giothesuper Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδια έχω το asus transformers tf101 με android 4.0.3. Λοιπόν ενω θελω στο fb να μπαίνω μέσω ενός browser όποιο και να δοκίμασα με το που γίνετε η σύνδεση στο fb μου σηκώνει το fb for android. Πώς γίνετε να μην μπαίνω με το πρόγραμμα αλλα κανονικά μέσω browser. Ευχαριστώ προσπαθησε απο m.facebook.com και αμα δεν γινεται σβησε την εφαρμογη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδια έχω το asus transformers tf101 με android 4.0.3. Λοιπόν ενω θελω στο fb να μπαίνω μέσω ενός browser όποιο και να δοκίμασα με το που γίνετε η σύνδεση στο fb μου σηκώνει το fb for android. Πώς γίνετε να μην μπαίνω με το πρόγραμμα αλλα κανονικά μέσω browser. ΕυχαριστώΑυτό είναι θέμα του android και όχι του facebook. Ωστόσο δοκίμασε από το Settings --> Apps --> Facebook να σβήσεις τις προεπιλογές. Στα αγγλικά εμφανίζεται σαν Clear Defaults. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Αυτό είναι θέμα του android και όχι του facebook. Ωστόσο δοκίμασε από το Settings --> Apps --> Facebook να σβήσεις τις προεπιλογές. Στα αγγλικά εμφανίζεται σαν Clear Defaults. Ειναι Clear Defaults σβηστό.Την εφαρμογή δεν θελω να την σβήσω γιατι καπου καπου με βολεύει. Καποιος καμια ιδεα?? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Επειδή από χθες κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου, ξέρει κανείς πως μπορώ να σβήσω από το facebook κάποιο φωτογραφικό μου άλμπουμ; :help: :help: :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Επειδή από χθες κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου, ξέρει κανείς πως μπορώ να σβήσω από το facebook κάποιο φωτογραφικό μου άλμπουμ; :help: :help: :help: Μπαίνεις μέσα στο άλμπουμ, πάνω δεξιά λέει "επεξεργασία άλμπουμ", το πατάς και στη νέα σελίδα έχει στο ίδιο σημείο έναν κάδο. Πατάς πάνω στον κάδο και διαγράφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 μπορώ να δω όλες τις σελίδες και όχι μόνο, που έχω κάνει like με κάποιον τρόπο?είναι διαφορετικό το like σε μια σελίδα απ΄ότι σε ένα σχόλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 μπορώ να δω όλες τις σελίδες και όχι μόνο, που έχω κάνει like με κάποιον τρόπο?είναι διαφορετικό το like σε μια σελίδα απ΄ότι σε ένα σχόλιο? πας στο χρονολογιο σου και πανω δεξια σου λεει ''αρχειο δραστηριοτητων'' το πατας κ εκει 8α σου βγαλει μια λιστα που θα σου λεει αναλυτικα που και σε τι εχεις κανει like και σχολια! ειναι διαφορετιo το like σε ενα απλο σχολιο και διαφορετικο σε μια σελιδα του face! δηλαδη οταν κανεις like σε σχολιο παει να πει οτι σου αρεσει το συγκεκριμένο σχολιο! ενω αν κανεις like σε μια σελιδα παει να πει οτι σου αρεσει ολη η σελιδα (ο τιτλος δηλ. και το περιεχομενο της) ελπιζω να σε καλυψα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 μου εστειλε ενα λινκ ενας φιλος μου και με εβγαλε το φειςμπουκ οτι ειναι η σελιδα κινδυνος κλπ...πατησα συνεχεια..τωρα που παω να ξαναμπωω για να δω αν το βγαζει το μυνημα ξανα δεν το βγαζει...με την συνεχεια εκανα κατι στον λογαριασμο μου...κλεψανε δεδομενα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μου εστειλε ενα λινκ ενας φιλος μου και με εβγαλε το φειςμπουκ οτι ειναι η σελιδα κινδυνος κλπ...πατησα συνεχεια..τωρα που παω να ξαναμπωω για να δω αν το βγαζει το μυνημα ξανα δεν το βγαζει...με την συνεχεια εκανα κατι στον λογαριασμο μου...κλεψανε δεδομενα? Μπορει να τσιμπησες κανεναν ιο.Εχω ακουσει οτι κυκλοφορει ενας καινουριος στο fb.Αμα εχεις antivirus κανε scan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Μπορει να τσιμπησες κανεναν ιο.Εχω ακουσει οτι κυκλοφορει ενας καινουριος στο fb.Αμα εχεις antivirus κανε scan. το μυνημα αυτο μου το ξαναεβγαλε...οταν πηγα να μπω σε σελιδα με τορρεντ η οποια ειναι ασφαλες...αυτη τη φορα το διαβασα και μου ελεγε οτι να μην βαζω κωδικους αλλου του φβ...αρα μαλλον προειδοποιει.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Για καλό και για κακό άλλαξε τον κωδικό σου στο fb.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Για καλό και για κακό άλλαξε τον κωδικό σου στο fb.. :) θα το κανω..τελικα ομως ειναι κατι η οχι?? επισης τελευταια τα εχει παιξει..βγαζειι στις ειδοποιησεις ακυρα εικονιδια μεγενθιμενα και πρεπει να κανω ανανεωση να φτιαξει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Θα ήθελα να μου πείτε με τι τρόπο μπορώ να βάλω στην τοποθεσία μου,ας πούμε,στο κρεβάτι μου,η ,to my home.να μην βγάζει πού είμαι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Απορία και από εμένα! Πως μπορώ να ρυθμίσω τα κουτιά (friends, photos, my activity, events, likes κλπ) που βλέπουν οι άλλοι στο timeline μου; (στην δεξιά πλευρά της οθόνης, το ένα κάτω από το άλλο, όχι αυτά που είναι τετράγωνα ακριβώς κάτω από το cover, δίπλα από τα info. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Απορία και από εμένα! Πως μπορώ να ρυθμίσω τα κουτιά (friends, photos, my activity, events, likes κλπ) που βλέπουν οι άλλοι στο timeline μου; (στην δεξιά πλευρά της οθόνης, το ένα κάτω από το άλλο, όχι αυτά που είναι τετράγωνα ακριβώς κάτω από το cover, δίπλα από τα info. ) πανω απο το καθε κουτακι εχει ενα μολυβι..το πατας και αλλαζεις θεση.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Υπάρχει η δυνατότητα να μη μπορούν να με συμπεριλάβουν σε τσεκ ιν όπως παλιά; Τώρα μέχρι να γυρίσω σπίτι και να το διαγράψω, το τσεκ ιν φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Εδώ και 2-3 μέρες εκεί που φαίνονται οι ενημερώσεις μου έβγαλε τη στήλη ενημέρωσης και το μεγαλύτερο μέρος τον ενημερώσεων φαίνονται σε αυτή τη μικρή στήλη πλέον ενώ στη κεντρική σελίδα των ενημερώσεων μόνο ένα μικρό μέρος των ενημερώσεων. Γνωρίζει κανείς πως μπορούν όλες οι ενημερώσεις να φαίνονται στο κεντρικό σημείο και όχι στη στήλη ενημέρωσης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Υπάρχει η δυνατότητα να μη μπορούν να με συμπεριλάβουν σε τσεκ ιν όπως παλιά; Τώρα μέχρι να γυρίσω σπίτι και να το διαγράψω, το τσεκ ιν φαίνεται...Υποθέτω ότι αυτό μπορείς να το αλλάξεις στο privacy settings --> timeline and tagging όπου ρυθμίζεις αν πρέπει να κάνεις εσύ approve ένα tag πριν εμφανιστεί. Εδώ και 2-3 μέρες εκεί που φαίνονται οι ενημερώσεις μου έβγαλε τη στήλη ενημέρωσης και το μεγαλύτερο μέρος τον ενημερώσεων φαίνονται σε αυτή τη μικρή στήλη πλέον ενώ στη κεντρική σελίδα των ενημερώσεων μόνο ένα μικρό μέρος των ενημερώσεων. Γνωρίζει κανείς πως μπορούν όλες οι ενημερώσεις να φαίνονται στο κεντρικό σημείο και όχι στη στήλη ενημέρωσης;Λογικά λές για το ticker που εμφανίζεται πάνω δεξιά και δεν απενεργοποιείται απ'όσο ξέρω. Μπορείς όμως να βάλεις κάποιο extension στον browser σου που το εξαφανίζει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Υποθέτω ότι αυτό μπορείς να το αλλάξεις στο privacy settings --> timeline and tagging όπου ρυθμίζεις αν πρέπει να κάνεις εσύ approve ένα tag πριν εμφανιστεί. Λογικά λές για το ticker που εμφανίζεται πάνω δεξιά και δεν απενεργοποιείται απ'όσο ξέρω. Μπορείς όμως να βάλεις κάποιο extension στον browser σου που το εξαφανίζει. Θέλω όμως να μου εμφανίζει τις ενημερώσεις που υπάρχουν εκεί στη κεντρική σελίδα, δε θέλω απλά να το εξαφανίσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Το κατάλαβα και αν θυμάμαι καλά, αυτά τα extensions κάνουν αυτό που θέλεις. Δεν έχω όμως κάποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω, θα πρέπει να ψάξεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Υποθέτω ότι αυτό μπορείς να το αλλάξεις στο privacy settings --> timeline and tagging όπου ρυθμίζεις αν πρέπει να κάνεις εσύ approve ένα tag πριν εμφανιστεί. Αν το απορρίψεις, απλά δε φαίνεται στο χρονολόγιο σου, στων φίλων σου φαίνεται κανονικά.Παλιά υπήρχε επιλογή να μη σε βγάζει καν στη λίστα όταν ο άλλος πάει να κάνει check in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εαν το γινει απορριψη δεν φαινεται πουθενα, τουλαχιστον σε εμενα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Υποθέτω ότι αυτό μπορείς να το αλλάξεις στο privacy settings --> timeline and tagging όπου ρυθμίζεις αν πρέπει να κάνεις εσύ approve ένα tag πριν εμφανιστεί. Λογικά λές για το ticker που εμφανίζεται πάνω δεξιά και δεν απενεργοποιείται απ'όσο ξέρω. Μπορείς όμως να βάλεις κάποιο extension στον browser σου που το εξαφανίζει. νομιζω αλλο λεει ο φιλος εμμ αυτο αλλαζει κατω κατω στην αρχικη αμα το πετυχεις που λεει ρυθμισεις η προτιμισεις κατι τετοιο...διπλα απο το περισσοτερες δημοσιευσεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/419766/de-dierreusan-prosopika-minumata-stous-toihous-hriston-tou-facebook/ αυτό το διαβάσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 έχει σκαλωσει το fb ή είναι ιδέα μου; στην αρχική, το νεότερο ποστ(ή όπως λέγεται τέλος πάντων) είναι πριν 3 λεπτά και το αμέσως επόμενο πριν 10 ωρες! αποκλείεται να μην εγινε κάτι σε ένα 10ωρο... πφφφ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts