ektorinox Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 το τελευταιο διαστημα η συσκευη μου κατα περιεργο τρόπο εχει χασει την ενταση το ηχειου, και ενω το εχω στην δυνατοτερο επιπεδο, χτυπαει πολυ σιγα.. σε σημειο που να χανω πολλες κλησεις γιατι δεν το ακουω. Εκανα αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση 511, αλλα το προβλημα συνεχιζει.. Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) καλησπερα κ καλη χρονια,υπαρχει καποιος τροπος να περασεις ελληνικο μενου στο bb 9000?κ με ποιο τροπο?ειμαι νεος χρηστης κ για αυτο συγμωμη αν κανω καποιο λαθος.ευχαριστω. Βρες το τελευταιο OS της συσκευης σου (το δινουν τα παιδια πιο πανω) και μετα κανε αυτο http://www.blackberry-experts.net/articles/how-perform-clean-os-install Edited January 14, 2010 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Καλησπέρα! Έχω βρει σε καλή τιμή ένα bold από Αμερική αλλά είναι κλειδωμένο να δουλεύει στο ATT NETWORK. Είναι εύκολο να το ξεκλειδώσω ώστε να το βάλω στην Cosmote? Πως ή που γίνετε? Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorinox Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 το τελευταιο διαστημα η συσκευη μου κατα περιεργο τρόπο εχει χασει την ενταση το ηχειου, και ενω το εχω στην δυνατοτερο επιπεδο, χτυπαει πολυ σιγα.. σε σημειο που να χανω πολλες κλησεις γιατι δεν το ακουω. Εκανα αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση 511, αλλα το προβλημα συνεχιζει.. Ξερει κανεις γιατι? τωρα δεν χτυπαει καθολου..!! τα ηχεια εχουν νεκρωθει τελειως.. υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα software, ή δεν το γλυτωνω το service?? (by the way, μπορω να το παω και αλλου εκτος vodafone αν ειναι στην εγγυηση?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Καλησπέρα! Έχω βρει σε καλή τιμή ένα bold από Αμερική αλλά είναι κλειδωμένο να δουλεύει στο ATT NETWORK. Είναι εύκολο να το ξεκλειδώσω ώστε να το βάλω στην Cosmote? Πως ή που γίνετε? Ευχαριστώ Ναι, είναι πολύ εύκολο. Αγοράζεις τον κωδικό online από διάφορα site ξεκλειδώματος και απλά τον περνάς στο τηλέφωνο. Τελευταία φορά που το έκανα πριν κάνα 4μηνο, κόστισε 7 ευρώ. Απλά δε γλιτώνεις από το branding της AT&T, αλλά σιγά το πράγμα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ναι, είναι πολύ εύκολο. Αγοράζεις τον κωδικό online από διάφορα site ξεκλειδώματος και απλά τον περνάς στο τηλέφωνο. Τελευταία φορά που το έκανα πριν κάνα 4μηνο, κόστισε 7 ευρώ. Απλά δε γλιτώνεις από το branding της AT&T, αλλά σιγά το πράγμα. Εάν έχεις κρατήσει το site στο ιστορικό σου και θέλεις να μου το στείλεις με PM θα σου ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george82 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Καλησπέρα! Αναβαθμισα σήμερα το Bold 9000 μου στο τελευταιο 5.0 OS που βρήκα μετά το παρακάτω post: http://www.blackberryos.com/forums/blackberryos-blog/12910-vodafone-greece-releases-5-0-0-411-blackberry-bold-9000-a.html Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς: Στο ένα από τα 2 bold μου, δεν εχω πληρωσει το λογαριασμό στη voda και εχουν ενεργοποιήσει φραγή εξερχόμενων κλήσεων Φυσικα οταν γινεται αυτό δε δουλευει ούτε το data. Με την τελευταια version 4 που είχα, την τελευταία πριν βγει η 5.0, όταν ήμουν σε WIFI access point, λάμβανα κανονικά τα email και τα PIN μου. Tώρα συνδέομαι κανονικά με τά ίδια Wifi AP που είχα δοκιμάσει και δούλευαν, παίρνω IP κανονικά .. αλλά δεν έρχονται e-mail ουτε μπορω να στείλω. Καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; είναι φυσιολογικό αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george82 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Μόλις παρατήρησα οτι το Host Routing Table είναι αδειο ίσως φταίει αυτό; Πώς μπορώ να το επαναφέρω; Μπήκα στο BIS site της Voda και εκανα resend service books αλλα δε βλεπω να αλλαξε κατι. Με hotspot browser μπαινω web κανονικα, αλλα δεν εχω email/pin. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εφόσον είναι ενεργοποιημένη η φραγή δεν μπορείς να λάβεις τα service books. Παλιά έμπαινες κανονικά γιατί τα service books υπήρχαν ήδη στη συσκευή. Ζήτησε απο κάποιον με bold και vodafone να σου στείλει τα service books και πέρασε τα μέσω του Desktop Manager από το Advanced Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george82 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ζήτησε απο κάποιον με bold και vodafone να σου στείλει τα service books και πέρασε τα μέσω του Desktop Manager από το Advanced Backup. Σε ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικη απαντηση φιλε, επιτελους με αυτο που εγραψες καταλαβα τι εφταιγε. ειχα ξεχασει οτι θα ξαναγινοταν registration όταν θα κατεβαζα την 5.0 Υποθετω ο αλλος χρηστης θα πρεπει να εχει κι αυτος την ιδια ακριβως εκδοση O/S; Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει σχέση το OS. Το πολύ πολύ να μην έχεις τις τελευταίες προσθήκες στην BIS, google wireless sync κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπέρα. ο φορτιστής που έχει είναι ο κανονικός mini usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Ναι. Έχει κανονικό mini usb. Micro usb θα βρεις στα 9700, 9500, 8900, 8220. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει blackberry bold με συμβόλαιο στην Cosmote να μου πει εάν του δουλεύει κανονικά το Google Talks? Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει ΒΒ με Cosmote, αλλά ούτε και κανέναν να χρησιμοποιεί Goole Talk :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εγώ έχω BB με BIS σε COSMOTE και το Google Talk δουλεύει μια χαρά. Δεν το χρησιμοποιώ και συχνά αλλά δουλεύει.. Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εγώ έχω BB με BIS σε COSMOTE και το Google Talk δουλεύει μια χαρά. Δεν το χρησιμοποιώ και συχνά αλλά δουλεύει.. Μπορείς να μου πεις τι OS φοράς και αν το έχεις χρησιμοποιήσει τελευταία? Επίσης αν έκανες τώρα μια δοκιμή θα σου ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 4.6.0.216 / Platform 4.0.0.183 Το δοκίμασα και σήμερα ! Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 4.6.0.216 / Platform 4.0.0.183 Το δοκίμασα και σήμερα ! Το ίδια και σε μένα με 4.6.0.216 / Platform 4.0.0.183. Gtalk και msn Live δουλεύουν τέλεια με καθημερινή χρήση ( είμαι στην Wind ) Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Το ίδια και σε μένα με 4.6.0.216 / Platform 4.0.0.183. Gtalk και msn Live δουλεύουν τέλεια με καθημερινή χρήση ( είμαι στην Wind ) Κανένα πρόβλημα. Είναι ειδικά για cosmote... Στην vodafone δεν είχα πρόβλημα.. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εχεις δοκιμάσει άλλον client ? πχ IM+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εχεις δοκιμάσει άλλον client ? πχ IM+ WM δουλεύει κανονικά!!! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 WM δουλεύει κανονικά!!! O IM+ έχει ενσωματωμένους όλους του άλλους client μαζί με yahoo, gtalk, msn και λοιπά. Οχι σαν stand alone εφαρμογή αλλά μέσα απο τον IM+ δεν δοκιμάζεις μήπως σου δουλεύει το GtAlk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 O IM+ έχει ενσωματωμένους όλους του άλλους client μαζί με yahoo, gtalk, msn και λοιπά. Οχι σαν stand alone εφαρμογή αλλά μέσα απο τον IM+ δεν δοκιμάζεις μήπως σου δουλεύει το GtAlk ? Πρέπει να το αγοράσω και δεν παίζει... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Δοκίμασε την trial... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts