ilka71 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 σε κινητό xiaomi redmi note 4 γίνεται ότι φωτο αποθηκεύσω από Facebook, ατάκες κλπ να αποθηκευονται στην κάρτα μνήμης και όχι στην εσωτερική; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsobi4 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Αν βρεις κάτι ενημέρωσε. Και εγώ θα το ψάξω. Άρχισα να σκέφτομαι να κάνω καινούργιο λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 τις τελευταιες εβδομαδες δε μου δειχνει στη δεξια μπαρα τις ενημερωσεις απο φιλους/σελιδες. Μου δειχνει μονο τα ατομα που ειναι για chat. Δοκιμασα και σε αλλον browser, όμως καμία αλλαγή. Συμβαίνει και σε αλλον; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 τις τελευταιες εβδομαδες δε μου δειχνει στη δεξια μπαρα τις ενημερωσεις απο φιλους/σελιδες. Μου δειχνει μονο τα ατομα που ειναι για chat. Δοκιμασα και σε αλλον browser, όμως καμία αλλαγή. Συμβαίνει και σε αλλον; και σε μενα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 τις τελευταιες εβδομαδες δε μου δειχνει στη δεξια μπαρα τις ενημερωσεις απο φιλους/σελιδες. Μου δειχνει μονο τα ατομα που ειναι για chat. Δοκιμασα και σε αλλον browser, όμως καμία αλλαγή. Συμβαίνει και σε αλλον;Εγώ αυτό δεν το είχα ποτέ στον λογαριασμό μου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Παιδιά έχω ένα μήνα που έκλεισα το fb.... Και σήμερα μου έρχεται ένα Mail που λέει ότι ο "τάδε" φίλος μου έστειλε μήνυμα στο messenger!!!!!! Πως γίνεται να μου στέλνουν μηνύματα ενώ το έχω απενεργοποιησει το Facebook? Να σημειωθεί ότι στο messenger δεν είχα δηλώσει αριθμό τηλεφώνου ποτέ. Edited February 14, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλησπερα! Να ρωτησω, υπαρχει τροπος να κατεβασουμε παλαιοτερη εκδοση της εφαρμογης? Εκανα σημερα ενημερωση και ειναι χαλια Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλησπερα! Να ρωτησω, υπαρχει τροπος να κατεβασουμε παλαιοτερη εκδοση της εφαρμογης? Εκανα σημερα ενημερωση και ειναι χαλιαΝαι από το site apkmirror. Com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ναι από το site apkmirror. Com Πρεπει να διαγραψω την εφαρμογη και να την ξανακατεβασω απο εκει, η κανει αλλαγη της version απλα? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 ναι πρεπει να απεγκαταστησεις αυτη που εχεις για να βαλεις την παλια, εκτος κι αν εισαι root κι εχεις xposed που δεν νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 ναι πρεπει να απεγκαταστησεις αυτη που εχεις για να βαλεις την παλια, εκτος κι αν εισαι root κι εχεις xposed που δεν νομιζω ....ομολογω δεν ξερω τι ειναι ακριβως αυταπου ειπες...παντως πηγα να κατεβασω και μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι μπορει να βλαψει την συσκευη μου και δεν το εκανα... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Πρεπει να διαγραψω την εφαρμογη και να την ξανακατεβασω απο εκει, η κανει αλλαγη της version απλα?Απλά κάνεις απεγκατασταση το fb που έχεις τώρα και κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή που θα κατεβάσεις από κει. Τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 ....ομολογω δεν ξερω τι ειναι ακριβως αυταπου ειπες...παντως πηγα να κατεβασω και μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι μπορει να βλαψει την συσκευη μου και δεν το εκανα... πρεπει να πας και στις ρυθμισεις της συσκευης σου και να επιλεξεις το να επιτρεπονται εφαρμογες απο τριτες πηγες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Σας ευχριστω για τις απαντησεις σας, μια ερωτηση μονο να κανω ακομα. Στην τελευταια εκδοση που εχω, δεν εμφανιζεται δεξια η μπαρα που μπορουσες να δεις ποιοι ειναι online. Σε παλιοτερη εκδοση που ειχα (ενος χρονου τουλαχιστον πριν) υπηρχε. Αν εχετε καταλαβει ποια μπαρα εννοω, μηπως γνωριζουμε στο περιπου ποια εκδοση ηταν για να την κατεβασω? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 σε κινητό xiaomi redmi note 4 με μια σιμ και μια κάρτα μνήμης πως γίνεται φωτο από Facebook να μην αποθηκευονται στην εσωτερική αλλά στην κάρτα μνήμης; δεν έχω βρει ρύθμιση στο Facebook. στο κινητό έχει ρύθμιση να αποθηκεύει φωτο ,από την κάμερα όμως, στην κάρτα μνήμης. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλημερα!!Υπαρχει τροπος να ειμαι στον messenger να συνομιλω δηλαδη με καποιον αλλα οι υπολοιποι φιλοι μου στο facebook να μην με βλεπουν online και να μην μπορουν να δουν και πριν πόση ωρα συνδεθηκα;Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 ναι, δυο λυσεις: 1) ή πας στο facebook/messenger και πατας πανω στο προφιλ σου το "hide online presence" ή 2) εγκαθιστας xmessenger privacy, αν εισαι root & εχεις και xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Δεν τα πολυξερω αυτα.Που βρισκεται το hide online presence?Απο που το βρισκω,απο τον υπολογιστη η το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 ή εδω (στο messenger): ή απο υπολογιστη στο facebook "turn off chat" (και τα δυο τα εχω στα αγγλικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 ή εδω (στο messenger): ή απο υπολογιστη στο facebook "turn off chat" (και τα δυο τα εχω στα αγγλικα)το turn off chat στον υπολογιστή δεν βρίσκω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 δεξιά στο παράθυρο του chat στις επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ευχαριστω θα τα κοιταξω!!Απλα μια τελευταια ερωτηση αν τα κανω αυτα θα μπορω να συνομιλω και να λαμβανω μηνυματα;Δηλαδη να συνομιλω με ενα ατομο και οι αλλοι να μην με βλεπουν μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ναι θα μπορείς δοκίμασε το κιόλας ούτε το άτομο που συνομιλείς θα σε βλέπει, αλλά θα μπορείς κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το εκανα απο το messenger,ρωτησα εναν απο τους φιλους μου και παλι φαινομουν ενεργη!Μηπως πρεπει να κανω κατι ακομη; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 παραξενο, εγω αυτα εχω κανει (και τα δυο) και εχω την εντυπωση οτι φαινομαι ανενεργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts