Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aλλο είναι με wifi. Μέσω του δικτύου είναι το θέμα. Έτσι κι αλλιώς wifi δεν βρίσκεις παντού :D

Καλημέρα! Επειδή θα πάω εξωτερικό και δεν θέλω να χρεώνομαι κάθε φορά που λαμβάνω ένα spam ή κάποιο ενημερωτικό, σκέφτομαι να έχω τα data services του Bold μου μονίμως off, και όταν θα βρίσκω ασύρματο δίκτυο (θα γίνεται συχνά αυτό - Γερμανία είναι αυτή :P) να το ενεργοποιώ για να κατεβαίνουν τα mails! Το ερώτημα όμως είναι (και ρωτώ όποιον το έχει δοκιμάσει) θα κατέβουν τα mails με τα DATA Services OFF αφού και το BIS θα είναι OFF? Ενεργοποιώ λοιπόν πρώτα WiFi και αφού βρει δίκτυο ανοίγω και τα DATA Services αλλά ποιος εγγυάται ότι τα mails θα κατέβουν μέσω του ασύρματου?

Παρακαλώ... :D

Βάλε τα data services off when roaming και λογικά μόλις βρεις wifi πήγαινε στα μηνύματα πάτα ΒΒ button και reconcile now και θα στα κατεβάσει.

βέβαια υπάρχει και η άλλη εύκολη λύση, αν εχεις gmail μπες από την εφαρμογή.

Την πρώτη λύση είχα σκεφτεί, αλλά πόσο σίγουρος είσαι ότι θα πάνε όλα τα DATA μέσω WiFi? Όσο για το 2ο, το έχω το app αλλά με ενδιαφέρει για τα εταιρικά mails πιο πολύ...

Εφόσον τα data services σου δεν θα λειτουργούν αφού θα είσαι σε roaming δεν θα έχεις πρόβλημα. Απ ότι θυμάμαι ένας άλλος χρήστης είχε βάλει data services off και δεν έμπαινε ούτε με wifi.

παιδιά καλημέρα , έχω το bold και ξαφνικά δεν μου ανάβει με τίποτα η οθόνη του ! φενετε να λειτουργεί το τηλ. δηλαδή τα πλήκτρα αλλά η οθόνη τίποτα ! μου το χουνε ρίξει και τα πιτσιρίκια κάποιες φορές κάτω αλλά τώρα το έκανε ετσι ξαφνικά , το θεμα είναι οτι το εχω αγοράσει απο expansys και είναι κάπως δύσκολο να το στείλω τοσο μακριά , έχετε καμιά ιδέα τη έχει ?

και που να το στείλω για επισκευή εδώ ?

ευχαριστώ.

Εφόσον τα data services σου δεν θα λειτουργούν αφού θα είσαι σε roaming δεν θα έχεις πρόβλημα. Απ ότι θυμάμαι ένας άλλος χρήστης είχε βάλει data services off και δεν έμπαινε ούτε με wifi.

Και πως θα δω τα email μου τοτε??????? Εγώ θέλω να κάνω δουλεία, αλλά χωρίς να χρεωθω..

Βάζεις τα data services off when roaming και μόλις βρείς hotspot πάς messages και reconcile now.

Κάλεσε και τον πάροχο σου για να είσαι σίγουρος.

παιδιά καλημέρα , έχω το bold και ξαφνικά δεν μου ανάβει με τίποτα η οθόνη του ! φενετε να λειτουργεί το τηλ. δηλαδή τα πλήκτρα αλλά η οθόνη τίποτα ! μου το χουνε ρίξει και τα πιτσιρίκια κάποιες φορές κάτω αλλά τώρα το έκανε ετσι ξαφνικά , το θεμα είναι οτι το εχω αγοράσει απο expansys και είναι κάπως δύσκολο να το στείλω τοσο μακριά , έχετε καμιά ιδέα τη έχει ?

ευχαριστώ.

(ξερει κάποιος να απαντηση ? )

Καλησπέρα. Δοκίμασε πρώτα να περάσεις το os. Δες εδώ

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

ευχαριστώ.

(ξερει κάποιος να απαντηση ? )

Όταν βγάλεις και ξαναβάλεις την μπαταρία η οθόνη ανάβει;

Αν δεν ανάβει και τότε το σέρβις είναι μονόδρομος!

όχι δεν ανάβει καθόλου ,μόνο τα πλήκτρα αναβουνε και το βλέπει κανονικά το desktop manager , αλλά η οθόνη όχι !

από servis τι μου πρoτινης ?

To κακό με τα ΒΒ είναι οτι δεν υπάρχει εξωτερικό service. Αναγκαστικά πρέπει να το στείλεις εκεί που το πήρες. Εάν η ζημιά ωφείλεται σε πτώση, πράγμα που δεν στο καλύπτει η εγγύηση, καλύτερα πήγαινε το σε μία vodafone ή γερμανό!

Απο την αρχη που πηρα το bold ειχα το εξης προβλημα: στα email που μου ερχονται μεσω της ΒΒ υπηρεσιας δεν μπορω να διαβασω τους ελληνικους χαρακτηρες, και αναγκαζομαι να μπω μεσα απο το browser στο gmail για να τα διαβασω. Ξερει κανεις γιατι? Ειναι καμία ρυθμιση?

Ρε παιδια μου εφερε ενας φιλος το 9000 και ενω εχει ελληνικους χαρακτηρες τυπωμενους στο πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικη γλωσσα για τα μενου. Πρεπει να του κανω καποια αναβαθμιση; Εχει την 4.6.0.216. Δεν εχω ξανα πιασει στα χερια μου συσκευη blackberry και με επιασε αδιαβαστο. Η συσκευη να πω οτι ειναι αγορασμενη απο Ελλαδα. Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα.
Rock Simplicity

Όλα τα blackberry έχουν μόνο Αγγλικό μενού..

Πρώτη φορά που θα "φορέσουν" και Ελληνικό, είναι σε λίγες μέρες που θα φτάσει η έκδοση 5.0

"There's a story still unread"

Οι εκδόσεις που εισάγουν cosmote και fnac έχουν τους ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Όλα τα blackberry έχουν μόνο Αγγλικό μενού..

Πρώτη φορά που θα "φορέσουν" και Ελληνικό, είναι σε λίγες μέρες που θα φτάσει η έκδοση 5.0

Χμμ...Μάλιστα...Όταν λες σε λίγες μέρες...Μέσα στην εβδομάδα?

Rock Simplicity

Χμμ...Μάλιστα...Όταν λες σε λίγες μέρες...Μέσα στην εβδομάδα?

Άγνωστο ακόμα.

Είναι η 1η φορά που ΒΒ θα έχει Ελληνικό μενού.

Η εταιρεία ανακοίνωσε χθές στην ιστοσελίδα της, τις συσκευές (αρχικά) που θα υποστηρίζουν την 5.0:

http://www.blackberry.com/btsc/dynamickc.do?externalId=KB17984&sliceID=2&command=show&forward=nonthreadedKC&kcId=KB17984

Άγνωστο ακόμα.

Είναι η 1η φορά που ΒΒ θα έχει Ελληνικό μενού.

Η εταιρεία ανακοίνωσε χθές στην ιστοσελίδα της, τις συσκευές (αρχικά) που θα υποστηρίζουν την 5.0:

http://www.blackberry.com/btsc/dynamickc.do?externalId=KB17984&sliceID=2&command=show&forward=nonthreadedKC&kcId=KB17984

Πολύ ενδιαφέρον...Είδα ότι υπάρχει στα bbforums η 5.0.0.238 BETA...Έχει ελληνικά αυτή? Αν ναι του την βάζω και τελείωσε η υπόθεση...Το λέω γιατί το παλικάρι δεν γνωρίζει καθόλου αγγλικά και του είναι άχρηστη η συσκευή έτσι κι αλλιώς.

Rock Simplicity

Πολύ ενδιαφέρον...Είδα ότι υπάρχει στα bbforums η 5.0.0.238 BETA...Έχει ελληνικά αυτή? Αν ναι του την βάζω και τελείωσε η υπόθεση...Το λέω γιατί το παλικάρι δεν γνωρίζει καθόλου αγγλικά και του είναι άχρηστη η συσκευή έτσι κι αλλιώς.

Kαλύτερα να περιμένεις, μιας και όπου να ναι βγαίνει η επίσημη-Ελληνική.

Αλλα ΒΒ συσκευή αν δεν ξέρεις Αγγλικά.....:X

Kαλύτερα να περιμένεις, μιας και όπου να ναι βγαίνει η επίσημη-Ελληνική.

Αλλα ΒΒ συσκευή αν δεν ξέρεις Αγγλικά.....:X

Εμ του το έκαναν δώρο..χαχα...Εγώ θα του την βάλω...έτσι κι αλλιώς μόνο τηλέφωνα και μηνύματα στέλνει...άρα όποιο bug και να υπάρχει δεν νομίζω να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Rock Simplicity