amfilohos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Λοιπόν εντυπώσεις ...οκ δεν ειναι και τιποτα φοβερο αλλωστε για την τιμη που το πηρα (95 € ) δεν περιμενα και πολλα . Εχει ομως ωραιο σχεδιασμο και κλασικό μενου. Σε γενικες γραμμες ειναι μια θαυμασια επιλογη για καποιον που θελει ενα κινητό για να κανει την δουλεια του( να τηλεφωνει δηλ.) Επισης ειναι μικρό σε μεγεθος και εμφανισημο. Στα μειον το οτι δεν μπορεσα να το συνδεσω με το pc για να περασω τις επαφες. Η μαμα εταιρεία δεν το υποστηρίζει με καταληλο λογισμικό. ΟΚ με το μπλε δοντι γινεται αλλα πρεπει να γραφω το ονομα γιατι για καποιο λογο απο το αρτεμις (HTC P3300) που του τις στελνω δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Λοιπόν εντυπώσεις ...οκ δεν ειναι και τιποτα φοβερο αλλωστε για την τιμη που το πηρα (95 € ) δεν περιμενα και πολλα . Εχει ομως ωραιο σχεδιασμο και κλασικό μενου. Σε γενικες γραμμες ειναι μια θαυμασια επιλογη για καποιον που θελει ενα κινητό για να κανει την δουλεια του( να τηλεφωνει δηλ.) Επισης ειναι μικρό σε μεγεθος και εμφανισημο. Στα μειον το οτι δεν μπορεσα να το συνδεσω με το pc για να περασω τις επαφες. Η μαμα εταιρεία δεν το υποστηρίζει με καταληλο λογισμικό. ΟΚ με το μπλε δοντι γινεται αλλα πρεπει να γραφω το ονομα γιατι για καποιο λογο απο το αρτεμις (HTC P3300) που του τις στελνω δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα.μαυρο το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 παιδια θεματα για το σηγκεκριμενο κηνιτο που θα βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 παιδια θεματα για το σηγκεκριμενο κηνιτο που θα βρουμε? :worry: εδώ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 :worry: εδώ ;)παιδια παω να του περασω κανενα θεμα,,:( και μου λεει σηνεχεια θεμα αλιωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 παιδια παω να του περασω κανενα θεμα,,:( και μου λεει σηνεχεια θεμα αλιωμενο το παραπανω site το συνιστω τα τελευταια 4 χρονια.κανενα προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει με τα αρχεια που εχει.κατι δεν κανεις καλα εσυ.το αρχειο πρεπει να εχει καταληξη .thm :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 MP3 για ήχο σε κλήσεις και φωτογραφίες σε επαφες και φόντο μπορεις να βαλεις ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 MP3 για ήχο σε κλήσεις και φωτογραφίες σε επαφες και φόντο μπορεις να βαλεις ? Mp3 μπορεις κανονικα να βαλεις σαν ηχο κλησης. τωρα για το 2τερο χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι γινετε.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 MP3 για ήχο σε κλήσεις και φωτογραφίες σε επαφες και φόντο μπορεις να βαλεις ? Ναι και ναι και ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ναι και ναι και ναι THNX Νομιζω οτι θα το αγορασω για δευτερο Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 THNX Νομιζω οτι θα το αγορασω για δευτερο δεν αξιζει :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ουτε και για δευτερο ? Anyway τι ειναι αυτο το bug που κυκλοφορει στην υπογραφη σου ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ουτε και για δευτερο ? Anyway τι ειναι αυτο το bug που κυκλοφορει στην υπογραφη σου ? ..... δεν έχει κανένα bug στην υπογραφή του !!! Πόσα χρόνια έχεις να καθαρίσεις την οθόνη σου ???!!!??? :lol: :p:dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 89.00 € στο e-shop στο ασημί παρακαλώ...!!! , ...πολύ όμορφο ! :food: :) http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000531 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Εγώ το έχω δεύτερο και μια χαρά αξίζει.. Σημειώνεται ότι το παίρνεις ως κινητό για να μιλάς. Με τα χαρακτηριστικά του είναι πάρα πολύ καλό. What's up και γκόμενες ftw :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 και στο ΠΛΑΙΣΙΟ 89€ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1159038&Manufacturer=Sony+Ericsson&category=69978004&catalog=22 :D :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 το ασημί είναι πανέμορφο. το είδα πλαίσιο και κολλησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 οντως ειναι πολυ ομορφο,εγω το ειδα σε μαυρο,στο ασημι ειναι πιο ωραιο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 οντως ειναι πολυ ομορφο,εγω το ειδα σε μαυρο,στο ασημι ειναι πιο ωραιο? Αυτά είναι σχετικά φίλε ταξιδιωτη22 . Σε άλλον αρέσουν οι ξανθές.... , σε άλλον αρέσουν οι μελαχρινές ..... και σε άλλον αρέσουν τα αλμυρά !!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 οντως ειναι πολυ ομορφο,εγω το ειδα σε μαυρο,στο ασημι ειναι πιο ωραιο? Παντα η συσκευασια ειναι καλη!!! :up: Το περιεχομενο ειναι ομως που μετραει..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Το κινητάκι είναι πολύ καλό για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά.Το πήρα για τον πατέρα μου και είναι όμορφο και μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 οντως ειναι πολυ ομορφο,εγω το ειδα σε μαυρο,στο ασημι ειναι πιο ωραιο? ναι το ασημί είναι πιο ωραίο, δείχνει ακριβότερο και ποιοτικοτερα τα υλικα. Επίσης όταν η οθόνη είναι οφφ καθρεφτίζει, στο μαύρο όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Τα μηνύματα χαμένων κλήσεων όταν ανοίγω το Τ303 μου έρχονται μετά από 5 λεπτά μέχρι και μισή ώρα!!! Το ίδιο φαινόμενο το έχω συναντήσει σε κινητά της MOTOROLA και LG. Σε όλα τα άλλα (ΝΟΚΙΑ, SE, SAMSUNG) δεν είχα ανάλογο πρόβλημα και τα μηνύματα έρχονταν αμέσως μόλις ανοίγεις το τηλέφωνο. Πρώτη φορά παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα σε κινητό της SE. Και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό και ούτε καν στην WIND δεν μπορούσαν να εξηγήσουν. Και έκανα και αναβάθμηση σήμερα μέσω του SEUS αλλά και πάλι τίποτα. Α ναι να αναφέρω ότι το φαινόμενο αυτό συμβαίνει μόνο με τη WIND και όχι με τις υπόλοιπες εταιρίες. Φανταστείτε μάλιστα ότι όταν βάλω την κάρτα σε άλλο κινητό και συγκεκριμένα στο SE W760, Samsung 590 και ΝΟΚΙΑ Ν95 που έχω, χρειάζεται να ενεργοποιήσω ξανά την υπηρεσία χαμένων κλήσεων για να λειτουργήσει ξανά και βέβαια λειτουργεί σωστά όταν ενεργοποιηθεί αυτή. Αν όμως η κάρτα sim μεταφερθεί στο Τ303 πάλι τα ίδια... Μου έχει σπάσει τα νεύρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Τι αναβάθμιση έκανες; Εγώ, όταν το αγόρασα είχε αυτό το λογισμικό: T303 Mediterranean CDF1215-7171 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ούτε είδα τι λογισμικό είχε. Το έβαλα για αναβάθμιση (έχω και το W760 και είχα εγκατεστημένο το πρόγραμμα για Update) και μου έδειξε ότι υπήρχε διαθέσιμη νέα έκδοση αναβάθμισης και την πέρασα. Το ζήτημα είναι όμως ότι δεν άλλαξε κάτι. Τι διάολο συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω.... Όπως είπα το ίδιο συμβαίνει και με άλλες συσκευές της ΜΟΤΟΡΟΛΑ και LG. Μπορεί να μην το έχετε προσέξει. Όσοι έχετε WIND πάρτε από το σταθερό σας στο κινητό το οποίο θα το έχετε κλείσει προηγουμένως και μετά ανοίξτε το για να δείτε μετά από πόση ώρα θα έλθει το μήνυμα με τις χαμένες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts