Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλη μου και εγω απο το μηδενικο το εχω παθει...απο οτι θυμαμαι ειχε διορθωθει ξαναπατωντας περισσοτερες δημοσιευσεις

Ειναι θεμα της τοποθεσιας τοτε.. Κριμα γιατι καμια αξιολογη εφαρμογη fb για android και wm δεν υπαρχει, ειναι και η σελιδα χαλι... Και ερχεται και δενει! Ευχαριστω :)

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ειναι θεμα της τοποθεσιας τοτε.. Κριμα γιατι καμια αξιολογη εφαρμογη fb για android και wm δεν υπαρχει, ειναι και η σελιδα χαλι... Και ερχεται και δενει! Ευχαριστω :)

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

διορθωθηκε το προβλημα σου???ηταν αυτο που σου ειπα???να δουμε αμα με το facebook phone θα γινουν καλυτερα τα πραγματα

εχω και εγω μια απορια..το χρηση του facebook σαν σελιδα τι ειναι?

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

εχω και εγω μια απορια..το χρηση του facebook σαν σελιδα τι ειναι?

παιδια επειδη εκανα τροποποιηση μπορει να μην ειδε το μυνημα μου κανενας...οποιος μπορει να μου την λυσει την απορια

συγνωμη στην ομαδα διαχειρισης για το διπλο μυνημα

Φιλικά Γιώργος

παιδια επειδη εκανα τροποποιηση μπορει να μην ειδε το μυνημα μου κανενας...οποιος μπορει να μου την λυσει την απορια

συγνωμη στην ομαδα διαχειρισης για το διπλο μυνημα

πού στο γράφει αυτό;

γιατί, εκτός και αν λέει "χρηση του facebook σαν αρχική σελιδα", δε βγάζει νόημα αυτό που λες.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Πρόσφατα δημιούργησε λογαριασμό στο fb ένα γνωστός μου. Όταν ανοίγει φωτογραφίες φίλων του, ανοίγει ένα ξεχωριστό μαύρο παράθυρο στην ίδια σελίδα το οποίο έχει επιλογή "Χ" να το κλείνεις και να είσε στο σημείο που ήσουν πριν.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι' αυτό? Είναι χαρακτηριστικό των καινούργιων λογαριασμών?

Επίσης όταν πατάω να ανοίξω το προφίλ του, με πηγαίνει στις πληροφορίες αντί να με πάει στον τοίχο. Αλλάζει αυτό?

πού στο γράφει αυτό;

γιατί, εκτός και αν λέει "χρηση του facebook σαν αρχική σελιδα", δε βγάζει νόημα αυτό που λες.

οταν παταω στο λογαριασμος μου βγαζει χρηση του facebook ως σελιδας

Επίσης όταν πατάω να ανοίξω το προφίλ του, με πηγαίνει στις πληροφορίες αντί να με πάει στον τοίχο. Αλλάζει αυτό?

και σε μενα συμβαινει αυτο..δεν ξερω γιατι απο οτι νομιζω γινονται στους λογαριασμους που δημιουργηθικαν μετα την αλλαγη του προφιλ

Φιλικά Γιώργος

Είναι νέο feature αυτό του facebook. Μαζί με αυτό, αυξήθηκε και η υποστηριζόμενη ανάλυση φωτογραφιών.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Είναι νέο feature αυτό του facebook. Μαζί με αυτό, αυξήθηκε και η υποστηριζόμενη ανάλυση φωτογραφιών.

αμα το πατησω τι θα γινει δηλαδη?

Φιλικά Γιώργος

Eκλεψαν μιας φίλης μου το fb μιας και εγώ δεν έχω έχει αλλάξει κωδικό κτλ έβγαλε και το δεύτερο email.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρουμε πίσω?Αν όχι υπάρχει τρόπος να κλείσει το account ?

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Απο ότι κατάλαβα την χάκαραν ,αυτό που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει κωδικό /Password.

Και να το αλλάζει κάθε 6 μήνες.

εχω παρατηρησει καποιες στιγμες οτι η ιστοσελιδα του fb κανει auto refresh. μονο οταν ειμαι στην Home ομως.

γνωριζουμε καθε ποτε γινεται αυτο το auto refresh?

vakon_ το έχει άλλος το account και έχει αλλάξει τον κωδικό.Υπάρχει τρόπος να κλείσει το account?

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

vakon_ το έχει άλλος το account και έχει αλλάξει τον κωδικό.Υπάρχει τρόπος να κλείσει το account?

δεν νομιζω θελει κωδικο για να κλεισει...αρα παει ο λογαριασμος...ισως να ελεγξει το email μηπως γραφει για αλλαγη κωδικου

Φιλικά Γιώργος

Δυστυχώς Οχι. Απλα ξεχνάς τον λογσμο αυτον. Το ξερω σιγουρα μιας και την ειχε πατήσει η κουνιαδα μου.

Ειχε για κωδικο στο face αλλα και στο μειλ που ειχε συνδεσει με αυτον ....

Την ημερομηνια γέννησης της :lol: γυναίκες....

Ετσι δεν φθάνει που της Κλειδωσαν το προφίλ της ακύρωσαν και το μειλ που συνδεοταν με αυτον. Παρα τις παρακλησεις και τις συνομιλίες με το facebook team δεν μπορούσε να σβηστεί ο λογσμός. Ετσι εκανε άλλον.

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αυτό για το χρήση ως σελίδα νομίζω είναι για όσους ςχουν δημιουργήσει κάποιο fan page, όχι group, και θέλουν να το διαχειριστούν...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

παιδια σημερα μου αλλαξε και μενα αυτο με τις φωτογραφιες...μου βγαινουν σε μαυρο πλαισιο μονο οταν ανοιξω την φωτογραφια σε νεα καρτελα βγαινει κανονικα...ελεος ειναι χαλια:mad:

και μολις το κλεινω οποτε ειμαι στην αρχικη κανει refresh

Φιλικά Γιώργος

απο οτι ξερω οχι. για αυτο σε ρωτησα αλλωστε.:rolleyes: νομιζα ειχε αλλαξει κατι σχετικα με τη διαγραφη του λογαριασμου:worry:

απο οτι ξερω οχι. για αυτο σε ρωτησα αλλωστε.:rolleyes: νομιζα ειχε αλλαξει κατι σχετικα με τη διαγραφη του λογαριασμου:worry:

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Αν δε μπεις σε 14 μέρες,διαγράφεται.Έτσι λέει.

παταω στο λινκ που δινεις και γραφει αυτο

Delete my account

If you do not think you will use Facebook again and would like your account deleted, we can take care of this for you. Keep in mind that you will not be able to reactivate your account or retrieve any of the content or information you have added. If you would like your account deleted, then click "Submit".

επειτα εχει 2 επιλογες. submit και cancel

δε βλεπω καπου αναφορα για 14 μερες.

αυτο που λες γινεται αν δε μπεις σε 14 μερες απο την απενεργοποιηση του λογαριασμου ή γενικα αν δε συνδεθεις σε διαστημα 14 ημερων?

Τον απενεργοποίησα. Γίνεται να τον διαγράψω;

Βασικά πρέπει να σβήσεις τις φωτογραφίες σου , τους φίλους σου & ότι άλλο προσωπικό έχεις βάλει , αλλά και πάλι δεν διαγράφεται εντελώς , διότι το team tou facebook το κρατάει ενεργό στα αρχεία του , ώστε όταν θελήσεις να το ξαναενεργοποιήσεις , να το βρεις.

Δυο νέες επιλογές πρόσθεσε το Facebook στο σημείο του προφίλ όπου δηλώνεται η προσωπική κατάσταση του χρήστη. Πρόκειται για τα “in a civil union” και “in a domestic partnership”, που αποτέλεσαν δημοφιλή αιτήματα και προέκυψαν μετά από συνεννόηση με το Δίκτυο Υποστήριξης του Facebook, μια οντότητα που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2010 και σκοπό έχει να προστατεύσει από το ηλεκτρονικό bullying άτομα με μη-ετεροφυλόφιλη σεξουαλική συμπεριφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο είχε δημιουργηθεί μετά από ορισμένα τραγικά περιστατικά όπως αυτό του Tyler Clementi, που πριν από μερικούς μήνες είχε οδηγηθεί στην αυτοκτονία όταν συμμαθητές του τον μαγνητοσκόπησαν κρυφά σε προσωπικές στιγμές και δημοσίευσαν το βίντεο στο internet.

Εκπρόσωπος του Facebook ανέφερε ότι στόχος της υπηρεσίας είναι να δώσει στους χρήστες του την ευκαιρία να εκφράσουν την πραγματική κατάσταση της σχέσης τους. Η κίνηση αυτή πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας του Facebook με το MTV και τον νεαρό τραγουδιστή Justin Bieber, σε μια ευρύτερη καμπάνια εναντίον του ηλεκτρονικού bullying.

Προς το παρόν οι νέες επιλογές εμφανίζονται μόνο στους χρήστες των ΗΠΑ, της Βρετανίας, του Καναδά, της Γαλλίας και της Αυστραλίας.