Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους!!!

Πήγα στις ρυθμίσεις απορρήτου και έκανα ό,τι μου είπατε!

saliez έχεις δίκιο για τα mail -αργά το κατάλαβα βέβαια..-οπότε τώρα που έφτιαξα καινούργιο mail θα αλλάξω τελείως το mail στο facebook και παντού.

Θα πρέπει να αλλάξω μόνο το mail από τα στοιχεία λογαριασμού ή και αυτό που βλέπουν -μόνο οι φίλοι-στα στοιχεία επικοινωνίας;;

Α κάτι ακόμη, τώρα τελευταία κάθε φορά που μπαίνω στο facebook μου εμφανίζει ένα παράθυρο και μου λέει ότι για να αυξήσω την ασφάλεια του λογαριασμού μου πρέπει να τους δώσω κινητό τηλεφωνο...Έχει τύχει και σε εσάς; (συγγνώμη δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλού και δεν το είδα..αλλά απόρησα γιατί το εμφανίζει συνέχεια).

Και εννοείται ότι σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλη τη βοήθεια! :shifty::shifty:

"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Έχει τύχει και σε εσάς; (συγγνώμη δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλού και δεν το είδα..αλλά απόρησα γιατί το εμφανίζει συνέχεια).

Ναι, το εμφάνισε καμιά πενηνταριά φορές, το αγνοούσα, ώσπου το σταμάτησε.

Θα πρέπει να αλλάξω μόνο το mail από τα στοιχεία λογαριασμού ή και αυτό που βλέπουν -μόνο οι φίλοι-στα στοιχεία επικοινωνίας;;

Α κάτι ακόμη, τώρα τελευταία κάθε φορά που μπαίνω στο facebook μου εμφανίζει ένα παράθυρο και μου λέει ότι για να αυξήσω την ασφάλεια του λογαριασμού μου πρέπει να τους δώσω κινητό τηλεφωνο...Έχει τύχει και σε εσάς; (συγγνώμη δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλού και δεν το είδα..αλλά απόρησα γιατί το εμφανίζει συνέχεια).

1: Θα αλλάξεις και το mail αλλά και θα το κρύψεις από τα privacy settings. Το να χακάρεις ένα mail είναι υπόθεση μισής ώρας.

2: Ναι το έχω δει να εμφανίζεται σε γνωστούς μου, εγώ προσωπικά έχω βάλει τηλέφωνο - και φυσικά το έχω κρύψει - αλλά δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις και εσύ.

Το συνιστώ πάντως, αν χακαριστεί το facebook με το τηλέφωνο έχεις τον λογαριασμό πίσω σε 1 λεπτό.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους!!!

Πήγα στις ρυθμίσεις απορρήτου και έκανα ό,τι μου είπατε!

saliez έχεις δίκιο για τα mail -αργά το κατάλαβα βέβαια..-οπότε τώρα που έφτιαξα καινούργιο mail θα αλλάξω τελείως το mail στο facebook και παντού.

Και εννοείται ότι σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλη τη βοήθεια! :shifty::shifty:

αγνοησε το...μην το δωσεις...δεν ειναι τιποτα...θα σταματησει απο μονο του:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Facebook now has a dislike button! Click 'Enable Dislike Button' to turn on the new feature!

4 hours ago via iPhone · Like · · Enable Dislike Button

τι ειν τουτο παλι?

Facebook now has a dislike button! Click 'Enable Dislike Button' to turn on the new feature!

τι ειν τουτο παλι?

scam, spam, μούφα κλπ.

τι ειν τουτο παλι?

δεν υπαρχει αυτο επισημα απο το facebook...γινεται περισσοτερο για διαφημηση και ο αλλος αμα πατησει καποιος dislike δεν θα το δει...μονο αυτος που το κανει

Φιλικά Γιώργος

Gio είναι κλασικό spam, όπως οτι το msn θα γίνει επί πληρωμή ή επειδή το facebook έχει πολλούς χρήστες θα κλείσει..

Μα καλά δεν διαβάζεις τους από πάνω; Είναι και πορτοκαλί χρωματάκι, δύσκολο να μην τον προσέξεις. :lol: :lol:

Gio είναι κλασικό spam, όπως οτι το msn θα γίνει επί πληρωμή ή επειδή το facebook έχει πολλούς χρήστες θα κλείσει..

Μα καλά δεν διαβάζεις τους από πάνω; Είναι και πορτοκαλί χρωματάκι, δύσκολο να μην τον προσέξεις. :lol: :lol:

ειδα αλλα ειπα την γνωμη μου...ειδικα αυτα που θα κλεισει το facebook η αυτα με τις αγαπες πειτε μου γιατι τα κανουν και μας σπανε τα νευρα...το κακο ειναι οτι πολλοι κολανε και τα πιστευουν...καποιοι το κανουν για να λενε εμενα απο την αθηνα το μυνημα μου εφτασε στην κρητη πχ:lol::lol:

αυτο και για το dislike μου ηρθε και μενα στον τοιχο...το εσβησα αμεσως...

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά μια απορία καθ'ότι νέος στο facebook. Το "poke" τι είναι; Με έκανε ένας φίλος μου "poke". Δηλαδή;:stupid:

Ελεύθερη μετάφραση, φιλικό σκούντημα. Το έχεις στα ελληνικά; κάτω αριστερά έχει επιλογή για αλλαγή γλώσσας :p

Sent from my GT-I9000

Ελεύθερη μετάφραση, φιλικό σκούντημα. Το έχεις στα ελληνικά; κάτω αριστερά έχει επιλογή για αλλαγή γλώσσας :p

Sent from my GT-I9000

Αααααα! Ο.Κ τον σκούντηξα κι εγώ φιλικά οπότε ...χαρήκαμε και οι δύο να υποθέσω!:wacko::p

Θενξ για την ενημέρωση! Το γύρισα και στα ελληνικά, δεν είχα προσέξει ότι μπορείς να το έχεις και σε άλλες γλώσσες!:O

σημερα πηγα και ανεβασα ενα βιντεακι στην σελιδα μου και μου το αφαιρεσε λογο δικαιοματων..και μου ειπε με μυνημα στην αρχικη οτι αμα ξανα ανεβασω βιντεο με δικαιοματα τριτων μπορει να μου σβησουν τον λογαριασμο..ισχυει?

Φιλικά Γιώργος

σημερα πηγα και ανεβασα ενα βιντεακι στην σελιδα μου και μου το αφαιρεσε λογο δικαιοματων..και μου ειπε με μυνημα στην αρχικη οτι αμα ξανα ανεβασω βιντεο με δικαιοματα τριτων μπορει να μου σβησουν τον λογαριασμο..ισχυει?

μπα... ειχα ανεβασει πολλα τετοια... καποιο ατομο εκανε report...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μπα... ειχα ανεβασει πολλα τετοια... καποιο ατομο εκανε report...

δεν ειχε ανεβει καν το βιντεο ομως:(

και εγω εχω ανεβασει πολλα για αυτο το λεω

Φιλικά Γιώργος

Το Facebook όπως και το Youtube έχουνε αυτοματοποιημένους ελέγχους που τσεκάρουν για copyright. Μην ρωτήσεις πως και γιατί, δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει.

Για να RIPάρεις αυτό που θες θα χρειαστεί να το ψάξεις πιο πολύ Gio.

Τι είδους περιεχόμενο ανέβασες giothesuper αν επιτρέπεται. Όχι να μου πεις συγκεκριμένα, απλά το είδος του βίντεο. Δηλαδή βίντεοκλιπ από εμπορικό μουσικό κομμάτι; Βίντεο που έδειχνε άλλα άτομα σε "παράξενη" φάση; Τι ακριβώς;
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

προσωπικα εχω ανεβασει πολλα slideshow με δικο μου οπτικο περιεχομενο αλλα και διασημα τραγουδια στο προφιλ μου...

χτες ανεβασα στην σελιδα μου ενα slideshow με την htc...κινητα μετα την εκθεση...πιστευω οτι αμα το ανεβαζα στο προφιλ δεν θα ειχα προβλημα

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά help!:(:mad:Έτυχε σε κανέναν σας αυτή η γκαντεμιά!!???Ενώ μιλούσα όμορφα και ωραία στο chat του facebook ήθελα να πατήσω επιλογή Clear από την πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της συνομιλίας μου στο chat για να μη μου εμφανίζονται μετά το ιστορικό της συνομιλίας μου και στα εισερχόμενα ως μηνύματα (κάτι που άρχισαν να κάνουν τελευταία στο facebook -παλιά δε συνέβαινε- και αντί να πατήσω Clear μου ξεφεύγει και πατάω ακριβώς δίπλα που γράφει Report!!Αυτόματα μου βγαίνει απαντητικό παράθυρο με ευχαριστία από το facebook ότι και καλά ευχαριστούμε που αναφέρατε το περιεχόμενο της πιθανώς άπρεπης συζήτησης.."Και κάτι τέτοια κουλά..Ψάχνω στο help να δω πώς γίνεται ακύρωση τέτοιας ενέργειας αν έγινε κατά λάθος όπως και έγινε στην περίπτωσή μου και γράφει ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και οι Αdministrators θα εξετάσουν το συμβάν και θα αποφανθούν ΑΝ θα στείλουν ενημερωτικό σημείωμα ή ΑΝ θα προβούν και σε αυστηρότερα μέτρα.." :mad: Υπόψην έχω αγγλικό μενού στο Interface του προφίλ μου και ό,τι γράφω είναι από πρόχειρη μετάφραση δική μου των όσων είδα στα αγγλικά μηνύματα που μου εμφάνισε..αλλά ξέρω καλά αγγλικά.. Δηλαδή δεν κατάλαβα..??Από τη μια τις βάζουν σχεδόν κολλητά τις λέξεις Clear και Report και από την άλλη θα μας επιβάλλουν μέτρα αν κατά λάθος το πατήσαμε??:wacko:

Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο??:( Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση??

Edited by x+y=z

Παιδιά help!:(:mad:Έτυχε σε κανέναν σας αυτή η γκαντεμιά!!???Ενώ μιλούσα όμορφα και ωραία στο chat του facebook ήθελα να πατήσω επιλογή Clear από την πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της συνομιλίας μου στο chat για να μη μου εμφανίζονται μετά το ιστορικό της συνομιλίας μου και στα εισερχόμενα ως μηνύματα (κάτι που άρχισαν να κάνουν τελευταία στο facebook -παλιά δε συνέβαινε- και αντί να πατήσω report μου ξεφεύγει και πατάω ακριβώς δίπλα που γράφει report!!Αυτόματα μου βγαίνει απαντητικό παράθυρο με ευχαριστία από το facebook ότι και καλά ευχαριστούμε που αναφέρατε το περιεχόμενο της πιθανώς άπρεπης συζήτησης.."Και κάτι τέτοια κουλά..Ψάχνω στο help να δω πώς γίνεται ακύρωση τέτοιας ενέργειας αν έγινε κατά λάθος όπως και έγινε και γράφει ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και οι Αdministrators θα εξετάσουν το συμβάν και θα αποφανθούν αν θα στείλουν ενημερωτικό σημείωμα ή αν θα προβούν και σε αυστηρότερα μέτρα.." Δηλαδή δεν κατάλαβα..??Από τη μια τα βάζουν σχεδόν κολλητά τις λέξεις Clear και Report και από την άλλη θα μας επιβάλλουν μέτρα αν κατά λάθος το πατήσαμε??:wacko:

Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο??:(

ότι νάναι. Όσο για αυτό που λες ότι μετά μαζεύονται οι συνομιλίες στα εισερχόμενα , είναι η καινούργια εμφάνιση. Νομίζω ότι δεν μπορείς σβηνοντας το ιστορικό συνομιλίας στο τσατ να σβηνονται και από τα εισερχόμενα αν και εγώ πότε δεν το εχω δοκιμάσει αυτό. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν βγεις από το facebook βγες με αποσύνδεση από το τσατ και πήγαινε στα εισερχόμενα και σβηστο. Η πιο απλά πατά στο τετράγωνακι δίπλα από χ της συνομιλίας και θα σε πάει αυτόματα .

ότι νάναι. Όσο για αυτό που λες ότι μετά μαζεύονται οι συνομιλίες στα εισερχόμενα , είναι η καινούργια εμφάνιση. Νομίζω ότι δεν μπορείς σβηνοντας το ιστορικό συνομιλίας στο τσατ να σβηνονται και από τα εισερχόμενα αν και εγώ πότε δεν το εχω δοκιμάσει αυτό. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν βγεις από το facebook βγες με αποσύνδεση από το τσατ και πήγαινε στα εισερχόμενα και σβηστο. Η πιο απλά πατά στο τετράγωνακι δίπλα από χ της συνομιλίας και θα σε πάει αυτόματα .
..Φίλε thanx για την απάντηση αλλά απάντησες στην απλή παρατήρηση που έκανα για το νεό τρόπο προβολής εισερχόμενων μηνυμάτων που βάζει μέσα και τα chat.. Ξέρω ότι μπορείς να τα εξαφανίσεις μέσα από τα εισερχόμενα..Εγώ προβληματίζομαι με το κατά λάθος report που έκανα και τι θα γίνει απο δω και πέρα;;Αν έτυχε σε κανέναν ακριβώς το ίδιο ας μου λύσει την αγωνιώδη απορία!Ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

Διεγραψα καποιν απο φιλο και το επιβεβαιωσα οτι δεν μπορουσα να δω το προφιλ του πλην ελαχιστω στοιχειων

ξαφνικα τον ξαναβλπεω στους φιλους μου χωρις να μου εχει στειλει προσκλιση.

Πως γινεται ??

edit

Ακυρο παιδια...Εχει δυο ιδια προφιλ

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά help!:(:mad:Έτυχε σε κανέναν σας αυτή η γκαντεμιά!!???Ενώ μιλούσα όμορφα και ωραία στο chat του facebook ήθελα να πατήσω επιλογή Clear από την πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της συνομιλίας μου στο chat για να μη μου εμφανίζονται μετά το ιστορικό της συνομιλίας μου και στα εισερχόμενα ως μηνύματα (κάτι που άρχισαν να κάνουν τελευταία στο facebook -παλιά δε συνέβαινε- και αντί να πατήσω Clear μου ξεφεύγει και πατάω ακριβώς δίπλα που γράφει Report!!Αυτόματα μου βγαίνει απαντητικό παράθυρο με ευχαριστία από το facebook ότι και καλά ευχαριστούμε που αναφέρατε το περιεχόμενο της πιθανώς άπρεπης συζήτησης.."Και κάτι τέτοια κουλά..Ψάχνω στο help να δω πώς γίνεται ακύρωση τέτοιας ενέργειας αν έγινε κατά λάθος όπως και έγινε στην περίπτωσή μου και γράφει ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και οι Αdministrators θα εξετάσουν το συμβάν και θα αποφανθούν ΑΝ θα στείλουν ενημερωτικό σημείωμα ή ΑΝ θα προβούν και σε αυστηρότερα μέτρα.." :mad: Υπόψην έχω αγγλικό μενού στο Interface του προφίλ μου και ό,τι γράφω είναι από πρόχειρη μετάφραση δική μου των όσων είδα στα αγγλικά μηνύματα που μου εμφάνισε..αλλά ξέρω καλά αγγλικά.. Δηλαδή δεν κατάλαβα..??Από τη μια τις βάζουν σχεδόν κολλητά τις λέξεις Clear και Report και από την άλλη θα μας επιβάλλουν μέτρα αν κατά λάθος το πατήσαμε??:wacko:

Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο??:( Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση??

λοιπον...εγω ξερω οτι με τα πολλα report σβηνεται ενα προφιλ...το ενα δεν παιζει ρολο...εχω δει πολλους που κανουν report και δεν σβηνεται το προφιλ τοσο ευκολα...η τυχη παντως του φιλου σου ειναι στα χερια του zuckerberg...ειναι απροβλεπτοι εκει...αλλα το πιο λογικο ειναι οτι δεν θα διαγραφει το προφιλ

Φιλικά Γιώργος

λοιπον...εγω ξερω οτι με τα πολλα report σβηνεται ενα προφιλ...το ενα δεν παιζει ρολο...εχω δει πολλους που κανουν report και δεν σβηνεται το προφιλ τοσο ευκολα...η τυχη παντως του φιλου σου ειναι στα χερια του zuckerberg...ειναι απροβλεπτοι εκει...αλλα το πιο λογικο ειναι οτι δεν θα διαγραφει το προφιλ
..A oκ ευχαριστώ..