petran66 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 για τις σελιδες ειπανε :) στο λινκ που σου εστειλα μου βγαζει αποκτηστε το χρονολογιο Εμενα τιποτα!Δηλ.ετσι γραφει,αλλα δεν εχει καπου να κανεις κλικ... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Εμενα τιποτα!Δηλ.ετσι γραφει,αλλα δεν εχει καπου να κανεις κλικ... Ψάξε στο ίντερνετ ίσως βρεις κάτι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 στω οτι καποιος εχει στο facebook μια ιστοσελιδα funpage για καποιον τραγουδιστη και του γινει προταση για να την πουλησει, αν την πουλησει εχει καμια ευυθυνη σχετικα με την περαιτερω λειτουργια της σελιδας ?? Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 στω οτι καποιος εχει στο facebook μια ιστοσελιδα funpage για καποιον τραγουδιστη και του γινει προταση για να την πουλησει, αν την πουλησει εχει καμια ευυθυνη σχετικα με την περαιτερω λειτουργια της σελιδας ?? οχι...δεν εχω ακουσει αλλα το σκεφτηκα λογικα πουλας ενα κινητο...αμα ο αλλος το χαλασει εσυ εχεις ευθυνη?;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 γιατί, πωλούνται και οι σελίδες του fb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 γιατί, πωλούνται και οι σελίδες του fb; Αμέ! 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) οχι...δεν εχω ακουσει αλλα το σκεφτηκα λογικα πουλας ενα κινητο...αμα ο αλλος το χαλασει εσυ εχεις ευθυνη?;) Δεν έχεις ευθύνη αλλά αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος φτιάξε ένα χαρτί που λέει ότι από σήμερα και πέρα έχεις δώσεις του ς κωδηκούς της σελίδα στον τάδε και ότι τωρα πια ουδεμία σχέση έχεις εσύ με αυτήν το υπογράφει πέρνεις τα λεφτα και ...................σε καλή μεριά Edited April 3, 2012 by mcde Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Αμέ! 10 χαρακτήρες δηλαδή πόσο κοστολογείται μια σελίδα; για δώσε ινφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 δηλαδή πόσο κοστολογείται μια σελίδα; για δώσε ινφο... Ανάλογα με τα "Likes". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJSOULIS Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ανάλογα με τα "Likes". :) ...και ποιός μπορεί να είναι αυτός που θα αγοράσει μία σελίδα με πολλά likes? Αν θες δώσε τιμοκατάλογο αναλόγως likes... Μπορεί να ξεκινήσουμε νέο επάγγελμα μιας και το δικό μας, μας αφήνει σιγά σιγά...:confused::( Παράθεση Οτι Πληρώνεις Παίρνεις....:pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 και να την αγοράσει να την κάνει ΤΙ;;;;; είναι ότι πιο χαζό έχω ακούσει τελευταία :lol: μα να πωλούνται οι σελίδες στο FB;;;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 γιατί, πωλούνται και οι σελίδες του fb; ναι:p ...και ποιός μπορεί να είναι αυτός που θα αγοράσει μία σελίδα με πολλά likes? Αν θες δώσε τιμοκατάλογο αναλόγως likes... Μπορεί να ξεκινήσουμε νέο επάγγελμα μιας και το δικό μας, μας αφήνει σιγά σιγά...:confused::( τα αγοραζουνε...σου την κοστολογουνε και εσυ αν θες την πουλας κατι τετοιο εχω ακουσει και να την αγοράσει να την κάνει ΤΙ;;;;; είναι ότι πιο χαζό έχω ακούσει τελευταία :lol: μα να πωλούνται οι σελίδες στο FB;;;; :lol: ναιι οσο και χαζο να φαινεται:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJSOULIS Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Μιά ερώτηση σε όποιον ξέρει: Πως γίνεται στο Χρονολόγιο να ρυθμίσουμε έτσι ώστε οι φίλοι μας να μην φαίνονται σε κανέναν, παρά μόνο οι κοινοί μας φίλοι, στους φίλους μας? Στο παλιό FB την ήξερα την ρύθμιση. Στο Νέο Χρονολόγιο όμως?:dash: τα αγοραζουνε...σου την κοστολογουνε και εσυ αν θες την πουλας κατι τετοιο εχω ακουσει Ρωτάω αν ξέρει κάποιος -Που απευθύνεσαι με την σελίδα που έχεις για πούλημα...? ;) Edited April 3, 2012 by mcde Παράθεση Οτι Πληρώνεις Παίρνεις....:pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μιά ερώτηση σε όποιον ξέρει: Πως γίνεται στο Χρονολόγιο να ρυθμίσουμε έτσι ώστε οι φίλοι μας να μην φαίνονται σε κανέναν, παρά μόνο οι κοινοί μας φίλοι, στους φίλους μας? Στο παλιό FB την ήξερα την ρύθμιση. Στο Νέο Χρονολόγιο όμως?:dash: Μπες στη λίστα των φίλων σου, επάνω δεξιά γράφει "Επεξεργασία", ανοίγεις και επιλέγεις από την κλειδαριά που θέλεις να φαίνονται. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Πως μπορω να δω τα αιτηματα φιλιας που εχω κανει και δεν εχουν γινει ακομα αποδεκτα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Πως μπορω να δω τα αιτηματα φιλιας που εχω κανει και δεν εχουν γινει ακομα αποδεκτα? Δεν μπορεις!Μονο αν μπεις στη σελιδα αυτων που τα εστειλες!Δηλ.π.χ.στελνεις σε μενα και το εχω δει ας πουμε,για να δεις,μπαινεις στη σελιδα μου και βλεπεις οτι"το αιτημα φιλιας,κλπ.εχει σταλει"!Και απλα περιμενεις ποτε θα το αποδεχτω και αν!Ομως,αν θελω,μπορω να μην το αποδεχτω απο την αρχη,οποτε θα δεις παλι το"στειλτε του αιτημα,κλπ."Αλλος τροπος,δεν νομιζω να υπαρχει...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Πως μπορω να δω τα αιτηματα φιλιας που εχω κανει και δεν εχουν γινει ακομα αποδεκτα? θα σου γραφει το αιτημα φιλιας σταλθηκε στο προφιλ του ατομου που κανεις add Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Καλησπέρα.. Πως βγάζω την εφαρμογή που μας λέει πόσες επισκέψεις είχε το προφίλ μου: Φοβερό! Tο προφίλ μου είχε xx επισκέψεις ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ. Φαίνεται με "κατασκοπεύουν" αρκετοί! Μάθε ποιοι παρακολουθούν εσένα από εδώ: http://bit.ly/HKdbKy edit: Okay, έπρεπε να ψάξω λίγο :O :O Edited April 4, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Εκτος απο καποιες σελιδες που πωλουνται, εχω ακουσει ακομα και διαφημιση μεσω status, σε προφιλ που εχουν κοντα 5000 φιλους. Τωρα η καθε γκομενα, εκτος απο τα γνωστα "τυχερα" της μεχρι τωρα, και με την αυτοπροβολη της με ρουχα ή χωρις, θα μπορει να παιρνει και μεροκαματο με ενα status που θα βλεπουν χιλιαδες φιλοι της. Για σκεφτειτε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για να αποκλεισω συγκεκριμενα ατομα να ποσταρουν στον τοιχο μου, πρεπει να παω ρυθμισεις απορρητου-αποκλεισμος χρηστων και εκει βαζω τα ονοματα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για να αποκλεισω συγκεκριμενα ατομα να ποσταρουν στον τοιχο μου, πρεπει να παω ρυθμισεις απορρητου-αποκλεισμος χρηστων και εκει βαζω τα ονοματα τους; Ή τους γράφεις έναν-έναν ή φτιάχνεις μια λίστα με τους ανεπιθύμητους φίλους και ύστερα γράφεις απλά το όνομα της λίστας εκεί που χρειάζεται. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για να αποκλεισω συγκεκριμενα ατομα να ποσταρουν στον τοιχο μου, πρεπει να παω ρυθμισεις απορρητου-αποκλεισμος χρηστων και εκει βαζω τα ονοματα τους; νομίζω οτι οτan κάνεις αποκλεισμό διαγράφεται η επαφή απο τους φίλους σου και τον μπλοκάρεις έτσι ώστε να μην μπορεί να σε δεί. Εγώ πιστευω οτι το ιδανικότερο είναι αυτό που έχω κάνει και εγώ δηλαδη η ορατότητα του τοίχο μου οτan δημοσιεύσει κάτι ένας φίλος μου το ορίζω μόνο εγώ και την δημοσίευση την βλέπω μόνο εγώ και μόνο το άτομο που την δημοσιεύσε. Δεν νομίζω οτι υπάρχει τροπος να ορίσεις ποιος μπορεί να δημοσιεύει στον τοίχο σου και ποιος όχι. Αλλα μόνο το προηγούμενο υπάρχει και την απενεργοποιήση δημοσίευσης στον τοίχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπέρα.. Πως βγάζω την εφαρμογή που μας λέει πόσες επισκέψεις είχε το προφίλ μου: Φοβερό! Tο προφίλ μου είχε xx επισκέψεις ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ. Φαίνεται με "κατασκοπεύουν" αρκετοί! Μάθε ποιοι παρακολουθούν εσένα από εδώ: http://bit.ly/HKdbKy edit: Okay, έπρεπε να ψάξω λίγο :O :O Χμ η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι μούφα. Το μόνο που κάνει είναι να spamarei και τα νούμερα που δίνουν είναι ψεύτικα. Στην πρώτη έκδοση σπάμαρε ανελέητα με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθούν λογαριασμοί, τώρα το έχουν βελτιώσει και το κάνει με μέτρο. Πάντως δεν μπορείς να δεις πόσες επισκέψεις έχεις, απαγορεύεται από την πολιτική του facebook. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Χμ η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι μούφα. Το μόνο που κάνει είναι να spamarei και τα νούμερα που δίνουν είναι ψεύτικα. Στην πρώτη έκδοση σπάμαρε ανελέητα με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθούν λογαριασμοί, τώρα το έχουν βελτιώσει και το κάνει με μέτρο. Πάντως δεν μπορείς να δεις πόσες επισκέψεις έχεις, απαγορεύεται από την πολιτική του facebook. ναι μπορεις ομως να σβησεις την εφαρμογη απο τις ρυθμισεις απορρητου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Friend Request Notice Please check the box so we know you understand Facebook’s friend request policy. We received feedback that you sent friend requests to people you don’t know, which isn’t allowed on Facebook. Please only send friend requests to people you know, like classmates, family, friends and colleagues. Otherwise, you could be blocked from sending friend requests. I understand the friend request rules above. άλλο πάλι και τούτο! μήνες έχω να κάνω friend request! γιατί το εμφανίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts