησπερα...

Εχω ενα se t303 και θελω να βαλω καρτα cosmote και δεν την δεχετε

Ειναι απο εξωτερικο

Μηπως ξερει κανεις πως θα το κανω να δουλεψει η sim της cosmote?

Καλησπερα...

Εχω ενα se t303 και θελω να βαλω καρτα cosmote και δεν την δεχετε

Ειναι απο εξωτερικο

Μηπως ξερει κανεις πως θα το κανω να δουλεψει η sim της cosmote?

αμα ειναι "κλειδωμενο" σε δικτυο αλλο,δεν μπορεις να κανεις τιποτα.(εκτος και αν το ξεκλειδωσεις με το αναλογο κοστος)

αλλα μου κανει εντυπωση :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 years later...
Καλησπέρα. έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο κ το χρησιμοποιώ που κ που αλλά μου έφαγε φλασιά κ μου γράφει κωδικός κλειδωμένου τηλεφώνου :O:O:O δοκίμασα 4 μηδενικά αλλά τίποτα. Μπορείτε να βοηθήσετε? Ευχαριστώ

• The title was changed to SonyEricsson T303