Itseto Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ακριβώς έτσι....ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται ανάρτηση στον τοίχο μου όταν γίνομαι φίλος με κάποιον (εννοώ την ανάρτηση "Ο/H stefanw595 είναι πλέον φίλος/η με τον τάδε")? Νομίζω μια λύση είναι να είναι ορατή η λίστα φίλων μου μόνο απο μένα αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Έχετε υπόψιν κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται ανάρτηση στον τοίχο μου όταν γίνομαι φίλος με κάποιον (εννοώ την ανάρτηση "Ο/H stefanw595 είναι πλέον φίλος/η με τον τάδε")? Νομίζω μια λύση είναι να είναι ορατή η λίστα φίλων μου μόνο απο μένα αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Έχετε υπόψιν κάτι άλλο? Όταν το βγάζει στο προφίλ σου, πατάς δεξιά το Χ και έχει την επιλογή να διαγράψεις μόνο αυτή την εμφάνιση αλλά και γενικά να μη φαίνονται στο προφίλ σου όταν κάνεις κάποιο νέο φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Όταν το βγάζει στο προφίλ σου, πατάς δεξιά το Χ και έχει την επιλογή να διαγράψεις μόνο αυτή την εμφάνιση αλλά και γενικά να μη φαίνονται στο προφίλ σου όταν κάνεις κάποιο νέο φίλο. νομίζω ότι μπορεί να μην φαίνεται στον τοίχο σου αλλά στην κεντρική σελίδα πρέπει να φαίνεται έτσι νομίζω δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 νομίζω ότι μπορεί να μην φαίνεται στον τοίχο σου αλλά στην κεντρική σελίδα πρέπει να φαίνεται έτσι νομίζω δηλαδή. Αυτό είναι το θέμα. Το έκανα αυτό με το βελάκι απο δίπλα και πλέον δεν το βγάζει στο προφίλ αλλά στην αρχική σελίδα των φίλων μου συνεχίζει να βγαίνει αποτι έχω κατλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Μπορουμε να παρουμε κατι σαν backup απο τον λογαριασμο μας ...για την κακια την ωρα που για καποιο λογο θα μας κλεισουν το λογαριασμο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Back up;;; φίλους, παιχνιδια, ρυθμισεις; τι αλλο; βασικά νομίζω ΔΕ γίνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ναι γίνεται στο μενού πατάμε ρυθμίσεις λογαριασμού και κάτω κάτω λέει Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από το Facebook. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ουπς! δε το ξέρα! και σε τι μορφή το χουμε στο pc μας; μετά μπορούμε να το επαναφέρουμε στο λογαριασμό μας (ή σε οποιονδήποτε); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Όχι σου αποθηκεύει μια λίστα με τους φίλους σου, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου για να τα έχεις Local, επαναφορά δεν γίνεται. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται ανάρτηση στον τοίχο μου όταν γίνομαι φίλος με κάποιον (εννοώ την ανάρτηση "Ο/H stefanw595 είναι πλέον φίλος/η με τον τάδε")? Νομίζω μια λύση είναι να είναι ορατή η λίστα φίλων μου μόνο απο μένα αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Έχετε υπόψιν κάτι άλλο? στην αρχικη θα φαινεται δεν μπορεις να το αποφηγεις..μονο με το Χ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 γινεται να βλέπω τα likes στις αναρτησεις και τις φωτο μου ΜΟΝΟ εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Μπορουμε να παρουμε κατι σαν backup απο τον λογαριασμο μας ...για την κακια την ωρα που για καποιο λογο θα μας κλεισουν το λογαριασμο ? τι να το κάνεις? το κάνει το facebook για σένα :lol: ξέρει κάποιος πώς μπορώ όταν γίνομαι φίλος με καποιο, κανω coments ή likes να μήν εμφανίζεται στο profile μου και στο sidebar των αλλων ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) τι να το κάνεις? το κάνει το facebook για σένα :lol: ξέρει κάποιος πώς μπορώ όταν γίνομαι φίλος με καποιο, κανω coments ή likes να μήν εμφανίζεται στο profile μου και στο sidebar των αλλων ? Μιλαω για την περιπτωση που για καποιο λογο μας διαγραψει το facebook.Κατεβασα το αρχειο που μου εδωσε αλλα λιστα με φιλους δεν βλεπω μεσα...Τους φακελους με ελληνικους χαρακτηρες τους βγαζει... κινεζικα Edited December 1, 2011 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 http://www.newsbomb.gr/technologia/story/96431/megali-itta-gia-to-facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδια γιατι μου γραφει οτι ειμαι σε Afini, Attiki, Greece οταν γραφω κατι ενω καμμια σχεση δεν εχει αυτη η τοποθεσια με μενα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδια γιατι μου γραφει οτι ειμαι σε Afini, Attiki, Greece οταν γραφω κατι ενω καμμια σχεση δεν εχει αυτη η τοποθεσια με μενα ? πριν κανεις δημοσιευση μπορεις να το αλλαξεις ή να μην βαλεις καθολου περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 πριν κανεις δημοσιευση μπορεις να το αλλαξεις ή να μην βαλεις καθολου περιοχη. Ευχαριστω.Απο που το κανουμε αυτο ?? Να μην φαινεται καθολου γινεται ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ευχαριστω.Απο που το κανουμε αυτο ?? Να μην φαινεται καθολου γινεται ? λοιπον οταν ενημερωνεις την κατασταση σου απο κατω εχει ενα ! πατας πανω του και επιλεγεις την περιοχη που θελεις να βαλεις να φαινεται. εαν την εχει απο μονο του απλα πατας στο χ και την σβηνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 λοιπον οταν ενημερωνεις την κατασταση σου απο κατω εχει ενα ! πατας πανω του και επιλεγεις την περιοχη που θελεις να βαλεις να φαινεται. εαν την εχει απο μονο του απλα πατας στο χ και την σβηνεις. Ευχαριστω πολυ....Πως προεκυψε το Afini, Attiki, Greece που σιγουρα δεν το εβαλα εγω δεν καταλαβα αλλα δεν πειραζει Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ευχαριστω πολυ....Πως προεκυψε το Afini, Attiki, Greece που σιγουρα δεν το εβαλα εγω δεν καταλαβα αλλα δεν πειραζει μαλλον μπερδευτηκαν αυτοι που μας παρακολουθουν μεσω fb..:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 μαλλον μπερδευτηκαν αυτοι που μας παρακολουθουν μεσω fb..:lol::p Το παραξενο ειναι οτι η τοποθεσια αυτη κοινοποιηθηκε σε αποδεκτη προσωπικου μου μυνηματος !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 γινεται να βλέπω τα likes στις αναρτησεις και τις φωτο μου ΜΟΝΟ εγω; το παραπάνω και κάτι άλλο πλέον η επιλογή remove event δεν υπάρχει; μόνο join και decine με εμφανίζει εγώ θέλω remove. ή τελος πάντων να μην εμφανίζεται αν παρευρεθώ ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 το παραπάνω και κάτι άλλο πλέον η επιλογή remove event δεν υπάρχει; μόνο join και decine με εμφανίζει εγώ θέλω remove. ή τελος πάντων να μην εμφανίζεται αν παρευρεθώ ή όχι κατω κατω δεν υπαρχει..η στις ρυθμισεις τιποτα?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peggy79 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) καλησπερα παιδια! μια ερωτηση θελω να κανω και αν ξερει κανενας να απαντησει καλως! στο Fb οταν παω να ψαξω φιλους στο search μου εμφανιζονται και φιλοι φιλων συγκεκριμενα να διευκρινισω πως δεν γινεται σε ολα τα αρχικα γραμματα αυτο. π.χ. οταν παταω το γραμμα α εμφανιζεται σαν δευτερο προσωπο στη λιστα ασχετο ατομο ,ενος φιλου μου φιλη , ενω εγω εχω πολλους φιλους που να ξεκιναει το αρχικο τους απο α! στα υπολοιπα γραμματα βγαινουν τα προσωπα που εχω εγω στη λιστα μου. δεν ξερω αν το εξηγησα σωστα ελπιζω να με καταλαβατε. υπαρχει περιπτωση το ατομο αυτο να εχει δει προσφατα το προφιλ μου η να με εχει ψαξει? μου εκανε εντυπωση και γι αυτο ρωταω, γιατι ξερω πως οταν πατας ενα αρχικο γραμμα στη μηχανη αναζητησης του Fb βγαινουν πρωτα τα ονοματα των φιλων σου και μετα οι ασχετοι. ευχαριστω εκ των προτερων :) Edited December 5, 2011 by mcde Παράθεση While the universe is expanding the silence is commanding...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts