overmaster Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 ΠΡΟΣΟΧΉ: Αύριο το πρωί μετά την σύνδεση σας στο Facebook, θα κληθούν πληροφορίες πληρωμής... Είναι επίσημο... Ηταν ακόμη και στις ειδήσεις. Το Facebook θα αρχίσουν να χρεώνουν.. Λόγω κατηγοριών προφίλ.. Αν αντιγράψετε και αν επικολλησετε αυτο στον τοίχο σας το είδωλο σας θα γινει μπλέ και το Facebook θα είναι ελεύθερο για εσάς.. Αντιγραφή και επικόλληση στον τοίχο σου!!!! Τρομοκρατηθηκα :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Επίσης, εαν δεν το στείλεις σε 500 άτομα, θα έρθει ο Γκοτζίλα και θα σου φάει το πιτογυρο, ΔΙΑΔΩΣΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) ΠΡΟΣΟΧΉ: Αύριο το πρωί μετά την σύνδεση σας στο Facebook, θα κληθούν πληροφορίες πληρωμής... Είναι επίσημο... Ηταν ακόμη και στις ειδήσεις. Το Facebook θα αρχίσουν να χρεώνουν.. Λόγω κατηγοριών προφίλ.. Αν αντιγράψετε και αν επικολλησετε αυτο στον τοίχο σας το είδωλο σας θα γινει μπλέ και το Facebook θα είναι ελεύθερο για εσάς.. Αντιγραφή και επικόλληση στον τοίχο σου!!!! Τρομοκρατηθηκα :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τρεχάτε χωριανοί! Χαχαχαχα Η αλλιώς στείλτε με ελληνικούς χαρακτήρες την λέξη "Ζάκερμπεργκ" στο 1256 (χρέωση 2,99€ με ΦΠΑ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Επίσης αν κάνετε κόπι πάστε αυτό το μήνυμα στον τοίχο από 10.000 φίλους σας μέσα στο χρονικό όριο των 30 δευτερολεπτων, θα μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα Kenwood FPP225 Multi Pro Πολυμιξερ αξίας 120€ για να φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα τσουρέκια στην στιγμή! Πέρα από την πλάκα... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά και όντως κάθονται και κάνουν αντιγραφή κ επικόλληση κάθε φορά που βγαίνει κάτι τέτοιο Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited December 5, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Το "πρόβλημα" είναι ότι το βλέπεις κυρίως από άτομα που τους "κόβει " Καμια τυχη.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Το "πρόβλημα" είναι ότι το βλέπεις κυρίως από άτομα που τους "κόβει " Καμια τυχη.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Οι οποίοι πολύ εύκολα μπορούν να πέσουν και θύματα απατης στο ίντερνετ με την ευκολιπιστια τους. Εννοώ αυτοί που πιστεύουν σε τέτοιου είδους ποστ και τα αναδημοσιεύουν κιόλας!! Άσχετα με τα απλά χαζά ποστ του Facebook, Ότι αν τους έρθει ας πούμε κάποιο email και καλά από κάποια τράπεζα που τους ζητάει τα στοιχεία τους δεν θα τα δώσουν άνετα; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited December 5, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 την τελευταια εβδομαδα μου εξαφανισε τις lists και τις βρισκω μονο μεσω του ιστορικου του browser, απο σήμερα νέα εμφάνιση http://i67.tinypic.com/4j6uqo.png Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Επαθε κατι το fb ? Δεν ανοίγει κανενα προφιλ φιλου μου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Επαθε κατι το fb ? Δεν ανοίγει κανενα προφιλ φιλου μου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μια χαρά ειναι. Δεν ανοίγει γενικά από πουθενά; η μονο από την εφαρμογή του fb που είναι ως γνωστόν προβληματική; Ας δοκιμάσει από υπολογιστή η από κάποιον browser κινητόυ Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Επαθε κατι το fb ? Δεν ανοίγει κανενα προφιλ φιλου μου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έχει ένα θέμα η Amazon με τις cloud υπηρεσίες (AWS S3) της. Ενδεχομένως, να οφείλεται εκεί το πρόβλημα που παρατήρησες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Υπαρχει τροπος να δω το πρωτο μηνυμα μιας συνομιλιας στο ινμποξ με καποιες κινησεις;Η να δω πότε εγινα φιλη με καποιο ατομο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Υπαρχει τροπος να δω το πρωτο μηνυμα μιας συνομιλιας στο ινμποξ με καποιες κινησεις;Η να δω πότε εγινα φιλη με καποιο ατομο; Στο προφίλ του ατόμου που θέλεις να δεις δίπλα απο friends-follow-message υπάρχουν τρεις τελείες για παραπάνω επιλογές. Εκεί έχει την επιλογή "see friendship" Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ευχαριστω!!Βλεπω μηνα χρονολογια της φιλιας αλλα δεν δειχνει ακριβη ημερα.Ευχαριστω πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Ευχαριστω!!Βλεπω μηνα χρονολογια της φιλιας αλλα δεν δειχνει ακριβη ημερα.Ευχαριστω πάντως! :) Μήπως θέλεις να σου έχει και βίντεο κοντινό πλάνο τα πρόσωπα σας την στιγμή που διεκπεραιώθηκε η φιλία και τους χτύπους της καρδιάς σας?:whistle: Πέρα από την πλάκα μπορεί να γίνεται. Αφού τώρα ξέρεις τον μήνα, δίπλα απο τις τρεις τελείες έχει το κουμπί 'view activity'. Έδω έχει την δραστηριότητα σου. Προς τα δεξιά πάνω διάλεξε το χρόνο που ΄΄ηδη ξέρεις οτι γίνατε φίλοι και προχώρα μέχρι τον μήνα που ήδη ξέρεις και μετά σιγά σιγά δες ποια μέρα θα γράφει το μήνυμα 'userS became friends with userX'. Ανάλογα με το πόση χρήση έκανες στο facebook θα σου πάρει και ανάλογη ώρα να περιηγηθείς μέχρι εκεί που θέλεις. Edited March 4, 2017 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Χαχα πέρα απο την πλάκα ευχαριστω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ερωτηση: υπαρχουν προϋποθεσεις για το ανοιγμα λογαριασμου στο facebook; π.χ. αν δεν εχω φιλους ή δημοσιυεσεις κινδυνευω να μου διαγραψει τον λογαριασμο το facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ερωτηση: υπαρχουν προϋποθεσεις για το ανοιγμα λογαριασμου στο facebook; π.χ. αν δεν εχω φιλους ή δημοσιυεσεις κινδυνευω να μου διαγραψει τον λογαριασμο το facebook; Όχι δεν θα εχεις πρόβλημα ..Που και που όμως μπες στον λογαριασμο σου αν και μαλλον δεν χρειαζεται Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ναι, θα μπαινω, φυσικα, ευχαριστω, αλλη μια ερωτηση, ειναι 2ος λογαριασμος, δεν πιστευω να παιζει προβλημα ουτε μ αυτο, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ναι, θα μπαινω, φυσικα, ευχαριστω, αλλη μια ερωτηση, ειναι 2ος λογαριασμος, δεν πιστευω να παιζει προβλημα ουτε μ αυτο, ετσι; Όχι κανενα ...Είναι δηλωμένοι με άλλο email προφανως .Με ιδιο email νομιζω δεν μπορεις να εχεις δυο λογαριασμούς . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Όχι κανενα ...Είναι δηλωμένοι με άλλο email προφανως .Με ιδιο email νομιζω δεν μπορεις να εχεις δυο λογαριασμούς . Μην εισαι απολυτος , και λες κανενα προβλημα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Μην εισαι απολυτος , και λες κανενα προβλημα Τι εννοεις ? Εκτος τον κανονικο λογαριασμο πριν 3-4 χρονια για καποιο λογο ειχα φτιαξει αλλον ένα και δουλευει κανονικα χωρις φιλους και ελάχιστες λεπτομέρειες . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Τι εννοεις ? Εκτος τον κανονικο λογαριασμο πριν 3-4 χρονια για καποιο λογο ειχα φτιαξει αλλον ένα και δουλευει κανονικα χωρις φιλους και ελάχιστες λεπτομέρειες . Αν εχεις ασυνιθιστη, υπερβολικη δραστηριοτητα, αν δεν τον εχεις συνδεσει και επαληθευσει με ενα κινητο τηλεφωνο, και εχεις ενα ονομα που δεν θυμιζει κανονικο, τοτε κυνδινευεις να στο κλειδωσουν και να ζητησουν επαληθευση με ταυτοτητα, ή με κινητο ή με αναγνώριση φωτογραφιών φιλων σου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Αν εχεις ασυνιθιστη, υπερβολικη δραστηριοτητα, αν δεν τον εχεις συνδεσει και επαληθευσει με ενα κινητο τηλεφωνο, και εχεις ενα ονομα που δεν θυμιζει κανονικο, τοτε κυνδινευεις να στο κλειδωσουν και να ζητησουν επαληθευση με ταυτοτητα, ή με κινητο ή με αναγνώριση φωτογραφιών φιλων σου Τιποτα από αυτά δεν μου εχουν γινει και δεν με εχουν ...ενοχλησει μεχρι τωρα .Ονομα που δεν θυμιζει ονοματεπωνυμο εχω βαλει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Τιποτα από αυτά δεν μου εχουν γινει και δεν με εχουν ...ενοχλησει μεχρι τωρα .Ονομα που δεν θυμιζει ονοματεπωνυμο εχω βαλει . Δεν ειπα οτι θα γινει οπωσδηποτε. Εχει γινει σε μερικους παντως Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ενδιαφερον...!! 1) ασυνιθιστη, υπερβολικη δραστηριοτητα: οχι, μονο για "περιστασιακους" friends, 2) δεν τον εχεις συνδεσει και επαληθευσει με ενα κινητο τηλεφωνο: αυτο μου ελεγε κι ο αδερφος μου, οτι ζηταει τηλεφωνο, αλλα δεν μου ζητησε, στην δημιουργια τουλαχιστον, 3) εχεις ενα ονομα που δεν θυμιζει κανονικο: με τετοιο ονομα δεν σου επιτρεπει να ανοιξεις λογαριασμο και το ξερω γιατι δυσκολευτηκα, ηθελα κατι που α) να μην φαινεται το επωνυμο μου απ την μια και β) να ειναι οσο γινεται μοναδικο το επωνυμο ωστε να εμφανιζεται σε αναζητησεις, αφου το δωσω βεβαια προσωπικα σε αυτους που θελω να με βρουν 4) επαληθευση με ταυτοτητα, ή με κινητο ή με αναγνώριση φωτογραφιών φιλων σου: εκτος του κινητου, τα υπολοιπα μου φαινονται λιγο (παρα)τραβηγμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 ενδιαφερον...!! 1) ασυνιθιστη, υπερβολικη δραστηριοτητα: οχι, μονο για "περιστασιακους" friends, 2) δεν τον εχεις συνδεσει και επαληθευσει με ενα κινητο τηλεφωνο: αυτο μου ελεγε κι ο αδερφος μου, οτι ζηταει τηλεφωνο, αλλα δεν μου ζητησε, στην δημιουργια τουλαχιστον, 3) εχεις ενα ονομα που δεν θυμιζει κανονικο: με τετοιο ονομα δεν σου επιτρεπει να ανοιξεις λογαριασμο και το ξερω γιατι δυσκολευτηκα, ηθελα κατι που α) να μην φαινεται το επωνυμο μου απ την μια και β) να ειναι οσο γινεται μοναδικο το επωνυμο ωστε να εμφανιζεται σε αναζητησεις, αφου το δωσω βεβαια προσωπικα σε αυτους που θελω να με βρουν 4) επαληθευση με ταυτοτητα, ή με κινητο ή με αναγνώριση φωτογραφιών φιλων σου: εκτος του κινητου, τα υπολοιπα μου φαινονται λιγο (παρα)τραβηγμενα Ειναι παρατραβηγμενα, αλλα εχουν συμβει. Δεν ειναι ο κανονας Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Πριν ένα χρόνο μου κλείσανε τον λογαριασμό έτσι στα καλά καθούμενα και μου ζήτησε να αναγνωρίσω φωτογραφίες φίλων για να ανοίξει και μου άνοιξε κανονικά χωρίς ταυτότητα αφού δεν είχα κάνει ούτε ένα λάθος στις φωτογραφίες. Και να σημειώσω ότι μπαίνω καθημερινά και έχω το κανονικό μου ονοματεπώνυμο με ελληνικούς χαρακτήρες. Επίσης η δραστηριότητα μου ήταν πάντα κανονική κ όχι υπερβολική. 2-3 δημοσιεύσεις την εβδομάδα αλλά έμπαινα και μπαίνω καθημερινά. Θέλω να πω ότι μπορεί να τύχει στον καθένα να ζητηθεί επιβεβαίωση λογαριασμού αλλά αν δουν ότι έχεις ψεύτικο όνομα έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου το κλείσουν και να ζητήσουν και ταυτότητα για επιβεβαίωση! Εχω φίλη που είχε ονοματεπώνυμο που δεν έμοιαζε με ονοματεπώνυμο και της ζήτησαν ταυτότητα για να το ανοίξουν και από πέρυσι περιμένει κ δεν το ανοίγουν. Έφτιαξε αλλο. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited March 6, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts