DeathAngel Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Παντως ενας φιλος που ειχε το ιδιο θεμα, αφου δοκιμασε και με φιλους του να κανουν report, δοκιμασε μεσω ενος bolg που αναφερουν τα ψευτικα προφιλ ωστε να κανουν πολλοι παραπανω report, και του δουλεψε. Σε λιγες μερες ειχε σβηστει το προφιλ του. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο επαιξε ρολο! http://www.nextadvisor.com/blog/2010/02/23/how-to-remove-a-fake-profile-from-facebook/comment-page-6/#comment-62690 Επικίνδυνα πράγματα αυτά. Μπορεί να σε βγάλει κάποιος που δεν σε γουστάρει στον Τακο και να τρέχεις μετά. Εμένα από ένα παιχνίδι που έπαιζα παλιά μου είχαν σβήσει 3 προφίλ από report αντίπαλης ομάδας (mafia war) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Επικίνδυνα πράγματα αυτά. Μπορεί να σε βγάλει κάποιος που δεν σε γουστάρει στον Τακο και να τρέχεις μετά. Εμένα από ένα παιχνίδι που έπαιζα παλιά μου είχαν σβήσει 3 προφίλ από report αντίπαλης ομάδας (mafia war) και εγω το αφησα..δεν εγγραψα εκει... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Παιδία μια απορία. Αν έχουμε ένα προφίλ στο fb, με 5000 φίλους και μας ρωτήσει αν θέλουμε να μετατραπεί σε σελίδα με τους υπάρχοντες φίλους, μετα όμως πατήσουμε οριστική διαγραφή, μπορούμε να επαναφέρουμε είτε το προφίλ είτε τη σελίδα; Μπορώ να απευθυνθώ κάπου στο fb γι αυτό το αίτημα μου ή δε γίνεται; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Παιδία μια απορία. Αν έχουμε ένα προφίλ στο fb, με 5000 φίλους και μας ρωτήσει αν θέλουμε να μετατραπεί σε σελίδα με τους υπάρχοντες φίλους, μετα όμως πατήσουμε οριστική διαγραφή, μπορούμε να επαναφέρουμε είτε το προφίλ είτε τη σελίδα; Μπορώ να απευθυνθώ κάπου στο fb γι αυτό το αίτημα μου ή δε γίνεται; :) Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό, όταν έχεις 5000 φίλους σε ρωτάει αν θες να την κάνεις σελίδα; Από πότε; Η σελίδα αν σβήσει δεν επανέρχεται το προφίλ επανέρχεται. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Δε ξέρω από πότε γίνεται αυτό. Το θέμα είναι ότι τον φίλο μου τον ρώτησε αν θέλει να αλλάξει σε σελίδα, αυτός πάτησε ναί, αλλά μετά πάτησε οριστική διαγραφή, όχι απενεργοποίηση. Υπάρχει ελπίδα επαναφοράς του προφίλ του;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 πως μπορουμε ενα στοιχειο του λογαριασμου μας,πχ μειλ,αδερφια,σχεσεις,κτλ κτλ να τα κανουμε ορατα μονο σε εμας και σε 2-3 ακομα ατομα?με την προσαρμογη θα πρεπει να αποκλειστουν πολλα ατομα,δε ξερω μεχρι ποσα δινει τη δυνατοτητα το φεις. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 πως μπορουμε ενα στοιχειο του λογαριασμου μας,πχ μειλ,αδερφια,σχεσεις,κτλ κτλ να τα κανουμε ορατα μονο σε εμας και σε 2-3 ακομα ατομα?με την προσαρμογη θα πρεπει να αποκλειστουν πολλα ατομα,δε ξερω μεχρι ποσα δινει τη δυνατοτητα το φεις. Έχει και προσαρμογή που μπορείς να βάλεις μόνο όσους θες να τα βλέπουν, αλλά πέραν τουτου μπορείς να φτιάξεις μια λίστα με τα άτομα που θες να βλέπουν τα στοιχεία αυτά και να βάζεις την λίστα κατευθείαν. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα! Πάτησα κατά λάθος μια εφαρμογή η οποία έλεγε ότι δείχνει όλα τα τσεκ ιν μου.Δυστυχώς όμως δεν είδα ότι για την χρήση της απαιτείται να αναβαθμίσω το προφίλ μου σε χρονολόγιο (κάτι το οποίο απεχθάνομαι).Έτσι την στιγμή αυτή που μιλάμε έχω ήδη μπεί στο χρονολόγιο το οποίο θα γίνει ορατό στις 21/3.Υπάρχει τρόπος να ζητήσω να μείνω στην παλιά μορφή του φεισμπουκ; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα! Πάτησα κατά λάθος μια εφαρμογή η οποία έλεγε ότι δείχνει όλα τα τσεκ ιν μου.Δυστυχώς όμως δεν είδα ότι για την χρήση της απαιτείται να αναβαθμίσω το προφίλ μου σε χρονολόγιο (κάτι το οποίο απεχθάνομαι).Έτσι την στιγμή αυτή που μιλάμε έχω ήδη μπεί στο χρονολόγιο το οποίο θα γίνει ορατό στις 21/3.Υπάρχει τρόπος να ζητήσω να μείνω στην παλιά μορφή του φεισμπουκ; Ευχαριστώ πολύ Δυστυχως δεν γινεται....Ειμαι ακομα στο παλιο αλλα ξερω οτι το ...χρονολογιο θα μπει και δεν βγαινει μετα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καλησπέρα! Πάτησα κατά λάθος μια εφαρμογή η οποία έλεγε ότι δείχνει όλα τα τσεκ ιν μου.Δυστυχώς όμως δεν είδα ότι για την χρήση της απαιτείται να αναβαθμίσω το προφίλ μου σε χρονολόγιο (κάτι το οποίο απεχθάνομαι).Έτσι την στιγμή αυτή που μιλάμε έχω ήδη μπεί στο χρονολόγιο το οποίο θα γίνει ορατό στις 21/3.Υπάρχει τρόπος να ζητήσω να μείνω στην παλιά μορφή του φεισμπουκ; Ευχαριστώ πολύ 7 μερες παραπανω θα το εχεις..σε λιγο καιρο αλλαζουν και οι σελιδες και τα προφιλ..δεν γινεται να γυρισεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 7 μερες παραπανω θα το εχεις..σε λιγο καιρο αλλαζουν και οι σελιδες και τα προφιλ..δεν γινεται να γυρισεις Θα αλλαξουν τα ριμαδια ομων ολων? Απο τα χριστουγεννα λεγαμε οτι θα αλλαξουν απο μονα τους? Απο τοτε εχω νευρα που το εκανα με δικη μου βουληση..!:mad::mad::mad::kill: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Θα αλλαξουν τα ριμαδια ομων ολων? Απο τα χριστουγεννα λεγαμε οτι θα αλλαξουν απο μονα τους? Απο τοτε εχω νευρα που το εκανα με δικη μου βουληση..!:mad::mad::mad::kill: Από ότι ακούγεται ναι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ^ Ποιοι το λενε αυτο; Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ^ Ποιοι το λενε αυτο; Όλοι το λένε ο Μπάπμης ο σουγιάς, ο Τζίμης ο ντουλάπας :Ρ, σε κάποιες σελίδες που διαχειρίζομαι πάντως μου έβγαλε ειδοποίηση ότι από τέλος Μαρτίου θα γυρίσουν όλες οι σελίδες στο νέο format τα γκρουπ έχουν αλλάξει ήδη και ψηλιάζομαι πως και με τα προφίλ το ίδιο θα συμβεί. Για να μην μπερδεύεστε τώρα όταν πατάς προεπισκόπηση στο timeline σου λέει ότι μπορείς να το κρατήσεις άμεσα ή θα αλλάξει σε 7 μέρες μόνο του, αυτό συμβαίνει όταν πατάς προεπισκόπηση μόνο. Το πότε θα αλλάξουν όλα δεν το έχω δει κάπου να αναφέρετε επίσημα :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Εννοούσα αν το διάβασε από κάποια έγκυρη πηγή.. Προφανώς όχι. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 τα hacks για το CityVille παιζουν ή θα ψαχνω αδικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) πως γινεται να σβησω το κινητο ακομα και οταν ειμαι εκτος συνδεσης δηλαδη στο τσατ να μην ειμαι online και να μην εχει εχει το εικονιδιο του κινητου..δεν θελω να φαινεται αυτο? Edited March 20, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 τα hacks για το CityVille παιζουν ή θα ψαχνω αδικα? Μαλλον πως θα ψαχνεις αδικα. Γιωργο κοιτα στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μαλλον πως θα ψαχνεις αδικα. Γιωργο κοιτα στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου.. Εχω κι εγω το ιδιο θεμα,κοιταξα παντου στις ρυθμισεις,δεν βλεπω να υπαρχει επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Εχω κι εγω το ιδιο θεμα,κοιταξα παντου στις ρυθμισεις,δεν βλεπω να υπαρχει επιλογη. Και εγω το αντιμετωπιζω αυτο, βεβαια εμενα δε με ενοχλει, αλλα ο Γιωργος ειχε ρωτησει και σε ενα αλλο ποστ χτες-προχτες και η απαντηση ηταν οτι ειναι θεμα ρυθμισεων του FB. Στην 2η περίπτωση, είναι θέμα ρύθμισης του FB όσον αφορά το κινητό και φυσικά μπορείς μέσα από την κατάλληλη ρύθμιση να σταματήσει να το κάνει. Edited March 20, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 πως γινεται να σβησω το κινητο ακομα και οταν ειμαι εκτος συνδεσης δηλαδη στο τσατ να μην ειμαι online και να μην εχει εχει το εικονιδιο του κινητου..δεν θελω να φαινεται αυτο? Θα κάνεις Logout από το fb messenger κι από το fb aplication του κινητού σου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Θα κάνεις Logout από το fb messenger κι από το fb aplication του κινητού σου. δεν εχω το fb messenger...υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το logout..ποιος ο λογος να υπαρχει το εικονιδιο αν ειναι κλειστη η εφαρμογη? επισης αν εχω κλειστο το κινητο θα φαινεται αυτο το εικονιδιο η οχι? Συγνώμη για το δεύτερο συνεχόμενο μυνήμα αλλά μου έκανε κάτι παράξενο τώρα Καθώς ήμουν στην εφαρμογή με πέταξε εξω και ξαναέβαλα τον κωδικό μου Συνδέθηκα και μόλις μπήκα μου έλεγε για νέα πράγματα ενώ δεν έγινε αναβάθμιση Κόλλαγε και έκανα επανεκκίνηση το κινητό Τώρα πια για να κλείσω την εφαρμογή κλείνω δύο υπηρεσίες και όχι μια γιατί αυτό? Είχε χάσει και τα στοιχεία μου από το m.fb Γιατί όλο αυτό μήπως μπήκε κάνεις στον λογαριασμό μου και έσβησε το facebook for android? Edited March 21, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ^ Μηπως καλυτερα να ρωτησεις σε καποιο θεμα που εχει να κανει με εφαρμογες για android? Γιατι μαλλον ειναι θεμα της εφαρμογης που χρησιμοποιεις παρα του ιδιου του φβ Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Για την υποχρεωτική αλλαγή σε timeline βρήκα αυτό: The much awaited timeline for pages is finally rolled out now. Pretty similar to the timeline for personal profiles, facebook now provides an opportunity to prepare your brand timeline page before a forced mandatory change to timeline which is scheduled on March 30th 2012. Like it or not, all the existing business pages would be upgraded (as they call it, but an annoyance to many) to the awesome timeline (again as they called). So all you can do now is to prepare for this big update and take advantage of facebook timeline for business pages. [...] http://news.submitinme.com/newsdetails-151.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Απλή διευκρίνιση οτι αφορά business pages (..all the existing business pages would be upgraded) και όχι τα personal profiles. Πιστεύω θα είχαμε πάρει κάποια ειδοποίηση αν ήταν να γυρίσει υποχρεωτικά την επόμενη εβδομάδα το ατομικό μας προφίλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts