LombNfTs Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Η τιμή που το δίνουν πλέον είναι έλεος... Απλά έλεος... Σόρρυ κιόλας αλλά σε κάποια σημέια η Voda/RIM έχει άδικο... Τα χαρακτηριστικά του 9000 μπορούν να βρεθούν σε ένα κινητό με 450ε άλλου κατασκευαστή. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 ΠΑΡΑ-ακρίβυνε θα έλεγα! Πριν από λίγες μέρες δεν είχε 509;;; :shock: Το Storm πήγε εκεί που του άξιζε από άποψης τιμής αλλά αυτό είναι too-much για το bold... Εσείς που το είχατε πάρει πριν αλλάξει η τιμή ευκαιρία να το πουλήσετε πιο ακριβά απ'ότι το πήρατε :lol: Ναι, άστα να πάνε. Πριν 4-5 μέρες το είδα, γιατί ψάχνω να το ξανα-αγοράσω... Και περιμένω μπας και πέσει λίγο... Αν και δεν το βλέπω. Απ' ότι έμαθα, η voda δεν το πολυφέρνει, μόνο με παραγγελία κλπ. Μόνο 8900 και Storm έχουν ετοιμοπαράδοτα... (Το ίδιο είχε κάνει και με το 8800. Το φερε στην αρχή, και μετά μόνο το 8310 είχε stock) Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Τι έχουν;;; Μόνο Storm θέλεις να πεις.... Έφαγα τον κόσμο να βρω το 8900. Πήρα τηλ. σε τουλάχιστον 10 καταστήματα και μου είπαν πως δεν το έχουν καθόλου! Τελικά το πήρα από το e-shop (και 2 ευρώ φθηνότερα :lol:) κατόπιν παραγγελείας (τα πάντα είναι στο Μενίδι sigh) και έκανε και 3 εργάσιμες να έρθει! Άσε σου λέω τραγωδία. Εν'τω μεταξύ όλοι μου λέγανε, γιατί δεν πέρνετε το Storm που έχει και μπλαμπλαμπλαμπλα. Κυρά μου το 8900 θέλω τι να κάνουμε τώρα;; :p Κλασική περίπτωση Vodafone. Όταν ήθελα να πάρω το iPhone (περίμενα 1 μήνα+ :shock:) μου πάσαραν συνεχώς το Omnia (WM μπλιαχ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 έχουν πλάκα. 585... και το πήρα 250 από το φόρουμ και τα βλέπω πολλά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Ε καλά το ότι το πήγαν 585 ευρώ μεταφράζεται απλά σε .... "πάρτε όλοι storm"! Για κάποιο περίαργο λόγο έχουν ΛΥΣΑΞΕΙ να πουλήσουν όσα πιο πολλά storm μπορούν!Αφού όπου και να δεις, το storm διαφημίζουν Εγώ το χα πάρει 509 ευρώ από την voda - 300 ευρώ τηνπροσφορά που είχε ..... 209 τελικώς :P και φυσικά υπήρχε στο πρώτο μαγαζί που μπήκα! Αν δεν είχε την προσφορά, σιγά και να μην το παιρνά branded από voda στην ίδια τιμή ... ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού unbranded! Φυσικά αφού τα χει το e-shop στην "παλιά" τιμή και τα δύο (8900 και 9000) και μάλιστα unbranded, δεν το συζητάς καν... Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Έτσι Unbranded FTW! :D (Μόνο που θα πρέπει να εγκαταστήσεις το Windows Live Messenger μόνος σου! Ω δυστυχία!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Έτσι Unbranded FTW! :D (Μόνο που θα πρέπει να εγκαταστήσεις το Windows Live Messenger μόνος σου! Ω δυστυχία!!!!) Και εγώ αν θυμάμαι καλά μόνο μου πρέπει να το χα βάλει ..... σε bold voda! Αισθάνεσαι καλύτερα....????:p Και όπως έχω ξαναγράψει ... όλοι σκοτώνονται για το storm γιατί απλά ξεχνάνε ΓΙΑΤΙ ο κόσμος παίρνει berry ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ του και την πρακτικότητα του. Μας έπιασε όλους ξαφνικά η τρέλα τώρα Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Πρακτικοτήτα ναι. Απλότητα όχι και τόσο για έναν νέο χρήστη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Πρακτικοτήτα ναι. Απλότητα όχι και τόσο για έναν νέο χρήστη. καλα οκ , δεν ειναι και το πιο απλο απο τα τηλεφωνο που κυκλοφορουν , αλλα σιγουρα ειναι πολυ μακρια απο τα πολυπλοκα που δεν καταλαβαινεις τιποτα . Εγω σε γνωστο μου τον εψησα να παρει 8900 και απο τοτε εχει να το λεει ποσο καλο εκανε που με ακουσε , και να φαντασεις οτι ηταν ανθρωπος που δεν αλλαζε την νοκια με τιποτα , οχι γιατι την συμπαθει απλα γιατι την ειχε μαθει και ηταν πολυ familiar γι αυτον το μενου τους. Τα απλα της χρησης τηλεφωνου και μαιλ γινονται πολυ ευκολα και ειναι πολυ γρηγορο να το συνηθίσει καποιος. Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Μα αυτό είναι το καλό. Δεν είναι λαϊκά τηλέφωνα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 καλα οκ , δεν ειναι και το πιο απλο απο τα τηλεφωνο που κυκλοφορουν , αλλα σιγουρα ειναι πολυ μακρια απο τα πολυπλοκα που δεν καταλαβαινεις τιποτα . Εγω σε γνωστο μου τον εψησα να παρει 8900 και απο τοτε εχει να το λεει ποσο καλο εκανε που με ακουσε , και να φαντασεις οτι ηταν ανθρωπος που δεν αλλαζε την νοκια με τιποτα , οχι γιατι την συμπαθει απλα γιατι την ειχε μαθει και ηταν πολυ familiar γι αυτον το μενου τους. Τα απλα της χρησης τηλεφωνου και μαιλ γινονται πολυ ευκολα και ειναι πολυ γρηγορο να το συνηθίσει καποιος. Φιλικα Εγώ εχω περάσει από Nokia, Ericsson, Motorolla, και έχω μια επαφή και με Windows Mobile. Από όλα αυτά το berry μου φαίνεται το πιο απλό. Προφανώς δεν το συγκρίνω με τα τελειώς απλά τηλέφωνα... δεν υπάρχει και λόγος νομίζω. Κάνει τα πάντα με ένα trackball και το back, τέτοια ομοιομορφία στο μενου δεν έχουν τα άλλα τηλέγωνα νομίζω. Αυτά τα Symbian με τα menu τους αριστερά δεξιά...παναγία μου! Καλά και το σετάρισμα είναι αστείο, αλλά εντάξει εδώ έχουν και την υποδομή για να το κάνουν ευκολοτερο.... Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 όπως το δει κανείς. πάντως έχουν σχεδόν πλήρες μενού επιλογών. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Είναι απλά και πλήρη.. Απλά σε Nokia έκανα τα πάντα με το 1 χέρι (κοινώς έγγραφα SMS, έψαχνα κατάλογο, έκανα κλήση ενώ οδηγούσα) ενώ τώρα είναι ανέφικτο ή πιθανό να συμβεί ότι έγινε και στο 7 Pounds (για όποιον το είδε :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Μα αυτό είναι το καλό. Δεν είναι λαϊκά τηλέφωνα. Για αυτό σε συμπαθώ !!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Ρε παιδιά με αγγλικούς χαρακτήρες πόσους χαρακτήρες έχετε στα SMS? Εμένα έχει μάξιμουμ 70 και με ελληνικά και με αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Prepei na valeis sto Options->SMS κωδικοποίηση 7bit και όχι UCS2. Μετά απο αυτό θα έχεις τουλάχιστον με λατινικούς χαρακτήρες 160.... Thanx Alexkass για το correction... :) Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 160 χαρακτήρες :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Prepei na valeis sto Options->SMS κωδικοποίηση 7bit και όχι UCS2. Μετά απο αυτό θα έχεις τουλάχιστον με λατινικούς χαρακτήρες 160.... Thanx Alexkass για το correction... :) Thanx αυτό έψαχνα κ δεν μπορούσα να το βρω... Τελικά γύρισε στους 160 αλλάζοντας και τη γλώσσα σε English από English (US).. Δεν ξέρω πως και γιατί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς το τελευταίο firmware για wind ... και πως το κάνεις εγκατάσταση ... μιλάμε για την 365 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 365? Που? Εγώ στην 4.6.0.247 είμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 http://na.blackberry.com/eng/support/downloads/download_sites.jsp Μπες εδώ και θα δεις στο wind hellas τι έκδοση έχει .... Την κάνω εγκατάσταση και δεν κάνει τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Αυτή που βλέπεις είναι η 216... Η τελευταία Official από RIM είναι η .247.. Αν την θέλεις, εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Αυτή που βλέπεις είναι η 216... Η τελευταία Official από RIM είναι η .247.. Αν την θέλεις, εδω και το rel365 ρε φίλος που κολάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimihatzi Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Χρησιμοποιώ το ΒΒοld εδώ και 5 περίπου μήνες, και η κύρια χρήση του είναι να λαμβάνω email.Παρατηρώ τις τελευταίες 10 μέρες ότι η μπαταρία το μεσημέρι (από τις 09.00 πρωί) είναι κάτω από τη μέση και αυτό με προβληματίζει αρκετά....δεδομένου ότι η χρήση του για τηλέφωνα ή άλλες εφαρμογές είναι ελάχιστη. Είναι αυτό συνηθισμένο, υπάρχει κάποια λύση ή μήπως πρέπει να αλλάξω κατ'ευθείαν την μπαταρία? Παράθεση dimihatzi My devices:OnePlusOne, HTC ONE, Blackberry Z10, iPhone Παλιές αγάπες :iphone,Blackberry Bold 9900, Palm Pre,Palm Treo Pro, N95 8GB, m105,m505,Zire,Tungsten T, Tungsten C, TX, Treo 650, Life Drive, Nokia Communicator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 και το rel365 ρε φίλος που κολάει? Είναι η έκδοση του release.. Η firmware version είναι αυτή που σου λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts