lek88 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Πρώτα άλλαξε κωδικούς και μετά κάνε αποσύνδεση όλων των συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ratchel85 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το messenger όταν ο άλλος φαίνεται ενεργός στο κινητό στο messenger Είναι συγουρη ότι μιλάει με κάποιον ή ότι μπορεί να είναι youtube κλπ και να τον δείχνει ενεργό χωρίς να μίλησε με κανέναν Πχ. Ρώτησα κάποιο πρόσωπο ..γιατί δ εν μου έστελνε και μου είπε ότι δεν μπήκα καθόλου στο youtube ήμουν ..και λέω σίγουρα; Και μου λέει ναι και ότι δεν ξέρει πως γίνεται αυτό να τον δείχνει ενεργό ενώ είναι στο youtube .. Θέλω την γνώμη σας πάνω σε αυτό Γίνεται να μην μπεις καθόλου μεσετζερ και να σε δίνει ενέργεια επειδή χρησιμοποιείς το youtube?? ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη για τα ορθογραφικα μου λάθη αλλά το κινητό γράφει ότι θέλει μερικές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν στο youtube και να τον έδειχνε ενεργό στο messenger!! Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. 1) η ήταν μέσα στο messenger και μίλαγε με κάποιον 2) η είχε μπει από υπολογιστή και είχε ανοιχτό το messenger αλλά δεν μιλούσε με κάποιον. Απλά είχε ανοίξει δεύτερη καρτέλα και ήταν στο YouTube ας πούμε. Μια καρτέλα ανοιχτή με Facebook και άλλη μια με YouTube η οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το messenger όταν ο άλλος φαίνεται ενεργός στο κινητό στο messenger Είναι συγουρη ότι μιλάει με κάποιον ή ότι μπορεί να είναι youtube κλπ και να τον δείχνει ενεργό χωρίς να μίλησε με κανέναν Πχ. Ρώτησα κάποιο πρόσωπο ..γιατί δ εν μου έστελνε και μου είπε ότι δεν μπήκα καθόλου στο youtube ήμουν ..και λέω σίγουρα; Και μου λέει ναι και ότι δεν ξέρει πως γίνεται αυτό να τον δείχνει ενεργό ενώ είναι στο youtube .. Θέλω την γνώμη σας πάνω σε αυτό Γίνεται να μην μπεις καθόλου μεσετζερ και να σε δίνει ενέργεια επειδή χρησιμοποιείς το youtube?? ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη για τα ορθογραφικα μου λάθη αλλά το κινητό γράφει ότι θέλει μερικές φορές Θα τον περασεις απο λαϊκό δικαστηριο; Κακό που επαθε ο κακομοίρης !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Και διαβάζοντας μου δημιουργήθηκε η απορία, στα κινητά που κρατάνε το messenger στο background στην μνήμη μέχρι να χρειαστεί να την αποδεσμεύσουν, στους άλλους σε δείχνει ενεργό ή όχι; Προσωπικά έχω απενεργοποίηση στο να δείχνει σε τι κατάσταση είσαι, για να μη με πρήζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Katarxhn den anefera oti einai antras kata deuteron den prokeite gia erota h gia oti skeftetai to mualo tou kathenos Kata triton euxaristo gia thn amesh apanthsh apo ton xristh pou me diafotise Ενα αστειο εκανα. Αν δεν το δεχεσαι , ζητω συγνωμη. Α, και γραψε ελληνικα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Και διαβάζοντας μου δημιουργήθηκε η απορία, στα κινητά που κρατάνε το messenger στο background στην μνήμη μέχρι να χρειαστεί να την αποδεσμεύσουν, στους άλλους σε δείχνει ενεργό ή όχι; Προσωπικά έχω απενεργοποίηση στο να δείχνει σε τι κατάσταση είσαι, για να μη με πρήζουνΣτην δικιά μου συσκευή (Samsung Galaxy A5 2016) όταν έχω ενεργό το messenger στο παρασκήνιο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα με δείχνει εκτός στην συνομιλία. Σβήνει αυτό το κυκλάκι το πράσινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 μπορεις να απενεργοποιησεις καποιος συγκεκριμενος χρηστης να μη μπορει να δει τη δρατηριοτητα σου (likes , post Κλπ) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 μπορεις να απενεργοποιησεις καποιος συγκεκριμενος χρηστης να μη μπορει να δει τη δρατηριοτητα σου (likes , post Κλπ)Ναι. Πριν κάνεις μια δημοσίευση πάτα πάνω που λέει "εκτός από" και βάλε περιορισμό στα άτομα που δεν θες να δουν την δημοσίευση. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνεις μια φορά μόνο. Την κρατάει την ρυθμιση και για τις επόμενες. Πατάς στο τι σκέφτεστε και μετά εκεί που λέει φίλοι εκτός από. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Ναι. Πριν κάνεις μια δημοσίευση πάτα πάνω που λέει "εκτός από" και βάλε περιορισμό στα άτομα που δεν θες να δουν την δημοσίευση. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνεις μια φορά μόνο. Την κρατάει την ρυθμιση και για τις επόμενες. Πατάς στο τι σκέφτεστε και μετά εκεί που λέει φίλοι εκτός από. ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Κι εγω εχω φτιαξει για κοινοποιηση λιτα "Φιλοι εκτος γνωστοι".Εχω βαλει στους ...γνωστους καποιους που δεν θελω να βλεπουν ολλα οτι οι αλλοι φιλοι . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Ναι. Πριν κάνεις μια δημοσίευση πάτα πάνω που λέει "εκτός από" και βάλε περιορισμό στα άτομα που δεν θες να δουν την δημοσίευση. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνεις μια φορά μόνο. Την κρατάει την ρυθμιση και για τις επόμενες. . Δεν ισχυει ομως για τις προηγουμενες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 (edited) Δεν ισχυει ομως για τις προηγουμενεςΕννοείται αυτό!! Ισχύει από την στιγμή που θα γίνει η ρύθμιση. Οι προηγούμενες φαίνονται κανονικά εκτός αν πας σε μια μια ξεχωριστά και τις ρυθμίσεις να μη τις βλέπουν αυτοί που δεν θες. Edited May 20, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Εννοείται αυτό!! Ισχύει από την στιγμή που θα γίνει η ρύθμιση. Οι προηγούμενες φαίνονται κανονικά εκτός αν πας σε μια μια ξεχωριστά και τις ρυθμίσεις να μη τις βλέπουν αυτοί που δεν θες. Πολύ σωστα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 (edited) Για Facebook εξακολουθούμε να μπαίνουμε από browsers ; διορθώθηκε τίποτα στις εφαρμογές; Edit ειπα να δοκιμάσω την εφαρμογή και έχω απορία, πώς βλέπουμε τις κορυφαίες δημοσιεύσεις και πώς τις πρόσφατες; Edited May 21, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 πανω δεξια στο hamburger menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Γιατί δεν το βρίσκω εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 στου facebook το μενου, μηπως κοιτας στου browser/εφαρμογης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Πάνω δεξιά στις 3 οριζόντιες γραμμές, ροές, πιο πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Πάνω δεξιά στις 3 οριζόντιες γραμμές, ροές, πιο πρόσφατα. Thanks ,εκεί είναι τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Με το που ανοίγω την εφαρμογή εμφανίζονται πάνω πάνω οι ιστορίες, πώς γίνεται να τις εξαφανίσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Νομίζω δεν γίνεται αυτο. Με το που ανοίγω την εφαρμογή εμφανίζονται πάνω πάνω οι ιστορίες, πώς γίνεται να τις εξαφανίσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Για Facebook εξακολουθούμε να μπαίνουμε από browsers ; διορθώθηκε τίποτα στις εφαρμογές; Edit ειπα να δοκιμάσω την εφαρμογή και έχω απορία, πώς βλέπουμε τις κορυφαίες δημοσιεύσεις και πώς τις πρόσφατες; Πας στις ενημερωσεις και επιλεγεις καθε φορα τις προσφατες αν θελεις .Προεπιλεγμενη εχει τις κυριες κατα την γνωμη του και δεν αλλαζει αυτο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Νομίζω δεν γίνεται αυτο. Πας στις ενημερωσεις και επιλεγεις καθε φορα τις προσφατες αν θελεις .Προεπιλεγμενη εχει τις κυριες κατα την γνωμη του και δεν αλλαζει αυτο . Ok ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Καλησπέρα.... Αν κάνω block κάποιον, θα μπορεί να βλέπει σχόλια μου σε δημοσιεύσεις?? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts