Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπέρα,

Από κολλήματα πως πάτε στο bold? Εγω αν και το χω βάλει να κλείνει τα βράδια, τον τελευταίο καιρό νομίζω πως έχουν αυξηθεί αρκετά. Οι εφαρμογές που έχω είναι οι κλασσικές mail,facebook,msm,googlgle talk kai push weather. Σήμερα το βρήκα "παγωμένο" και αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία. Άλλλες φορές κάνει restart μόνο του. Βλέπω συζητάτε και για firmware. Εγω έχω πάνω το 4.6.0.162 από ότι βλέπω, μάλλον παλιό. Θ απάει πιο γρήγορα αν αναβαθμιστώ? Πώς το κάνω?

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιώ το ΒΒοld εδώ και 5 περίπου μήνες, και η κύρια χρήση του είναι να λαμβάνω email.Παρατηρώ τις τελευταίες 10 μέρες ότι η μπαταρία το μεσημέρι (από τις 09.00 πρωί) είναι κάτω από τη μέση και αυτό με προβληματίζει αρκετά....δεδομένου ότι η χρήση του για τηλέφωνα ή άλλες εφαρμογές είναι ελάχιστη.

Είναι αυτό συνηθισμένο, υπάρχει κάποια λύση ή μήπως πρέπει να αλλάξω κατ'ευθείαν την μπαταρία?

Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος φίλος στο θέμα με την μπαταρία ?

Eχω δει ότι ως τελευταία device software για Cosmote αναφέρωνται τα παρακάτω :

(1) BlackBerry Handheld Software v4.6.0.365 (Multilanguage)

Package Version: 4.6.0.365

Consisting of: Applications: 4.6.0.216 , Software Platform: 4.0.0.183

(2) BlackBerry Handheld Software v4.6.0.268 (Multilanguage)

Package Version: 4.6.0.268

Consisting of: Applications: 4.6.0.147 , Software Platform: 4.0.0.144

Χρησιμοποιώ το 2ο package. ¨Eχει κάποιος με Cosmote to 1o package , να μας πει την γνώμη του γενικά και ειδικώτερα σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας?

dimihatzi

My devices:OnePlusOne, HTC ONE, Blackberry Z10, iPhone

Παλιές αγάπες :iphone,Blackberry Bold 9900, Palm Pre,Palm Treo Pro, N95 8GB, m105,m505,Zire,Tungsten T, Tungsten C, TX, Treo 650, Life Drive, Nokia Communicator

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις την τελευταία επίσημη για την Cosmote.. Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε νεότερη άλλου carrier, διαγράφοντας το vendor.xml.. Μην ρωτήσεις περαιτέρω, έχει αναλυθεί σε προηγούμενα ποστς..

εμένα το μόνο bug που μπορώ να πω ότι έχω είναι ότι καμιά φορά ξεχνάει να με ειδοποιήσει για τα γενέθλια την ώρα που έχω ρυθμίσει. όταν το ανοίγω ειδοποιεί κανονικά.

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις την τελευταία επίσημη για την Cosmote.. Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε νεότερη άλλου carrier, διαγράφοντας το vendor.xml.. Μην ρωτήσεις περαιτέρω, έχει αναλυθεί σε προηγούμενα ποστς..

αν περιμένεις να βάλεις την τελευταία της ΚΟΣΜΟ τότε θα περιμένεις πολύ.

πάντα βάζουμε αναβαθμίσεις άλλων πάροχων.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

αν περιμένεις να βάλεις την τελευταία της ΚΟΣΜΟ τότε θα περιμένεις πολύ.

πάντα βάζουμε αναβαθμίσεις άλλων πάροχων.

Αυτό είπα, την παλεύεις..

Παιδια καλησπέρα,

Από κολλήματα πως πάτε στο bold? Εγω αν και το χω βάλει να κλείνει τα βράδια, τον τελευταίο καιρό νομίζω πως έχουν αυξηθεί αρκετά. Οι εφαρμογές που έχω είναι οι κλασσικές mail,facebook,msm,googlgle talk kai push weather. Σήμερα το βρήκα "παγωμένο" και αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία. Άλλλες φορές κάνει restart μόνο του. Βλέπω συζητάτε και για firmware. Εγω έχω πάνω το 4.6.0.162 από ότι βλέπω, μάλλον παλιό. Θ απάει πιο γρήγορα αν αναβαθμιστώ? Πώς το κάνω?

Κάνε αναβάθμιση σε κάποια τελευταία οφίσιαλ.. Πιο σταθερή & πιο γρήγορη σίγουρα...

μια χαρά την παλεύω :)

σπαστικό bug: καμιά φορά μετά από πολύ χρήση live mess αναβοσβήνει κόκκινο το φωτάκι.

Alex = the best!

πρακτικά 3.

το 9500 είναι ακόμα στην vodafone για αντικατάσταση (χάλασε και το 2ο).

το 9000 είναι δοσμένο σε φίλο αλλά το έχω από κοντά και το δουλεύω συχνά πικνά.

το 8100 είναι ο βασικός μου βοηθός αυτή τη στιγμή. έχει αντέξει τα πάντα εδώ και 2 χρόνια.

Alex = the best!

Άρα πιο είναι το νόημα; Παρατάς τα άλλα δύο και κάνεις την δουλειά σου με το 8100...

Μιάς και αυτό είναι που στο τέλος σου κάνει την δουλειά που θέλεις...

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

Για το Στορμ το καταλαβαίνω.. Αλλά τι παραπάνω έχει το 8100 από το 9000 δηλαδή? Επειδή είναι μικρότερο σε μέγεθος...? Πάσο...

μεγεθος καρφιτσας, μπαταρια απιστευτη, τρομερο suretype πολυ καλυτερο απο το qwerty.

επισης κοστιζει δευτερο χερι αν το βρεις κατω απο 100 φραγκα.

Alex = the best!

ότι νάνε γράφει ο καθένας. είστε και καθημερινά μέλη του bb forums @ myphone ;)

χάλασε το 9500 και γιαυτό έβγαλα και ενεργοποίησα το pearl από το συρτάρι. ΠΟΥ είναι το κακό?

ts ts ts :p

Alex = the best!

Μπαααααα εγώ δεςν θα έπεφτα κάτω από 8900/9000/storm... Προερχόμενος από iPhone θέλω καλή οθόνη...

Εννοείται 8900/9000... Και άσε τον άλεξ με το 8100. Δεν είναι μόνο θέμα οθόνης, αλλά ταχύτητας CPU, μνήμης, χωρητικότητας, ταχύτητα σύνδεσης, κτλ.. Δεν έχει βέβαια κανένα από τα παραπάνω 'μέγεθος καρφίτσας', αλλά τι να κάνουμε... :P

ότι νάνε γράφει ο καθένας. είστε και καθημερινά μέλη του bb forums @ myphone ;)

Εννοείται 8900/9000... Και άσε τον άλεξ με το 8100. Δεν είναι μόνο θέμα οθόνης, αλλά ταχύτητας CPU, μνήμης, χωρητικότητας, ταχύτητα σύνδεσης, κτλ.. Δεν έχει βέβαια κανένα από τα παραπάνω 'μέγεθος καρφίτσας', αλλά τι να κάνουμε... :P

LOL +1 και στους δύο :p

όχι πολύ απλά επειδή έχει μεγάλη επιφάνει επαφής με το χέρι το καθιστά λίγο εκνευριστικό.

Alex = the best!

όχι πολύ απλά επειδή έχει μεγάλη επιφάνει επαφής με το χέρι το καθιστά λίγο εκνευριστικό.

Τρίζει τρίζει κουνιέται........

Καλησπερα και απο εμενα.Ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα καθοτι νεος στα Μπερρυ θελω την βοηθεια σας.Πως εγκαθιστω εφαρμογες τυπου jad sto BOLD?

Εχω περασει απο νοκια και απο windows mobile κινητα αλλα εδω ειναι αλλιοως τα πραγματα.Οποια βοηθεια λοιπον ευπροσδεκτη!:)

Ευχαριστω και παλι

Γιαννης

όλα τα περνάς από το Ιnternet μπαίνεις στη σελίδα και τις κάνει εγκατάσταση. αλλιώς στην μνήμη του κινητού και τις τρέχεις από τον explorer @ media.

Alex = the best!

Προσπαθησα αλλα μαλλον δεν πετυχε.Μηπως μπορεις να μου το κανεις πιο αναλυτικα ολη την διαδικασια? Ευχαριστω και παλι