timxon Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Εγω σπιτι μου με wifi βλεπω κανονικα youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Aλλο είναι με wifi. Μέσω του δικτύου είναι το θέμα. Έτσι κι αλλιώς wifi δεν βρίσκεις παντού :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Καλημέρα! Επειδή θα πάω εξωτερικό και δεν θέλω να χρεώνομαι κάθε φορά που λαμβάνω ένα spam ή κάποιο ενημερωτικό, σκέφτομαι να έχω τα data services του Bold μου μονίμως off, και όταν θα βρίσκω ασύρματο δίκτυο (θα γίνεται συχνά αυτό - Γερμανία είναι αυτή :P) να το ενεργοποιώ για να κατεβαίνουν τα mails! Το ερώτημα όμως είναι (και ρωτώ όποιον το έχει δοκιμάσει) θα κατέβουν τα mails με τα DATA Services OFF αφού και το BIS θα είναι OFF? Ενεργοποιώ λοιπόν πρώτα WiFi και αφού βρει δίκτυο ανοίγω και τα DATA Services αλλά ποιος εγγυάται ότι τα mails θα κατέβουν μέσω του ασύρματου? Παρακαλώ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Βάλε τα data services off when roaming και λογικά μόλις βρεις wifi πήγαινε στα μηνύματα πάτα ΒΒ button και reconcile now και θα στα κατεβάσει. βέβαια υπάρχει και η άλλη εύκολη λύση, αν εχεις gmail μπες από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Την πρώτη λύση είχα σκεφτεί, αλλά πόσο σίγουρος είσαι ότι θα πάνε όλα τα DATA μέσω WiFi? Όσο για το 2ο, το έχω το app αλλά με ενδιαφέρει για τα εταιρικά mails πιο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Εφόσον τα data services σου δεν θα λειτουργούν αφού θα είσαι σε roaming δεν θα έχεις πρόβλημα. Απ ότι θυμάμαι ένας άλλος χρήστης είχε βάλει data services off και δεν έμπαινε ούτε με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 παιδιά καλημέρα , έχω το bold και ξαφνικά δεν μου ανάβει με τίποτα η οθόνη του ! φενετε να λειτουργεί το τηλ. δηλαδή τα πλήκτρα αλλά η οθόνη τίποτα ! μου το χουνε ρίξει και τα πιτσιρίκια κάποιες φορές κάτω αλλά τώρα το έκανε ετσι ξαφνικά , το θεμα είναι οτι το εχω αγοράσει απο expansys και είναι κάπως δύσκολο να το στείλω τοσο μακριά , έχετε καμιά ιδέα τη έχει ? και που να το στείλω για επισκευή εδώ ? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Εφόσον τα data services σου δεν θα λειτουργούν αφού θα είσαι σε roaming δεν θα έχεις πρόβλημα. Απ ότι θυμάμαι ένας άλλος χρήστης είχε βάλει data services off και δεν έμπαινε ούτε με wifi. Και πως θα δω τα email μου τοτε??????? Εγώ θέλω να κάνω δουλεία, αλλά χωρίς να χρεωθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Βάζεις τα data services off when roaming και μόλις βρείς hotspot πάς messages και reconcile now. Κάλεσε και τον πάροχο σου για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Κάλεσε και τον πάροχο σου για να είσαι σίγουρος. Καλό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 παιδιά καλημέρα , έχω το bold και ξαφνικά δεν μου ανάβει με τίποτα η οθόνη του ! φενετε να λειτουργεί το τηλ. δηλαδή τα πλήκτρα αλλά η οθόνη τίποτα ! μου το χουνε ρίξει και τα πιτσιρίκια κάποιες φορές κάτω αλλά τώρα το έκανε ετσι ξαφνικά , το θεμα είναι οτι το εχω αγοράσει απο expansys και είναι κάπως δύσκολο να το στείλω τοσο μακριά , έχετε καμιά ιδέα τη έχει ? και που να το στείλω για επισκευή εδώ ? ευχαριστώ. (ξερει κάποιος να απαντηση ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Καλησπέρα. Δοκίμασε πρώτα να περάσεις το os. Δες εδώ Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 παιδιά καλημέρα , έχω το bold και ξαφνικά δεν μου ανάβει με τίποτα η οθόνη του ! φενετε να λειτουργεί το τηλ. δηλαδή τα πλήκτρα αλλά η οθόνη τίποτα ! μου το χουνε ρίξει και τα πιτσιρίκια κάποιες φορές κάτω αλλά τώρα το έκανε ετσι ξαφνικά , το θεμα είναι οτι το εχω αγοράσει απο expansys και είναι κάπως δύσκολο να το στείλω τοσο μακριά , έχετε καμιά ιδέα τη έχει ? και που να το στείλω για επισκευή εδώ ? ευχαριστώ. (ξερει κάποιος να απαντηση ? ) Όταν βγάλεις και ξαναβάλεις την μπαταρία η οθόνη ανάβει; Αν δεν ανάβει και τότε το σέρβις είναι μονόδρομος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 όχι δεν ανάβει καθόλου ,μόνο τα πλήκτρα αναβουνε και το βλέπει κανονικά το desktop manager , αλλά η οθόνη όχι ! από servis τι μου πρoτινης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 To κακό με τα ΒΒ είναι οτι δεν υπάρχει εξωτερικό service. Αναγκαστικά πρέπει να το στείλεις εκεί που το πήρες. Εάν η ζημιά ωφείλεται σε πτώση, πράγμα που δεν στο καλύπτει η εγγύηση, καλύτερα πήγαινε το σε μία vodafone ή γερμανό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 μίλησα με expansys, θα το στείλω εκεί και ας αργήσει,δεν έχω άλλη επιλογή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorinox Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Απο την αρχη που πηρα το bold ειχα το εξης προβλημα: στα email που μου ερχονται μεσω της ΒΒ υπηρεσιας δεν μπορω να διαβασω τους ελληνικους χαρακτηρες, και αναγκαζομαι να μπω μεσα απο το browser στο gmail για να τα διαβασω. Ξερει κανεις γιατι? Ειναι καμία ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ρε παιδια μου εφερε ενας φιλος το 9000 και ενω εχει ελληνικους χαρακτηρες τυπωμενους στο πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικη γλωσσα για τα μενου. Πρεπει να του κανω καποια αναβαθμιση; Εχει την 4.6.0.216. Δεν εχω ξανα πιασει στα χερια μου συσκευη blackberry και με επιασε αδιαβαστο. Η συσκευη να πω οτι ειναι αγορασμενη απο Ελλαδα. Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Όλα τα blackberry έχουν μόνο Αγγλικό μενού.. Πρώτη φορά που θα "φορέσουν" και Ελληνικό, είναι σε λίγες μέρες που θα φτάσει η έκδοση 5.0 Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Οι εκδόσεις που εισάγουν cosmote και fnac έχουν τους ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Όλα τα blackberry έχουν μόνο Αγγλικό μενού.. Πρώτη φορά που θα "φορέσουν" και Ελληνικό, είναι σε λίγες μέρες που θα φτάσει η έκδοση 5.0 Χμμ...Μάλιστα...Όταν λες σε λίγες μέρες...Μέσα στην εβδομάδα? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Χμμ...Μάλιστα...Όταν λες σε λίγες μέρες...Μέσα στην εβδομάδα? Άγνωστο ακόμα. Είναι η 1η φορά που ΒΒ θα έχει Ελληνικό μενού. Η εταιρεία ανακοίνωσε χθές στην ιστοσελίδα της, τις συσκευές (αρχικά) που θα υποστηρίζουν την 5.0: http://www.blackberry.com/btsc/dynamickc.do?externalId=KB17984&sliceID=2&command=show&forward=nonthreadedKC&kcId=KB17984 Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Άγνωστο ακόμα. Είναι η 1η φορά που ΒΒ θα έχει Ελληνικό μενού. Η εταιρεία ανακοίνωσε χθές στην ιστοσελίδα της, τις συσκευές (αρχικά) που θα υποστηρίζουν την 5.0: http://www.blackberry.com/btsc/dynamickc.do?externalId=KB17984&sliceID=2&command=show&forward=nonthreadedKC&kcId=KB17984 Πολύ ενδιαφέρον...Είδα ότι υπάρχει στα bbforums η 5.0.0.238 BETA...Έχει ελληνικά αυτή? Αν ναι του την βάζω και τελείωσε η υπόθεση...Το λέω γιατί το παλικάρι δεν γνωρίζει καθόλου αγγλικά και του είναι άχρηστη η συσκευή έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Πολύ ενδιαφέρον...Είδα ότι υπάρχει στα bbforums η 5.0.0.238 BETA...Έχει ελληνικά αυτή? Αν ναι του την βάζω και τελείωσε η υπόθεση...Το λέω γιατί το παλικάρι δεν γνωρίζει καθόλου αγγλικά και του είναι άχρηστη η συσκευή έτσι κι αλλιώς. Kαλύτερα να περιμένεις, μιας και όπου να ναι βγαίνει η επίσημη-Ελληνική. Αλλα ΒΒ συσκευή αν δεν ξέρεις Αγγλικά.....:X Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Kαλύτερα να περιμένεις, μιας και όπου να ναι βγαίνει η επίσημη-Ελληνική. Αλλα ΒΒ συσκευή αν δεν ξέρεις Αγγλικά.....:X Εμ του το έκαναν δώρο..χαχα...Εγώ θα του την βάλω...έτσι κι αλλιώς μόνο τηλέφωνα και μηνύματα στέλνει...άρα όποιο bug και να υπάρχει δεν νομίζω να του δημιουργήσει πρόβλημα. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts