Jump to content

SonyEricsson T303

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παντως οπου το ζητησα το τηλ δεν το εχει φερει κανεις ακομα

Πλαισιο και eshop το εφεραν στα 97 kai 98 euros.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

• Απαντήσεις 241
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις "τσίμπησα" ένα.. Από βδομάδα που θα μου έρθει στα χέρια θα πω εντυπώσεις!

Αν υπάρχει καμία βέβαια.

εντυπωσεις απ το κηνιτακι εχει κανεις?

Αντί να περιμένεις να σου πουν πως είναι το κινητό,μπορείς να κάνεις ένα test drive στο Sony Ericsson T303 επιλέγοντας το ''Δοκιμάστε το τηλέφωνο'' που θα το βρείς κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Αντί να περιμένεις να σου πουν πως είναι το κινητό,μπορείς να κάνεις ένα test drive στο Sony Ericsson T303 επιλέγοντας το ''Δοκιμάστε το τηλέφωνο'' που θα το βρείς κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Καμια σχεση το παραδειγμα που εφερες! :wacko:

αυτο το τεστ το δειχνει το κινητο τελειο.στην πραγματικοτητα ομως ειναι..:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή εσύ χρησιμοποίησες το κινητό ή από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα το να το :worry: απο το site της se δεν θα μπορεσω να δω αν π.χ. καλη αποδοση μπαταριας!! η καλο ακουστικο κατα την συνομιλια.μην λεμε οτι θελουμε..:whistle:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρία του είναι 930mAh. Πάρα πολύ καλή.

Τώρα για το ακουστικό θα το μάθουμε σύντομα. Σήμερα ή αύριο που θα έρθει στα χέρια μου.

Για να καταλάβεις..Το P990i μου, που εκτελεί αυτή τη περίοδο χρέη what's up μέχρι να ρθει το T303, έχει 900mAh μπαταρία (ίδιου τύπου) και γνωρίζεις πως τα smartphones καταναλώνουν πολύ μπαταρία..

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες από το μόλις ανοιγμένο κουτί του!!

http://www.imageshack.gr/files/2db7i28qel6p5re26vmg_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/019xmiky01nv23ovnk3i_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/3ommlq36zw3fvu390xoi_thumb.jpghttp://www.imageshack.gr/files/y55pu3wecld8ajggngui_thumb.jpg

Λίγο αργότερα θα γράψω τις εντυπώσεις μου.. Προς το παρών, είναι καλά συναρμολογημένο, είναι αρκετά μικρό και η ποιότητα των υλικών του μου άφησε καλή εντύπωση.

Το κινητό είναι πραγματικά χαρά οφθαλμόν.

Στο θέμα μας τώρα. Το μεγαφωνάκι δεν είναι για να παίζεις τέρμα τη μουσική, γιατί αρχίζει και τρίζει με λίγη παραμόρφωση. Όμως στην ομιλία ακούγεται πεντακάθαρα. Το ίδιο και για το μικρόφωνο. Ο ακροατής ακούει καθαρά.

Η οθόνη είναι όπως θα την περίμενε κανείς : χάλια. Αλλά για τη δουλειά που θα χρησιμοποιηθεί δεν με ενοχλεί.

Τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο είναι αρκετά καλά κατασκευασμένα. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά από καιρό χρήσης των πλήκτρων κάτω από την οθόνη και ειδικά των κουμπιών c και συντόμευσης.

Η κάμερα είναι ok, αλλά δε θα τη χρησιμοποιήσω.

Δε μου παρουσίασε κολλήματα στην εναλλαγή των μενού.

Γενικά τα μόνο θετικά είναι ο πραγματικά καταπληκτικός σχεδιασμός του + το SAR (0.44) + τη μπαταρία του.

και πως τα βλεπεις τα πραγματα αξιζει να το παρεις?

Αξιζει να το παρεις σαν δευτερο κινητο,αλλα να περιμενεις λιγο ακομη να πεσει η τιμη του!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και πως τα βλεπεις τα πραγματα αξιζει να το παρεις?

Τα έχω πει πέντε posts πιο πάνω.

Αν βαριέσαι να scroll-άρεις πάτα εδώ

Το NOKIA 6111 είναι 84 x 47 x 23 mm.

Το SE T303 είναι 83 x 47 x 15 mm.

o μηχανισμος τι λεει?εχει προφιλ πτησης?στην αναμονη μενει η ωρα?η σβηνει τελειως?

o μηχανισμος τι λεει?εχει προφιλ πτησης?στην αναμονη μενει η ωρα?η σβηνει τελειως?

Το προφιλ πτησης τι να το κανεις με την διαθεσιμη μνημη του κινητου των 8mb :wacko: :down:

αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει.ποιος ο λογος???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο μηχανισμός είναι στοιβαρός και καλοσυναρμολογημένος.

Δεν έχει προφίλ πτήσης.

Έχω screensaver και δε μου εμφανίζει την ώρα.

Το προφιλ πτησης τι να το κανεις με την διαθεσιμη μνημη του κινητου των 8mb :wacko: :down:

αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει.ποιος ο λογος???

Να σου πω. Το βράδυ που δεν θέλεις να σε ενοχλεί κανείς ή να έχεις την ακτινοβολία στο κεφάλι σου, αλλά θέλεις να έχεις πρόσβαση στις λειτουργίες της συσκευής (ρολόι, ημερολόγιο, σημειώσεις κτλ) αν πάσα στιγμή.

Less is more...

Να σου πω. Το βράδυ που δεν θέλεις να σε ενοχλεί κανείς ή να έχεις την ακτινοβολία στο κεφάλι σου, αλλά θέλεις να έχεις πρόσβαση στις λειτουργίες της συσκευής (ρολόι, ημερολόγιο, σημειώσεις κτλ) αν πάσα στιγμή.

Μα η λειτουργια flight mode εχεις προσβαση μονο στο media player.κατι που το κινητο αμφιβαλλω αν εχει!

σε'αυτα που αναφερεις ποτε δεν τα εχω :blink: με την συγκεκριμενη λειτουργια.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερωτηση προς ολους τους γνωστες : Υπαρχει περιπτωση να περασεις τις επαφες σου μεσω PC στο Τ303????????

Υπαρχει τροπος να περασουμε τις επαφες στο Τ303 μεσω pc???? Υπαρχει λογισμικό που να το κανει αυτο???????? Το πηρα σαν δευτερο τηλ. και εχω φαει αυτο το κολημα...

Όλα μαζί με αποστολή bluetooth δεν μπορείς να τα στείλεις,ακόμη και αν τις έχεις σε άλλο κινητό??? Αλλιώς νομίζω ότι το MyPhoneExplorer έχει αυτή τη δυνατότητα (χωρίς να είμαι σίγουρος).
http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

Υπαρχει τροπος να περασουμε τις επαφες στο Τ303 μεσω pc???? Υπαρχει λογισμικό που να το κανει αυτο???????? Το πηρα σαν δευτερο τηλ. και εχω φαει αυτο το κολημα...
εντυπωσεις θα μας πεις απ το κηνιτο?

• The title was changed to SonyEricsson T303