Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται ανάρτηση στον τοίχο μου όταν γίνομαι φίλος με κάποιον (εννοώ την ανάρτηση "Ο/H stefanw595 είναι πλέον φίλος/η με τον τάδε")?

Νομίζω μια λύση είναι να είναι ορατή η λίστα φίλων μου μόνο απο μένα αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Έχετε υπόψιν κάτι άλλο?

Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται ανάρτηση στον τοίχο μου όταν γίνομαι φίλος με κάποιον (εννοώ την ανάρτηση "Ο/H stefanw595 είναι πλέον φίλος/η με τον τάδε")?

Νομίζω μια λύση είναι να είναι ορατή η λίστα φίλων μου μόνο απο μένα αλλά δεν θέλω κάτι τέτοιο. Έχετε υπόψιν κάτι άλλο?

Όταν το βγάζει στο προφίλ σου, πατάς δεξιά το Χ και έχει την επιλογή να διαγράψεις μόνο αυτή την εμφάνιση αλλά και γενικά να μη φαίνονται στο προφίλ σου όταν κάνεις κάποιο νέο φίλο.

Όταν το βγάζει στο προφίλ σου, πατάς δεξιά το Χ και έχει την επιλογή να διαγράψεις μόνο αυτή την εμφάνιση αλλά και γενικά να μη φαίνονται στο προφίλ σου όταν κάνεις κάποιο νέο φίλο.

νομίζω ότι μπορεί να μην φαίνεται στον τοίχο σου αλλά στην κεντρική σελίδα πρέπει να φαίνεται έτσι νομίζω δηλαδή.

νομίζω ότι μπορεί να μην φαίνεται στον τοίχο σου αλλά στην κεντρική σελίδα πρέπει να φαίνεται έτσι νομίζω δηλαδή.

Αυτό είναι το θέμα. Το έκανα αυτό με το βελάκι απο δίπλα και πλέον δεν το βγάζει στο προφίλ αλλά στην αρχική σελίδα των φίλων μου συνεχίζει να βγαίνει αποτι έχω κατλάβει.

Μπορουμε να παρουμε κατι σαν backup απο τον λογαριασμο μας ...για την κακια την ωρα που για καποιο λογο θα μας κλεισουν το λογαριασμο ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ναι γίνεται στο μενού πατάμε ρυθμίσεις λογαριασμού και κάτω κάτω λέει Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από το Facebook.

Όλα καλά.

ουπς! δε το ξέρα!

και σε τι μορφή το χουμε στο pc μας; μετά μπορούμε να το επαναφέρουμε στο λογαριασμό μας (ή σε οποιονδήποτε);

Όχι σου αποθηκεύει μια λίστα με τους φίλους σου, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου για να τα έχεις Local, επαναφορά δεν γίνεται.

Όλα καλά.

στην αρχικη θα φαινεται δεν μπορεις να το αποφηγεις..μονο με το Χ

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μπορουμε να παρουμε κατι σαν backup απο τον λογαριασμο μας ...για την κακια την ωρα που για καποιο λογο θα μας κλεισουν το λογαριασμο ?

τι να το κάνεις? το κάνει το facebook για σένα :lol:

ξέρει κάποιος πώς μπορώ όταν γίνομαι φίλος με καποιο, κανω coments ή likes να μήν εμφανίζεται στο profile μου και στο sidebar των αλλων ?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

τι να το κάνεις? το κάνει το facebook για σένα :lol:

ξέρει κάποιος πώς μπορώ όταν γίνομαι φίλος με καποιο, κανω coments ή likes να μήν εμφανίζεται στο profile μου και στο sidebar των αλλων ?

Μιλαω για την περιπτωση που για καποιο λογο μας διαγραψει το facebook.Κατεβασα το αρχειο που μου εδωσε αλλα λιστα με φιλους δεν βλεπω μεσα...Τους φακελους με ελληνικους χαρακτηρες τους βγαζει... κινεζικα

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Παιδια γιατι μου γραφει οτι ειμαι σε Afini, Attiki, Greece οταν γραφω κατι ενω καμμια σχεση δεν εχει αυτη η τοποθεσια με μενα ?

Φιλικά Γιάννης

Παιδια γιατι μου γραφει οτι ειμαι σε Afini, Attiki, Greece οταν γραφω κατι ενω καμμια σχεση δεν εχει αυτη η τοποθεσια με μενα ?

πριν κανεις δημοσιευση μπορεις να το αλλαξεις ή να μην βαλεις καθολου περιοχη.

πριν κανεις δημοσιευση μπορεις να το αλλαξεις ή να μην βαλεις καθολου περιοχη.

Ευχαριστω.Απο που το κανουμε αυτο ?? Να μην φαινεται καθολου γινεται ?

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Απο που το κανουμε αυτο ?? Να μην φαινεται καθολου γινεται ?

λοιπον οταν ενημερωνεις την κατασταση σου απο κατω εχει ενα ! πατας πανω του και επιλεγεις την περιοχη που θελεις να βαλεις να φαινεται. εαν την εχει απο μονο του απλα πατας στο χ και την σβηνεις.

λοιπον οταν ενημερωνεις την κατασταση σου απο κατω εχει ενα ! πατας πανω του και επιλεγεις την περιοχη που θελεις να βαλεις να φαινεται. εαν την εχει απο μονο του απλα πατας στο χ και την σβηνεις.

Ευχαριστω πολυ....Πως προεκυψε το Afini, Attiki, Greece που σιγουρα δεν το εβαλα εγω δεν καταλαβα αλλα δεν πειραζει

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω πολυ....Πως προεκυψε το Afini, Attiki, Greece που σιγουρα δεν το εβαλα εγω δεν καταλαβα αλλα δεν πειραζει

μαλλον μπερδευτηκαν αυτοι που μας παρακολουθουν μεσω fb..:lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλλον μπερδευτηκαν αυτοι που μας παρακολουθουν μεσω fb..:lol::p

Το παραξενο ειναι οτι η τοποθεσια αυτη κοινοποιηθηκε σε αποδεκτη προσωπικου μου μυνηματος !!!

Φιλικά Γιάννης

γινεται να βλέπω τα likes στις αναρτησεις και τις φωτο μου ΜΟΝΟ εγω;

το παραπάνω και κάτι άλλο

πλέον η επιλογή remove event δεν υπάρχει; μόνο join και decine με εμφανίζει

εγώ θέλω remove. ή τελος πάντων να μην εμφανίζεται αν παρευρεθώ ή όχι

το παραπάνω και κάτι άλλο

πλέον η επιλογή remove event δεν υπάρχει; μόνο join και decine με εμφανίζει

εγώ θέλω remove. ή τελος πάντων να μην εμφανίζεται αν παρευρεθώ ή όχι

κατω κατω δεν υπαρχει..η στις ρυθμισεις τιποτα??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

καλησπερα παιδια! μια ερωτηση θελω να κανω και αν ξερει κανενας να απαντησει καλως!

στο Fb οταν παω να ψαξω φιλους στο search μου εμφανιζονται και φιλοι φιλων

συγκεκριμενα να διευκρινισω πως δεν γινεται σε ολα τα αρχικα γραμματα αυτο.

π.χ. οταν παταω το γραμμα α εμφανιζεται σαν δευτερο προσωπο στη λιστα ασχετο ατομο ,ενος φιλου μου φιλη ,

ενω εγω εχω πολλους φιλους που να ξεκιναει το αρχικο τους απο α!

στα υπολοιπα γραμματα βγαινουν τα προσωπα που εχω εγω στη λιστα μου.

δεν ξερω αν το εξηγησα σωστα ελπιζω να με καταλαβατε.

υπαρχει περιπτωση το ατομο αυτο να εχει δει προσφατα το προφιλ μου η να με εχει ψαξει?

μου εκανε εντυπωση και γι αυτο ρωταω, γιατι ξερω πως οταν πατας ενα αρχικο γραμμα στη μηχανη αναζητησης του Fb βγαινουν πρωτα τα ονοματα των φιλων σου και μετα οι ασχετοι.

ευχαριστω εκ των προτερων :)

Edited by mcde
While the universe is expanding the silence is commanding...!