AnDas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εμένα με είχε μπλοκάρει με ειδοποίηση για τρεις μέρες για αυτόν τον λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndv Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 ενω εχω ενα αιτημα εκκρεμες(απο μενα σταλμενο) μπορω να στειλω ενα αλλο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ναι μπορείς. Εμένα με είχε μπλοκάρει, γιατί είχα κάνει αναζήτηση φίλων με τα κινητά τηλέφωνα τους, είχα βρει 5-6 και έκανα με τη μια σε όλους friend request. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ανέβασα ένα τραγούδι στο προφίλ μου αλλά εγώ δεν το βλέπω στην αρχική μου σελίδα. Φαίνεται μεν στο προφίλ μου, το βλέπουν και οι άλλοι στην αρχική τους σελίδα αλλά στη δική μου δε φαίνεται... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ανέβασα ένα τραγούδι στο προφίλ μου αλλά εγώ δεν το βλέπω στην αρχική μου σελίδα. Φαίνεται μεν στο προφίλ μου, το βλέπουν και οι άλλοι στην αρχική τους σελίδα αλλά στη δική μου δε φαίνεται... και σε μενα το κανει αρκετες φορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndv Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 εχω εγκαταστησει ενα προγραμμα π λεγεται kimesup στο φβ κ λεει ειναι unfriend finder για το chrome.καλο ειναι η μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ξερω οτι κατα 90% αυτο που θα ρωτησω δεν γινεται αλλα επειδη ποτε μην λες ποτε θα το ρωτησω, μου ειπε καποιος οτι μπορεις αν γνωριζεις κάποια στοιχεία ενος ατομου (π.χ. email) που έχει προφίλ στο FB αλλά δεν τον έχεις φίλο να μπορείς να βλέπεις κάποια στοιχεία απο το προφιλ του (π.χ. φωτογραφιες). Ξέρει κανεις τιποτα;:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 γίνεται, αν δεν έχει κλειδώσει το προφίλ του ;) απόλυτα φυσιολογικό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Μιλάμε για κλειδωμένο προφίλ Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 εφόσον είναι κλειδωμένο δε μπορείς να δεις ινφο. η αναζ'ητηση ενός ατόμου είναι η ίδια, είτε βάλεις ονομα είτε mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ανέβασα ένα τραγούδι στο προφίλ μου αλλά εγώ δεν το βλέπω στην αρχική μου σελίδα. Φαίνεται μεν στο προφίλ μου, το βλέπουν και οι άλλοι στην αρχική τους σελίδα αλλά στη δική μου δε φαίνεται... σε μενα γινεται παντα σχεδον..το εμφανιζει οταν το ανεβαζω και μετα φευγει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 και σε μενα το κανει αρκετες φορες! σε μενα γινεται παντα σχεδον..το εμφανιζει οταν το ανεβαζω και μετα φευγει Σε εμένα συμβαίνει όταν ανεβάζω το τραγούδι, το "κατεβάζω" - διαγράφω και το ξανανεβάζω.. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) εδω κ ενα τεταρτο παω να μπω face και μου λεει ''Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής http://www.facebook.com δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.'' και σε εσας???? αρχικα νομιζα οτι εχει προβλημα ο firefox αλλα και απο εξπλορερ και οπερα που δοκιμασα παλι δεν μπαινει! ουτε απο το app του face για android μπορω.... Edited December 10, 2012 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 δεν ανοιγει από καμιά συσκευή το fb. ούτε σε φίλους μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 από κινητο μπαίνει ωστόσο... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 και σε μενα εμπαινε στην αρχη μονο απο κινητο... μετα σταματησε κ αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 εδώ και λίγη ώρα είναι οκ από pc και κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Από ότι διάβασα, είχε πρόβλημα το φβ εχθές. http://www.pinnokio.gr/arthro/EKTOS-LEITOYRGIAS-TO-FACEBOOK-KAI-TO-GMAIL?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Οσοι εχετε facebook από iOS, οταν κανετε ανανεωση καταστασης, αναφερει την περιοχη σας; Εμενα αν και την γραφει κατω αριστερα εαν θυμαμαι, οταν παταω να το δημοσιευσει δεν βγαζει απο πιο μερος το εκανα (ευρύτερη περιοχη) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) υπαρχει εφαρμογη για facebook που να πηγαινει στη sd?το friendcaster που νομιζα οτι πηγαινει δεν παει. Επίσης στο friendcaster κάτω από κάθε ανάρτηση δείχνει και μερικά από τα σχόλια. γίνεται να μην τα δείχνει? Edited December 19, 2012 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Για απορίες σχετικά με εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, παρακαλώ να απευθύνεστε στο αρμόδια topics στο εξής. Στο παρόν topic συζητάμε γενικά για το Facebook. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Τις τελευταίες μέρες πάω να ανεβάσω τραγούδια από YouTube και μου τα ανεβάζει από την εφαρμογή του YouTube και μάλιστα δε μου τα εμφανίζει στους φίλους αλλά πρέπει κάθε φορά να το αλλάξω από "Μόνο εγώ" σε "Φίλοι". Επίσης, μου "τρώει" μερικά τραγούδια, δηλαδή δεν μου τα εμφανίζει στην Αρχική σελίδα ούτε στο προφίλ μου... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Επίσης, μου "τρώει" μερικά τραγούδια, δηλαδή δεν μου τα εμφανίζει στην Αρχική σελίδα ούτε στο προφίλ μου... Που και που το κάνει και εμένα αυτό.. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί.. Άλλη μια αλλαγή.. Συντομεύσεις απορρήτου στη μπάρα πάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω αποκλεισει ενα φιλο μου απο το να βλεπω τι δημοσιευει. Δεν εμφανιζονται στο timeline μου. Θελω να το αναιρεσω και να βλεπω τι λεει. Ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι. Ξερει κανεις πως γινεται; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω αποκλεισει ενα φιλο μου απο το να βλεπω τι δημοσιευει. Δεν εμφανιζονται στο timeline μου. Θελω να το αναιρεσω και να βλεπω τι λεει. Ψαχνω αλλα δε βρισκω κατι. Ξερει κανεις πως γινεται; πηγαινε στις ρυθμισεις απορρητου και μετα στους αποκλεισμενους φιλους και εφαγμογες και βγαλτο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts