Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απορω με το μυαλο οσων κανουν καποιες αλλαξες ηλιθιες...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγω θελω το παλιοοοοοοοοοοοοο.....!!!!

Για οσους εχουν βαλει ηδη χρονολογιο (κι εγω το εχω βαλει) δεν υπαρχει επιστροφη.;)

χωρις να κανω καμμια ρυθμιση για δευτερη φορα ανοιγω το fb και δεν μπορω να δω καμμια αναρτηση απο παιχνιδια ουτε στον δικο μου τοιχο αλλα ουτε και στον τοιχο φιλων...ξερει κανενας για ποιο λογο γινεται αυτο και αν μπορω να κανω εγω κατι για να το διορθωσω?

Eμενα παλι εχει μεινει οπως το παλιο! Αν ανοιξω καποιο απο τα αιτηματα που εχω για χρονολογιο, θα μου το αλλαξει!! Αλλα σιγα μην τα ανοιξω. Ηθελα να ξερα ποιος το σκεφτηκε αυτο το πραγμα.....

παιδια σχετικα τελευταια τρωει πολλα κολληματα δεν εμφανιζει comments καποιες φορες κολλαει στις ειδοποιησεις...ιδικα με το χρονολογιο ο μισος κοσμος εχει ξενερωσει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εμενα τρωει τρελα κολληματα η συνομιλια. Δεν μου εμφανιζει ποιοι ειναι μεσα, παταω να εμφανιστω on και δεν με εμφανιζει.. Σπασιμο..

εχω φτιαξει ενα group στο facebook. ξερει καποιος πως μπορω να το διαγραψω;

Νομιζω δεν μπορεις...Μονο να σβησεις τα μελη και οσα ειναι γραμμενα εκει.

Φιλικά Γιάννης

εχω φτιαξει ενα group στο facebook. ξερει καποιος πως μπορω να το διαγραψω;

Για τις σελίδες, ξέρω ότι μπορείς να τις σβήσεις. Λογικά αυτό γίνεται και στα groups. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις, θα έχει κάπου την επιλογή διαγραφή γκρουπ..

Για τις σελίδες, ξέρω ότι μπορείς να τις σβήσεις. Λογικά αυτό γίνεται και στα groups. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις, θα έχει κάπου την επιλογή διαγραφή γκρουπ..

Εγω εχω ομαδα και εχω ρωτησει κι εδω και μου ειπαν οτι δεν γινεται να την διαγραψω και δεν υπαρχει και τετοια επιλογη στην ομαδα μου.

Φιλικά Γιάννης

Εγω εχω ομαδα και εχω ρωτησει κι εδω και μου ειπαν οτι δεν γινεται να την διαγραψω και δεν υπαρχει και τετοια επιλογη στην ομαδα μου.

Δεν αναφερόμουν σε σένα Γιάννη.

Ωστόσο, καλύτερα να το ψάξεις και λίγο μόνος σου, ώστε να είσαι σίγουρος ότι έχουν βάση αυτά που λες.

Δεν αναφερόμουν σε σένα Γιάννη.

Ωστόσο, καλύτερα να το ψάξεις και λίγο μόνος σου, ώστε να είσαι σίγουρος ότι έχουν βάση αυτά που λες.

Το εχω ψαξει και δεν ειδα τετοια δυνατοτητα για διαγραφη.

Τωρα αν δεν ειδα καλα.....

:(:(:(:(

Φιλικά Γιάννης

Όπως διαβάζω εδώ, γίνεται. Σιγουράκι.

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060902095014AAJSPhm

Αν και τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα αν καταλαβα αυτο γινεται εμεσα διαγραφοντας ολα τα μελη..

Φιλικά Γιάννης

Αν και τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα αν καταλαβα αυτο γινεται εμεσα διαγραφοντας ολα τα μελη..

Τους βγαζεις ολους, βγαινεις και εσυ και διαγραφεται αυτοματα!

Τελευταια οταν κανω post απο το κινητο, ειτε στο προφιλ μου ειτε σε οποιουδηποτε φιλου, δεν λεει "via mobile" κτλ κτλ.. εχω δοκιμασει απο την εφαρμογη του facebook, απο opera mini, opera mobile, το ιδιο σε ολα. Πως να το ξεμπλοκαρω? Μηπως υπαρχει καποια ρυθμισει στο site? Αν και δεν εχω πειραξει τιποτα.

Τωρα που ζηταει αριθμο κινητου για ταυτοποιηση, δεν γινεται να το αποφυγουμε με καποιον τροπο? :worry:

καλησπέρα παιδιά ήμουν διαχειριστείς σε μια ομάδα και ο δημιουργός με έκανα διαγραφή καταλαθως και τώρα δεν μπορώ να μπω καθόλου στην ομάδα ξέρετε τι πρέπει να γίνει??

ευχαριστώ

Τωρα που ζηταει αριθμο κινητου για ταυτοποιηση, δεν γινεται να το αποφυγουμε με καποιον τροπο? :worry:

εμενα δεν μου εχει ζητησει τιποτα;)

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα σε ολα τα μελη.Ευχομαι να βρεθει καποιος να με βοηθησει γιατι 3 μερες τωρα δεν εχω βγαλει ακρη...μου γραφει αυτο απο μονο του δεν εκανα κατι για να πω εγω φταιω μηπως ξερετε τι γινετε???δεν εχω λαβει κανεναν κωδικο:(:(:(:(:(:(

Ολοκληρώστε τον έλεγχο ασφάλειας

Χάρη στους ελέγχους ασφαλείας, το Facebook παραμένει αξιόπιστο και απαλλαγμένο από ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Δώστε τον κωδικό επιβεβαίωσης

Ένας κωδικός έχει σταλεί στον εξής αριθμό: 3069....

Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, πληκτρολογήστε τον παρακάτω. Έτσι θα επιβεβαιώσετε ότι είστε κάτοχος του λογαριασμού σας.

Ξαναστείλτε τον κωδικό

Κωδικός ασφαλείας:

Καλησπερα σε ολα τα μελη.Ευχομαι να βρεθει καποιος να με βοηθησει γιατι 3 μερες τωρα δεν εχω βγαλει ακρη...μου γραφει αυτο απο μονο του δεν εκανα κατι για να πω εγω φταιω μηπως ξερετε τι γινετε???δεν εχω λαβει κανεναν κωδικο:(:(:(:(:(:(

Ολοκληρώστε τον έλεγχο ασφάλειας

Χάρη στους ελέγχους ασφαλείας, το Facebook παραμένει αξιόπιστο και απαλλαγμένο από ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Δώστε τον κωδικό επιβεβαίωσης

Ένας κωδικός έχει σταλεί στον εξής αριθμό: 3069....

Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, πληκτρολογήστε τον παρακάτω. Έτσι θα επιβεβαιώσετε ότι είστε κάτοχος του λογαριασμού σας.

Ξαναστείλτε τον κωδικό

Κωδικός ασφαλείας:

που στο γραφει αυτο?

Φιλικά Γιώργος

Να ενημερωσω σχετικα ενα e mail που ελαβα οτι μπορει να μην ειναι εδω facebok αλλα ειναι ενα foroum που μπορουμε να ανταλλαξουμε πληροφοριες καινα βοηθησουμε σε οτι προβληματα υπαρχουν εγω αυτο ξερω.Ευχαριστω Edited by Roula25