Jump to content

[MOTO] Piaggio Carnaby

rufous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια ειναι η διαδικασια στρωσιματος που πρεπει να ακολουθησω??

Ειχα παπακι πρωτα, με scooter ειναι η πρωτη μου φορα που συνηπαρχω και θα ηθελα καποιος εμπειρως να μου πει τι να προσεξω.

Ευχαριστω πολυ.

προοδευτικο ανοιγμα του γκαζιου για να στρωσει ο ιμαντας και οχι σταθερο γκαζι σε μια ταχυτητα.επισης το μηχανακι που και που θελει ανοιγμα..οχι τελικη αλλα μεγαλη ταχυτητα.

επισης οχι πολυ ζεσταμα το πρωι γιατι ολα τα σκουτερ της πιαντζιο απο'τι ξερω εχουν καταλυτη και αυτο κανει κακο.

επισης οταν ξεκινας πρεπει να ακουγετε ενα εντονο γκρρρρ και μετα απο 2-3 χιλιομετρα σταματαει ο θορυβος.μην ανησυχεις..αυτος ειναι ο θορυβος της κινησης του ιμαντα και οταν ζεστενεται..σταματαει.

ο ιμαντας ειναι απο κεβλαρ και γι'αυτο το κανει.

Τωρα βαλιτσα καλυτερα να βαλεις αυτη που προτεινει η piaggio.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 183
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θελω να βαλω μια κλειστη βαλιτσα πισω στην σχαρα(στο Carnaby 250),τι χωριτικοτητα να διαλεξω???30lt,40lt

Τι μαρκα να διαλεξω????

Εχεται να μου προτεινεται καποια???

Αυτη που εχει Piaggio για το Carnaby ειναι 32 L.

http://www.it.piaggio.com/img/catalog/acc_image_617.jpg

Χωραει ενα foul face κρανος ή 2 σακουλες Σ/Μ.. Αισθητικα πιστευω οτι ταιριαζει καλυτερα απο καθε αλλη μια και μπαινει ενα προσθετο καπακι που ειναι στο χρωμα του σκουτερ. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν ειναι αφαιρουμενη. Επισης στο 125 που την ειχα βαλει δυστυχως δεν εμπαινε ο εξτρα ομφαλος που σου δεινει η piaggio ωστε να χρησιμοποιεις μονο ενα κλειδι. Καποια μ@@κια.. μαλλον ειχαν κανει στη σχεδιαση.

Τωρα για το 250 ρωτησα στον αντιπροσωπο και που ειπε οτι με καποια πατεντα θα μπορουσε να μπει αυτη στη φωτο παρακατω η οποια ομως ειναι για το beverly. Ειναι 36L . Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα (αυτα τα κοκκινα αντανακλαστικα μ' εκνευριζουν.. ). .

http://www.it.piaggio.com/img/catalog/acc_image_4155.jpg

Προς το παρον παντως δεν του βαζω τιποτα..

Ποια ειναι η διαδικασια στρωσιματος που πρεπει να ακολουθησω??

Ειχα παπακι πρωτα, με scooter ειναι η πρωτη μου φορα που συνηπαρχω και θα ηθελα καποιος εμπειρως να μου πει τι να προσεξω.

Ευχαριστω πολυ.

Ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος RAVER. Μονο να προσθεσω οτι ειναι για τα πρωτα 1000 χμ. και κατοπιν προοδευτικο ανοιγμα.;)

Συνάδελφοι και συναγωνιστές...

μία @%#%$^γατα ανέβηκε πάνω στη σέλα μου και την κατούρησε! Γκρρρ!! Έχετε να προτείνεται κάποιο καθαριστικό; Έχω ένα ειδικό για δέρματα, αλλά είναι για πιο ...ήπιες βρωμιές :p Γενικά τη σέλα πώς την καθαρίζετε; Είναι και μπεζ και λερώνει εύκολα η άτιμη... ειδικά μέσα στα λακάκια του δέρματος...

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Συνάδελφοι και συναγωνιστές...

μία @%#%$^γατα ανέβηκε πάνω στη σέλα μου και την κατούρησε! Γκρρρ!! Έχετε να προτείνεται κάποιο καθαριστικό; Έχω ένα ειδικό για δέρματα, αλλά είναι για πιο ...ήπιες βρωμιές :p Γενικά τη σέλα πώς την καθαρίζετε; Είναι και μπεζ και λερώνει εύκολα η άτιμη... ειδικά μέσα στα λακάκια του δέρματος...

απλο σαπουνι,αυτα τα καθαριστικα ειναι για δερματα καθαρα,η σελα ειναι απλη δερματινη(κακης ποιοτητας) .απλα περασετην με υγρο για τα πιατα..και τριψτην ελαφρυα με ειδικο σφουγγαρι για πλησιμο μοτοσυκλετων.ξεπληνε'την με πιεση..και μια χαρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω το carnaby 125es εδω και 2 μηνες.Εχω κανει 600 χλμ εως τωρα με προοδευτικο ανοιγμα γκαζιου, μεχρι 60 χλμ τελικη και καμια φορα ελαχιστα εως 80.Μια χαρα το μηχανακι.Μονα προβληματα το οτι δεν παταει καλα ο διακοπτης ο κοκκινος της μιζας και δεν παιρνει μπροστα καμια φορα και ξανα παταω 2 τρεις φορες ανοιγμα κλεισιμο και πιανει.θα παω για αλλαγη μαλλον.και δευτερον, το πρωι χρειαζεται τερμα ανοιγμα γκαζι και μιζα να παρει μπροστα την πρωτη φοα λες και ειναι μπουκωμενο.μετα την δευτερη φορα παιρνει κανονικα.γιατι αυτο?

Εχω το carnaby 125es εδω και 2 μηνες.Εχω κανει 600 χλμ εως τωρα με προοδευτικο ανοιγμα γκαζιου, μεχρι 60 χλμ τελικη και καμια φορα ελαχιστα εως 80.Μια χαρα το μηχανακι.Μονα προβληματα το οτι δεν παταει καλα ο διακοπτης ο κοκκινος της μιζας και δεν παιρνει μπροστα καμια φορα και ξανα παταω 2 τρεις φορες ανοιγμα κλεισιμο και πιανει.θα παω για αλλαγη μαλλον.και δευτερον, το πρωι χρειαζεται τερμα ανοιγμα γκαζι και μιζα να παρει μπροστα την πρωτη φοα λες και ειναι μπουκωμενο.μετα την δευτερη φορα παιρνει κανονικα.γιατι αυτο?

δεν εχει κουμπωσει καλα ο διακοπτης.μην ανησυχεις.

το πρωι..το μηχανακι θελει τσοκ για να παρει μπροστα,οσα σκουτερ ειχα το ειχαν αυτοματο και προβλημα δεν ειχα,πρεπει να βαλεις λιγο ρελαντι στο μηχανακι σου.και να σου ρυθμισει ο μηχανικος σου τον αερα..αυτο να κοιταξεις.το σωστο στα σκουτερ δεν ειναι να το βαζεις με τερμα γκαζι..γιατι η πιεση που ασκει στο ρουμπινετο..με το χρονο θα σου κανει κακο.επισης σιγα σιγα να το ανοιγεις το μηχανακι σου προοδευτικα και σε μεγαλυτερες ταχυτητες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Εγώ παίδες έχω κάνει ήδη τα πρώτα 1000χμ... Έκανα και το πρώτο σέρβις. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Το μόνο πρόβλημα, το οποίο μάλιστα στην αρχή δεν το είχα εκλάβει ως τέτοιο, είναι ότι τις περισσότερες φορές (90%) για να πάρει μπροστά θέλει και λίγο γκάζι. Νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό (νέος οδηγός γαρ) μέχρι που είδα τον γαμπρό μου με καινούριο 250άρι carnaby να το βάζει μπρος με ένα χαδάκι στην μίζα και ζήλεψα!! :p

Οι μόνες φορές που και το δικό μου παίρνει έτσι εύκολα μπροστά είναι όταν είναι ζεστός ο κινητήρας... Τι λέτε να φταίει; Να το πάω στην αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν ή θα μου πουν "πλλλάκα με κάνεις;;" :lol:

Και κάτι ακόμα... Πότε θα μαλακώσουν επιτέλους αυτές οι αναρτήσεις; Στο 2 το έχω και μόνο όταν βάζω 2ο άτομο πάνω είναι κάπως καλά... Όταν είμαι μόνος επιβαρύνεται πολύ η μέση ρε παιδιά... Any ideas?

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Εγώ παίδες έχω κάνει ήδη τα πρώτα 1000χμ... Έκανα και το πρώτο σέρβις. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Το μόνο πρόβλημα, το οποίο μάλιστα στην αρχή δεν το είχα εκλάβει ως τέτοιο, είναι ότι τις περισσότερες φορές (90%) για να πάρει μπροστά θέλει και λίγο γκάζι. Νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό (νέος οδηγός γαρ) μέχρι που είδα τον γαμπρό μου με καινούριο 250άρι carnaby να το βάζει μπρος με ένα χαδάκι στην μίζα και ζήλεψα!! :p

Οι μόνες φορές που και το δικό μου παίρνει έτσι εύκολα μπροστά είναι όταν είναι ζεστός ο κινητήρας... Τι λέτε να φταίει; Να το πάω στην αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν ή θα μου πουν "πλλλάκα με κάνεις;;" :lol:

Και κάτι ακόμα... Πότε θα μαλακώσουν επιτέλους αυτές οι αναρτήσεις; Στο 2 το έχω και μόνο όταν βάζω 2ο άτομο πάνω είναι κάπως καλά... Όταν είμαι μόνος επιβαρύνεται πολύ η μέση ρε παιδιά... Any ideas?

Tα σκουτερ εχουν αυτοματο τσοκ.

θα πας στο συνεργειο και θα σου το ρυθμισει μαζι με το ρελαντι.δεν ειναι τιποτα!

τωρα για τις αναρτησεις,ειναι θεμα συνηθειας.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα σκουτερ εχουν αυτοματο τσοκ.

θα πας στο συνεργειο και θα σου το ρυθμισει μαζι με το ρελαντι.δεν ειναι τιποτα!

τωρα για τις αναρτησεις,ειναι θεμα συνηθειας.:)

Εμένα πάντως στο συνεργείο μου είπαν ότι είνια νορμάλ να θέλει λίγο γκάζι στην αρχή... :worry:

111s

Εμένα πάντως στο συνεργείο μου είπαν ότι είνια νορμάλ να θέλει λίγο γκάζι στην αρχή... :worry:

Νορμαλ δεν ειναι.

ΜΟΝΟ σε διχρονο κινητηρα ανοιγεις λιγο γκαζι

απλα το καλοκαιρι ρυθμιζεις τον αερα 1 στροφη.σε ολα τα σκουτερ που ειχα αυτο το αλλαζα απο μονος μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Γεια σας παιδειά είμαι νέος και θέλω να πάρω το carnaby 125 μεταχειρισμένο και δίνω 2000ε αν ξέρετε τίποτα στείλτε μου e-mail ή απαντήστε
~In search of my talent~

Γεια σας παιδειά είμαι νέος και θέλω να πάρω το carnaby 125 μεταχειρισμένο και δίνω 2000ε αν ξέρετε τίποτα στείλτε μου e-mail ή απαντήστε

δεν αξιζει να δωσεις τοσα πολλα χρηματα για μεταχειρησμενο.καλυτερα να το παρεις καινουργιο,η να επιλεξεις κανενα αλλο μηχανακι.:)

δυσκολο ειναι ναβρεις μεταχειρησμενο αυτο το σκουτερ γιατι ειναι πολυ "φρεσκο" στην αγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ένα γρήγορο ψάξιμο, είδα ότι υπάρχει π.χ. 1 αγγελία στο mototriti και άλλη μία στην ΧΕ.

Και διάφορες άλλες κοντά στο ποσό που δίνεις.

Επίσης υπάρχουν και αρκετές για το Aprilia Sport City που είναι ουσιαστικά το ίδιο μηχανάκι.

111s

Ναι φίλε και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα, ευχαριστώ πάντως, όσο για το carnaby βρήκα ένα καλό αλλά είναι από Θεσσαλονική και παίζει πρόβλημα, θα δούμε
~In search of my talent~

Ναι φίλε και εγώ αυτό σκέφτηκα τώρα, ευχαριστώ πάντως, όσο για το carnaby βρήκα ένα καλό αλλά είναι από Θεσσαλονική και παίζει πρόβλημα, θα δούμε

Τι προβλημα δηλαδη???

αμα το παρεις κοιτα τα service του,το βιβλιαρακι να εχει σφραγιδα απου εξουσιοδοτημενο piaggio center και να εχουν γινει στα χλμ του κατασκευαστη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν εννοώ τέτοια, όλα άψογα είναι, το μεταφορικό είναι το πρόβλημα και ελάχιστος χρόνος για να ασχοληθώ, ψάχνω μόνο Αττική και δεν έχω βρει καθόλου ούτε carnaby ούτε sportcity και ξενερώνω.

Βρήκα μία souper ευκαιρία (από ότι δείχνει) αλλά Πτολεμαιδα και.........:(

Χαχαχα τώρα το είδα από Ηγουμενίτσα είσαι??Δες τα πμ σου

~In search of my talent~

Γειά σας παιδιά. :)

Ενδιαφέρομαι για αγορά του Piaggio Carnaby (καινούριο) στα 200cc. Έχω επίσης για πώληση μια παλιότερη Fazer 600cc.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία ή μαγαζί στην Αθήνα που πουλάει Piaggio και κρατάει μεγάλες μηχανές και πληρώνεις τη διαφορά;

Ευχαριστώ. :)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Γειά σας παιδιά. :)

Ενδιαφέρομαι για αγορά του Piaggio Carnaby (καινούριο) στα 200cc. Έχω επίσης για πώληση μια παλιότερη Fazer 600cc.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία ή μαγαζί στην Αθήνα που πουλάει Piaggio και κρατάει μεγάλες μηχανές και πληρώνεις τη διαφορά;

Ευχαριστώ. :)

Ολες οι αντιπροσωπειες το κανουν αυτο.δεν εχεις προβλημα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας και είσαι από την Ηγουμενίτσα, στα Γιάννενα κοντά σου που ρώτησε συγγενικό μου πρόσωπο δεν το κάνουν με μεγάλες μηχανές, παρά μόνο με σκούτερ.
"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Η Piaggio στη Γαλατσίου, επίσης δεν κρατάει για ανταλλαγή μεγάλες μηχανές παρά μόνο σκούτερ και παπιά.

Η αναζήτηση αντιπροσωπειών συνεχίζεται.

Μιας και είσαι από την Ηγουμενίτσα, στα Γιάννενα κοντά σου που ρώτησε συγγενικό μου πρόσωπο δεν το κάνουν με μεγάλες μηχανές, παρά μόνο με σκούτερ.

Στα ιωαννινα κρατανε.επισης και στην Κερκυρα.

φιλος μου προσφατα εδωσε το xt και πηρε το nexus.ισως επειδη η ανταλλαγη ειχε και χρημα.

απ'οτι ξερω και ο Βηνιος στην Αθηνα κανει ανταλλαγες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα Γιάννενα είπανε του συγγενικού μου προσώπου, όπως προανέφερα, ότι κρατάνε μόνο σκούτερ και παπιά. Η ερώτηση έγινε από κοντά μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Και η συναλλαγή θα είχε παραπάνω χρήμα, αφού το κόστος του μεταχειρισμένου θα ήταν μικρότερο.

Θέλω να κατέβω και μια βόλτα από Μιχαλακοπούλου μεριά. :cool:

Στην μοτοκινηση στα ιωαννινα εχω δωσει crm πρν 10 χρονια που πηρα runner μου.

Βεβαια ηξερα και το μαγαζι γιατι ητανε το 2τερο μηχανακι που επαιρνα.

σιγουρα θα βρεις.ψαξιμο θελει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε 10 χρόνια όμως σε τέτοιες αγορές αλλάζουν πολλά πίστεψέ με! :lol:

Η αγορά των μεταχειρισμένων είναι με τις διετίες της.

Σίγουρα η αναζήτηση θα συνεχιστεί. ;)

Ισως να ειναι κι'αυτο!

τωρα να πας στο motovinios οπως σου ειπα γιατι εχει ανιπροσωπεια piaggio αλλα και Yamaha.μπορει να την κρατησει την μοτοσυκλετα.εχει πολλα μαγαζια στην Αθηνα και ισως εκει να βρεις την λυση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]