Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χθες το μεσημέρι πήρα ΑΠΑΝΤΗΣΗ από το fb team

Hi,

Our records indicate that you have more than one account on Facebook. For future reference, please note that maintaining multiple accounts is a violation of Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities. Violations of this rule could result in all of your accounts being disabled.

Unfortunately, Facebook does not allow you to merge accounts. Please respond to this email and specify which one of your accounts you would like to keep. Be sure to include:

• A description of the profile picture

• A rough estimate of when the account was created

• Any other information that could help identify the account you want to keep

Once we receive this information, we can take further steps to assist you.

Thanks for contacting Facebook,

Tia

User Operations

Facebook

με λίγα λόγια λέει πως έχουν δει πως έχω κι άλλους λογαριασμούς (αλήθεια είναι αυτό)

και πως πρέπει να διαλέξω ποιον θέλω να ναι ενεργός.. τους έστειλα και εγώ την απάντηση μου και ελπίζω σύντομα να πάνε όλα καλά:cool: .

Μου φανηκε και εμενα πολυ κουλου να δουνε οτι εχεις πολλους λογαριασμους μεσα απο την IP.

Γιατι πολλοι ανθρωποι πανε και μπαινουνε ο ενας μετα τον αλλον απο ιντερνετ καφε στο FaceBook.

Κατι τετοιο δεν απαγορευεται.

Τους το είπα εγώ αφού με κάνανε ban , βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι άγνωστος.. όμως!! Μου ενεργοποίησαν ξανά το profile μου με αντίτιμο να μου σβήσουν ένα άλλο που είχα αλλά δεν με πειράζει.. αυτό που με ενόχλησε είναι πως μου βάλανε το ονοματεπώνυμο μου στο profile μου .. αλλά οκ δεν πειράζει.. δεν έχω εχθρούς ούτε σκοπεύω να αποκτήσω.

Δεν επρεπε καν να τους πεις οτι εχεις πανω απο εναν λογαριασμο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανες κατι τετοιο.

αλλαξα παλι το ονομα μου ελπιζω να μην εχω προβληματα:wacko:

Μεγα λαθος αυτο που εκανες να το ξερεις.

Οταν σου ανοιξανε τον λογαριασμο και σου βαλανε τα πραγματικα σου στοιχεια, σου το ειχανε πει κιολας.

Πως απαγορευεται να μην εχετε τα αληθινα σας στοιχεια και να εχετε ψευτικα.

Ασχετα βεβαια που ολοι εχουνε ψευτικα αν οχι ολοι παρα πολλα ατομα.

Και σου το γραφανε μεσα στο μαιλ απλα δεν θα το προσεξες.

Σου ξανα ανοιγουμε τον λογαριασμο και σου βαζουμε τα στοιχεια τα αληθινα, αυτα που μας εστειλες και ειδαμε απο την ταυτοτητα, αν τα αλλαξεις και σε δουνε θα στο κλεισουνε μια και καλη και δεν θα το ξανα παρεις πισω ποτε ομως, γιατι ηδη μια φορα στο ειπανε, δευτερη δεν θα στο ξανα πουνε να ξερεις.

Θα στο κλεισουνε αμα σε δουνε, η αμα φας εστω και μια αναφορα, αυτο που κανεις να ξερεις ειναι παρα πολυ επικινδυνο απο την στιγμη που στην χαρισανε μια φορα και σου ειπανε να μην τα αλλαξεις.

---

Να συμπληρωσω στο τελος, γιατι ξεχασα να το πω, πως μου ανοιξανε και εμενα τον λογαριασμο εδω και κατι μερες, απλα ειχα ξεχασει να το αναφερω.

Ολα σε εμενα ειναι οπως πριν, σαν να μην αλλαξε τιποτα.

Και να συμπληρωσω και εγω, πως και σε εμενα μου βαλανε τα αληθινα στοιχεια μου.

Τα στοιχεια μου πανω απο την ταυτοτητα που τους εστειλα.

Πραγμα που δεχτηκα και ουτε παιζει να τα αλλαξω.

Ειχα κανει εγγραφη στο FaceBook με τα αληθινα μου στοιχεια, και τα ειχα για 2 χρονια αυτα.

Τα ειχα αλλαξει στο τελος, τους τελευταιους μηνες επειδη ειχα κατι προβληματα αλλα ενταξει, πρωτα εγινε οτι εγινε και μετα τα αλλαξα ο εξυπνος και εγω οτι ναναι ειμαι και εγω το ξερω, και τωρα τελειωσε, και ειχα σκοπο να τα ξανα αλλαζα αφου ειχε γινει οτι ειχε γινει, και αυτο τους το ειχα πει, οτι σκοπευα να τα ξανα αλλαζω, και οτι δυο χρονια και που ειμαι χρηστης στο FaceBook ειχα τα αληθινα μου, και αυτοι μου τα ξανα βαλανε οπως τα ειχα και παλια, και το δεχτηκα, και θα τα κρατησω, γιατι δεν θελω να ξανα χασω τον λογαριασμο μου, ουτε αν με δουνε, ουτε αμα φαω αναφορα, δεν το παιζω παλι κορονα γραμματα.

Edited by MaZzzZ

Υπάρχει μια πιο εύκολη λύση που χρησιμοποιώ εγώ. Όνομα κανονικό και επώνυμο ένα σκέτο κεφαλαίο γράμμα. :)

Παρεπιπτόντως δεν συνιστώ σε κανέναν να έχει όλο του το ονομ/νυμο. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Υπάρχει μια πιο εύκολη λύση που χρησιμοποιώ εγώ. Όνομα κανονικό και επώνυμο ένα σκέτο κεφαλαίο γράμμα. :)

Παρεπιπτόντως δεν συνιστώ σε κανέναν να έχει το όλο το ονομ/νυμο. :)

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ όνομα και ψευδώνυμο.

Μολις τωρα ενεργοποιηθηκε το mail του facebook ...ο λογος υπαρξης του ειναι οτι θα μπορει ο καθενας που στελνει μου email , θα ερχεται στα "Mηνυματα" στο facebook?
:w00t:

Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Αυτό το μήνυμα μου εμφάνισε μόλις τώρα. Τι ανέκδοτο είναι αυτό;

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Κ εμενα μια απο τα ιδια..... κ δεν μπορω να μπω....

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

καλησπερα απο εχτες προσπαθω να αναβεσω κατι βιντεακι απο το youtube διοτι τα θελω με μορφη βιντεο και οχι με share απο το youtube. και μου βγαζει οτι παραβιαζω τα δικαιωματα ..και και οτι εαν δεν παραβιαζονται να διαφωνησω αλλιως αμα ξανα ανεβασω το ιδιο το βιντεο μπορει να σβηστει ο λογ/μος μου τι ειναι αυτο; καινουργιο;. και τι μπορω να κανω ;. τωρα παω να περασω αλλο βιντεο και μου βγαζει το παρακατω μυνημα : Video uploads disabled.

Εξαιτίας δραστηριότητας σχετιζόμενης με παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας από τον λογαριασμό σας στο Facebook, έχουμε απενεργοποιήσει την δυνατότητά σας να ανεβάσετε κι άλλα βίντεο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε δείτε την help page μας . τωρα τι μπορω να κανω για να μπορω να ενεργοποιησω την δυνατοτητα ανεβασματος του βιντεου;

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Κ εμενα μια απο τα ιδια..... κ δεν μπορω να μπω....

Μην αγχώνεστε είναι πρόβλημα του facebook. Αργά ή γρήγορα θα επανέλθει το προφιλ σας. Τυχαίνει σε πολλούς τελευταία.

καλησπερα απο εχτες προσπαθω να αναβεσω κατι βιντεακι απο το youtube διοτι τα θελω με μορφη βιντεο και οχι με share απο το youtube. και μου βγαζει οτι παραβιαζω τα δικαιωματα ..και και οτι εαν δεν παραβιαζονται να διαφωνησω αλλιως αμα ξανα ανεβασω το ιδιο το βιντεο μπορει να σβηστει ο λογ/μος μου τι ειναι αυτο; καινουργιο;. και τι μπορω να κανω ;. τωρα παω να περασω αλλο βιντεο και μου βγαζει το παρακατω μυνημα : Video uploads disabled.

Εξαιτίας δραστηριότητας σχετιζόμενης με παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας από τον λογαριασμό σας στο Facebook, έχουμε απενεργοποιήσει την δυνατότητά σας να ανεβάσετε κι άλλα βίντεο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε δείτε την help page μας . τωρα τι μπορω να κανω για να μπορω να ενεργοποιησω την δυνατοτητα ανεβασματος του βιντεου;

και εγω το εχω παθει...:(

εγω απο τοτε δεν εχω ξαναανεβασει βιντεο γιατι φοβαμαι:p

παιδες μια ερωτηση και απο μενα...πως μπορω να βαλω στο facebook μου το τσατ με μυνηματα και συννημενα και τετοια???

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Οταν βλεπετε αυτο εδω το μηνυμα μην ανησυχειτε δεν εχει γινει τιποτα.

Απλα το FaceBook αναβαθμιζει η αλλαζει κατι.

Οταν το βγαλει, μετα απο λιγο παντα ξανα ανοιγει.

Οσο αφορα για το ονομα και επωνυμο που λετε.

Ονομα κανονικο και επιθετο ψευδωνυμο, η ονομα κανονικο και επιθετο ενα γραμμα μονο παλι απαγορευεται.

Μπορειτε να το εχετε οπως θελετε, τοσοι το εχουνε οπως θελουνε, αλλα μια στις χιλιες αμα σας πιασουνε, αμα σας δουνε, η αμα φατε αναφορα, τοτε το FaceBook σας εχει κλεισει 100%.

Ωραία τότε, να αναφέρω κάποιον που έχει κάνει διάφορα.

Αν νομιζεις πως πρεπει να τον αναφερεις, τον αναφερεις, δεν ειναι δυσκολο, ο καθε ενας μπορει να το κανει, πατας αναφορα και μετα διαλεγεις το ειδος της αναφορας που κανεις.

Απο εκει και περα το παιρνει η FaceBook και το κοιταει αν εχεις δικιο.

Αλλα δεν παει να πει επειδη εκανες αναφορα εσυ για κατι σε καποιον, η FaceBook θα κλεισει με την μια του αλλουνου το προφιλ, πρεπει να παρει και αλλες αναφορες απο αλλα ατομα για το ιδιο πραγμα, αμα παρει μονο μια απο εσενα, παει να πει πως δεν τρεχει κατι απλα το κανεις επειδη κατι σου εχει κανει και θελεις να παρεις εκδικηση η γενικα δεν τον πας αυτον που του κανεις την αναφορα.

Παιζουνε πολλα ρολο πανω σε αυτο το θεμα περι αναφορας.

Τα γραφει ολα μεσα στο Help.

βιντεοκληση στο facebook

και ωραιο καινουριο τσατ

εκανα μονος μου την αναβαθμηση...ποτε θα γινει αυτοματα?

https://www.facebook.com/videocalling

Φιλικά Γιώργος

Τον συγκεκριμένο τον είχε μπλοκάρει το Facebook γιατί έκανε όλες τις γκόμενες φίλους του. Και έχει κάνει και διάφορα άλλα.

Μπορώ να ακυρώσω ένα αίτημα φιλίας που έκανα;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μπορώ να ακυρώσω ένα αίτημα φιλίας που έκανα;

προφιλ του φιλου που εκανες προσθηκης κατω κατω αριστερα στα μπλε σκετα ακυρωση αιτιματος φιλιας

Φιλικά Γιώργος

βιντεοκληση στο facebook

και ωραιο καινουριο τσατ

εκανα μονος μου την αναβαθμηση...ποτε θα γινει αυτοματα?

https://www.facebook.com/videocalling

Πάντως με opera και IE δεν μπόρεσα να κάνω βιντεοκλήση (παρόλο που αναφέρει ότι υποστηρίζεται σε IE).

Με chrome μια χαρά! Πολλή καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, αν και μετά από κανά 5λεπτο χάλασε η εικόνα.

Πάντως με opera και IE δεν μπόρεσα να κάνω βιντεοκλήση (παρόλο που αναφέρει ότι υποστηρίζεται σε IE).

Με chrome μια χαρά! Πολλή καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, αν και μετά από κανά 5λεπτο χάλασε η εικόνα.

θυμασαι το μυνημα που σου εβγαλε

γιατι με firefox δεν μπορω...θα προσπαθησω με chrome

Φιλικά Γιώργος

παιδακια, πως μπορω να κανω να μην φαινονται οι φιλοι μου στους υπολοιπους φιλους μου?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

θυμασαι το μυνημα που σου εβγαλε

γιατι με firefox δεν μπορω...θα προσπαθησω με chrome

Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα, διότι δεν μπορείς να πατήσεις το κουμπί για την βιντεοκλήση.

Συγκεκριμένα στο chat δεν το εμφανίζει καθόλου. Εμφανίζεται αν πας στο προφίλ του ατόμου που μιλάς, αλλά το εμφανίζει ανενεργό το κουμπί.

Μέσω chrome εμφανίζονται κανονικά τα κουμπιά για την βιντεοκλήση, τόσο στο chat όσο και στο προφίλ. Την πρώτη φορά που θα πατήσεις να κάνεις βιντεοκλήση, θα σου κατεβάσει το πρόγραμμα το οποίο το κάνεις εγκατάσταση.

Είχα δυο λογαριασμούς διότι

Ήθελα να έχω ένα για τους συγγενείς αδέλφια ξαδέλφια κλπ και ένα για τα παιχνίδια και πράγματα που δεν ήθελα να μοιραστώ .το θέμα είναι ότι ναι οκ τους έστειλα την ταυτότητα οπότε και εκεί είδαν ότι υπάρχει λογαριασμός με αυτό το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία όπως ημερομηνία γέννησης , έτσι το κατάλαβαν πριν τους το πω, το ζήτημα το πραγματικό είναι γιατί με απενεργοποίησαν σε πρώτη φάση;;; άγνωστο…

Κάτι ακόμα.. θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε πώς να μην δημοσιεύονται οι εφαρμογές και τα παιχνίδια στον τοίχο μου… και κάτι άλλο , ένα παιχνίδι που δεν παίζει ο άλλος όταν πηγαίνει στο προφίλ μου μπορεί και βλέπει σχετική δημοσίευση του παιχνιδιού;; σας μπέρδεψα;;

παιδακια, πως μπορω να κανω να μην φαινονται οι φιλοι μου στους υπολοιπους φιλους μου?

Account->Privacy Settings->Connecting on Facebook, click View Settings->See your friend list->Customize

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

αν και μου το βγαζει στα ελληνικα,φτανω μεχρι εκει που λες see your friends list...εκει σκαλωνω!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αν και μου το βγαζει στα ελληνικα,φτανω μεχρι εκει που λες see your friends list...εκει σκαλωνω!

το εχω ρωτησει και εγω πριν καποιες σελιδες...αμα ψαξεις εδω θα το βρεις:)

https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&section=basic&h=d63703fde834d2dfd3546bd8161e63f1

μπες εδω και εκει που λεει Εμφάνιση της λίστας φίλων σας πατας μορφοποιηση και μετα εκει στην μορφοποιηση στα βελακια μονο εγω:D

Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα, διότι δεν μπορείς να πατήσεις το κουμπί για την βιντεοκλήση.

Συγκεκριμένα στο chat δεν το εμφανίζει καθόλου. Εμφανίζεται αν πας στο προφίλ του ατόμου που μιλάς, αλλά το εμφανίζει ανενεργό το κουμπί.

Μέσω chrome εμφανίζονται κανονικά τα κουμπιά για την βιντεοκλήση, τόσο στο chat όσο και στο προφίλ. Την πρώτη φορά που θα πατήσεις να κάνεις βιντεοκλήση, θα σου κατεβάσει το πρόγραμμα το οποίο το κάνεις εγκατάσταση.

ααα αλλο αυτο...εμενα μου βγαζει σφαλμα...

Φιλικά Γιώργος

μπήκα σήμερα στο facebook και είδα ότι το chat δεν λειτουργεί σωστά. δηλαδή, όταν πατάω να δω τους φίλους μου, εκτός από αυτούς είναι συνδεδεμένοι, μου εμφανίζει και μερικούς που όταν τους πατάω μου βγάζει το μήνυμα ότι ο τάδε δεν είναι συνδεδεμένος και θα λάβει το μήνυμά μου στα εισερχόμενά του. :wacko:

επίσης, από σήμερα πρέπει να πατάω κάπου στη σελίδα για να κλείσει το chat ενώ πριν πατούσα εκεί που λέει "συνομιλία (Χ)" και έκλεινε. :chair: