alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Με το χρονολόγιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Υπενθυμίζω ότι εδώ μιλάμε για το site του Facebook. Για την εφαρμογή για κινητά (που ειδικά σε android είναι πολύ προβληματική) θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αντίστοιχο forum. Τα off-topic posts μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335242 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και παλαιότερα... Οριστική Διαγραφή Facebook Το έκανα και ησύχασα! Ήταν ανενεργός για μεγάλο διάστημα ο λογαριασμός μου, αλλά όχι κλειστός. Μετά από 14 μέρες ΤΕΛΟΣ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ρε παιδια για δωστε μου τα φωτα σας....Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπλοκαρονται αυτοματα τα τσεκ ιν , οταν πανε να μας βαλουνε? (Το μισω αυτο το feature! :angry: )Δεν εχω βαλει το χρονολογιο (δεν ξερω αν αλλαζει κατι με αυτο...) Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παλι αλλαξε το slidebar στο τσατ??? ειχα αυτο http://www.sidebardisabler.net/ αλλα παλι δεν δουλευει για να εχω το παλιο τσατ... καμια αλλη ιδεα??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ρε παιδια για δωστε μου τα φωτα σας....Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπλοκαρονται αυτοματα τα τσεκ ιν , οταν πανε να μας βαλουνε? (Το μισω αυτο το feature! :angry: )Δεν εχω βαλει το χρονολογιο (δεν ξερω αν αλλαζει κατι με αυτο...) privcacy settings->Profile and Tagging->Edit Settings ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 privcacy settings->Profile and Tagging->Edit Settings ... Και πάλι δεν μπλοκάρονται τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 αυτο ρε παιδια πρεπει καπως να το λυσουμε...σχολιαζει ενας ακυρος που δεν τον ξερεις καν παρα μονο ο φιλος σου που τον εχεις tag σε φωτο η σε δημοσιευση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μια χαρά μπλοκάρονται όλα. Απλά το βάζεις να το βλέπεις μόνο εσύ και στην αναθεώρηση πατάς απλά "Όχι" Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ελάτε, πείτε την αλήθεια. Και σε εσάς το chat σήμερα τα έχει παίξει, μην πω τίποτ' άλλο! Βλέπω πολλά παιδιά διαμαρτύρονται και είμαι μέσα και εγώ! Από τις 11 το πρωί έχει κολλήσει στους 9.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ελάτε, πείτε την αλήθεια. Και σε εσάς το chat σήμερα τα έχει παίξει, μην πω τίποτ' άλλο! Βλέπω πολλά παιδιά διαμαρτύρονται και είμαι μέσα και εγώ! Από τις 11 το πρωί έχει κολλήσει στους 9.... εμενα λεει οτι εχω μεσα 14 ατομα και δεν νομιζω να ισχυει αυτο κατι κανουν παλι ακουστηκε κατι για νεο timeline Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εμενα λεει οτι εχω μεσα 14 ατομα και δεν νομιζω να ισχυει αυτο κατι κανουν παλι ακουστηκε κατι για νεο timeline Nαι ναι ,εμενα ειναι 5... Κ ηδη απο χθες εκανε κατι κουλα... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 αρχισαν τα ρουφιανιλικια και ποτε διαβαζουμε ενα μνμ???!!?!? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 αρχισαν τα ρουφιανιλικια και ποτε διαβαζουμε ενα μνμ???!!?!? Σοβαρά μιλάς; Πότε έγινε αυτό;;;;:confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εγω σημερα το ειδα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εγω σημερα το ειδα. Δηλαδή τι εμφανίζει; Ειδοποίηση ότι ο τάδε διάβασε το προσωπικό μήνυμα από τον τάδε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Σε εμένα έχει 4-5 μέρες που συμβαίνει αυτό. Γράφω κάτι στο chat και μόλις το διαβάσει ο άλλος δείχνει στο κάτω μέρος του chat την ώρα που διάβασε το μήνυμα! Βέβαια σπάνια χρησιμοποιώ το chat του φβ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Oops, τί ειν τούτο πάλι; ρουφιανιά στο φουλ ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Σε εμένα έχει 4-5 μέρες που συμβαίνει αυτό. Γράφω κάτι στο chat και μόλις το διαβάσει ο άλλος δείχνει στο κάτω μέρος του chat την ώρα που διάβασε το μήνυμα! Βέβαια σπάνια χρησιμοποιώ το chat του φβ.. εμενα δεν μου εχει προκυψει τιποτα τετοιο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Εχω το ******** το χρονολογιο και ξαφνικα οι φιλοι μου δεν βελπουν τον τοιχο μου.....Δεν πειραξα κατι και δεν βρισκω απο που ρυθμιζεται :lol: Edited May 29, 2012 by mcde Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 θέλω όταν με κάνουν tag σε κάποιο ποστ, να φαίνεται ΜΟΝΟ σε μένα στον τοίχο μου. πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 θέλω όταν με κάνουν tag σε κάποιο ποστ, να φαίνεται ΜΟΝΟ σε μένα στον τοίχο μου. πως γίνεται; τι εννοεις?καθολου στην αρχικη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 στον τοίχο μου δε θέλω να φαίνεται σίγουρα. τώρα αν γίνεται και στην αρχική δε θα πω όχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) καταργηθηκε το checkpoint?δεν μου το βγαζει πια πχ μπαινω απο αγνωστη συσκευη και δεν κανει τιποτα οι ειδοποιησεις με email ειναι τσεκαρισμενες Edited May 30, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 καταργηθηκε το checkpoint?δεν μου το βγαζει πια πχ μπαινω απο αγνωστη συσκευη και δεν κανει τιποτα οι ειδοποιησεις με email ειναι τσεκαρισμενες Δεν καταργήθηκε, σου στέλνει μέιλ ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts