Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω να κανω "κρυφο" τον τοιχο μου στους μη φιλους μου...εχω κοιταξει στο privacy κλπ αλλα δεν βρηκα κατι...

Θα ακολουθήσεις τα παρακάτω :

Επιλέγεις πρώτα απο όλα Προσαρμοσμένο & ύστερα τα παρακάτω.

Λογαριασμός----> Ρυθμίσεις απορρήτου-----> πως μπορείτε να συνδεθείτε---->Επεξεργασία ρυθμίσεων & εκεί ρυθμίζεις τι θες να βλέπουν όλοι.

Ελπίζω να βοήθησα..

Θα ακολουθήσεις τα παρακάτω :

Επιλέγεις πρώτα απο όλα Προσαρμοσμένο & ύστερα τα παρακάτω.

Λογαριασμός----> Ρυθμίσεις απορρήτου-----> πως μπορείτε να συνδεθείτε---->Επεξεργασία ρυθμίσεων & εκεί ρυθμίζεις τι θες να βλέπουν όλοι.

Ελπίζω να βοήθησα..

Μαλλον εννοεις την επιλογη : Ποιοι μπορούν να βλέπουν τι δημοσιεύουν οι άλλοι στον τοίχο του προφίλ σας;

αλλα εχω επιλεξει φιλοι μονο.....αλλα φαινεται και σαυτους που δεν εχω...

:w00t:

Προφανώς ο mcde εννοεί για τα plugin που εγκαθίστανται σε όλα τα site. Ετσι δεν κάνεις εγγραφή στο site για να στείλεις ένα μήνυμα, αλλά το βλέπει όλο το facebook.

Μαλλον εννοεις την επιλογη : Ποιοι μπορούν να βλέπουν τι δημοσιεύουν οι άλλοι στον τοίχο του προφίλ σας;

αλλα εχω επιλεξει φιλοι μονο.....αλλα φαινεται και σαυτους που δεν εχω...

Ναι αυτό ακριβώς, εάν δεν θες ας το πούμε να βλέπουν τους φίλους σου, τότε θα πας

Προφίλ----> πατάς δίπλα στους φίλους ---> επεξεργασία και κρίνεις εάν θα είναι δημόσιο , εάν θα το βλέπουν οι φίλοι σου που εσύ πάλι θα έχει προσαρμόσει απο τις κατηγορίες ή εάν θέλεις να είναι προσαρμοσμένο κλπ -----> στο τέλος πατάς ένα αποθήκευση και είσαι οκ

Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω να κανω "κρυφο" τον τοιχο μου στους μη φιλους μου...εχω κοιταξει στο privacy κλπ αλλα δεν βρηκα κατι...

δεν γινεται..θα βλεπουν μονο ερωτησεις...τιποτα αλλο δεν φαινεται...αν δεν τον πειραξεις

με τις νεες αλλαγές πως βλέπουμε όλα τα status συγκεντρωμένα;

τι εννοεις?

Εννοεί ότι ενώ είσαι συνδεδεμένος και fb αλλά myphone ,αυτό βλέπει που μπαίνεις ,αλλά θεωρώ δεν βλέπει παραπάνω πράγματα, δηλαδή τι γράφεις.

Μου το έχουν πει και άλλοι αυτό & πραγματικά πάντα κάνω disconnect.:)

παλι καλα..εγω παντα βγαινω απο facebook...αλλα myphone το αφηνω ανοικτο..

και φαίνεται κάπου στο fb ποιες σελίδες επισκέπτομε;

δεν νομιζω...μονο αν πατησεις πχ σε καμια σελιδα like..μονο ετσι θα φανει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

πχ...οταν μπαινω myphone μεσω fb το βλεπει???

τι εννοεις παρακολουθει?

Wall Street Journal Privacy Series Inspires One Start-Up

“When you see those Facebook widgets, the URL of the page you are on is being sent back to FB along with your ID,” Mr. Kennish said. “So they can reconstruct your browsing history on their servers if they wanted to.”

Ex-Googler Helps Users Disconnect From the Social Web

Για firefox έχουμε τίποτα;

Νομίζω ότι αυτό: http://disconnect.me/ κάνει το ίδιο πράγμα και είναι η συνέχεια του fb disconnect.

για να καταλαβω μια τελευταια ερωτηση αν επιτρεπεται

αμα κανω αποσυνδεση απο το facebook γινεται ολη αυτη η ιστορια η οχι?

Φιλικά Γιώργος

Eνοώ ότι πριν εμφανιστεί το live ,είχε επιλογή status updates και έβλεπες στα news feed μόνο status και τίποτα άλλο

εγω δεν το εχω ακομα να το δω...αλλα ακουσα οτι βγαζει και συνδεσμους

Φιλικά Γιώργος

λοιπον,σε μενα το φεις δεν εχει ακομα αλλαξει,δεν εχω δλδ αυτο που γκρινιαζετε οι περισσοτεροι "ροη"

ενω παλια ομως αν καποιος δεν με ειχε φιλη,δεν εβλεπε τπτ περα απο την φωτο μου και οτι ειμαι γυναικα,πλεον μπορει να δει αν αλλαξα την φωτο του προφιλ(γραφει " η φρικ αλλαξε την φωτο του προφιλ της") και ΟΡΙΣΜΕΝΑ σχολια προς τριτους...

πως το φτιαχνουμε αυτο?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

λοιπον,σε μενα το φεις δεν εχει ακομα αλλαξει,δεν εχω δλδ αυτο που γκρινιαζετε οι περισσοτεροι "ροη"

ενω παλια ομως αν καποιος δεν με ειχε φιλη,δεν εβλεπε τπτ περα απο την φωτο μου και οτι ειμαι γυναικα,πλεον μπορει να δει αν αλλαξα την φωτο του προφιλ(γραφει " η φρικ αλλαξε την φωτο του προφιλ της") και ΟΡΙΣΜΕΝΑ σχολια προς τριτους...

πως το φτιαχνουμε αυτο?

Θα πας στις ρυθμίσεις απορρήτου -----> προσαρμοσμένο & απο εκεί θα προκαθορίσεις ποιά ομάδα ή άτομο θα βλέπει το προφίλ σου.....

το εχω ρυθμισει να το βλεπουν μονο φιλοι.παρ ολα αυτα,καποιος ασχετος μπορει να δει ΚΑΠΟΙΕΣ απο τις ενεργειες μου.

το εχω ρυθμισει να το βλεπουν μονο φιλοι.παρ ολα αυτα,καποιος ασχετος μπορει να δει ΚΑΠΟΙΕΣ απο τις ενεργειες μου.

Μιλάς για παλιότερες δραστηριότητες;Αν ναι, Πρέπει να κάνεις απόκρυψη των προηγούμενων αναρτήσεων.Σου δίνει αυτήν την επιλογή στο τέλος των αναρτήσεων σου.

Αλλιώς να κοιτάξεις ξανά τις ρυθμίσεις απορρήτου σου.

μιλαω για σηεμρινη δραστηριοτητα....

ερχομαι μσν...

οταν ειχε γινει η αλλαγη..εμενα καποιες φαινοντουσαν..πηγα και τις αλλαξα χειροκινητα μεσα απο το προφιλ..και μενα το απορρητο για φιλους ειναι..αλλα φαινεται στον τοιχο μονο στις ερωτησεις τι απανταω..τιποτα αλλο..τα εχω κλειστα ολα

μεσα απο τις ρυθμισεις φιλων μπορεις να βαλεις τωρα σε ποιους θα φαινεται η σχεση σου η οικογενεια σου και πολλα αλλα:)

Φιλικά Γιώργος

μεσα απο τις ρυθμισεις φιλων μπορεις να βαλεις τωρα σε ποιους θα φαινεται η σχεση σου η οικογενεια σου και πολλα αλλα:)

Αυτον γινοταν και παλιοτερα, και απο περυσι αν δεν κανω λαθος. απλα πολλοι δεν το ξεραν, γιατι ηθελε ψαξιμο απο τις ρυθμισεις.

ναι ρε παιδια,ολα αυτα ειναι ρυθμισμενα στο "μονο φιλοι"

παρ ολα αυτα οταν καποιος ανοιξει το προφιλ μου(χωρις να με εχει φιλη) μπορει να βλεπει ορισμενες απο τις δραστηριοτητες μου

π.χ ενα λινκ που ποσταρα στον τοιχο καποιου αλλου κοκ(ουτε τον αλλο τον εχει φιλο)

ναι ρε παιδια,ολα αυτα ειναι ρυθμισμενα στο "μονο φιλοι"

παρ ολα αυτα οταν καποιος ανοιξει το προφιλ μου(χωρις να με εχει φιλη) μπορει να βλεπει ορισμενες απο τις δραστηριοτητες μου

π.χ ενα λινκ που ποσταρα στον τοιχο καποιου αλλου κοκ(ουτε τον αλλο τον εχει φιλο)

πηγαινε στο προφιλ σου..καποιες αναρτησεις αμα εχουν την γη διπλα ειναι για ολο τον κοσμο...μου ειχε τυχει και μενα και ας το απορρητο ηταν στο μονο φιλοι

Φιλικά Γιώργος

Παίδες υπάρχει τρόπος να αλλάξω τη σειρά με την οποία φαίνονται οι σελίδες που έχω κάνει like στο fb ? Εννοώ εκεί που λέει εμφάνιση άλλων σελίδων στις πληροφορίες αν γίνεται να βάλω τις σελίδες που μου αρέσουν με δική μου σειρά.Γίνεται?

Παίδες υπάρχει τρόπος να αλλάξω τη σειρά με την οποία φαίνονται οι σελίδες που έχω κάνει like στο fb ? Εννοώ εκεί που λέει εμφάνιση άλλων σελίδων στις πληροφορίες αν γίνεται να βάλω τις σελίδες που μου αρέσουν με δική μου σειρά.Γίνεται?

νομιζω οχι..νομιζω πως πανε αλφαβητικα

Φιλικά Γιώργος

καλησπερα παιδια δεν ξερω εαν ξανα γραφτει αλλα θελω να μαθω εαν υπαρχει τροπος να μαθω ποιους εχω βαλει στην καθε ομαδα που εχω φτιαξει . τωρα δεν μπορω να κανω επεξεργασια στην ομαδα αλλα σε καθε φιλο μου διπλα μου γραφει την ομαδα. δεν υπαρχει τροπος να το δω συγκεντρωτικα; που υπηρχε στο παλιο προφιλ; .

ρε παιδια μολις τωρα ειδα οτι το προφιλ μου στο facebook ενω το εχω ρυθμισει να το βλεπουν μονο οι φιλοι μου ο καθε ασχετος μπορει να κοιταξει και να δει τι δημοσιεύω!!!!!!!!!!!

τρελαθηκα τωρα!:mad::mad::mad::mad:

πο πο πο μας καψανε μιλαμε...

πηγαινε στο προφιλ σου..καποιες αναρτησεις αμα εχουν την γη διπλα ειναι για ολο τον κοσμο...μου ειχε τυχει και μενα και ας το απορρητο ηταν στο μονο φιλοι

αυτο πρεπει να εγινε και σε μενα!:mad:

καλα που το ειδα μιλαμε!

πως αλλαζει ρε παιδια αυτο για να μην ξαναπατήσουμε ετσι?

πχ οταν ποσταρεις απο το κινητο σου(android facebook πχ) πως μπορω αυτα που γραφω να τα βλεπουν μονο οι φιλοι μου?

Edited by freddaras

ρε παιδια μολις τωρα ειδα οτι το προφιλ μου στο facebook ενω το εχω ρυθμισει να το βλεπουν μονο οι φιλοι μου ο καθε ασχετος μπορει να κοιταξει και να δει τι δημοσιεύω!!!!!!!!!!!

τρελαθηκα τωρα!:mad::mad::mad::mad:

πο πο πο μας καψανε μιλαμε...

αυτο πρεπει να εγινε και σε μενα!:mad:

καλα που το ειδα μιλαμε!

πως αλλαζει ρε παιδια αυτο για να μην ξαναπατήσουμε ετσι?

πχ οταν ποσταρεις απο το κινητο σου(android facebook πχ) πως μπορω αυτα που γραφω να τα βλεπουν μονο οι φιλοι μου?

οταν το αλλαξεις δεν ξαναβγαινει..απλος ηταν οταν εγινε η αλλαγη..και εγω τα πηρα οταν το ειδα

Φιλικά Γιώργος

• 2 weeks later...
Υπάρχει τρόπος να δω ποιοι έχουν κάνει like σε μια σελίδα στο facebook; Ενδιαφέρομαι και για άτομα που δεν είναι φίλοι μου.