Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Facebook to Launch “Major” Profile Redesign at f8

http://mashable.com/2011/09/19/facebook-profile-redesign-f8/

Έχει γίνει ίδιο με το Google plus... Ολόιδιο όμως....

Το Google+ ξεκίνησε την αντιγραφή όμως! :p

Πολυ το διασκεδαζω με την ανακατωσουρα που εχει γινει στο fb, ολα τα like και οι δραστηριοτητες ολων να φαινονται χυμα σε πραγματικο χρονο. Ολα στη φορα!

Μπορουμε εκει στα δεξια στο κουτακι που τα δειχνει, να διαλεξουμε εμεις απο ποια ατομα να δειχνει πιο πολυ και απο πια λιγοτερο? Μπροστα στα new feeds, εχω επιλεξει σε καποια ατομα απο το κουτακι πανω δεξια, που λεει:

All updates

Most updates

Only important

Αλλα δεν εχω προσεξει διαφορα στη συχνοτητα των δημοσιευσεων μεχρι τωρα.

Παιδιά καλησπέρα!

Είμαι κ εγώ μια απο τους τυχερούς που κλείδωσε ο λογαριασμός στο facebook και μαλιστα χωρίς κανεναν λόγο. Ούτε friend requests κανω και ονομα είχα αλλαξει πριν 2-3 χρόνια, απλα έκοψα το επίθετο. Και ακριβώς το ίδιο "κομμένο" επίθετο χρησιμοποιω και στο mail που έχω δηλώσει στο facebook. Και οκ δεν με πειραζει να μην ξαναασχοληθώ με το facebook αλλά αυτό που με έχει εκνευρίσει πραγματικά είναι ότι τα στοιχεία που έχω ήδη δώσει και οι οποιες ευτυχως οχι παρα πολλές φωτογραφίες είναι στη διαθεση τους χωρίς να μπορώ καν να τα διαχειριστώ και να τα σβήσω (αν και εχω ακουσει οτι ποτε δεν σβηνουν απαξ και τα εχεις ανεβάσει).

Τώρα μου ζητάει και εμένα να ανεβάσω ταυτότητα, πραγμα που αρνουμαι κατηγορηματικα να το κανω ακομα και αν σβησω τα περισσότερα στοιχεία. Αυτό που ψάχνω εδώ και ώρα και δεν μπορώ να βρω είναι ένα email επικοινωνίας ή κάπου όπου μπορώ να απευθυνθώ σε αυτούς και να τους πω να διαγραφεί ο λογαριασμός εντελώς (δεν εχω σκοπο βεβαια να το κανω και πολυ ευγενικα, αλλά κάτι πρεπει να κάνω). Ξέρει κάποιος ένα email επικοινωνίας ή κάποιο link να απευθυνθω?

Sorry αν εχει απαντηθει ξανα παρομοια ερωτηση αλλά παρ'ότι διάβασα γρηγορα όλες τις σελίδες, με τα νευρα που εχω θα μου έχει ξεφυγει.

Παιδιά καλησπέρα!

Είμαι κ εγώ μια απο τους τυχερούς που κλείδωσε ο λογαριασμός στο facebook και μαλιστα χωρίς κανεναν λόγο. Ούτε friend requests κανω και ονομα είχα αλλαξει πριν 2-3 χρόνια, απλα έκοψα το επίθετο. Και ακριβώς το ίδιο "κομμένο" επίθετο χρησιμοποιω και στο mail που έχω δηλώσει στο facebook. Και οκ δεν με πειραζει να μην ξαναασχοληθώ με το facebook αλλά αυτό που με έχει εκνευρίσει πραγματικά είναι ότι τα στοιχεία που έχω ήδη δώσει και οι οποιες ευτυχως οχι παρα πολλές φωτογραφίες είναι στη διαθεση τους χωρίς να μπορώ καν να τα διαχειριστώ και να τα σβήσω (αν και εχω ακουσει οτι ποτε δεν σβηνουν απαξ και τα εχεις ανεβάσει).

Τώρα μου ζητάει και εμένα να ανεβάσω ταυτότητα, πραγμα που αρνουμαι κατηγορηματικα να το κανω ακομα και αν σβησω τα περισσότερα στοιχεία. Αυτό που ψάχνω εδώ και ώρα και δεν μπορώ να βρω είναι ένα email επικοινωνίας ή κάπου όπου μπορώ να απευθυνθώ σε αυτούς και να τους πω να διαγραφεί ο λογαριασμός εντελώς (δεν εχω σκοπο βεβαια να το κανω και πολυ ευγενικα, αλλά κάτι πρεπει να κάνω). Ξέρει κάποιος ένα email επικοινωνίας ή κάποιο link να απευθυνθω?

Sorry αν εχει απαντηθει ξανα παρομοια ερωτηση αλλά παρ'ότι διάβασα γρηγορα όλες τις σελίδες, με τα νευρα που εχω θα μου έχει ξεφυγει.

https://www.facebook.com/help/?ref=drop

εγω εδω απευθυνομαι...δεν ξερω αν μπορεις να μπεις ομως αν δεν εισαι online...μπες απο φιλους σου σε κεντρο βοηθειας αν δεν μπορεις να μπεις και ψαξε

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Σ'ευχαριστω πολύ giothesuper! Θα μπω απο καποιον αλλον να το ψαξω γιατί απ'όσο το έψαξα χωρίς να έχω πρόσβαση μόνο σε FAQ με πηγαινε. Και πάλι thanks!

Γνωρίζω ότι ως σήμερα δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να ξέρει ποιός βλέπει το προφίλ του.Μήπως όμως με τις νέες 546 αλλαγές που κάνει κάθε μέρα το fb με timelines και tickers κτλ, υπάρχει περίπτωση να γίνει;

Ένας γνωστός επιμένει ότι πλέον μπορεί και βλέπει ποιός επισκέπτεται το προφίλ του χωρίς γελοίες εφαρμογές κτλ... Υπάρχει περίπτωση;

Γνωρίζω ότι ως σήμερα δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να ξέρει ποιός βλέπει το προφίλ του.Μήπως όμως με τις νέες 546 αλλαγές που κάνει κάθε μέρα το fb με timelines και tickers κτλ, υπάρχει περίπτωση να γίνει;

Ένας γνωστός επιμένει ότι πλέον μπορεί και βλέπει ποιός επισκέπτεται το προφίλ του χωρίς γελοίες εφαρμογές κτλ... Υπάρχει περίπτωση;

οχι δεν υπαρχει!!παρολο που ειναι πανευκολο να γινει απο προγραμματιστικης πλευρας..εδω το hi5 (το θυμαστε??:lol:) ειχε αυτη την επιλογη απο τη μανα του..

γιατι δεν ρωτας τον γνωστο σου που ειναι τοσο σιγουρος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν υπαρχει!!παρολο που ειναι πανευκολο να γινει απο προγραμματιστικης πλευρας..εδω το hi5 (το θυμαστε??:lol:) ειχε αυτη την επιλογη απο τη μανα του..

γιατι δεν ρωτας τον γνωστο σου που ειναι τοσο σιγουρος?

Ευχαριστώ για την απάντηση.Το ήξερα ότι δε γίνεται μα η επιμονή του ήταν τέτοια που με εξέπληξε.

παρατήρησε κανείς οτι πλέον απο την εφαρμογή του κινητού όταν έχεις ανοιχτή την συνομιλία δεν έρχεται πλέον ειδοποίηση....???

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

παρατήρησε κανείς οτι πλέον απο την εφαρμογή του κινητού όταν έχεις ανοιχτή την συνομιλία δεν έρχεται πλέον ειδοποίηση....???

εγω :P:):lol:

μπορουμε να κανουμε κατι??? γιατι ειναι πολυ σπαστικο....!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Γειά σας παιδιά έμπαινα από το κινητό facebook και τώρα έχω ξεχάσει το κωδικό μου..Μπορώ να το βρώ?Ε-μαιλ κωδικό δεν θυμάμαι ούτε είχα βάλει κινητό..To kiνητό μου είναι το zylo w20i,υπάρχει καμία εφαρμογή για αυτό το σκοπό?

Ερώτηση!

Έστω ότι δημοσιεύω κάτι το οποίο το έχω κρυφό από μία ομάδα φίλων.. Αν μετά κάνω σχόλιο στην δημοσίευσή μου, θα εμφανιστεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων στην συγκεκριμένη ομάδα?

Μέσω του πλαισίου αυτού βλέπουμε δημοσιεύσεις και φωτογραφίες τρίτων... οπότε να φανταστώ ότι αν κάνω σχόλιο σε μία κρυφή δημοσίευση θα το δουν όλοι (όσοι δουν την δραστηριότητα)?

Γενικά υπάρχει η δυνατότητα να μην εμφανίζονται οι δραστηριότητές μου στους άλλους?

Μέσω του πλαισίου αυτού βλέπουμε δημοσιεύσεις και φωτογραφίες τρίτων... οπότε να φανταστώ ότι αν κάνω σχόλιο σε μία κρυφή δημοσίευση θα το δουν όλοι (όσοι δουν την δραστηριότητα)?

Γενικά υπάρχει η δυνατότητα να μην εμφανίζονται οι δραστηριότητές μου στους άλλους?

μπορεις να ξερεις τι δημοσιευεις...οταν κανεις δημοσιευση μπορεις να διαλεγεις ποιος θελεις να τα βλεπει

http://img689.imageshack.us/img689/5548/new4px.jpg

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

Δεν λέω για τις δημοσιεύσεις που κάνω.. αλλά για τις δραστηριότητες που εμφανίζονται στο πλαίσιο δεξιά στους άλλους!

Δεν λέω για τις δημοσιεύσεις που κάνω.. αλλά για τις δραστηριότητες που εμφανίζονται στο πλαίσιο δεξιά στους άλλους!

ααα το παρατηρησα και αυτο..ισως το ρυθμιζεις μεσω του προσωπικου απορρητου..δεν το εχω ακομα εγω αυτο για να σε βοηθησω:O

Φιλικά Γιώργος

http://e-pcmag.gr/news/facebook-xerei-ta-panta-gia-esas

ελπιζω να ειναι για δικα μας χρηση και οχι δικια τους...και μακαρι να μην πανε σε τριτους τα στοιχεια:wacko:

Φιλικά Γιώργος

Είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα, ότι το FB παρακολουθεί τα sites που επισκέπτεστε. Αν δεν θέλετε να συμβαίνει αυτό, εγκαταστήστε το Facebook disconnect. Το έχω βάλει γιατί θεωρώ εντελώς απαράδεκτο το ότι πλέον το FB έχει απλώσει τις άκρες του σε οποιοδήποτε site. Γενικά θεωρώ εντελώς απαράδεκτη τη λογική στην οποία βάζει τον κόσμο, να γράφει τα πάντα, μέχρι και την πιο άχρηστη λεπτομέρεια. Δεν το ανοίγω ποτέ πλέον και δεν παρακολουθώ τι γίνεται αλλά ξεκίνησε σαν ένα μέρος να μπορείς να γράψεις μερικές σαχλαμάρες με φίλους και έχει επεκταθεί παντού, θέλεις δεν θέλεις.

Είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα, ότι το FB παρακολουθεί τα sites που επισκέπτεστε. Αν δεν θέλετε να συμβαίνει αυτό, εγκαταστήστε το Facebook disconnect. Το έχω βάλει γιατί θεωρώ εντελώς απαράδεκτο το ότι πλέον το FB έχει απλώσει τις άκρες του σε οποιοδήποτε site. Γενικά θεωρώ εντελώς απαράδεκτη τη λογική στην οποία βάζει τον κόσμο, να γράφει τα πάντα, μέχρι και την πιο άχρηστη λεπτομέρεια. Δεν το ανοίγω ποτέ πλέον και δεν παρακολουθώ τι γίνεται αλλά ξεκίνησε σαν ένα μέρος να μπορείς να γράψεις μερικές σαχλαμάρες με φίλους και έχει επεκταθεί παντού, θέλεις δεν θέλεις.

πχ...οταν μπαινω myphone μεσω fb το βλεπει???

τι εννοεις παρακολουθει?

Φιλικά Γιώργος

Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω να κανω "κρυφο" τον τοιχο μου στους μη φιλους μου...εχω κοιταξει στο privacy κλπ αλλα δεν βρηκα κατι...
:w00t:

Για firefox έχουμε τίποτα;

πχ...οταν μπαινω myphone μεσω fb το βλεπει???

τι εννοεις παρακολουθει?

Εννοεί ότι ενώ είσαι συνδεδεμένος και fb αλλά myphone ,αυτό βλέπει που μπαίνεις ,αλλά θεωρώ δεν βλέπει παραπάνω πράγματα, δηλαδή τι γράφεις.

Μου το έχουν πει και άλλοι αυτό & πραγματικά πάντα κάνω disconnect.:)