mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 θελω να κανω invite στη σελιδα μου 2 συγκεκριμενα ατομα. με τα οποια δεν ειμαστε φιλοι στο fb. mail τους δε γνωριζω, αλλα και να γνωριζα δε θα θελα να σταλει εκει η προσκληση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 θελω να κανω invite στη σελιδα μου 2 συγκεκριμενα ατομα. με τα οποια δεν ειμαστε φιλοι στο fb. mail τους δε γνωριζω, αλλα και να γνωριζα δε θα θελα να σταλει εκει η προσκληση :) Αν ειναι για δυο μονο ατομα, στελνεις και προσωπικο μηνυμα. Αλλα επειδη δεν ειναι φιλοι, αν το δουν ...... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) πως μπορώ να διαγράψω ολόκληρη συνομιλία με κάποιον χωρίς να διαγράφω τις φράσεις μια μια? νεβερ μαιντ, το βρηκα! Edited May 30, 2016 by FREAK_OF_NATURE Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 απο χτες στο m.facebook μου πεταει αυτο το μηνυμα και με παει στο play store να κατεβασω το messenger. τωρα θα μας αναγκασει να εχουμε και αλλη μια αχρηστη+βαρια εφαρμογη στα κινητα μας? Οι συζητήσεις σας μεταφέρονται στο Messenger Πολύ σύντομα θα μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματά σας μόνο από το Messenger. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 απο χτες στο m.facebook μου πεταει αυτο το μηνυμα και με παει στο play store να κατεβασω το messenger. τωρα θα μας αναγκασει να εχουμε και αλλη μια αχρηστη+βαρια εφαρμογη στα κινητα μας? Από σήμερα μου το πετάει και στο folio For Facebook αυτό όταν μπαίνω στα μηνύματα αλλά έχει πάνω αριστερά ένα x και το πατάω και μπαινω κανονικά (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Και σύντομα και μια τρίτη εφαρμογή θα αναγκαστούμε να βάλουμε, για τις φώτο Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Και σύντομα και μια τρίτη εφαρμογή θα αναγκαστούμε να βάλουμε, για τις φώτο Unleashed by my M1 NOTE Ναι? Ποια?? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ναι? Ποια?? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Την moments. Δεν έχεις δει τόσα μηνύματα που βγάζει εδώ και μέρες το ίδιο Facebook; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Την moments. Δεν έχεις δει τόσα μηνύματα που βγάζει εδώ και μέρες το ίδιο Facebook; Unleashed by my M1 NOTE Όχι γιατί μπαίνω από folio. Σπάνια βάζω να μπω από το application του Facebook (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Την moments. Δεν έχεις δει τόσα μηνύματα που βγάζει εδώ και μέρες το ίδιο Facebook; Unleashed by my M1 NOTE Ούτε και εγώ είδα κάτι. Και μπαίνω με την κανονική εφαρμογή. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κυριες και κυριοι, τα μηνυματα σας: https://www.messenger.com Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Από mobile browser σου λέει να βάλεις την εφαρμογή και όταν κάνεις request desktop site δεν είναι σε καμία περίπτωση χρηστικό Sent from my XT1068 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 το προβλημα ειναι οτι οσοι εχουμε facebook σελιδες, δε μπορουμε να δουμε τα μηνυματα απο τον υπολογιστη. Μονο μεσω κινητου. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Στο folio For Facebook free πως το κάνουμε να βλέπουμε τις νεότερες δημοσιεύσεις στην αρχική? . Τις βλέπω ανακατεμενες και πρέπει να ψάχνω (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 τα ιδια μου εκανε κι εμενα το lite και πλεον διαβαζω απ το browser, να σου πω, γιατι δεν δοκιμαζεις τον opera; εγω κρατησα το lite για τις ειδοποιησεις για την ωρα, αλλα εχει και το opera ειδοποιησεις (οπως το chrome που δεν σου επαιζε σωστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Από mobile browser σου λέει να βάλεις την εφαρμογή και όταν κάνεις request desktop site δεν είναι σε καμία περίπτωση χρηστικό το δοκιμασα σε chrome και μου φορτωνει παλι το m.facebook αλλα με αφηνει να δω τα μηνυματα κανονικα οπως παλια! μακαρι να κρατησει ετσι γιατι εφαρμογες δεν εχω καμια ορεξη να βαλω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μέχρι και σήμερα πάντως κανονικά δουλεύει το link m.Facebook στην ανάγνωση μηνυμάτων μέσω browser. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μέχρι και σήμερα πάντως κανονικά δουλεύει το link m.Facebook στην ανάγνωση μηνυμάτων μέσω browser. με ποιον browser? Σε chrome αν δεν εχεις επιλεγμενο το "request desktop site" σε παραπεμπει στο messenger για εγκατασταση και πλεον δεν υπαρχει το Χ πανω δεξια για να το κλεισεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 και σε opera πατάς το εικονίδιο με τα μηνύματα και πάει σε σελίδα που δεν υπάρχει, οπότε lite για τα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 με ποιον browser? Σε chrome αν δεν εχεις επιλεγμενο το "request desktop site" σε παραπεμπει στο messenger για εγκατασταση και πλεον δεν υπαρχει το Χ πανω δεξια για να το κλεισεις. Στον Lightning. Γιατί που είναι το δύσκολο να επιλέξεις το desktop site? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 προχτες παρατηρησα οτι εχω 370 φιλους και μολις τωρα ειναι 330! να φυγαν 40 σε 2 μερες δε πιστευω, να σκαλωσε καπου το συστημα πολυ πιθανο το παρατηρησε κανεις αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 προχτες παρατηρησα οτι εχω 370 φιλους και μολις τωρα ειναι 330! να φυγαν 40 σε 2 μερες δε πιστευω, να σκαλωσε καπου το συστημα πολυ πιθανο το παρατηρησε κανεις αλλος; Μάλλον κόλλησε και σου δείχνει λάθος νούμερα. Δεν νομίζω μέσα σε δύο μέρες να σε έβγαλαν από φίλο τοσα άτομα ταυτόχρονα!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 σερνεται η desktop σημερα ετσι; ενω στο κινητο ολα οκ, απ το pc δεινοπαθω! ειδικα το τελευταιο 2ωρο δε παλευεται κανεις αλλος το ιδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Έπεσε το Facebook!! Τώρα πήγα να μπω και είδα αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/433a20eab652bbdf2f5795e40831135a.jpg Από το application του Facebook όμως μπαίνω κανονικά. Από κανέναν browser (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited June 16, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 τι φαση οι νεες 360° φωτος και τα live streaming videos? πως ανεβαζω το ενα και πως το αλλο??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts