Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει 2 μέρες τώρα που ανεβάζω οτιδήποτε και ΔΕΝ το δείχνει στο χρονολόγιο μου! Ότι ανεβάζω το δείχνει μόνο στην αρχική σελίδα! 2-3 ώρες μετά το ανέβασμα του ποστ το εμφανίζει και στο χρονολόγιο μου. Το κανει και σε άλλους ?

Επίσης το ίδιο γίνεται κ όταν με κάνει κάποιος tag σε μια φώτο η δημοσίευση ! Αν δεν περάσουν 2 ώρες δεν μου εμφανίζει στο χρονολόγιο μου την φωτο που με κάνανε tag. Την βλέπω μόνο στην αρχική του fb.

Αυτό το έχω παρατηρήσει και στην εφαρμογη του fb Και στον browser του κινητού και στον υπολογιστή

Αρχισαν τα like/wow/love/angry/haha/sad εικονιδια.

Facebook Reactions

http://newsroom.fb.com/news/2016/02/reactions-now-available-globally/

Ναι μόλις μπήκαν και σε μένα! Και στον browser Και στο faceboook app αυτόματα χωρίς να κάνω update Στο app!

Σταδιακά θα τις πάρουν όλοι τις αλλαγές. Αν και δεν είναι κάτι το τρομερό... Εμένα προσωπικά δεν με βολεύουν

Edited by lek88

• 4 weeks later...
λεβεντες εκανα κατα λαθος αποχωρηση (διαγραφη) απο μια ομαδα η οποια δεν θυμαμαι πως λεγονταν ,μπορω να την βρω με καποιον τροπο;

λεβεντες εκανα κατα λαθος αποχωρηση (διαγραφη) απο μια ομαδα η οποια δεν θυμαμαι πως λεγονταν ,μπορω να την βρω με καποιον τροπο;

Μπες στο ιστορικό σου.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• 2 weeks later...
Μόνο εγω εχω πρόβλημα με το Chat του facebook ή έχετε και αλλοι πρόβλημα ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Μόνο εγω εχω πρόβλημα με το Chat του facebook ή έχετε και αλλοι πρόβλημα ?

Από υπολογιστή λες? Η από messenger κινητού?

Από υπολογιστή λες? Η από messenger κινητού?

Και απο τα δυο δεν βλεπω τι μου στελνουν , δε βλεπω παλαιότερα μηνύματα και δεν μπορω να στειλω κι εγω

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Και απο τα δυο δεν βλεπω τι μου στελνουν , δε βλεπω παλαιότερα μηνύματα και δεν μπορω να στειλω κι εγω

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα...

σε μενα δουλευει κανονικα

Και σε υπολογιστη

και το messenger στο κινητο

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Για δοκίμασε να αποσυνδεθεις από το Facebook στον υπολογιστή και να συνδεθεις ξανά. Σβήσε και τον messenger στο κινητό και βάλε τον ξανά.

--------------------------------------------

Να σημειώσω και κάτι άσχετο που παρατήρησα τώρα. Στην https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160401/ea601f8f6b05c70122b9c46a93959dd3.jpg πλέον έχουμε την δυνατότητα επιλογής HD φωτογραφιών στο ανέβασμα. Κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα με αποτέλεσμα ό,τι φωτο κ αν ανεβαζαμε να χάλαγε η ανάλυση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160401/d0a55ff33ac8f42ebec3b93b846ab8c7.jpg

Θα ανέβει και στο google play σε λίγο διάστημα αυτή η έκδοση.

Επίσης βλέπω ότι πλέον στην αρχική σελίδα εχει τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις κ όχι ανακατεμενες παλιές-καινούριες όπως τις έδειχνε μέχρι τώρα.

Πολύ καλή έκδοση!

Edited by lek88

Για δοκίμασε να αποσυνδεθεις από το Facebook στον υπολογιστή και να συνδεθεις ξανά. Σβήσε και τον messenger στο κινητό και βάλε τον ξανά.

Να σημειώσω και κάτι άσχετο που παρατήρησα τώρα. Στην https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160401/ea601f8f6b05c70122b9c46a93959dd3.jpg πλέον έχουμε την δυνατότητα επιλογής HD φωτογραφιών στο ανέβασμα. Κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα με αποτέλεσμα ό,τι φωτο κ αν ανεβαζαμε να χάλαγε η ανάλυση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160401/d0a55ff33ac8f42ebec3b93b846ab8c7.jpg

Θα ανέβει και στο google play σε λίγο διάστημα αυτή η έκδοση.

Επίσης βλέπω ότι πλέον στην αρχική σελίδα εχει τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις κ όχι ανακατεμενες παλιές-καινούριες όπως τις έδειχνε μέχρι τώρα.

Πολύ καλή έκδοση!

Εγώ είμαι με 70.0.0.22.83 από το play και υπάρχει η επιλογή για hd.

• 2 weeks later...

Καλημέρα .Ενώ στις ενημερώσεις εχω επιλεγξει να εμφανίζονται οι πιο προσφατες πολλες φορες μου το γυρζει στις κορυφαιες (κατά την κριση του). Υπαρχει τροπος να μην μου το κανει αυτό ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

πλεον οταν κανω scroll down εξαφανιζεται η μπλε μπαρα!

εχω βαλει σε 2-3 ατομα , φιλους στο φεις, μπλοκ ωστε να μη βλεπουν τπτ στην σελιδα μου. ουτε φωτο ουτε στατους.

οταν βαζω λαικ σε δημοσιευσεις δημοσιας ομαδας, τα βλεπουν?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εχω βαλει σε 2-3 ατομα , φιλους στο φεις, μπλοκ ωστε να μη βλεπουν τπτ στην σελιδα μου. ουτε φωτο ουτε στατους.

οταν βαζω λαικ σε δημοσιευσεις δημοσιας ομαδας, τα βλεπουν?

Ναι όταν πατάς like σε ένα δημόσιο status η όταν σχολιάσεις σε οτιδήποτε δημόσιο το βλέπουν στην αρχική τους.

Edit :τώρα πρόσεξα ότι μιλάς για την σελίδα σου στο Facebook και όχι για το προσωπικό προφίλ σου. Υποθέτω πως έτσι πρέπει να είναι και γι αυτό. Ας σου πει κάποιος που ξέρει σίγουρα γιατί εγώ κατάλαβα για προφιλ

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Edited by lek88

Ναι όταν πατάς like σε ένα δημόσιο status η όταν σχολιάσεις σε οτιδήποτε δημόσιο το βλέπουν στην αρχική τους.

Edit :τώρα πρόσεξα ότι μιλάς για την σελίδα σου στο Facebook και όχι για το προσωπικό προφίλ σου. Υποθέτω πως έτσι πρέπει να είναι και γι αυτό. Ας σου πει κάποιος που ξέρει σίγουρα γιατί εγώ κατάλαβα για προφιλ

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

ακομα και αν δεν ειναι μελη στη σελιδα που βαζω λαικ?

πχ. ειμαι μελος στη σελιδα "μ.μ"

τα μπλοκαρισμενα ατομα ΔΕΝ ειναι μελη... βαζω λαικ σε μια φωτογραφια που καποιος ανεβασε στην ομαδα "μ.μ".

το λαικ μου παλι βγαινει στην αρχικη τους?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πώς γίνεται μέσω ιντερνετ να μην μου εμφανίζει το messenger για εγκατάσταση. Δεν θέλω να το κάνω εγκατασταση ...θελω να βλέπω τα μνμ μου κανονικά μεσα απο το fb. Πως μπορώ ? Δεν χρησμοποιώ την εφαρμογή του fb απαναλαμβάνω αλλά μπαίνω μεσω mobile fb. Ευχαριστώ.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πώς γίνεται μέσω ιντερνετ να μην μου εμφανίζει το messenger για εγκατάσταση. Δεν θέλω να το κάνω εγκατασταση ...θελω να βλέπω τα μνμ μου κανονικά μεσα απο το fb. Πως μπορώ ? Δεν χρησμοποιώ την εφαρμογή του fb απαναλαμβάνω αλλά μπαίνω μεσω mobile fb. Ευχαριστώ.

Με το Lite.Αλλιως βρες μια παλια εκδοση φβ.Εχω μια στο Drive μου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορείς να μου την στείλεις σε παρακαλώ και πες μου πως θα την περάσω ? Σε ευχαριστω.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

ανεβασε την φιλε να την κατεβασω και εγω :)