yakinthi Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Πριν λίγο καιρό μου πρότεινε το facebook κάποιους από τους φίλους μου να παρακολουθώ (αφού επέλεξα εγώ ποιους θέλω) τις ενημερώσεις τους. Τώρα, υπάρχει κάποιος φίλος μου που δε θέλω να παρακολουθώ τις ενημερώσεις. Πώς μπορώ να τον βγάλω από τη σχετική λίστα; Αν έχεις το timeline, πήγαινε στο προφίλ του. Στο κουμπί που λέει "subscribed" βάλε το ποντίκι σου (χωρίς κλικ) και θα σου ανοίξει ένα μενού. Εκεί λέει "unsubscribe". Πάτα το και τέλος! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Σας ευχαριστώ πολύ. Πήγα στην επαφή και εκεί μου εμφάνιζε στη συγκεκριμένη επαφή ότι είμαστε στενοί φίλοι (με ένα τικ αριστερά). Με το που το αποεπέλεξα δεν εμφανίζει στενοί φίλοι, αλλά απλά φίλοι. Ελπίζω, τώρα, να μη μου έρχονται ειδοποιήσεις. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 άλλαξε η γραματοσειρά στο fb; ναι,κάπου το είχα διαβάσει πως είναι στα πλαίσια αναβάθμισης.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 ενας φιλος μου με ειπε οτι εχει 120 παραπανω φιλους σημερα...... οπως και εγω ακομα εχω τους 60 παραπανω... Σε εσας δεν εγινε τιποτα...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 εγω εχω 30κατι παραπανω... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangeline Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Εδω κ περιπου μια εβδομαδα εχω δημιουργησει ενα νεο προφιλ στο fb,μετα απο αλλα 4 τα οποια μου δημιουργουσαν μεγαλο προβλημα(προφανως ηταν χακαρισμενα).δεξια ομως οταν μπαινω στο προφιλ μου,συνεχεια γραφει "επιλεξτε μια φωτογραφια προφιλ που να δειχνει οντως εσας".η αληθεια ειναι οτι σε κανενα αλλο προφιλ δεν μου ειχε ξανασυμβει,και η φωτογραφια ειναι δικια μου...!!! τι παει στραβα? το εχει κανει σε κανεναν? φοβαμαι οτι ευθυνεται η χρηση πολλαπλων προφιλ,αλλα δεν γινοταν να κανω αλλιως(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Εμενα απο προχτες μου πηγε 130+ φιλους απ'οτι ειχα.Τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Εμενα απο προχτες μου πηγε 130+ φιλους απ'οτι ειχα.Τι γινεται? Kαι εμένα. Από 550 με πήγε στους 615.. Μπήκα και είδα ότι έχει βάλει και αυτούς που είχες παλιά και το έχουν διαγράψει... Περίεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 άλλαξε η γραματοσειρά στο fb; Αυξήθηκε το font size στο news feed page. Yπάρχει τρόπος να γυρίσει στο προηγούμενο μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Αυξήθηκε το font size στο news feed page. Yπάρχει τρόπος να γυρίσει στο προηγούμενο μέγεθος Ποιος τροπος; Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Kαι εμένα. Από 550 με πήγε στους 615.. Μπήκα και είδα ότι έχει βάλει και αυτούς που είχες παλιά και το έχουν διαγράψει... Περίεργο.. ελεος δηλαδη...εμενα ανεβαινει κατεβαινει καθε μερα..κανενα bug ειναι μην ανυσυχειτε..550 θα εχεις...απλος θα το λεει για 615..αντε κατσε μετρα:lol: Αυξήθηκε το font size στο news feed page. Yπάρχει τρόπος να γυρίσει στο προηγούμενο μέγεθος το ψαχνω και εγω προσπαθησα με cntrl - στον browser αλλα μικραινει ολη η σελιδα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ελεος δηλαδη...εμενα ανεβαινει κατεβαινει καθε μερα..κανενα bug ειναι μην ανυσυχειτε..550 θα εχεις...απλος θα το λεει για 615..αντε κατσε μετρα:lol: Aυτό το έκανε και σε εμένα. Μπορεί τη μια να ήταν 550 και μετά από 10 λεπτά 548. Και μετά από 10 λεπτά 551.. Αλλά τώρα δεν είναι αυτό.. Μετράει και αυτούς που είχες παλαιότερα και το έχουν σβήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καλημέρα! Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κολλήματα στο FB τώρα τελευταία; Εδώ και 2-3 μέρες πρέπει να κάνω 5-6 refresh για να με βάλει αλλά και πάλι αν διαλέξω να πάω κάπου αλλού μετά ξανά τα ίδια. Συνήθως έτρωγε μεγάλο κόλλημα τα βράδια αλλά χθες και σήμερα είναι όλη μέρα έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καλημέρα! Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κολλήματα στο FB τώρα τελευταία; Εδώ και 2-3 μέρες πρέπει να κάνω 5-6 refresh για να με βάλει αλλά και πάλι αν διαλέξω να πάω κάπου αλλού μετά ξανά τα ίδια. Συνήθως έτρωγε μεγάλο κόλλημα τα βράδια αλλά χθες και σήμερα είναι όλη μέρα έτσι! το τελευταιο χρονο ολο προβληματα εχουμε και κολληματα:lol: κλεισε το μοντεμ σου και ξαναανοιξε το ισως ειναι σκαλωμα απο εκει...γενικα μην σε στεναχωρει το fb οτι εχεουμε κολληματα..ολοι εχουν...δες τις τελευταιες 4 σελιδες:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 το τελευταιο χρονο ολο προβληματα εχουμε και κολληματα:lol: κλεισε το μοντεμ σου και ξαναανοιξε το ισως ειναι σκαλωμα απο εκει...γενικα μην σε στεναχωρει το fb οτι εχεουμε κολληματα..ολοι εχουν...δες τις τελευταιες 4 σελιδες:lol: Ναι, αλλά το κακό τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει!!! Έχω κάνει εκκαθάριση cookies, επανεκκίνηση modem τα πάντα όλα αλλά δεν είναι από αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ναι, αλλά το κακό τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει!!! Έχω κάνει εκκαθάριση cookies, επανεκκίνηση modem τα πάντα όλα αλλά δεν είναι από αυτό... Είναι θέμα του FB εδώ και πολύ καιρό τα κολλήματα.. Το έχουν βαρύνει πάρα πολύ κατά τη γνώμη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 απο υπολογιστη μου βγαζει +οσους εχουν κλεισει τους λογαριασμους τους. απο το ταμπλετ και το κινητο μου βγαζει οσους πραγματικα εχω. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ποιος τροπος; Aυτό με τo CTRL +/-. Εκτός άμα κάποιος βγάλει scriptάκι για το greasemonkey κτπλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 απο υπολογιστη μου βγαζει +οσους εχουν κλεισει τους λογαριασμους τους. απο το ταμπλετ και το κινητο μου βγαζει οσους πραγματικα εχω. ναι ισχυει αυτο...τους κλειστους λογαριασμους σου λεει να τους διαγραψεις Aυτό με τo CTRL +/-. Εκτός άμα κάποιος βγάλει scriptάκι για το greasemonkey κτπλ δεν ισχυει γιατι με το ctrl - μειωνει ολη την σελιδα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ερωτησις, Οταν καποιος εχει την πρασινη βουλιτσα διπλα,σημαινει πως ειναι ονλαιν.Κατανοητό. Οταν εχει το σημα του κινητου, ειναι μεσα απο κινητο.Κατανοητό. Οταν δεν εχει τιποτα απο δίπλα ειναι οφλαιν.Κατανοητό. Οταν ομως ειναι οφλαιν αλλα "μπαινοβγαινει" στη λιστα επαφων(χωρις βουλιτσα πρασινη,κινητο ή κατι αλλο) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ερωτησις, Οταν καποιος εχει την πρασινη βουλιτσα διπλα,σημαινει πως ειναι ονλαιν.Κατανοητό. Οταν εχει το σημα του κινητου, ειναι μεσα απο κινητο.Κατανοητό. Οταν δεν εχει τιποτα απο δίπλα ειναι οφλαιν.Κατανοητό. Οταν ομως ειναι οφλαιν αλλα "μπαινοβγαινει" στη λιστα επαφων(χωρις βουλιτσα πρασινη,κινητο ή κατι αλλο) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? Τι εννοείς δεν κατάλαβα Επίσης έχεις κάνει ένα λαθάκι Όταν είναι από κινητό δεν σημαίνει ότι είναι ον εκείνη την ώρα στο λέω επειδή το έχουν πάθει φίλοι μου και εγώ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ναι οκ,το ξερω αυτο. εννοω πως δεν εχει καποιο χαρακτηριστικο απο διπλα.ουτε πρασινο κυκλακι,ουτε κινητο. Δλδ ειναι οφλαιν. Αλλα παρολα αυτα ποτε εμφανιζεται στην λίστα στο τσατ(οφλαιν παντα) και ποτε δεν φαινεται..μετα απο λιγο ξαναφαινεται(οφλαιν ΠΑΝΤΑ) μετα χανεταιθ παλι.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Αααα σαν να νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς.. Δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι. Συνήθως σου εμφανίζει στο τσατ τα άτομα με τα οποία επικοινωνείς περισσότερο (όχι απαραίτητηα τσατ. ακόμα και λαικ ή σχόλια). Από εκεί και πέρα και εγώ δεν έχω καταλάβει ποτέ την λογική του να φαίνονται τα άτομα που είναι οφλάιν. Και ακόμα περισσότερο, με ΠΟΙΑ λογική δείχνει αυτούς που δείνχει... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ακομα πιο περιεργο ειναι το εξης... απο το λαπτοπ μου δειχνει συγκεκριμενα ατομα οφλαιν,ενω απο το ταμπλετ + κινητο ,πως ειναι ονλαιν μεσω κινητου... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ναι ε?? Δεν έχω παρατηρήσει από το λάπτοπ αν μου δείνχει τους ίδιους.. Θα το κοιτάξω! Πιθανόν να είναι κανένα (από τα πολλάαα :p) κολλήματα του φβ.... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts