bill27 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλησπέρα και Χριστός ανέστη! Δεν είναι κάποια ρύθμιση.... Σε μένα δεν το κάνει αυτο. Δοκίμασε μια απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση του Facebook να δεις αν φτιάξει μετά. (Ρίνα) Το ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Αν κάνω διαγραφή κάποιου σχολίου ενός φίλου από μια δημοσίευση μου.... Θα του πάει ειδοποίηση ότι διαγράφηκε το σχόλιο του;;; Είναι παλιά η δημοσίευση/σχόλιο. (2 μηνών) Απλά ρωτάω αν ενημερωθεί με κάποιο τρόπο για την διαγραφή. Όπως γίνεται στο viber για παράδειγμα (Ρίνα) Edited April 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Διέγραψε το άφοβα.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Διέγραψε το άφοβα.. Λέω κ εγώ έχε πλάκα να έγινε καμία τέτοια αλλαγη... Ευχαριστώ! (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 ειχα δημιουργησει πεντε interest lists, επειδη ομως το facebook τις σταματησε(http://www.facebook.com/help/641467952702478) τωρα πρεπει να τις ξαναδημιουργησω μεσα απο.. friends lists. Ήδη, εχω χάσει τα 2 απο τα 5 url που ειχα προσβαση στις λιστες! ερωτηση: στις λιστες που γινονται απο εδώ https://www.facebook.com/bookmarks/lists και εχω και φίλους ΚΑΙ σελίδες, εμφανίζονται με χρονικη σειρά; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλησπερα .Πως γινεται το ονομα μου στην Ελλαδα να φαινεται μονο με ελληνικα γραμματα αλλα αν καποιος το ψαξει με λατινικα να μπορει να το βρει ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Πως γίνεται να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις στο κινητό?? Στάλθηκε από το Lenovo K3 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Πως γίνεται να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις στο κινητό?? Στάλθηκε από το Lenovo K3 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις συσκευής, εφαρμογές, διαχειριστής εφαρμογών, Facebook, ειδοποιησεις Και πατάς το να μην επιτρέπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Εχει εδω και καποιο καιρο που για οποιονδηποτε και για οτιδηποτε αυτος κανει μου βγαζει ειδοποιηση το facebook. Χωρις ουτε να τον εχω στους στενους φιλους ουτε να τον εχω να φαινεται πρωτο πρωτο ουτε τιποτα τετοιο. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να σταματησει να γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Εχει εδω και καποιο καιρο που για οποιονδηποτε και για οτιδηποτε αυτος κανει μου βγαζει ειδοποιηση το facebook. Χωρις ουτε να τον εχω στους στενους φιλους ουτε να τον εχω να φαινεται πρωτο πρωτο ουτε τιποτα τετοιο. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να σταματησει να γινεται αυτο? Ένα διάστημα το έκανε και σε μένα παλιότερα αυτό. Κάποιο κόλλημα είναι! Θα σταματήσει μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ένα διάστημα το έκανε και σε μένα παλιότερα αυτό. Κάποιο κόλλημα είναι! Θα σταματήσει μόνο του Εχει εδω και πανω απο 3-4 μηνες που μου το κανει. Δεν βλεπω να σταματαει μονο του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Εχει εδω και πανω απο 3-4 μηνες που μου το κανει. Δεν βλεπω να σταματαει μονο του.... Αποσύνδεση και επανασύνδεση δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Αποσύνδεση και επανασύνδεση δοκίμασες; απο την εφαρμογη στο κινητο και υπολογιστη και ολα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 απο την εφαρμογη στο κινητο και υπολογιστη και ολα??? Από όλα δοκίμασε.... Το είχα πάθει κ εγώ σου λέω και σταμάτησε μόνο του μετα απο λίγες μέρες. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και στο συνεχίζει εσένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Από όλα δοκίμασε.... Το είχα πάθει κ εγώ σου λέω και σταμάτησε μόνο του μετα απο λίγες μέρες. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και στο συνεχίζει εσένα Χμμμμμ θα το δοκιμασω αλλα δεν βλεπω να καταφερνω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 σας δουλευει αυτο; γιατι μου φαινεται δεν... οσες φορες κι αν το ποσταρουν... http://techsmart.gr/facebook-krypse-tips-1923/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 ποια αρμοδιοτητα θα πρεπει να δοθει σε ατομο(εκτος του διαχειριστη) σε σελιδα(οχι ομαδα) ωστε να ΜΗΝ μπορεί να δει τη λίστα με τα μπλοκαρισμενα μελη απο την ομαδα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 λοιπον θελω μια βοηθεια σε κατι. προσφατα καποιος γνωστος που ημαστε και φιλοι κατι εκανε κι ενω ημαστε φιλοι,δε μπορω να δω την λιστα με τους κοινους μας φιλους.τι εκανε και συμβαινει αυτο γιατι εγω ξερω οτι μπορω να βαλω σε απορρητο μονο ολη την λιστα των φιλων,αλλα οι κοινοι ειναι σε κοινη θεα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπορεις να βαλεις και ολους τους φιλους να μην φαινοντε . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπορεις να βαλεις και ολους τους φιλους να μην φαινοντε .Αυτό πως γίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Μπορεις να βαλεις και ολους τους φιλους να μην φαινοντε . Πως....πάντως μου βγάζει μόνο έναν κοινό ενώ ξέρω ότι εχουμε 9-10 κοινούς φίλους. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Αυτό πως γίνεται;;; Στο προφιλ σου "Φιλοι" Επεξεργασια απορρητου και ρυθμιζεις οτι θελεις . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Στο προφιλ σου "Φιλοι" Επεξεργασια απορρητου και ρυθμιζεις οτι θελεις .Για τους κοινούς φίλους δεν έχω ρύθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ούτε κι εγώ έχω κάτι τέτοιο Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παιδια,εδω και 2-3 μερες κρασαρει το φεης και το μεσεντζερ κιν.μου (lg g4)!!Αναγκαστηκα να τα διαγραψω και να βαλω τα lite.Αλλα σε συσκευες φιλων με αλλες μαρκες βεβαια,δουλευουν μια χαρα!!Γιατι να γινεται αυτο ξαφνικα? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts